Sağol gülmacım inşallah pazartesi bir oh deriz.inş. dıger sonuclarda temız çıkar banucum allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol gülmacım inşallah pazartesi bir oh deriz.inş. dıger sonuclarda temız çıkar banucum allah yardımcınız olsun
Kahvaltı günleri kraliçesi asuuu gelmiş..Hooş gelmişş..![]()
![]()
Umutttçuğum gurmeciğim.:)
zeytinlerimden sonra tereyağım ve peynirimde hazır..geriye çay eşliğinde dost sohbeti kaldı..:)
ben geldim
bugün yine kahvaltıdaydım tabii bizimki tam brunch oluyor saatlerce masada kalıyoruz artık rutine bağladık ayda 2 kere görüşmüş olacağız
bugünkü grup benim ilk komşularım ayda 1 kez gün 1 kez de kahvaltımız olacak bana yarıyıl tatilinde gelecekler kızların arkadaşları da var onlar da görüşsün istedim
ama karayipleri ciddi ciddi düşünüyorum yenacım sana iyi geldi değil mi belki bana da yarar ne dersin
beni kahvaltıya çağırsanaçıtır ekmek ve simitler benden
Ohh afiyet olsun bizde yarın kahvaltıda toplanıcaz börekler var simit var yerim büyük ihtimal bu hafta hep yedim valla önümüzdeki hafta inşallah eskisi gibi devam.ben geldim
bugün yine kahvaltıdaydım tabii bizimki tam brunch oluyor saatlerce masada kalıyoruz artık rutine bağladık ayda 2 kere görüşmüş olacağız
bugünkü grup benim ilk komşularım ayda 1 kez gün 1 kez de kahvaltımız olacak bana yarıyıl tatilinde gelecekler kızların arkadaşları da var onlar da görüşsün istedim
ama karayipleri ciddi ciddi düşünüyorum yenacım sana iyi geldi değil mi belki bana da yarar ne dersin
Afiyet olsun ben gelirim bende simit alırdım ama asuman simitleri getirsin bende kıymalı börek alıyım::)Umutttçuğum gurmeciğim.:)
zeytinlerimden sonra tereyağım ve peynirimde hazır..geriye çay eşliğinde dost sohbeti kaldı..:)
Sağol asumancım inşalah pazartesi rahatlarız inşallah.banucum çok şükür narkozsuz atlatmışınız sonuçlar da iyi çıkar inşallah aferin ayşeciğe
ceco kızların da toparlamış gözün aydın canım sen de dikkat et kendine
toksincim bir akrabanız yanmıştı ona da çok geçmiş olsun canım yanık çok zor
İsatanbulun odun simidi gibisi yok valla süper süper canım çekti valla tokum ama gözüm aç bu aralar:)Ahahaha nasıl güldüm anlatamam..:)) Allahta seni güldürsün..
Tamam o zaman simit varsa gel bekliyorum.
ankara simidide güzelmiş galiba..nursena öyle yazmıştı..
Ohh afiyet olsun bizde yarın kahvaltıda toplanıcaz börekler var simit var yerim büyük ihtimal bu hafta hep yedim valla önümüzdeki hafta inşallah eskisi gibi devam.
Afiyet olsun ben gelirim bende simit alırdım ama asuman simitleri getirsin bende kıymalı börek alıyım::)
Ben yatıyorum arkadaşlar ayaklarım korkunç ağrıyor eşimin dediğine göre 5 km yürümüşüz ama üstüne basamıyorum şimdi çıktı galiba.
Herkese iyi geceler.
İnşallah birgün bir yerde görüşürüz ne çok isterim...Gadasını aldığım arkadaşlar yeterki siz gelin ben hepsini yaparım..![]()
çok güzel geçiyor canım kahvaltılarımız 2 grup var bugünkü grup eski komşularım farklı semtte ama yakın 2 arkadaşımda aynı semtte var onlarla planlı değil doğaçlama kahvaltılar yapıyoruzNe güzel yaa ingilizler gibi brunch neyin takılıyorsunuz..Ankara sosyetesinden assu diyelim sana..:)
Şaka bir yana iyi yapıyorsun bende çok severim ve arzu ederim ama oğlanla çok zor bu kadar sık bir araya gelmek arkadaşlarla..
Benim kankalarımın kızları kızımla yaşıt en küçüğü barış olunca zor oluyor 50 yaşında çocuk doğurunca bazı şeyleri erteliyorum haliyle,yani tembellik yaptığım için olan barışa oluyor.:)
Karayipleri kesinlikle tavsiye etmiyorum görmüyormusun halimi..
İzin vemiyorum ayrıca gidemezsin..Bu şekilş en azından 80 ler civarındasın diğer türlü öyle hızla yükselirsinki insan anlamıyor neye uğradığını...
Ahahaha nasıl güldüm anlatamam..:)) Allahta seni güldürsün..
Tamam o zaman simit varsa gel bekliyorum.
ankara simidide güzelmiş galiba..nursena öyle yazmıştı..
YENAM,asumanzeynep.banu145145,ceco34
toppiğimin gülleri iyi akşamlar..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
Gadasını aldığım arkadaşlar yeterki siz gelin ben hepsini yaparım..![]()