Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler sevim
duraklamak sorun değil de benimki epey uzun oldu ama şükrediyorum halime bu kiloya bile razıyım ama şöyle 10 kilo daha gitse süper olur tabii

ama çokk azzzz yemişsinnn acıkmazmısın gece

aleyküm selam
ne güzel yürümüşsünüz benim canım da çok yürümek istiyor ama ankara -10larda olduğundan dışarı bile çıkamıyorum malesef
menün de az gibi geldi bana

-10 da degil disariya cikmak,galiba pencereden bile bakmazdim 
Allah kolayliklar versin canim sogugu hic sevmiyorum ben

Yorumlariniz icin cok saolun nursena ve asuman,dün söylemesi ayip hem keskek hem mercimek corbasi birde dolma yiyince bugün dengelemek istedim ama suan ac degilimde ,ellerim ayaklarim soguktan donuyor

bu son başlangıç olsun inş. cnm

evet cnm sabah 10:45 te randevunuz var
10 gibi olursunuz yanımda
İnşallah 10 da yanındayız.
Kizlar mehaba,

Bugun saolsun yine umut aradi. Bir zaman yaratip girdim. Cok yazamiyorum simdi. Acayip bir donem geciriyorum. Etrqfimdqki hersey sanki cok hizli akiyor, aksilikler ve sorunlar ile sorumluluklar dizboyu...

Kilo isleri de ustune gelince, basliycam artik dedim.. Bari bu alanda kendimi kasmiim dedim ve aninda kilo aldim tabi... 86 kilo oldum. Sinir... Ama ilginctir, bir donem boyu yedim yedim yedim... Cipsler filan gomdum yani.. Ki sevmem fazla ama daldim resmen..Ama uzun zaman kilo almadi. Sonra lastik koptu tabi 4-5 kilo birden aliverdim.. Neyse fazla gam yapmadi nedense yine de ...

hala da motivasyonum cok dusuk, iki gun diyet, ucuncu gun koyverme hali var... Cok hastaliklar ve buna bagli duzensizliklerim var.. Zaten hersey hasta olup yataklara dustugum bir zaman basladi... Simdi diyorum ki nasil o kadar iyi diyet yapabilioy musum... Nasil oyle iradeliymisim ve azimliymisim. subatta spora basliyorum. Umarim itici bir guc olur bana..

Kisaca boyle. Simdi gecmise bakiym.. asuman kesin 45 kiloya inmistir... Dalokim benim gibi bir buhran esigindeydi en son.. Umarim o benim kadar kilo almamistir..

Yena, ayse ve diger dostlar hepinizi ozledim..kendimi kendime size zaman ayirmaya zorlamaya calisacagim... Yoksa evde yerde yuvarlanan iki bebek, zirt pirt hastaliklar, kizin yogun programi derken... Sacimi bile taramiyorum kendimin...
Hoşgeldin canım sen toparlarsın güçlü bir kadınsın...
slm kizlarrrr
banucum aman ipin ucunu birakma yoksa ben gibi 2haftada 3kilo kadar felan alirsin ben daha tartilmadim ama 3kg almisimdir yediklerime göre az bilene ama toplanmaya karar verdim guatrdan problemlerim var 2 tane sislik varmis 2sene önce 6mmve 5mm mis ama simdi 12mm olmus buda moralimi bozdu simdilik kan sonucunu bekliyorum ve dr tedavime baslicak sintigrafi cekilecem ama bebisi emzirmeyi birakmam gerekmis iste böle termin alayim sintigrafi cekilmeye bebisi emzirmeyi birakcam
guatr acayip sinir yapiyor bende bende sinirlenmemeye calisiyorum bebis uyudumu islermi yapiyorum
yedim yedim ne oldu midem hazmetmedi, baska problemlerimde oldu,ve yemeye devam edersem seker hastasida olabilirim hamilelikde cikmisti dr dikkat et demisti ,bunlar benim toplanmama neden oldu ve herkesin dedigi gibi sen kiloyu veriyorsun ama yine aliyorsun dedikleri dogru cikarmamaya calisacam iste böyle
dün 70dakk yürüdüm +bu gün 90dakk toplam 160dakk firsat buldukca yürümeye caliscam ve cumaya kadar vereyim kac kiloyum bilmiyorummmm :53:
Toksincim nasıl hızlı alıyoruz dimi verirken ne çabalar sarfediyoruz alırken hoppp aman dikkat et sağlık çok önemli sen çok güzel kilo verdin bundan sonra sadece sağlıklı beslen arada yapılan kaçamaklar olur abartmadan tabiki inşallah tsh larında güzel çıkar bendede var yükselince sinir yapıyor iştah açıyor yorgunlul umarım en kısa zamanda rahatlarsın.

ece şu boyozu ben de merak ediyorum izmire gidip yesek bari
soğuklar olumsuz etkiliyor beni üşüdükçe enerji verici yiyeceklere meylediyorum dediğin gibi korusak yeter napalım hele ki sen zaten verilecek bişeyin kalmadı ben de 72 felan olsam razıyım aslında onu da yaza kadar halletsem o bile yeter
ya bir de ben çok üşüyorum ya tamam çok soğuk ama aşırı üşüyorum sanki azcık havalar ısınsa aktifleşsem ısınırım üşüdükçe pasifleşiyorum hareketi azaltıyorum malesef
makarnayı da pilav gibi pişiriyorum suyun ölçüsü yok ben pilavı da ölçmem suyunu çekince bakıyorum ihtiyaç varsa ekliyorum tekrar

biz yemek peşine her yere gideriz be asummm:1::1::1: eviniz soğukmu peki??bizm merkezi olduğu için bizde alt katlarda olduğumzdan çok ısınıyoruz üst katlar daha serinmiş ama ben baygınlık gçeiriyorum bazen o nedenle üşümüyorum.pek çıktığımda yok zaten.sende şu tahlillerini yaptırsana ben fatihe gttm hoşderede 20 tl fark ödedim ama troid için bi 30 tl fark aldılar.30 dan fazla kilo verdin vücudunda ne değişimler olmuştr.aslında sağğlıklı besleniyoruz bence ama genede bi kontrol ettir.sağlık ocaklarıda baya bi tahlil yapıyorlarmış orayada gidebilirsin.ben insülin direnci var diye oraya gitmedim onu ölçemezlerdi.ama tiroid bile bakıoyrlarmış duyduğum kadarıyla.ihmal etme bak bende d vit eksikliği varmış ki diabte bile etkisi oluyormuş .

Valla benimde aklımdan geçmedi değilde az kalmış bezi şimdi bende ortak olsam çocuğunda bağırsaklarının fazladan çalışacağı tutar :60:
Sabah baktım başa cıkamıyorum bende ek yaptım :60: iki tane pedi peş peşe aynı anda takıp uzattım :60:

Anammmmmm Annemin arkadaşının hep dediği gibi kadınlık rezillik valla doğru nelerle uğraşıyoruz normal ev ve çocuk hariç :1:
he valla .olsan bi dert olmasan bi dert.ben zaten iki peti öyle tern gibi yapıp kullanyırom eskiden berii ama o bile kurtarmıyor bazen .işte bu durmda bebek bezi kurtardı:1::1:

evde bir eşim bir ben olduğum için dolap boş sayılır ben diyete başladığımdan beri
dolaba fare düşse başı yarılır ama bu işten eşim zararlı çıktı dolaba gidip gelip bu ne ya sen zayıflayacan diye biz açlığımızdan mı öleceğiz diye söyleniyor:1::1:
eskiden poğça kurabiyeler tatlı çeşitleri eksik olmazdı artık abur cuburda aldırmıyorum
dolaptan eline bişey geçemiyor
:44: işin garip tarafı eşim benden hızlı kilo veriyor diyet yapmadığı halde ben sofrada ekmeği az yiyorum diye oda iyce azalttı ekmek yemeyi
ama ben zayıf koca istemiyorum zaten boyu 1.82 :19:

canım şu erkekler ne şanslı.metobolizmaları çok güzle onların.bizden çok yerler ama bizden iyi verirler.benim eşimde öyleydi sinir olurdum.yaş ilerledkçe eskisi gibi vermeiyor ama bayada yiyor ve sıfır hareket.sen eve sağlıklı atıştırmalıklar al adamcağız yesin.ben mesela ceviz,çiğ badem,leblebi,kuru kayısı incir eksik etmiyorum.bazende pestil alıyorum eşimle yiyoruz arada.başlarda hiç yemiyordum ama şimdi arada yiyorum.

slm arkadaşlarımmm
yarın benim okuldan 3 arkadaşla buluşacağız kızılayda kahvaltı içni sözleştik.bende bu akşam bi sürü şey denedim en iyi hangi kıyafetimle görünüyorum diye...bakalım nasıl tepkiler alacağım.bebişimi görümceme bırakacağım onun da işi varmış biraz apar topar bi buluşma olacak ama hiç olmamasından hiç sosyalleşememekten iyidir.yarınki misafirim cumaya erteledim böylece.cumayada acaba kızlarıma doğum günümü yapsam diyorum bakalım hayırlısı.oğlum ve kızımı hsonu babanneye götürecek eşim 1 hafta fln kalacaklar çok mutlular(doğumgünleri normalde önümüzdeki hafta ama ayrı olacağız büyük ihtimal).ben bi yandan seviniyorum ama bi yandan da içimde çok garip bir hüzün ve huzursuzlukta var.hem 3 çocukla başedemem 15 tatilde diyorum hemde onlardan ayrı şehirlerde olmak beni korkutuyor...herşeye rağmen kayınvaldemde çocuklarla bi hafta geçirmekte istemiyorum çok sıkılırım biliyorum.eşim olunca güzel geçiyor ama izin alamayacağı için o olamaz.çocukların keyfinin yerinde olduğuna inanırsm önümüzdeki hafta bende çkaleye gitmeyi planlıyorum bebişle.ama biraz eşimle başbaşa kalalım(tek çocuklu en azından)..

ne güzel bir plan yapmissin arkadaslarinla,insallah umdugun gibi güzel gecer ,
Allah yavrularinada uzun ömürler versin ,simdiden nice yillara ..
ne kadar Anne yüregi evlatlari olmadan rahat etmezsede ,az yanliz kalip basini dinlemekte iyi gelir galiba.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben yatıyorum :122:
Sabah inşallah yine erkenden kalkarım ki metabolizmam kendine gelsin :34:

Hepinize hayırlı geceler hoş sohbetler
Allaha emanet olun
İnşallah yarın gece KV gidince geç te olsa damlarım :1:

Hepinizi kocaman öpüorummmmmmmmm :54::54::54::54::54:

haklısın ece aslında bi kan versem iyi olur
bizim ev de merkezi canım iyi ısınr aslında ama bu soğuklarda daha az ısınıyor tabii ama soğuk değil ben biraz fazla üşüyorum sanki

Hoşgeldin umutcum bende sana bişey sorucaktım aklımdan geçiyordun)Sen yazmıştın sanırım kargoyla süt ve organik ürünler aldını banada telefonunu verebilirmisin oranın yada internet adresini.

canım kar yok ama buz var çok soğuk her yer buz markete bile giderken dondum resmen Allah açıkta kalanlara yakacak barınacak yeri olmayanlara yardım etsin

hayırlı geceler
Zaten en kötüsüde buz olması karda yürünürde buzda çok zor ben kar yağmasını çok severim ama evdeyken iyiki karı çok olan bir yerde oturmuyorum heralde kışı evde geçirirdim:)Çok korkarım buzda yürümekten bilirim eve ağlayarak geldimi.

ece sevindim senin adına iyi gelir arkadaşlarınla buluşmak
çocuklardan ayrı kalmak zor gelecektir sana ama azcık dinlenirsin hiç olmazsa
bir yerlere giderken ne giyeceğine karar vermek ne zor b
en de dedim eşime yarın akşam ne giyeceğim pazara ne giyeceğim diye git al bişeyler dedi ama bakalım
kızılayda nereye gideceksiniz merak ettim

eşler de pek yardımcı olurlar bu konuda:1::1::1:git al işte dimi?benimki ne giysem güzel olmuş der:1::1::1:alışverişii bizler kadar sevmedikelri kesin. kızılayda zerdali pastanesine gitmeyi planladık.(simit dünyası fln varya üst geçitin ayağında onun yanında matmazel çanta var onun biraz ilerisinde)orada iskender yemiştim harikaydı.tatlıları da çok güzeldi.kahvaltı için ne var bilmiyourm gerçi ama yiyecem bişiler aç gideceğim çünkü:56::56::56:çok nezih bi yer .fiyatlar biraz pahalı oluyor diye herhalde gençler pek olmuyor yani tıklım tıkış olmuoyr nezih oluyor.bizde artık yaşlandık kafamız kaldırmıyor gürültüyü:1::1::1:

ne güzel bir plan yapmissin arkadaslarinla,insallah umdugun gibi güzel gecer ,
Allah yavrularinada uzun ömürler versin ,simdiden nice yillara ..
ne kadar Anne yüregi evlatlari olmadan rahat etmezsede ,az yanliz kalip basini dinlemekte iyi gelir galiba.

çok teşekür ederim yorumlarınız içn.gerçektn çok yoruldum sürekli peşlerinde dolanmaktan,yedirip ,uyutmaktan,geceleri 4 kişi uyumaktan,gece 12 ye kadar eşimle yalnız kalıp rahat sohbet edememkten ama şu varki onlar herşeyim.çok seviyorum .daha gideceklerini düşündüğümde kalbimde bişeyler oluyor .annelik çok kutsal gerçekten..biraz ayrı kalmak enerji dolduracaktır beni sanırım(yani inşallah öyle olur)babanneleride çok sevgi veren bir insan.o nednle gözüm arkada değil ama sağlıkla gider gelirler inşallah.

haklısın ece aslında bi kan versem iyi olur
bizim ev de merkezi canım iyi ısınr aslında ama bu soğuklarda daha az ısınıyor tabii ama soğuk değil ben biraz fazla üşüyorum sanki
en kısa zamanda ver canım yaa sağlık ocağı yakınsa 2 dk da halledersin.ben erteleyip duruyordum bu ctesi çıktım evden tüm herşeyi bırakıp.iyi oldu bak d vitaminim dibe doğru yol almaktaymış.sonra daha kötü olacaktı belki.sevin merkezi ise iyi ısınıyordur hakikaten.neden üşüyorsunki ???kış ayları bi çok kadının kabusudur kilo alınır kış aylarında.biz çok özel br iş yapıyoruz burada ya kilo veriyoruz yada koruyoruz en azından.aferin hepimizeee:46::46::46:

ece güzel mekan seçmişiniz canım ye tabii hem kahvaltıdan bişey olmaz akşama kadar hepsi gider
ben bi kere kahvaltıda kardeşimle çin makarnasından yapıp yemiştim 2 tabak hiç bişey olmadı canım sıkmadan güzelce ye mamaları her zamanmı gidiliyor sanki değilmi
sağlık ocağı çok yakın canım bir kere gitmiştim eylüldü sanırım o ara tahlil yapmıyorlarmış şimdi yapıyorlar gideyim en kısa zamanda

Back
X