Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh hiç sorma yenoşum valla yaşlanıyorummmm :30::30:maşallahı var benim oğlumun seneye kreşe vericem işte :31::31: nasıl vercem bilmiyorum ama iki sene gitmesini istiyorum ah ahh okullu olcek benim oğluşum :31::31::31:

Bende öyle düşünüyorum...
Şimdilik bazen okula gideceğim bazende istemiyorum diyor.:)

Kızlar bugün oğlum ödümü kopardı benim...
Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok...:53: burnunu ağzını oynattıkça leblebi yukarı çıkıyor...
Bir yandan düşünüyorum araba eşimde nasıl hastaneye gideceğim,ne yapacağım senaryolar üretiyorum...
Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..
Neden böyle yaptın diyorum sana şaka yapmak istedim diyor.:)

Hey Allahım;bu çocuklar ne muzır işlerle uğraşırlar.Aklın çıkmıştır.Geçmiş olsun canım....

Hey Allahım;bu çocuklar ne muzır işlerle uğraşırlar.Aklın çıkmıştır.Geçmiş olsun canım....

sorma beyzuşum, hep dikkatli olmak lazım...
Şimdide gülesim geliyor ama.:)

hoşbulduk canım maşallahhhh ne güzel kilo vermişsin yaa şahanesinnn :46::46::46:
sağol canım şükür verdim epeyce darısı sizlere
Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok...:53: burnunu ağzını oynattıkça leblebi yukarı çıkıyor...
Bir yandan düşünüyorum araba eşimde nasıl hastaneye gideceğim,ne yapacağım senaryolar üretiyorum...
Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..

geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu tahmin ediyorum
aynısını sarı leblebiyle kardeşim de yapmış küçükken

Arkadaşlar;

Üzerinize afiyet ;biraz başım ağrıyor...Gözlerim yorulunca şiddetleniyor.Çıkmak zorundayım...

Hepinizi öpüyorum;iyi geceler;Allah rahatlık versin...

Çocukları ne zaman ne yapacağı belli olmuyor Geçmiş olsun Yenacığım insan panikle ne yapacağını da bilmiyor iyi ki çıkarabilmişsin

Arkadaşlar;

Üzerinize afiyet ;biraz başım ağrıyor...Gözlerim yorulunca şiddetleniyor.Çıkmak zorundayım...

İyi geceler tatlım...:16:
Başın neden ağrıyor,yorgunluktanmı.??

Çocukları ne zaman ne yapacağı belli olmuyor Geçmiş olsun Yenacığım insan panikle ne yapacağını da bilmiyor iyi ki çıkarabilmişsin

Birde diyorum iyiki oda korktuda hemen haber verdi..Çıkarmam daha kolay oldu ıslanmadan...

allah esirgemiş çok geçmiş olsun

ya ben sizleri özlemişim yawwwwww :16::16::16:yaa birazda kıskandım hee:26::26: tanıdık bir kaç isim gördüm maşşalllaaahh çok güzel kilo verenler var tebrik tebrik tebrikkkkk :46: :46: :46: :46:

Oooo hoşgelmişsin canım nerelerdesin nasılsınnn ? çizelgen de senin gibi kayıplarda :27:

Tursariciğim;

Hoş geldin canım.Gözlerimiz yollarda seni bekledik ve özledik canım...

ah aplaaaammmm ne kadar zarif bir baayensin sen :16::16::16:öptüm seni aplammmmm

hayırlı sağlıklı uzuuunn ömürler versin evlatlarımıza cümlemizin inşallah benim oğlum bana bu yaz bir şaka yaptıki aklım gitti halaa yara izine bakınca resmen beynim sulanıyor olayı tekrar yaşıyorum off anne olmak ne kadar zor yaaa Allah annemden binkere razı olsun biz kafa göz kırarak büyüdük :50::50:benimki bu yazın sonunda dayımın bahçesinde dudağını yardı 5 dikiş atıldı üstüne iki hafta sonra sen tut üstüne düş :53:neymiş dönüyormuş :43::43::43:bayılıyordum 3 gün dudak şiş dolaştı hof allah bidaha göstermesin UOTE=YENA;22760516]Bende öyle düşünüyorum...
Şimdilik bazen okula gideceğim bazende istemiyorum diyor.:)[/QUOTE]

sağol canım şükür verdim epeyce darısı sizlere

geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu tahmin ediyorum
aynısını sarı leblebiyle kardeşim de yapmış küçükken

inşallah asucum inşallahhh

İyi geceler kızlar....:16:

---------------

Tursaricim offf sizde bayağı kanlı atlatmışsınnız Allah beterinden korusun canım...

Arkadaşlar;

hoff fena bazen benide tutuyor :50::50:geçmiş olsun aplammmmmmm :16::16::16::16:çok yorma bari kendini yoksa ertesi günede yansıyor bazen iki sürüyor gözlerimi yorduğumda bende :50:

Oooo hoşgelmişsin canım nerelerdesin nasılsınnn ? çizelgen de senin gibi kayıplarda :27:

hoşbulduk canımm ben iyiyim çizelemde yolda gelir herhalde :9::9::9: :9:bu arada çizelge kuralları aynı hala factory den mi yapılıyor :26:

İyi geceler kızlar....:16:

---------------

Tursaricim offf sizde bayağı kanlı atlatmışsınnız Allah beterinden korusun canım...

sorma vallahi çok sıkıntılı bi durumdu hala o psikolojien çıkamadım hala aklıma geldikçe tarifsiz bi acı yaşıyorum resmen yaaa bide illa herşeyiyle ben lgilenicem nerdeyse doktorun elinden iğneyi alıp ben halledicektim çok kırılgan bi doktora denk gelmiştik amannn neyse off geçti çok şükür Allah beterinden korusun cümlemizin evlatlarını :14::14:

ya ben sizleri özlemişim yawwwwww :16::16::16:yaa birazda kıskandım hee:26::26: tanıdık bir kaç isim gördüm maşşalllaaahh çok güzel kilo verenler var tebrik tebrik tebrikkkkk :46: :46: :46: :46:
Hoşgeldin canım inan geçen gün aklımdan geçtin....
Çok geçmiş olsun yena valla akıl sır ermiyor bu çocuklara valla nasıl panik olmuşsundur gerçekten....
Ama sonu güzel bittiği için gülerek hatırlanıcak bir hatıra oldu size.

Bende artık dietime devam etmek istiyorum hergün başlıyorum akşam yemeğine kalmadan bozuluyor nasıl bir diet yapsam karar veremiyorum yaaaa ufff ne olur akıl verin.

Hoşgeldin canım inan geçen gün aklımdan geçtin....

Çok geçmiş olsun yena valla akıl sır ermiyor bu çocuklara valla nasıl panik olmuşsundur gerçekten....
Ama sonu güzel bittiği için gülerek hatırlanıcak bir hatıra oldu size.

hoşbulduk canım kalp kalbe karşıdır bi kaçgündür aklımdayınız sizde sonun da geldim işte buradayım :16::16:

Bende artık dietime devam etmek istiyorum hergün başlıyorum akşam yemeğine kalmadan bozuluyor nasıl bir diet yapsam karar veremiyorum yaaaa ufff ne olur akıl verin.

bende başlıcam bakalım artık nasıl olcak ama ben diyete karşıyım yaww dengeli beslenmeye çalışıp en basiti ekmeğimi değiştirmeyle başlicam mesela yavaştan başlamak yıldırmaz diye düşünüyorum :56:

Back
X