Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin Öznurinşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın ve hep birlikte bu seneyi büyük başarılarla bitiririz
Zayıflamak istemen çok güzel ama bunu başlarına kendini beğendirmek için değil sırf sağlığın için yap. Sonuçta seni tanıyıp sevecek insan yüreğinin güzelliyi içi sevsin seni yüzünün değil
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın .... Aminnnnnnnn
Bu arada bende sana kendimi tanıtayımokadar fikrimi söyledim kim ula bu deme
ben 31 yaşında istanbulda 2 çocuklu evli biriyimbüyük kızım 11 yaşında küçüğüde 17 aylık
Diplomalı Evhanımı ve Kaynanamın Asi ve sevilmeyen geliniyimkısaca özetledim iste
![]()
birazda olsa rahatladım canım, aynen senin dediğin gibi düşünüyorum severse iyi bakıyordur . inşallah bebeğimde alışır ,sever.bence eşini dinle dr. a git
hayırlı olsun valla güzel bir haber
en azından dışarı çıkmayacak
senin evde olsa dah iyi tabi
geçmiş olsun canım
çok istiyorsun umarım gidebilirsin
evet canım sanırım benzer içerikler
çok sağol canım
ege tarhanası farklı olur lezzeti oyüzden yazayım dedim
benimkide aynı tam kapıdan çıkıyorum çeker alır tokamı bunu ben takacam diye ne saç kalır ne baş
gözün aydın rahatlamışsındır
haklısın en önemlisi sevmesi severse iyi bakılıyor demektir
güvende olması en önemlisi
çok iyi canım aynı hızla gidersen yaza fıstık gibi olursun :)))merhabalar
bu sabah tartıldım
çok mutluyum ben bu işi kıvıracağım galiba
87.2 1 ayda 4 kilo hey
TOMURCUK beyaz ekmek mi yiyorsun diye sormuşsun beyaz ekmeği artık hiç yemiyorum çavdar ekmeği yiyorum tok tutuyor beni çok sevdim çavdar ekmeğini
ara öğünde yapıyorum ama çoğu zaman yazmayı unutuyorum
bakalım canım iyi bir elektrik aldım inşallah böylede gider ,anneannem yaşlı canım bakamaz, şöyle 10 yıl önceki hali falan olsa kimseye vermezdim ama bakamaz, eğer eve başka biri gelseydi ben onada hep kal diyecektim ki bakıcının başında olsun diye ama şimdi istediği gibi davranabilir çünkü ankarasız yaşayamaz :):))) Çok anlamlı sözler olmuş,çok etkileyici.:))
İnsanın yüreğine işleyen, naif cümleler kullanılır anadoluda değilmi.?
''Başımla beraber-başım gözüm üstüne'' Bu tabirlerede bayılırm...
Gecenin ikisinde ateş ve video kelimesi bir araya gelince Ahmet Aydın da kimmiş oluyorsun..
Sağol canım tarif için ..Çok zahmetli ve acaip lezzetli Uşak tarhanası..
KAyınvaldem Uşağa gittiğinde arada getirir ama kaç yıldır yok. bende kendim yapıyorum ama bekletmiyorum sıkılıyorum sadece bir gece bekletiyorum..
O yüzden pek ekşi olmuyor..
Ben birde içine dereotu-maydanoz ve nanede ekliyorum..
Çok fena yaaa..Birde tanga mı ne giymiş..
Para için değermi allah aşkına böylesine ifşa etmek kendini..
Çok geçmiş olsun..
ben yaşamadım pek. ama regl öncesi kasıklarımda sızlanma oluyor son bir iki aydır..KAsılma gibi..
Doktora gitmen daha iyi olur..
Hayılrısı olsun canım..İlk elektirk çok önemli olumlu yönden yakalamış olman çok iyi..
Anneannen bakamazmı.?
Ceco, adaçayı 2-3 poşet fincanda bekletip sonra gargara yapınca faydalı oluyormuş birde ekinezya çayı..
Dün gürkan kubilay söylüyordu..Dene istersen faydası olur belki..
Geçmiş olsun..
offf toksin offf gitsin bitsin şu regl beni resmen benden etti ya...slm kizlarr görümcem icin gecmis olsun diyen herkese tskler gecmisi okamaya zamanim yok kusura bakmayin
yenacim yüzü iyiki yanmamis yazmissin ama yanigin cogu yüzde gözünün ici göz kapaklari kollari yandi cocuklarinin en ufagi 14aylik emziriyordu dr lar agir ilac verdiginden sütü kesilmesi icin ilac verdi
görümcem yeni almis düdüklüyü kullanma kulavuzunu tam okumamis acmaya kalkinca patlamis eltim diyorki mutfagin haline bakinca hafif atlatmis diyor
mutfagi ben görmedim ama cok fena olmus dolaplarda duvarlarda yemekler eltimle kizi temizledi allah razi olsun ben cocuk bakiyorum
engelli olan kizimda hasta ,bende guatrdan cok rahatsizim insallah pazartesi dr gidebilirsem gitcem yani deprasyondayim
ilbatum tebessüm asumanzeynep kizlar korkmayinkilo vermedim kilo almissimdir regl olmak üzereyim acayip yiyorummmm stresdende
canımmm bence dr a git en kısa zamanda biz pko hastasıyızz yumurta bozukluğundan dolayı folükil çatlamayıp kiste dönüşebilirr..sancınn devam ederse mmuhakkak gitt...yumurtluyorda olabilirsinn pkonun bi tesiride belli olmuyor ne zaman yumurtlayacağımm ama her halukarda dr git muhakkakk...bizim bu durumda hiçde normal değill...sen glukofen kullanıyormusunn???
tabi oraya göre güsell daha sakinn burasııı ama kışın sıkılıyorummm...bunaltıyor benii hep alışveriş merkezlerinde geçiyorr...evett keşke o tarafta olaydımm görüşürdükk..yada sen burada olaydınn kızzzz taşının sizz buraya![]()
kv de uzakta kalsınnnn..hıhhhh....bu arada öksürüyormuşsunn dikkat et kendinee çocuklar gibi olmayasın sende??petekler benide çook rahatsızz ediyorrr
sen nap et iyileştir kendinii..şu nişanıda halletttt
![]()
babababaaaaaaa şunun dediğinee baakkkkkkkk pastaa ısmarlıcakmıışş bideeee zatenn bugünn içim gittiiii elimize aldık aldık pastaları geri bıraktıkkkk...eşim bana bakıyoo ben onaaa amaaa biz kazandıkk almadıkk...REALin bide carfurun pastaları çokk hafif çok güsell oluyorr yaaaa![]()
dimek sende bu yakadaınnnnn
iyii ne güselll...hafta ortasıı bende genelde eşiminn işyerine giderim erenköye ordan daha yakın sanırsamm.. inerim genelde aşağıı bostancı tarafa.. yaww acayipp bişii belkide aynı şehirde olduğumuzz birçokk arkadaşla yan yana geçişmişizdirr...şimdi benim için maltepede herkezz nevzamansızzzz olurr....aklıma gelir hepp...bostancıya sahile yada caddeye inermisin sık sık ben yazınn çook severimmm...sabahtann akşama kadarrrr oohhhh..yazz gelsinn yaaaaaaaaa
çokk sevindimm arkadaşımmmm...gözün aydınnn...kıyamam sana 1 saatliğine bile öle zormu ayrıldınnn..senin daha çok canın yanarr ama emin ol oda hissedecek ayrıldığınıı..o yüzdenn şimdi sakin vakitlerde devamlıı konuuşş onunlaaa biliyorumm çok küçükk ama o anlıyorr...seni seviyorumm geleceğinn için bunu yapmak zorundayımm..o teyzeyi sev sana iyi bakacaklarr çok geçmeden ben gelicemm diye...aklına gelen herşeyii....bu yöntenn senide alıştıracakk onuda emin olçocuk 5 aylıkda olsa 5 yaşındada olsa bunu istiyorr biz çocukları almadan ailelerle sırf buna dayalı 1 ay seminer düzenliyoruzz...inan bana sendede işe yarıcak..ayrılık hüznünü ona çok belli etmee
son yazdığın cümle beni bile etkiledii...
kızlar sizi çok özlüyorum ama biliyorsunuz eşim rahatsız evde yatıyor mecbur hizmet bekliyor benden 5 gün daha fizik tedavi görücek .Ama çok iyi gidiyor tedavisi ,evde benim gibi hemşiresi var.Bide grip olmuşum
geçmiş olsun canım valla senin bir hemşirede bana lazım şu belim düzelmez benim eğil-doğrul :))) bebiş eline ne geçirirse yere atıyor sonrada ağlıyor bende eğilip doğrulup veriyorum....
Mesaj alinmistir Ablalarin bidenesi
Iyi geceler cok öpüyorum![]()
selam millet.... kusura bakmayın cuma günü bildirim yapamadım( cünkü internetim yoktu
(
amaa gec de kalmıs olsam yazayım.. cuma sabahı 100.7 dimcumaya kadar yine 1 kilo versem razıyım ona ugrasıyorum.. hepinizi öpüyorum kocaaaamaannnnn
![]()
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar....
slm canım beni geçmişsin sana yetişmem lazım
bu sabah dayanamadım yine tartıldım 99.9 du:)) cok mutlu oldum ama cumaya baglıı![]()
:
:18:
şimdi çok daha korktum
iyi akşamlar nasılsınız
bu günki yediklerim
sabah
2dilim ç.ekmeği
5 zeytin
1 kk peynir
melemen
2 bardak az şekerli çay
öğlen
1 kase düğün çorbası
2 dilim ç.ekmeği
ara
8 fındık yeşil çay
akşam
et haşlaması
salata
2 dilim ç.ekmeği
geçmiş olsun ablacım bademcikler yine tekrarladı demekki
hava değişimde etkiledi tabi
ama dikkat et kendine
kar lastiği taktırabilseniz ablam ben taktırdım valla çatır çatır buzun üstünde gidiyorum banamısın demiyor önceden böyle olacağını tahmin etmezdim
gizli buzda bile 4. viteste sıkı fren yaptım tabi bilmeden sadece bir yalpaladım ama kaymadım sonra baktım tam orada kaza olmuş baya etkili yani ama birazda tuzlu tabi
kilo verdikçe daha dikkat ediyosun sanırımmmmm iyi gidiyosunn![]()
istanbul çok rutubetli nane falan koyunca bozuluyor oyüzden koymuyoruz sonra pişerken koyuyoruz:))) Çok anlamlı sözler olmuş,çok etkileyici.:))
İnsanın yüreğine işleyen, naif cümleler kullanılır anadoluda değilmi.?
''Başımla beraber-başım gözüm üstüne'' Bu tabirlerede bayılırm...
Gecenin ikisinde ateş ve video kelimesi bir araya gelince Ahmet Aydın da kimmiş oluyorsun..
Sağol canım tarif için ..Çok zahmetli ve acaip lezzetli Uşak tarhanası..
KAyınvaldem Uşağa gittiğinde arada getirir ama kaç yıldır yok. bende kendim yapıyorum ama bekletmiyorum sıkılıyorum sadece bir gece bekletiyorum..
O yüzden pek ekşi olmuyor..
Ben birde içine dereotu-maydanoz ve nanede ekliyorum..
Çok fena yaaa..Birde tanga mı ne giymiş..
Para için değermi allah aşkına böylesine ifşa etmek kendini..
Çok geçmiş olsun..
ben yaşamadım pek. ama regl öncesi kasıklarımda sızlanma oluyor son bir iki aydır..KAsılma gibi..
Doktora gitmen daha iyi olur..
Hayılrısı olsun canım..İlk elektirk çok önemli olumlu yönden yakalamış olman çok iyi..
Anneannen bakamazmı.?
Ceco, adaçayı 2-3 poşet fincanda bekletip sonra gargara yapınca faydalı oluyormuş birde ekinezya çayı..
Dün gürkan kubilay söylüyordu..Dene istersen faydası olur belki..
Geçmiş olsun..
allah kolaylık versin sanaslm kizlarr görümcem icin gecmis olsun diyen herkese tskler gecmisi okamaya zamanim yok kusura bakmayin
yenacim yüzü iyiki yanmamis yazmissin ama yanigin cogu yüzde gözünün ici göz kapaklari kollari yandi cocuklarinin en ufagi 14aylik emziriyordu dr lar agir ilac verdiginden sütü kesilmesi icin ilac verdi
görümcem yeni almis düdüklüyü kullanma kulavuzunu tam okumamis acmaya kalkinca patlamis eltim diyorki mutfagin haline bakinca hafif atlatmis diyor
mutfagi ben görmedim ama cok fena olmus dolaplarda duvarlarda yemekler eltimle kizi temizledi allah razi olsun ben cocuk bakiyorum
engelli olan kizimda hasta ,bende guatrdan cok rahatsizim insallah pazartesi dr gidebilirsem gitcem yani deprasyondayim
ilbatum tebessüm asumanzeynep kizlar korkmayinkilo vermedim kilo almissimdir regl olmak üzereyim acayip yiyorummmm stresdende
tavuğu koyma bence köpüren şeyler düdüğü tıkayıp tehlike yaratabiliyorÇook geçmiş olsun canım..
Bebişide ufakmış bayağı Allah yardımcınız olsun...
Bende demin tavuk haşlamak için düdüklüyü hazırlıordum siz geldiniz aklıma inan..
sanada eşinede geçmiş olsun az kalmış erkek evde hasta olunca bebektern beter olur allah kolaylık versinkızlar sizi çok özlüyorum ama biliyorsunuz eşim rahatsız evde yatıyor mecbur hizmet bekliyor benden 5 gün daha fizik tedavi görücek .Ama çok iyi gidiyor tedavisi ,evde benim gibi hemşiresi var.Bide grip olmuşum
arkadaşlar merhaba.daha öncce de bişeyler yazmıştım ama yine kendimi tanıtayım.22 yaşındayım.istanbulda öğrenciyim.bekarım.ekim ayının başından beri de diyetteyim.Şu ana kadar 15 kilo civarında kilo verdim.inşallah hedefime ulaşıcam.biraz uçuk ama :))ben de aranıza katılmak istiyorum.YENA arkadaşımız bir çizelge yapmış.ben de bu çizelgede yer alabilir miyim acaba?Geçtiğimiz gün 3. gruba girdim.Aynı anda 2 grupta birden olunabiliyor mu?Eğer öyleyse çok sevinirim çünkü bu gruptakilerin birbirimizi daha iyi anlayacağını düşünüyorum.Soruma cevap verirseniz çok sevinirm.Neyse bugün yediklerime gelince:
sabah:
1 yumurta ,1 kaşık lor peyniri ve 2 kaşık domates rendesi ile yapılan yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
125 ml light yoğurt
öğle:
1 kk lor peyniri
1,5 grissini
ara öğün:
4 adet badem
akşam:
5 yemek kaşığı karnabahar yemeği(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğünde de 1 dilim ananas yiyeceğim
iyi akşamlar
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar....
Sağol tatlım...
Bağışıklık sistemi sorunum var haşimato tiroidim yüzünden..Her fırsatta virüsler ve bakteriler saldırıyor....Şimdi iyiyim şükür....
Lastikler konusunda haklısın canım...Korkacağıma ;paraya kıymak daha güvenli...
istanbul çok rutubetli nane falan koyunca bozuluyor oyüzden koymuyoruz sonra pişerken koyuyoruz
allah kolaylık versin sana
kızınada geçmiş olsun canım
tavuğu koyma bence köpüren şeyler düdüğü tıkayıp tehlike yaratabiliyor
sanada eşinede geçmiş olsun az kalmış erkek evde hasta olunca bebektern beter olur allah kolaylık versin
2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listeye girebilirsin
cuma öğlene kadar kilo bildiriliyor
bir şey soracağım niçin bu kadaraz yiyorsun
iyi akşamlar
bugün nasılsın
evet güvenli insanın içirahat oluyor yolda nekadar buz olursa olsun çıkabiliyorsun yola
malum benim kız sürekli hasta oluyor iğneye gidiyor falan sürekli lazım oluyor oyüzden almıştık
birde eski evimin sokağı kar yağınca kapanırdı 1 hafta buz açılmazdı çıkmak imkansızdı oda etkili oldu tabi