Kaçıncı kez bilmem ama tekrar gelsem yer varmıdır BEYZUS ablam![]()
Olmazmı Bebeğim;

Sen yeter ki gel...Zaten çoookkk özledik....HOŞGELDİN....

Nasılsın tatlım...Neler yaptın bakalım görüşmeyeli...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazmı Bebeğim;
Sen yeter ki gel...Zaten çoookkk özledik....HOŞGELDİN....
Nasılsın tatlım...Neler yaptın bakalım görüşmeyeli...
Ya sen na kadar datlısın yaHoşbuldum bari...Oyun oynuyodum bi ara baktım forum takip sayfasındayım sonra baktım 52 bedenden 36 bedene yazan bi topicteyim.
Sonrada baktım diyet kararı vermekteyim ve en son burdayım
Dayım hastalandı diye yazmıştım en son...O günden 20 gün sonraydı kaybettik onu...Anlatılamaz bişey aylar oldu hala bi yerden gelicek gibi.
Onun dışında iyiyim şükür. İsmekte dikiş kursuna gidiyorum. Baya bi iyi geliyo bana.Dikiş dikecek en son insan sanırdım kendimi :) Sende ne var ne yok?
İnşallah zeynep ablacım dualarınız kabul oılucak inşallah.YENAM,asumanzeynep.banu145145,ceco34
toppiğimin gülleri iyi akşamlar..
bugün biraz umutluyum.sizlerle paylaşım istedim.dün romatoloji için kan alımı ve röntgenim vardı.damarımı bulamayınca 3 yerden girip kolumu morarttılalr.benim yerime eşimi ziyarete yeğeni gitti.aslında iyide oldu.onun kız arkadaşının arkadaşı orda hemşire..bana verilmeyen bilgiyi o alıyor.neyse fazla sıkmayayım.eşim 3 gündür kendi nefes almaya başlamış.makinadan ayırmışlar.bana söylemediler.durumu hala krıtik.ama buna da şükür.nefes almasını imkansız görüyorlardı.rabbim nelere kaadir...allah herkese şifa vesin.dün sabaha karşı namaz kılıp dua etmiştim..rabbim işitti.çok şükür..
meraba canımmm..memnun oldum seni tanıdığımaaa...ewettt sanırımm en gencimizz sensinnnnyeni yaşıma alışamadımda..ama yabancılık çekmezsinn ben kendimi hala 20 gibi hissediyorum
o yüzden anlaşabilirizz
ben 25
yaşındayım artıkk
dünden berii....istanbulda yaşıyorum ..2.5. yıldır da evliyim ve artık ev hanımı oldum demiyim olmaya çalışıyorumm...zayıflamaya karar vermen güsell bizim kadar uzun değill senin yolculugunn kolay verirsin inş istediğin hedefe gelirsinn...ama kimse için yapma bunu bi tek kendin için yappp...boşver ex sevgiliyi açık ver kiloları yenilerine bakkkk
çocuklar iyiye giiyormuş canım gözün aydın ama kendine dikkat et şimdide senmi hasta oluyorsunn?dikkat et..bu arada sendemi istanbuldasınn kızzz anaaa..şimdi biz o kaynanaylaa aynı şehirdemii yaşıyoruzzzz![]()
![]()
bunu duyduğum iyi oldu
hangi yaka avrupa anadolu??..zzaten diyorumki burda yazıyomm belkide burdan biri yan komşummuşş felann..amma olurr
![]()
ohh beee çook şükürrr...gözünüzz aydın canımm inşallahh pazartesideee sonuçlar güzell gelirrr...
Sağol canım inşallah bir tam rahatlarız.sana inanamiyorum özlemciiiimmmmmdaha 2 gün önce beni fircalayan sen almis basini gitmissin hayatim olmuyor ama böyle
o kadar güzel kilo vermisken geri almakta nein nesi
Bian önce toparlan ve kendine gel canimcim ben eski arkadasimi özledim
banucum cok sevindim cnm temiz ciktigina konu cocuklar olunca akan sular duruyor degilmiInsallah digerleride temiz cikar cok öp yerime fistigi
ablacim cok sevindim insallah iyi haberler katlanarak devam eder Allahim güldürsün yüzünüzü![]()
BANUCUĞUM;
Ayşeciğin beyin MR 'ı konusunda sorduğun soruyu yeni gördüm canım.Malum evimde değilim ve sıkı takip edemiyorum topiği...
Geç olmakla beraber ;umarım işine yarar...Hafif bir narkoz uygulanıyor çocuklara.Yarı uykulu durumda olabilecek bir doz uygulanıyor.Korkmanıza gerek yok.Çocuk hareketsiz kalabilsin diye
uygulanıyor;zaten size açıklamışlardır...
Umarım en güzel haberi alır ;tez zamanda rahatlarsınız canım...
Çok sağol beyzuş ablacım çok şükür durdu atlattık birde ağrılarıda bitse inşallah.Cevap vermekte geç kalmışım Banucuğum;
Çok çok geçmiş olsun... Rahatlamışsınızdır.Çok şükür.Gözünüz aydın canım...
Sağol umutcum çok şükür atlattık dualarınızla.Çok sevindim Banucuğum; tüylerim diken diken oldu, akıllı kuzucuğum uslu uslu durdu demek. Neys eçok şükür, haberler iyi, Pazartesi de tam rahatlarsınız inşallah.
Canım, Yena'm; zaten gönül ne tereyağ ister, ne peynir-zeytin
Gönül sohbet ister tereyağ bahane :))
Vallahi kafiye pek tutmadı ama, anladın sen onu
Bak şimdi böyle dedin bitirdin sen beni :)) Anadolu'da en çok Kayseri'de kullanılırmış bu tabir, büyük küçük herkesin dilindedir orada. Eh benim baba tarafı yüzyıllardır Develi'li olduğundan ailede herkes söyler, şimdi tam aileden oldun işte :))
Ohh ne güzel, iyi haberler aldık bu akşam. Olumlu gelişmelerin devamı gelir inşallah
Bravo diyorum, başka da bir şey diyemiyorum 300-400 dakika benim gibi tembel teneke için Nirvana gibi bir şey :))
Canım, eğer isteyerek gidiyorsa gitsin bence. Elbette zor ama okula başlayınca kaçınılmaz olarak yaşayacak bunları. Ben ilk sene doktoru aradıkça doktor bana "bu sene böyle geçecek, seneye rahatlayacaksınız" diyordu, sinir oluyordum. Gerçekten tüm kışı hasta geçiren kızım ertesi sene çok rahat etmişti. Bağışıklık gelişiyor gerçekten de... Eğer 2.5 ay daha dayanabilirsen dayan derim nacizane, Nisan'dan sonra pek kalmaz hastalıklar-salgınlar çünkü...
*Bir kere daha geçmiş olsun...
Sağol canım öperim tabiki.ellerine sağlık canım
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
reglin olsun geçer bu dönem
geçmezse kulağını çekerim
hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın
güldürdün yine beni
şükür atlattınız canım
aman nasılda durdu maşşalah öp benim için cesaretinide tebrik et
kim 50 yaşında yeni birimi geldi o yaşta
bizim topikte 30 üstü olan kimse yokta şaşırdım
yoook istanbulun simiti daha güzel hemde sana sütlü simitte getiririm beni çağır
şükür dualar kabul oldu umarım daha iyi haberler duyarız
bravo kızlar
geçmiş olsun canım
umarım suçiçeği değildirde üşütmedir
geçmiş olsun ablacım bademcikler yine tekrarladı demekki
hava değişimde etkiledi tabi
ama dikkat et kendine
kar lastiği taktırabilseniz ablam ben taktırdım valla çatır çatır buzun üstünde gidiyorum banamısın demiyor önceden böyle olacağını tahmin etmezdim
gizli buzda bile 4. viteste sıkı fren yaptım tabi bilmeden sadece bir yalpaladım ama kaymadım sonra baktım tam orada kaza olmuş baya etkili yani ama birazda tuzlu tabi
Banada yollasana bende izliyim ateşli ateşli::)))Metobazlizma kısmını izlemek isterim yollayabilirsen.Arkadaşlar, çok ateşli videolar buldum onları izleyeyim biraz. Yahu böyle yazınca da çok tuhaf bir anlam çıktı; Doktorum programında 1-2 hafta önce Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Dizdar ve Çocuk Metabolizma ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Aydın'ın çok hararetli açıklamalı varmış, kaçırmışım. Merakımı bilen arkadaşım göndermiş, ben onları izleyeyim sonra yatayım, sizlere iyi geceler :)))
Çok sevindim özlem iyi insan bulmak çok zor.kızlar dün hayatımda çok güzel bir gelişme oldu dün bahsettim mi hatırlamıyorum ama sanırım oğluşuma bakacak teyzeyi buldum hemde komşum :))) ben bizim evde baksın istiyordum hep ama aynı apartmanda olunca hiç dert etmedim ,hem evin anahtarınıda veririm isterlerse gelir giderler ... konuşamadık şartları ama kadın daha önce yapmamış biraz çekingen bu konuda ikiz kızları var büyük bende dedim onları büyüttüysen daha ne olsun :) dün diğer komşuma gitmiştim ya o ayarladı allah razı olsun ondan ya...
Sağol canım.ÇOKK SEVİNDİM CANIM ÖneMLİ BİŞEY OLMAMASINA...
zeynep ablacım rabbim nelere kadir gerçekten.inşallah daha da düzelecek allahın izniyle...
waw sen bana yakınsın maltepedeyim bende.genelde arkadaşlara uzak kalıyoruz karşı yakadalar.iş yerime gel üst katta pastanemiz va sana pasta ısmarlayayımm
geçmiş olsun. ne dir ne değildir diye bir görün bence.ben hiçbişeyim yokken gittim dermoid kist cıktı.ihmal etmemek lazım...
çok sevindim yavrunu güvenebileceğim kimselere emanet edersen aklında kalmaz evde..Allah razı olsun komşundan...
geçmiş olsun ceco kılzardan kaptın şifayı ama sen yinede git bence nişana aklın kalır sonra
senin kv de bi acayip yahu töbe töbe..ne istiyorlar anlamıyorum gelinlerden oğlun seviyor evinde mutlu sanane gerisinden. allah ıslah etsin..
Ben atlamışım okumamışım çok korkunç çok geçmiş olsun.slm kizlarr görümcem icin gecmis olsun diyen herkese tskler gecmisi okamaya zamanim yok kusura bakmayin
yenacim yüzü iyiki yanmamis yazmissin ama yanigin cogu yüzde gözünün ici göz kapaklari kollari yandi cocuklarinin en ufagi 14aylik emziriyordu dr lar agir ilac verdiginden sütü kesilmesi icin ilac verdi
görümcem yeni almis düdüklüyü kullanma kulavuzunu tam okumamis acmaya kalkinca patlamis eltim diyorki mutfagin haline bakinca hafif atlatmis diyor
mutfagi ben görmedim ama cok fena olmus dolaplarda duvarlarda yemekler eltimle kizi temizledi allah razi olsun ben cocuk bakiyorum
engelli olan kizimda hasta ,bende guatrdan cok rahatsizim insallah pazartesi dr gidebilirsem gitcem yani deprasyondayim
ilbatum tebessüm asumanzeynep kizlar korkmayinkilo vermedim kilo almissimdir regl olmak üzereyim acayip yiyorummmm stresdende
Demek bende ondan dolayı bu kadar hastalanıyorum.Sağol tatlım...
Bağışıklık sistemi sorunum var haşimato tiroidim yüzünden..Her fırsatta virüsler ve bakteriler saldırıyor....Şimdi iyiyim şükür....
Lastikler konusunda haklısın canım...Korkacağıma ;paraya kıymak daha güvenli...
Başın sağolsun canım kayıplara alışmak çok zor.
Ya sen na kadar datlısın yaHoşbuldum bari...Oyun oynuyodum bi ara baktım forum takip sayfasındayım sonra baktım 52 bedenden 36 bedene yazan bi topicteyim.
Dayım hastalandı diye yazmıştım en son...O günden 20 gün sonraydı kaybettik onu...Anlatılamaz bişey aylar oldu hala bi yerden gelicek gibi.
Onun dışında iyiyim şükür. İsmekte dikiş kursuna gidiyorum. Baya bi iyi geliyo bana.Dikiş dikecek en son insan sanırdım kendimi :) Sende ne var ne yok?
Böylemi yapardı Beyzusum kıyamam sana ya
Bi tartılayım dedim çizelge için oha ve de çüş ve de oha ve de çüş ve yuh diyorum kendimeinsan 88 e inmişken nassıl gelir tekrar buraya
![]()
çok çok geçmiş olsun.emziriyormuş yazık içim bi kötü oldu.inşallah acıları vede izleri geçer en kısa zamanda.cnm gorumcem dudukluyu çöpe atın gözüm görmesin diyor bir daha asla kullanmam diyor
bende dudukluyu görünce tirsiyom rabbim cumlemizi korusun
bebisimiz uslu masallah kardeşleriyle duruyor
birazda olsa rahatladım canım, aynen senin dediğin gibi düşünüyorum severse iyi bakıyordur . inşallah bebeğimde alışır ,sever.
evde olmasını bende isterdim ama bunada şükür ne yapalım en azından içime sindi.
sağol canım bende çok sevindim valla.. çok zor oldu ilk defa bir başkasına emanet ettim yoksa daha öncede annemlere bırakıp 1-2 saat işimi halletmişliğim var ama bu çok farklı oldu. konuşuyorum sürekli aslında ama bu muhabbete hiç girmedim :))) anlatayım bakayım ne diyecek gerçi kv gelecek 1-2 ay o kalacak o dönemde alışırlar teyzemizede inşallah. bende sevmesini çok istiyorum ... sabah aklıma geldi daha 1 ay var ama neler geçti aklımdan bir bilsen ve ben gözümden dökülen 2 damla yaşa hakim olamadım. çok zormuş yavalla kız alırsam oğluma bizim eve alacağım vermem kimselere oğlumu :))))
dr grip virüsü gibi dedi havadan bile geçer dedi lojmanda oturuyoruz ilk benim kız geçirdi zaten adıda senanurun suçiçeği kaldıı kkızım amma üzülmüştü anne herkez sen getirdin lojmana diyolar diye halbüse kardeşine kıskançlıktan neler yaptı geçsin diye geçmedi havadan bille kaparmışşşş
ece eskiden kreş bakıcı yokmuş ilk ankaraya evlenmiş annem tanımadığı büyük şehirde kime güvensin telde yok zaten o zamanlar ananemin yanına nevşehire götürmüş 6 aylıktan 3 yaşa kadar ayda bi geliyomuş sonra 3-5 yaş arası babenneme adanaya 5 ten sonra kardeşme bakıcı olunca bende anaookula baya bi süre amca hala demişim vel hasıl şimdikiler şanslı vallla her teknolji var bende ondan dolayı hep evlenince çalışmıcam cocuklarıma bakacam dedim 2 kızım var şimdilikkkk çok seviyorum cocuklarııııııııı
yaşımda ortaya çıktı sanırım 34 olduk malasef![]()
yediklerimi yazayımmm
sabah 1 dlm yumurtalı ekmek kızlara yapıyodum kendimede yaptım 1 yüzünü yumurtay bulayıp teflonda 1 damla yağlla pişirdim bol yağlı deil yani 1 yeşil çay
öğlen komşuya gittim 1 şelersiz nescafe 1 türk kahve
ordanda başka arkdaş kapıdan çevirdi 2 fincan çay şekersiz 2 tane küçük eticin
4 de eve geldim açllıktan ölüyorum tabi 1 tabah tarhana çorba 2 galeta
akşama saç kavur dedi eşim ama ben tokum yapasımda yokk yerim diyede korkuyorum bugün yeter bana yediklerim meyve yerim akşama diye düşünüyorum allahım yardım ettde irademe sahip olayım haftasonu cozutuyorum işte lasly yapayım 1 saat bugün yapmadım
dikkat ettiğim kadarıyla çokkk güzel yemekler yapıyosun çeşit çeşit bende aralık 1 de başladım 5 kilo verdim ama spor yaotığım için baya toparladım 44 beden etek aldım oldu bende 1 10 kilo versem süper olacakkkkteşekkür ederim desteğin için
buraya ilk mesaj yazdığımda sen hoş geldin diyip neler yapacağımı nasıl beslenmeliyim diye tiyoları sen vermiştin
kilo verdikçe daha dikkat etmeye çalışıyorum ama diğer arkadaşlar gibi daha disiplinli bir şekilde yapamıyorum ama daha az ekmek kaçamağı yapıyorum hamur işlerinide azaltıyorum ama verdiğim kilo hiç belli olmuyor heralde ancak 10 kilo giderse bideğişiklik gösterecek vicudum
paççalı donunu almadan gelmeeeeKaçıncı kez bilmem ama tekrar gelsem yer varmıdır BEYZUS ablam![]()
Bugün başımıza gelen olayı anlatıyım hepimize ders olsun KV dem pazara çıkmış canıda çok sıkkınmış iki çocuk yanına gelmiş teyze biz orhanın (eşim) arkadaşıyız demiş senden bişey istiycez babamız hacılıkta öldü ona hayır yapıcaz orhan yardım eder annem dedi demiş ellerindede bir tomar para varmış ama demişler sen bize garanti olsun diye bileziklerini ver demişler evdede kuran var oraya çıkalım diye binaya yöneltmişler tabi kadıncaz o arada bileziklerini çıkarmış çocuk binaya çıkıyım sende gel demiş meğerse binanın arka kapısı varmış adamlar ordan kaçmışlar buncaz olayı anlayana kadar adamlar gitmiş yazık yaşlı kadın nasıl oyuna gelmiş perişan olmuş rahmetli kocasından hatıraydı azda değildi 5000 lira değeri varmış ağlayıp duruyor ben nasıl yaptım diye gerçektende bunu yapıcak insan değildi vicdansızlr insanlar çok kötü oldu artık kimseye güven yok yazık valla polis demiş hırsızları bulsakta bilezikte parada gelmez üstüne su iç sen teyze demişler etrafımızdaki yaşlı insanları uyarmak lazım....
geç kalmışı öğrendim kilonu tebrik ederim üstün başarından dolayı seniiiiiBöylemi yapardı Beyzusum kıyamam sana ya
Bi tartılayım dedim çizelge için oha ve de çüş ve de oha ve de çüş ve yuh diyorum kendimeinsan 88 e inmişken nassıl gelir tekrar buraya
![]()
alşam saçç kavurdum 4 kaşık yedim tadına baktım anlıcan birazda salata yedim lasly yapıcam şidi geç oldu ama vijdan azabı cekiyorum bugün yapmadım diyekıyamam sana yaaa.ama ne yapsın işte dimi???benim teyzmde almanyadayken oğlunu kızkardeşine bırakmış mecburiyetten senede görüyormuş düşün 2-3 yıl fln böyleyymiş.şimdi teyze oğlum 40 ı geçti teyzem hala üzülr...benim yaşta 33,5
ne yaptın yedinmi???düzensiz yenince dayanamyıro insan.bende düzensizim 2 gündür bugün de cıs bi mama lüplettim.yarın başlıyorum ekmeğimide aldım.ohhhh
Bugün başımıza gelen olayı anlatıyım hepimize ders olsun KV dem pazara çıkmış canıda çok sıkkınmış iki çocuk yanına gelmiş teyze biz orhanın (eşim) arkadaşıyız demiş senden bişey istiycez babamız hacılıkta öldü ona hayır yapıcaz orhan yardım eder annem dedi demiş ellerindede bir tomar para varmış ama demişler sen bize garanti olsun diye bileziklerini ver demişler evdede kuran var oraya çıkalım diye binaya yöneltmişler tabi kadıncaz o arada bileziklerini çıkarmış çocuk binaya çıkıyım sende gel demiş meğerse binanın arka kapısı varmış adamlar ordan kaçmışlar buncaz olayı anlayana kadar adamlar gitmiş yazık yaşlı kadın nasıl oyuna gelmiş perişan olmuş rahmetli kocasından hatıraydı azda değildi 5000 lira değeri varmış ağlayıp duruyor ben nasıl yaptım diye gerçektende bunu yapıcak insan değildi vicdansızlr insanlar çok kötü oldu artık kimseye güven yok yazık valla polis demiş hırsızları bulsakta bilezikte parada gelmez üstüne su iç sen teyze demişler etrafımızdaki yaşlı insanları uyarmak lazım....
aaa olurmu çifte standart bu ya ona varda sana yokmuÇok iyiyim canım;sorduğun için sağol.....
Ben de beylikdüzündeyim tatlım..İstanbul'a yağmur yağsa burada kar yağıyor...Çıkmaya korkuyorum..Eşim kendi arabasına takıyor kış gelince ama benimkine hiç takmıyoruz...Dünyanın bin türlü hali var.Yalnızken karlı havada çıkmak icab edebilir.Bir an önce başımın çaresine bakmalıyım kısacası...
arkadaşlar merhaba.daha öncce de bişeyler yazmıştım ama yine kendimi tanıtayım.22 yaşındayım.istanbulda öğrenciyim.bekarım.ekim ayının başından beri de diyetteyim.Şu ana kadar 15 kilo civarında kilo verdim.inşallah hedefime ulaşıcam.biraz uçuk ama :))ben de aranıza katılmak istiyorum.YENA arkadaşımız bir çizelge yapmış.ben de bu çizelgede yer alabilir miyim acaba?Geçtiğimiz gün 3. gruba girdim.Aynı anda 2 grupta birden olunabiliyor mu?Eğer öyleyse çok sevinirim çünkü bu gruptakilerin birbirimizi daha iyi anlayacağını düşünüyorum.Soruma cevap verirseniz çok sevinirm.Neyse bugün yediklerime gelince:
sabah:
1 yumurta ,1 kaşık lor peyniri ve 2 kaşık domates rendesi ile yapılan yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
125 ml light yoğurt
öğle:
1 kk lor peyniri
1,5 grissini
ara öğün:
4 adet badem
akşam:
5 yemek kaşığı karnabahar yemeği(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğünde de 1 dilim ananas yiyeceğim
Sağol tatlım...
Bağışıklık sistemi sorunum var haşimato tiroidim yüzünden..Her fırsatta virüsler ve bakteriler saldırıyor....Şimdi iyiyim şükür....
Lastikler konusunda haklısın canım...Korkacağıma ;paraya kıymak daha güvenli...
i
tavuğu koyma bence köpüren şeyler düdüğü tıkayıp tehlike yaratabiliyor
Sağol beyzuş abla iyikide kanıp vermiş onlar zaten kafaya koymuşlar almak için.Allahın cezaları...Yaşlı kadını ağlatmışlar;aç gözleri için...Rabbim her türlü cezalarını kat be kat versin inşallah...
Çok şükür zorla kolundan almaya kalkıp;kadıncağızı hırpalamamışlar...Çok geçmiş olsun Banucuğum...
Ne derler ''cana gelmesin''...Bu da çok can yakıcı ama sağlık gibisi yok.allah kayınvalidene iyilik sağlık versin inşallah...
Sağol nursenacım öyle valla.geç kalmışı öğrendim kilonu tebrik ederim üstün başarından dolayı seniiiii
üzülme kız veririz beraber canım benimmm bak dön plak bende doğurup dğgurup geliyom:))))))))))
alşam saçç kavurdum 4 kaşık yedim tadına baktım anlıcan birazda salata yedim lasly yapıcam şidi geç oldu ama vijdan azabı cekiyorum bugün yapmadım diye
kendine bişey olmamışya geçmiş olsun
Amin valla canım vicdansızlar kolay yolu bulmuşlar alın terini alıp gidiveriyolar.aaa olurmu çifte standart bu ya ona varda sana yokmu
allah onların cezasını versin
yiyemesinler inşallah
yaşlı kadını ağlatmışlar
kızlar sizde annelerinizde sakın çarşıya falan çıkarken altın değerli birşey takmayın allah korusun kolunu kesip alıyorlar
yengeme pazarda yapmışlar aaa kadın bayılıyor deyip tutmuşlar yengemi o arda bileziğini çalmaya çalışmışlar allahtan başarılı olamamışlar
Büyük ihtimal takip ettiler KP öldünüde biliyolarmış çünkü oturduk mahallede 50 senelikler herkes tanıyor demek sordular soruşturdular mahalle çocuğu hem yapmaz hemde KV tanır...MErhaba,
Düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan ikinci cuma listede olursun..
Kolay gelsin..
Bi yakalarsam virüsleri,bakterileri çok fena yapacağım.:)
Oğluşa portakal sıktığımda çabuk iç vitaminler bakterilerle savaşıcak diyorum hemen içiyor sonrada kolunu kaldırıp bak nasıl güçlü oldum diyor.:)
Ben çok kullanıyorum düdüklüyü..Hatta geçende mevzuu olmuştu söylemiştim 16 yıllık düdüklüm çeyizimden çok memnunum..
elim ayağım resmen..:) MErcimek çorbasını bile düdüklüde yapıyorum ben merhem gibi oluyor..:)
Hoşgelmişin bonus'çuğum..
Dayına rahmet,size başsağlığı diliyorum....
Çok geçmiş olsun..Ne kötü bişey Allah beterinden korumuş canına bişey olmamış şükür...
PEki onlar eşinin ismini nerden biliyorlar o takıldı kafama..:26:
MErhaba,
Düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan ikinci cuma listede olursun..
Kolay gelsin..
Bi yakalarsam virüsleri,bakterileri çok fena yapacağım.:)
Oğluşa portakal sıktığımda çabuk iç vitaminler bakterilerle savaşıcak diyorum hemen içiyor sonrada kolunu kaldırıp bak nasıl güçlü oldum diyor.:)
Ben çok kullanıyorum düdüklüyü..Hatta geçende mevzuu olmuştu söylemiştim 16 yıllık düdüklüm çeyizimden çok memnunum..
elim ayağım resmen..:) MErcimek çorbasını bile düdüklüde yapıyorum ben merhem gibi oluyor..:)
Hoşgelmişin bonus'çuğum..
Dayına rahmet,size başsağlığı diliyorum....
Çok geçmiş olsun..Ne kötü bişey Allah beterinden korumuş canına bişey olmamış şükür...
PEki onlar eşinin ismini nerden biliyorlar o takıldı kafama..:26:
Kız nursena o korseyi her gördüğümde aklıma sen geliyosun paçalı don deyişin![]()