Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkes nereye kayboldu yawwww :14::14::14::14:

ben geldimmmmm:52::52::52::52:
ahh iddiadasım sende mi gittin
bende gidip gecmiş okuyayım bari..
ahhh 2 gün gelemedm 50 sayfayı geçmişşş:14::14::14:
şimdi baslasam sabaha ancak biter:5::5::5:

bu arada sizleri çokkkk özledimmmmm.. 2günde ne eksik geldi herşeyy..

kızlar artık tartıya çıkmaktan korkuyorum hafta sonu diyetisyene gitmek iiçin randevu alcam
nasıl moralim bozukkkkk asuman seni tebrik ederim gerçekten irade sahibisin nasıl bir yöntem uyguluyorsun

hoşgeldin
diyetisyene gitmek iyi olur biz topikçe sağlıklı beslenip spor yapmaya çalışıyoruz ben de öyle yaptım

mrb hanımlar:68: paylaşımımı yapıp hemen çıkıyım çok yoruldum

sabah tost ekmeğine 1 tatlı kaşığı bal sürdüm ve 1 bardak yağsız sütle geçiştirdim

kahvaltıda az yağlı tost şekersiz çay

öğle yemeği yayla çorbası 1 kase
erişte vardı yağlı olduğu için bi kaç çatal aldım
salata yedim
1 portakal
garnitürdende bi kaç kaşık
tavuk panenin 4 te 1 i

akşam yemeği 50 gr anca gelir tavuk ızgara azıcık ketçapla beraber
yine az sayılabilecek kadar spagetti makarna lıght yoğurtla beraber,
yarım bardak meyve suyu

ara 1 elma 1 bardak yağsız süt ve 3 tane fındık

bugün curcunalı oldu gibi sanki ama azar azar yemeye çalıştım tahminimcede 1600 ü geçmemişimdir

10 bardak suyutamamlamaya çalışıyorum şimdide

hepinizi kocaman öptüm iyi gecelerr:54:

ben geldimmmmm:52::52::52::52:
ahh iddiadasım sende mi gittin
bende gidip gecmiş okuyayım bari..
ahhh 2 gün gelemedm 50 sayfayı geçmişşş:14::14::14:
şimdi baslasam sabaha ancak biter:5::5::5:

bu arada sizleri çokkkk özledimmmmm.. 2günde ne eksik geldi herşeyy..

Sorma yaa iyice KK bağımlısı olduk :1:
Eşim bugün yemeği yaptı mutfağıda talan etti demiştim ya hayin köfte toparlarım diyordu ben söylenince ama yemekten sonra hiçte umuru olmadı :47::47::47:
Biraz toparladım ama benimde halim kalmadığı için ince işini yarına bıraktım mecbur :26:
Yok ya bir daha mutfağa sokarsam adamı ne olayım. Tam oh her yer mis gibi diyorum bir yeri mutlaka maf ediyorlar. Ufaklıkta salonu talan etti valla ağlıyacağım sonunda :43:
Büyüğüde odasını toplamıştı ne güzel kalkmış bir sürü şey cıkarmış dolaptan birşey aramak için oda bırakmış o şekilde. Sinirlendim söylendim durdum deminden beri. Birde eşim benim işim ne sen otur ben yaparım diye laf sokmazmı :26:

Valla bu erkek milletine yaranılmaz yaparsın yaparsın bir eline sağlık demez ama bir kere neden dağıttınız dersin anında sanki hiç birşey yapmıyormuş gibi aaa sen zahmet etme gibilerinden laf sokarlar.
Ehh şimdilik sessiz kalıyorum ama eğer bende ilk fırsatta intikam almazsam ne olayım :34:
Esirikli ne olacak hem kendi isteğiyle mutfağa giriyor hemde sonradan laf sokuyor. Aslında onun karın ağrısını biliyorum ben sırf annesin telefon acıp geçmiş olsun demedim diye dünden beri aklına geldikce fit oluyor bahanede bulunca lafı sokuyor uyuz keçi ne olucak :1:

Son düzenleme:
hafta sonu doyasıya yedim yarın eskisi gibi devam ederim inşallah regl de olacağım karnım patlayacak sanki
aç olmak daha güzel bir duygu

selam kızlar kaçak geldi ne habersiniz. aslında buralrdayım azcık azcık ucundan bakıp çıkıyorum. kapıda çeviriyolar kimsin diyede birine bakıp çıkcam diyince izin veriyolar. onlardahaklı sen terk edersen buraları almazlar içeri seni. neyse özledim valla sohbetinizi neşenizi.
bende herşeyden kısıyom ama nasıl oluyorsa ibre hala yukarı çıkıyor. dur bakalım yeni bir taktik deniyorum. akşamları sadece sulu gıda tüketcem. bakalım ne olcak. bugün tartıda 90 ı gördüm ve çok üzüldüm :14::14:
ne güzel veda etmiştm oysaki. 89.1 i görmüştüm mis gibi. bu arada 1 er hafta arayla mens oluyorum ve bu benm sinirimi bozuyor. çok canım sıkıldı. salı doktora gitmeyi planlıyorumda. burdaki hastaneler çok yoğun. neyseki 182 ye geçmişler. bakalım birde onu deneyelim nasılmış...

hafta sonu doyasıya yedim yarın eskisi gibi devam ederim inşallah regl de olacağım karnım patlayacak sanki
aç olmak daha güzel bir duygu

:1::1::1: valla şu hafta sonlarıda olmasa herhalde seda sayan gibi açız açız diye dolanacağız :1::1::1:
Çarşamba oldumu herkes cumartesinin hayalini kurmaya başlıyor sanki. Yani en azından ben öyleyim :1:
Şükür abartmadım ama bir yandanda kendi kendime nasılsa kilo veremiyorsun yeseydin bari diyorum :1:

Yarından itibaren zumba olsun lesli olsun ortaya bir karışık yapayım yoksa benim bu kilolar ebedi gitmeyecek :26:
Kızın odasındaki bilgisayarı salona taşıyıp tvye bağlamaya karar verdik bu gece :122:
Netten indirip dvdye kayit edeyim dedim benimki internet yasağı başladı aman haa deyip durdu sonrada bu çözümü bulduk :122: en azından salon kızın odasına nazaran daha büyük bari netten direk çalıştırıp Tvye verdim mi daha rahat depinirim :60:
İnşallah sadece düşüncede kalmazda bu cuma artık eksi bir bildirim yaparım ayıp oluyor artık sizlere karşı :1:
Maşallah herkes hem yiyor hem zayıfliyor :34: bense yerimde sayıyor her haftada tartıdan şüphe ediyorum :1:

bana da sanki öyleşmiş gibi geldi yani mavinin kalıpları diğer kotlara göre (ama mavi değil)beni duyunca çok kıskandı:1::1::1: bende dedim kca göbiişm çok pırtladı senin gibi değilim dedim yaa neyse:1::1::1:

valla ben karatay yaparken kullandım pek faydasını göremedim ama zararlı toksinleri atıyormuş diye okudum.bende de bolca şişlik var onları indirsin yeter

canım ben haftada 4,5 gün yani bi hafta 5 bi hafta 4 gün olmak üzere 600 veriyordum.az geldi hatuna.bi de ben evdeydim geçen yıl zaten.bu nedenle kaç kere yakaladım tv izliyorlar kızımla birlikte ve kadın programları:53::53::53: ben bebeği uyuyturken mezirirken fln pek çıkmazdım rahatları bozulmasın oynasınlar diye ama bazne çıktığımda da bunu görüyordum.hele birgn altını almamıştı nasıl kızdım 9 da gelmiş saat 11 olmuş altı alınmamış ve kakalı.ben aldım bi taraftan kızıma bak niye söylemedin fln teyzeye dedim duysun diye çok kızmıştım.1 haftada zor geçirdik pişiğini:47::47::47:
işte yapıyordu iş dediğimde haftada 2 kez ev süpürmek ve bazen 1 çeşit yemek yapmak.ondada basit şeyler isterdim uğraşmasın diye.kızım uyurken yap dediğim halde her seferinde uyanıkken yaptı işlerini.bende mecbur olduğum içni çok kızamadım annem gelemezdi kv gelemezdi bi bıraksa yanardım o da bunu biliyordu daha bebeğim 40 günlüktü:43: sonra kızı uyuytup 1-2 gibi tv izliyordu bende artık git demeye başladım kaç ay böyle sürdü.....çok gıcıktı yani...ama Allah var kızım çok sevdi.hala onu görmek için ağlar.bu bakımdan hakkını yiyiemem oda sevi herlade.bi kere kızımı tutuamadım çok ağladı illa göreceğim diye kalkıp götürdük evine 1 kutu pasta alarak ama ben içeri girmedim.kızım 2-3 saat oynadı

allah gurbettekilere yardım etsin valla. çok şükür annemleri bağlan bişey yokta evlerini bırakıp gelmeye gönüllü oldular. ben hamileyken çok ağladım. daha senin halini hatrını soran yok derdin neydi bu çocuğa hamile kaldın. başına bişi gelse kimsenin ruhu duymaz diye. annemler çok şeyimize koştu. yüzüm olmadı gelinde çocuğuma bakın demeye. kayınvaldeme duyurdum bakacak kimse yok diye. annenlerin ne işi var gelip baksınlar dedi eltimle birlikte karşıma oturup. annemlerede kıyamıyorum 1 gün değil 1 ay değil. of çok şükür şu tayin işi olduda kimseyi yerinden etmedim. ama içime çok dokundu şu gurbet günleri. allah sana ve senin gibi olanlara yardım etsin evlatlarımıza acısın rabbim. az önce özlem yazmıştı galiba gidip bakamam çocuğuma diye. canım uygun fiyata gizli kameralar var. edin bence. allah korusun çok şeyler duyduk. bebek uyusun diye bıngıladığına iğe filan batırıyolarmış. herşeyi çıplak gözle göremezsin. bebeğin yatağının oraya devamlı buluncakları odaya koyun kızlar allah korusun.

selam kızlar kaçak geldi ne habersiniz. aslında buralrdayım azcık azcık ucundan bakıp çıkıyorum. kapıda çeviriyolar kimsin diyede birine bakıp çıkcam diyince izin veriyolar. onlardahaklı sen terk edersen buraları almazlar içeri seni. neyse özledim valla sohbetinizi neşenizi.
bende herşeyden kısıyom ama nasıl oluyorsa ibre hala yukarı çıkıyor. dur bakalım yeni bir taktik deniyorum. akşamları sadece sulu gıda tüketcem. bakalım ne olcak. bugün tartıda 90 ı gördüm ve çok üzüldüm :14::14:
ne güzel veda etmiştm oysaki. 89.1 i görmüştüm mis gibi. bu arada 1 er hafta arayla mens oluyorum ve bu benm sinirimi bozuyor. çok canım sıkıldı. salı doktora gitmeyi planlıyorumda. burdaki hastaneler çok yoğun. neyseki 182 ye geçmişler. bakalım birde onu deneyelim nasılmış...

Arada da olsa senin niki bir görür gibi oluyoruz zaten :34: ama bence fırsat buldukca gel ki ne güzel kilo verdin geri almayasın.
Valla bende ne yapacağımı şaşırdım kilo vermek için ve kilo almayı boşver kilo veremediğim için bile çok üzülüyorum :26:

İnşallah kötü birşey cıkmaz canım :34: hayırlı haberlerini bekliyoruz.

İyi geceler... dengesiz öğünlerle dolu bir pazar gününden sonra yarın ne yapacağını bilemeyen ben kendini vurdu buraya :)
Yarın kursa gideceğim ve kurstaki 3 kişi börek çörek yapıcaklardı. Hoca geç kaldıkları için ceza vermişti :1:

İki hafta önce bir dukan diyetine başlama deneyimim olmuştu :37: Amasya'ya gittim diyetin 3. günü ve İstanbul' kaldı dukan. Geldiğimde yoktu valla.

Napsam tekrar ona mı başlasam :44::44:

Bu saatten sonra gelen olmaz herhalde :5:

Sildim süpürdüm tozumuda aldım topiği kitliyor ve ufaktan bende yatıyorum :1:
Anahtar her zamanki gibi paspasın altında.
Girerken ayaklarınızı da paspasa sürtmeyi unutmayın :34:

herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Allaha emant olun
yarın akşam görüşmek üzere

hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3:

dr. a görün mutlaka ihmal etme
ama bu kadar sık regli olurken insan iştahını kontrol edemiyor geliyor kilolar
umarım bir sorun yoktur

Bu saatten sonra gelen olmaz herhalde :5:

Sildim süpürdüm tozumuda aldım topiği kitliyor ve ufaktan bende yatıyorum :1:
Anahtar her zamanki gibi paspasın altında.
Girerken ayaklarınızı da paspasa sürtmeyi unutmayın :34:

herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Allaha emant olun
yarın akşam görüşmek üzere

hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3:

bulduğum gibi bırakıyorum canım
dağıtmadım kirletmedim

bende anahtari aldim bir yeri dagitmadan kenarda söyle bekliyorum
belki gelen giden olur :)
acliktan uyuyamiyorum :):)

Son düzenleme:
Bugün merkezden çıktıktan sonra rahatlanın verdiği olayla baya bir yürüdük amerikan hastahanesinden taksime kadar hiç anlamadık hepimize çok iyi geldi tabi ayşe ödül olarak hamburger istedi hep beraber yedik sonrada biraz taksimde gezdik çok iyi geldi çok yorulduk ama değişiklik iyi oldu onca strese.

Banucum canım büyük geçmiş olsun Ayşeciğe.Rabbim şifalar versin.

sanirim gelen giden olmayacak eh bu saattede gayet dogal
ben anahtari paspasin altina birakip cikiyorum :)
Allah rahatlik versin insallah

(pardon Efsunlu görmedigim yazdiginizi )

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.bende de insülin direnci var.ben ilaç kullanamdım emzirdiğim içni çörekotu kullandım ve ilk 3 ayda 15 kg gibi bir kg verdim çok şükür.yalnız bana diyetisyenim mutlaka spor yap dedi bende haftada 6 gün 60 dk lesli yaptım ilk 3 ay .şimdi daha az yapıyorum ve artık kg vermem durdu gibi.yarıdmcı olmaya çalışırım elimden geldiğince ama zaten emziren anne olduğum için diyetimde ona göre.sen diyetini güzzelce uygula ve spor yap mutlaka.kaç yaşındasın evlimisin?

SAĞOL CANIM ÇÖREK OTU NE KADAR YİYCEM GÜNDE AÇKEN Mİ TOKKEN Mİ SEN NE KADAR KULLANDIN EVLİYİM 39 YAŞINDAYIM 19 VE 15 YAŞINDA İKİ OĞLUŞUM VAR VEEEE TOMBALAĞIMMM :((
YAZA KADAR HEPİMİZ İNCELİRİZ İNŞALLAH........:9::9::16::16::16::17:

hsonu zor geçiyor diyet açısından bende saldım bugün iyice.spor yok ama tüm bebişler evde çok iş çıkıyor.dersleri oyunları mamaları derken akşam oluyr.bende çoook kaçaamk var bu hafta iyice sıkmalıyım ama arkadaşlarla buluşma ihtimalim var.herkesin gözü üzerimde o nedenle yiyiemem diyemem.bakalım ne yapacağım(aynı ayda bebişimiz var kızcağız kilolarını veremedi çok işi var eşi yardımcı değil o da 3 çocuklu ona diyemem ben yemiyorum zaten üzülüyor yanımdayken farkediyorum)

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

günayyyydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kahvaltımı yapıp haftabaşı başı malum temizliğime başlayayımmm

allahım sayfa sayısına bakın onbin bilmem kaç. bnde yalnızım sanıordum kendimi. kızlar tanıtayım kendimi beni de aranıza alın:42:
100 kiloyum 25 yaşındayım memurluğa hazırlanıorum. ortaokulda bi başladım kilo almaya önüne geçene aşk olsun:26: liseden beri zayıflaıorum sonra verdiğimin 2 katını alıorum üniversiteydi evde boş oturmaydı derken en sonunda 100 oldum erdim muradıma ve artık bu son olsun istiyorum.:45: burayı etheden çok kadınlar klubu zyıflama grubuyla zayıfladım diolar sanki bi diyet listesi verir gibi. bizim evde hep sağlıklı yemekler pişer ama ben dışarda abur cubur yerim ve irade sıfır. yarın başlıorum diyet+callanteics:) bakalım hayırlısı. :56:

Hoşgeldin yanlız değilsin bizde varız hep birlikte birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz

Back
X