Selammmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Geçmişide bir solukta okudum geldim

Geçmiş olsun dileklerini ileten ve nasıl olduğumu merak eden arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyiz daha doğrusu kızlarda birşey kalmadı ama ben hala öksürüyorum. Daha doğrusu kuru öksürük devamlı boğazım kaşındığı için ve ne yaptıysamda geçmedi.
Bir iki güne kadar birşeyciğim kalmaz
Dün Amcaoğlunun nişanı fena değildi. Malum KP daha yeni öldüğü için sazlı sözlü yapılmadı nişan. Bol bol sohbet ettik sonrada yüzük faslı pasta kesme töreni falan derken zaman su gibi akıp geçti. Nişanın odak noktası yine benim küçük civcim oldu

İlk kez gördüğü insanlar oldukları halde herkese okadar çok gülücükler yaptı hatta kız tarafında Buseden biraz daha büyük bir oğlan çocuğu vardı cadı onu dudağından öpüceğim diye parmak uclarına cıkıp durdu

herkes ona gülmekten maf oldu.
Sonra mama diye tuturdu daha ikramlar başlamadan ona birşeyler verdiler yetmedi tabaklara saldırdı ille bana mama verin diye

En sonunda anam seni adam yerine koymadık ama sanada ayrı tabak verelim bari dediler
Maşallah bir incecik dilim pastayı bitirdi cimcime hatta misafirler kız bukadar yiyorsun nerene gidiyor keşke bizde de öyle olsayda dediler
Banu Adaşım KVne çok geçmiş olsun canım. Ne kadar çok üzüldüğünü tahmin edebilirim sonuçta eşinden hatıraymış bilezikler. İnşallah zor da olsa üstesinden gelir biraz daha iyi hisseder kendini

O kişilerede Rabbim gereken cezayı mutlaka verecektir zaten. Allah korkusu olsa zaten kadıncağızı kandırmazlardı
Bu arada
Mutlucuğum aramıza dönmene sevindim her nekadar kilo almış olsanda

Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olucaktır senin için ve yine hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edeceğiz

Sen sonuçta okadar kilo vermişsin tekrar daha fazlasını bile verebilecek kadar iradeli ve güçlü birisin bence