Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım eline sağlık.. nasılsın beyzuşum.?

İYimisin biraz daha..:38:

Sağol tatlım;senin de eline sağlık...

Geldin de gözümüz düzgün bir liste gördü.Ellerin dert görmesin inşallah...

Daha iyiyim canım.İndi bademcikler;ağrımıyorda şükür.Antibiyotiği devam ediyorum tabii...

Pazartesi evime dönüyorum inşallah.Kar yağıp ta yollar buz tutmazsa tabii.İnşallah böyle bir terslik olmaz...Kar yağarken araba kullanmaktan çok korkuyorum ;bir keresinde fena şeyler

yaşamıştım.O günden beri korkuyorum karlı havadan...

Benim çocukların ikiside bulaşıcı hastalık geçirmedi..
Bir tuhaflık yoktur inşallah..

beyzuş ablacım ellerine sağlık:16::54::54:
sporcuları da tebrik ederim
dermanabla hariç spor yapanların hiçbiri kilo verememiş ne ilginç:1:

Daha iyiyim canım.İndi bademcikler;ağrımıyorda şükür.Antibiyotiği devam ediyorum tabii...

Pazartesi evime dönüyorum inşallah.Kar yağıp ta yollar buz tutmazsa tabii.İnşallah böyle bir terslik olmaz...Kar yağarken araba kullanmaktan çok korkuyorum ;bir keresinde fena şeyler

Cooook gecmis olsun Beyzus ablacim dikkat et kendine sen bize daha cooooooooooooooooooooooook lazimsin :16::16::16:

ben yatıyorum kızlar
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
ece geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir ama abiniz de su çiçeği geçirmişti değil mi

Lütfen öyle deme hem utanıyor hemde üzülüyorum...:50:

Allah korusun,öyle birşey olursa yola çıkmazsın..Kaç saat sürüyor..?

Burasıda bayağı fırtınalı ve yağmurlu..Birde tepede oturunca daha fena hissediliyor sesler...

beyzuş ablacım ellerine sağlık:16::54::54:
sporcuları da tebrik ederim
dermanabla hariç spor yapanların hiçbiri kilo verememiş ne ilginç:1:

Ooooooffffffffff sorma asucum ya inat ettim bu hafta sporumu ihmal etmedim ama bu iste bi terslik var :9: Gerci ben arti 1 deydim ve regl haftamdi. En azindan regl haftam olmasaydi belki düsüse gecerdim artik haftaya bakces bisiyler :34::34::34:

Benim çocukların ikiside bulaşıcı hastalık geçirmedi..
Bir tuhaflık yoktur inşallah..

haahhh buldun gene gece uyuyamıcakk bişeyyyy narinm benim

geçen sene kızlar suçiçeğ çıkardığında ben geçirdimmi acep diye anneme sordum annem ananene sor ananem bakıcı bilir belkide babannende çıkardın dediler çalışan annenin cocuğu olmakta böyle bişey sanırım

teşekkürler beyza abla bu bana büyük moral oldu...:23::23::23::10::10::10::32::32::32::32::32:
kızlar sizleri de tebrik ederim.
kilo veren sabit kalanları da tebrik ederim:46::46::46:benim gibi artıda olanlarada üzülmemelerini sabırla devam etmelerini öneririm.(sadece öneririm bunu uygulayamadım malesef bugün:37::37::36::36::36::33:)

Haftaya da kilo vermede başarı listesinde olursun inşallah tatlım....:16:

haahhh buldun gene gece uyuyamıcakk bişeyyyy narinm benim

geçen sene kızlar suçiçeğ çıkardığında ben geçirdimmi acep diye anneme sordum annem ananene sor ananem bakıcı bilir belkide babannende çıkardın dediler çalışan annenin cocuğu olmakta böyle bişey sanırım

:)))
herkes topu birbirinemi attı..:)

ben yatıyorum kızlar
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
ece geçmiş olsun canım inşallah sadece üşütmedir ama abiniz de su çiçeği geçirmişti değil mi
iyi geceler asucum Allah rahatlik versinnn... :16::16::16:
İyi akşamlar İlknurcuğum.....

Sana cevap verirken farklı renkte yazayım da mesajlarımız karışmasın dedim....:1:

Canim ablam senin rengini caldim dimi :17: En belirgin renk o diye secmistim ama senin icin renk degismek zor oluyorsa degisirim ablam :16:

meraba canımmm..memnun oldum seni tanıdığımaaa...ewettt sanırımm en gencimizz sensinnnn:43::43::43: yeni yaşıma alışamadımda..ama yabancılık çekmezsinn ben kendimi hala 20 gibi hissediyorum:1: o yüzden anlaşabilirizz:1: ben 25 :43: yaşındayım artıkk:43: dünden berii....istanbulda yaşıyorum ..2.5. yıldır da evliyim ve artık ev hanımı oldum demiyim olmaya çalışıyorumm...zayıflamaya karar vermen güsell bizim kadar uzun değill senin yolculugunn kolay verirsin inş istediğin hedefe gelirsinn...ama kimse için yapma bunu bi tek kendin için yappp...boşver ex sevgiliyi açık ver kiloları yenilerine bakkkk:34:

çocuklar iyiye giiyormuş canım gözün aydın ama kendine dikkat et şimdide senmi hasta oluyorsunn?dikkat et..bu arada sendemi istanbuldasınn kızzz anaaa..şimdi biz o kaynanaylaa aynı şehirdemii yaşıyoruzzzz:1: :1: :1: bunu duyduğum iyi oldu :47::47:hangi yaka avrupa anadolu??..zzaten diyorumki burda yazıyomm belkide burdan biri yan komşummuşş felann..amma olurr:1::1:

ohh beee çook şükürrr...gözünüzz aydın canımm inşallahh pazartesideee sonuçlar güzell gelirrr...

Ben avrupa yakasındayım canım eyüp te :34:
Kaynana yarın ki nişan için çocukları bakmak zorunda kalmasın diye kızının çocuklarına kızının evinde bakacaktı ama Allahım büyük o fettanlık düşünürken oda fena grip olmuş kendi annesinin evinde kalıyormuş. Kızıda kendi Kvsine yada aynı apartmanda oturan eltisinede çocuklarını bırakamadığı için Nişana da gelemiyormuş :1:
Büsbütün kudururlar şimdi ben giderim de o gelemiyor diye :122:

Eşimde tutturdu Annemi ara geçmiş olsun de ve bir şeye ihtiyacı varmı diye sor hesabı bende ilk kez inat ettim kendi kızlarının çocukları bir kere öksürsün anında gider sabaha kadar başlarında bekler ama ne zaman benimkiler hasta olsa değil sabahlamak telefon acıp nasıl oldular bile demez. Eşimde sırf ben kötü bellemiyeyim diye aaa beni arayıp sordu der ama caktırmadan son aramalara baktığımda KVden bir tel bile yok :26:
Bende eşime Allah şifasını versin ama benim hasta olduğum zamanları boş ver çocuklarım bile hastayken bir kere aramayan Anneni aramak istemiyorum dedim ve hayret ama sen bilirsin dedi ve hiç kızmadı :34:

sen istanbulun neresindesin :1:

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ..............DERMANABLA...............430 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ...............ECE78-İLKNUR83...........350 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........ASUMANZEYNEP-NURSENA........300 DAK

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:

:46::46::46::46::46::46: Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46::46::46:
Darısı bizlerinde başına :34:

kızlar bende bugün bozdum biraz.aslında açta değildim doğru düzgün .kaçamak kilosunu veremeyince sinir oldum bu hafta lesli yapmaktan bitkin düşmüştüm çünkü.neysem.akşam ne zamandır ekmek almadığım içni eşişin aldığı beyaz ekmekle kahvaltı yaptık.bende yedim normal normal.bugün ortanca kızım kreşe gitmedi yine ishal ve çok kusması var.azcık bişi yedirsem hatta nane limon bile içersem dk geçmeden kusuyor zavallım.hatta benim de midem bulandıtüm gün onu görmekten.Allah hasta baknalara yardım etsin.kreşinde aynı gurupta su çiçeği çıkaranlar varmış ishal ve kusmayla başlamış onlarınki de korkuyorum açıkçası.çok fena.çok kötü .ağlayıp duruyor.şimdi yeni uyuyabildi.az ateşi de vardı calpol verdim.offf bebişe de geçmese bari.kreşe hiç göndermesemiydim diyorum bi hastalıktan kurtulamıyoruz daha da küçük.ama kreşi arkadaşlarını çok seviyor.bende göndermezsem yardımcı almam gerek o da aynı evin içinde 2 kişi zor oluyor ev küçücük.geçen yıl öyle yapmıştık bakıcım kalıyordu gündüzleri ben doğum izninde evdeydim.kızım beni görüp ağlamasın diye saklanıyordum yatak odasına kadınla güya oynuyorlardı.ama kadın dediklerimi pek yapmıyordu.bigün bi baktım sabahtan beri altını almamış pişik olmuş poposu.sonra tv izlerken yakaladım fln.kızım da çok aktif sosyl .kreş iyi geldi ona hastalık dışında....
benim de hala midem bulanıyor .ya yediklerim ağır geldi yada bütün gün temizlemekten bana fenalık geldi...

Canım sizede çok geçmiş olsun salgın var maalesef :26:

Lütfen öyle deme hem utanıyor hemde üzülüyorum...:50:

Allah korusun,öyle birşey olursa yola çıkmazsın..Kaç saat sürüyor..?

Burasıda bayağı fırtınalı ve yağmurlu..Birde tepede oturunca daha fena hissediliyor sesler...

2 saat kadar sürüyor canım...

Burada da yağmur var.İnşallah kara çevirmez...

Back
X