Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler bu arada toksin nasılsınnnn maşallahh yılmadan devam edmişsin vallahi kutluyorum seniii:46::46::46::46::46:idolümsünnn :16::16::16::16:

hayırlı geceler offf oku oku ancak biitti
beyzus abla ellerine sağlık ve geçmiş olsun optm
yenacim ellerine sağlık ve çok geçmiş olsun benimkide beni korkuttu büyüğünun makinasının alarmı çaldı ona bakmaya gitmistim minik mutfaktaydi yanıma gelir sandim mutfağa geri döndüm anaaaa açmış fırının kapağını çıkmış üstüne ve ocaklarida açmış yanıyor çok korktum rabbim korumuş ya elleseydi bide anne sıcak diye diye iniyor fırının kapağından
evde durunca benim kız sinirlerimi ziplatiyor oda hemen guatri etkiliyor düşündüm taşındım en iyisi eşim evdeyken minik prensesimle yürümek insallah devamlı yurucem banada iyi geliyor
tursari cnm hosgeldin sizede geçmiş olsun
kilo verenleri tbrler
ece çayını bende içiyorum ama faydasını haftaya gorecem insallah

Son düzenleme:
herkese iyi geceler bu arada toksin nasılsınnnn maşallahh yılmadan devam edmişsin vallahi kutluyorum seniii:46::46::46::46::46:idolümsünnn :16::16::16::16:

cnm iyiyim diyeyim iyi olayim aman cnm idolluk halim yok baksana idolluk cok arkadas var ben su an 71.7kg 2haftada 3kg felan aldim guatrdan rahatsizlandim basladim yemeye baktimki olmuyor toplanmaya karar verdim sen nasilsin
hayirli geceler kizlar

Son düzenleme:
banu senden alıntı yapmıştım kaybolmuş
cnm bende tam yapamıyorum ekmekden kisamiyorum birde çok çabuk acikiyorum anlamadım acaba guatrdanmi Hmm
ben tatlilardan kaçıyorum ve yürüyüş yapıyorum geri 60lara inmek istiyorum hiç sevmedim 70leri :43:

Son düzenleme:
Merhabaa kızlarr... herkesteenn coook özür dilerim.. gec kaldım.. o kadaar yogun bi hafta gecirdimki ne diyet kaldı ne rejim:((((
hastanedede kortizon igne vurdularr bilen bilirr azıcıkk kacamak yaptıgında deli gibi kilo aldırırmıs bu igne:((
mecbur kalmasam vurdurmazdım agrıdan cıldırıyodu kuyruk sokumum:((
bu yuzden kilom aynı bile kalmadıı üstüne aldım bile ne yazıkki :(( 101.3 cıktım bu sabah tartıya kendimi berbat hissediyorum cok mutsuzum o kadar mutsuzumkii yüzümde sivilceler cıktı 1 gecede:((((
bide stresten kabız oldum 3 gündürr kabızım insallah düzelirimde kilolarda hızlar gider:(( hepiniz saglıcakla kalın haftaya daha iyi olma ümidiyle:((((
geçmiş olsun..
Çok iyi maşallah...Kızım sınıf birincisi okul üçüncüsü..:nazar::nazar:
..)
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kızını tebrik ederim...başarıları daim olsun inşallah..

kızlarrrr daha dün gibi aklımda 50gün önce gelip bende diyete başlıyorum aranıza alırmısınız demem:1:
iyiki almışsınız beni..bi başıma kalmamışım..belki ozaman bu sonucu alamazdım..
sizin kaçamaklarınızdan sonraki üzüntülerinizi gördüm,kaçamak yapmadım.
Beyzuş ablamın şişleri gördükten sonra zaten yapamazdım:18::18:
ve bir çok şey ögrendim sayenizde..her sayfayı her yazıyı okudum ...
Aslında diete dair herseyi biliyorum ama baskalarının da benmle beraber yapması ve
yapılacakları sizlerden duymak daha da kamçılıyordu beni..
Sonuç olarak bugün 50.günüm ve ben yaklaşım 10kg vermiş bulunmaktayım..
ne dersiniz hiçte fena degil dimi?:34::34:
:nazar::nazar:maşallah çok iyi kilo verdin canım.
kpss hazırlanıyormussun bölümün ney?

Kızlar bugün oğlum ödümü kopardı benim...
Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok...:53: burnunu ağzını oynattıkça leblebi yukarı çıkıyor...
Bir yandan düşünüyorum araba eşimde nasıl hastaneye gideceğim,ne yapacağım senaryolar üretiyorum...
Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..
Neden böyle yaptın diyorum sana şaka yapmak istedim diyor.:)
canımyaaa kendiside çok korkmuştur...geçmiş olsun..
cnm bende tam yapamıyorum ekmekden kisamiyorum birde çok çabuk acikiyorum anlamadım acaba guatrdanmi Hmm
ben tatlilardan kaçıyorum ve yürüyüş yapıyorum geri 60lara inmek istiyorum hiç sevmedim 70leri :43:

toksinciğim çok geçmiş olsun canım.evet troidlerde alakalı oluyor diye biliyorum ama bence sıkıntıdan kendini yemeğe verdin yapma canım emeklerin zayi olmasın...

Günaydınnnnn :16: :3:

Kimsecikler uyanmmamış demek henüz :26: ay dün gece erzuruma en yakın ilçesi pasinlerde deprem oldu 4 şiddetinde olmuş yataktan nasıl fırladım anlatamam çok korkunç birşey deprem ya Allahım bidaha yaşatmasın inşallah :25:

Leah çığım sanırım başarısızlığımı bu şekil tolore ediyorum..
KEndimle dalga geçerek aslında şişkoluğumu hiçte iplemiyorum mesajı veriyorum..
Gerçekte öyle değil elbet..:5:

Mutluya söylemiştim herkesin yeri çok ayrı kimse gitmesin burdan...
senide dört gözle bekliyoruz..

Çok iyi maşallah...Kızım sınıf birincisi okul üçüncüsü..:nazar::nazar:

Beyzuşum canım eline sağlık.:38:..YENA nickini listede görmek acaip şaşıttı beni..
Toksin ve melisin olmadığı belli yoksa onlardan fırsat kalmazdı.:)

nursenacığım bende çok şaşkınım şu an..)

oo maşallah yenacımm tebrıklerr cok sevındımm bende yiğenlerimi merak edıyordum masallah teşekkür
si takdır almı ş çok sevındımm

kızz tursarı hatırladım senı hoşgeldın anacımmm:42::42::42:

Günaydın herkese,iyi hafta sonları arkadaşlarım... Uzun zamandır kaçamaksız bir gün geçirdim dün.Gayet iyi hissettim kendimi.Özleme söz verdim artık.Kaçamak yok...Sözüm söz...

kızlarrrr daha dün gibi aklımda 50gün önce gelip bende diyete başlıyorum aranıza alırmısınız demem:1:
iyiki almışsınız beni..bi başıma kalmamışım..belki ozaman bu sonucu alamazdım..
sizin kaçamaklarınızdan sonraki üzüntülerinizi gördüm,kaçamak yapmadım.
Beyzuş ablamın şişleri gördükten sonra zaten yapamazdım:18::18:
ve bir çok şey ögrendim sayenizde..her sayfayı her yazıyı okudum ...
Aslında diete dair herseyi biliyorum ama baskalarının da benmle beraber yapması ve
yapılacakları sizlerden duymak daha da kamçılıyordu beni..
Sonuç olarak bugün 50.günüm ve ben yaklaşım 10kg vermiş bulunmaktayım..
ne dersiniz hiçte fena degil dimi?:34::34:

Meryemcim.Canım arkadaşım.İyiki gelmişsin ve iyiki tanımışım seni.Gerçekten çok iyi kilo verdin.Maşallah sana.Yaza kadar da baya bi vermiş olursun inşallah ve artık hayırlı bebek haberlerini yazarsın burdan bize.Düşünsene canım yaklaşık bi 10 kilo daha verdiğinde 2 basamaklı rakamlara düşeceksin ve bu seni daha çok motive edicek.Ben sana çok güveniyorum bu konuda.Süper ilerliyorsun bozma çizgini güzelim...

Beyaz leblebiyi çok sever..ben mutfakta yemek yaparken caillo yu izleyerek leblebi yiyordu...
Birden annee bana yardım eeett dedi..Nasıl korktuğumu ve nasıl salona koştuğumu tahmin edersiniz..
sen al leblebinin birini burnuna sok...:53: burnunu ağzını oynattıkça leblebi yukarı çıkıyor...
Bir yandan düşünüyorum araba eşimde nasıl hastaneye gideceğim,ne yapacağım senaryolar üretiyorum...
Sonra yavaş yavaş burnunun üstünden burun ucuna doğru hafif masaj yaptım pıt çıktı..Fakat çok korktum..

Yena,çok geçmiş olsun.Okurken içim bi tuhaf oldu.Ama neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.Allah korusun evlatlarınızı...

Kimsecikler uyanmmamış demek henüz :26: ay dün gece erzuruma en yakın ilçesi pasinlerde deprem oldu 4 şiddetinde olmuş yataktan nasıl fırladım anlatamam çok korkunç birşey deprem ya Allahım bidaha yaşatmasın inşallah :25:

günaydın canım.geçmiş olsun tekrarı gelmez inşallah.Bende orda okurken deprem olmuştu Çat'taydı galiba.Gerçekten çok korkutucuydu.Bi de Bingöl de olan deprem de hissedilmişti.O zaman Dadaşkentte eve çıkmıştık arkadaşlarla.Yaa korkunçtu kızlarla nasıl sarıldık birbirimize bağırıyoruz.Gerçekten kötü bir his deprem yaşamak.Şuan da Gölcükteyim ve o korku hep var içimde.Allah büyük deprem yaşatmasın.Yaşamış olanlara da sabır versin.Zor hakkaten.Benim eşim 99 gölcük depremzedesi ve o konuda psikoloji hala düzelmiş değil...

herkese günaydın... haftasonu pek kimseler olmuyor buralarda...güzel bir gün olsun inşallah...

Günaydın Nevinciiimm.Evet hafta sonu çok az paylaşımlar var.Bi de akşamları daha çok artıyor sanırım paylaşımlar.Olsun buna da şükür dimi :)

günaydın kızlar benim dukan diyeti çok güzel gidiyor düne göre 200 grm eksideyim kabız oldugum halde yaşasın dukan .bugün 6.günüm yarın son günüm ,pazartesi sebze yiyebilicem artık

canım geçmiş olsun ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN BU KARDA KIŞTA VANDAKİLERİ GÖRÜNCE ZATEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM

ben bugün kaynatamadım ama devam edeceğim şişkinliği alıyor rahatlatıyor gibi geldi bana özlemcim
canım ya acaba ben az mı içtim ? cansel her ana yemekten sonra dedi diye ben 3 bardak içtim günde. sende öyle mi yapıyorsun acaba ben mi yanlış anladım?
çok beğendi teyzesi geceye kadar oynadı daha doyamadı :)))
mamaları yedim malesef:((( bu misafir ağırlamak zor iş.yapıyorsun bi sürü şey sonra diyet fln yalan oluyor.benim çay bana ilk 2 gün bile çok etki etti ssana neden etmediki?hatta bu hafta yedğim halde kilo almayışımı bile ona borçluyum gibime geliyor.sen çok abartmadın bildiğim kadarıyla ama sınır kilolara geldin sanki.belki vücudun direneceti 75 ten sonra ama çayla direnmekten vazgeçti kmibilir;?biliyorsun asu ve melis bellei bi kiloda baya direndi.asucum bak 78 i gördü şükür.yani hiç işe yaramadığını söyleyemeyiz değilmi sonuçta???bence devam et en azından zararı yok hastalklara karşı bile koruyordur içindekiler çok güzel:)))
oyy kuzum benim nasıl seviniyor değil mi ufacık şeylere ahhh ahhh çocuk olmak vardı
canım mamaları yemişsin ama bak ne güzel almamışsın. ya ben o çayı çok sevdim tadı falan güzel ama acaba ben seni yanlış mı anladım ben sadece 3 bardak içiyorum günde. evet canım ben sınır kilodayım 75i zorlarım sonra 72-73 diyordum çünkü 75te hemen hemen 8-9 ay 72de 1-1,5 yıl kaldım :( nasıl kırarım bilmiyorum ama doğum günüme 69-70i görmek istiyorum 12 şubata kadar yani. çayı yapacağım yine şişliği aldığı kesin birde kaynatırken çok güzel kokuyor ev:) o koku için bile yaparım.
ayy yüreğim ağzıma geldi ya allah korusun. bu çocukların şakaları insanı öldürür ya ,aman oğlum bir daha yapma deseydin :)
Offf ben bu gece korkunç şişim napsam bilmiyorum sodada beni daha çok şişiriyor...
ecenin çayından yap canım
Bende artık dietime devam etmek istiyorum hergün başlıyorum akşam yemeğine kalmadan bozuluyor nasıl bir diet yapsam karar veremiyorum yaaaa ufff ne olur akıl verin.
banucum sen sabahları ve öğlenleri ye o zaman yani o saatlerde aç kalma yoksa bak akşama çıkıyor acısı, akşamı geçiştir ve erken yemeye çalış canım.
ben seni yakalayacağım bak :)

çok geçmiş olsun canım
herkese günaydın... haftasonu pek kimseler olmuyor buralarda...güzel bir gün olsun inşallah...
günaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydın herkese,iyi hafta sonları arkadaşlarım... Uzun zamandır kaçamaksız bir gün geçirdim dün.Gayet iyi hissettim kendimi.Özleme söz verdim artık.Kaçamak yok...Sözüm söz...

Meryemcim.Canım arkadaşım.İyiki gelmişsin ve iyiki tanımışım seni.Gerçekten çok iyi kilo verdin.Maşallah sana.Yaza kadar da baya bi vermiş olursun inşallah ve artık hayırlı bebek haberlerini yazarsın burdan bize.Düşünsene canım yaklaşık bi 10 kilo daha verdiğinde 2 basamaklı rakamlara düşeceksin ve bu seni daha çok motive edicek.Ben sana çok güveniyorum bu konuda.Süper ilerliyorsun bozma çizgini güzelim...

Yena,çok geçmiş olsun.Okurken içim bi tuhaf oldu.Ama neyseki kazasız belasız atlatmışsınız.Allah korusun evlatlarınızı...
canımsın sen benim :) inşallah haftaya çok güzel sonuçlar alacağız senden.
günaydın kızlar benim dukan diyeti çok güzel gidiyor düne göre 200 grm eksideyim kabız oldugum halde yaşasın dukan .bugün 6.günüm yarın son günüm ,pazartesi sebze yiyebilicem artık

hadi bakalım süpersin

Ne güzel,umarım istikrarlı bi şekilde devam edersin ve hedefine ulaşırsın sağlıkla.Bende nedense bi listeye bağımlı kalamıyorum ama öyle yapsam daha iyi olcak sanırım.Biraz Karatayı biraz Dukanı araştırdım ama açık söylemek gerekirse bişey anlamadım dukandan.karatayı da tam usulüne göre yapmak lazım bırakmamak lazım ki kilo kaybı olsun.Yoksa sonuç olumsuz olur heralde...Sen memnunsun sanırım dukandan.Başarılarının devamını dilerim...

cnm iyiyim diyeyim iyi olayim aman cnm idolluk halim yok baksana idolluk cok arkadas var ben su an 71.7kg 2haftada 3kg felan aldim guatrdan rahatsizlandim basladim yemeye baktimki olmuyor toplanmaya karar verdim sen nasilsin
hayirli geceler kizlar
t oksinn geçen sene bende zehirli gutr teşhsi kondu pisikolojikman çöktüm nodül falan vardı normalde 1 tane alınan hormon hapından bana 3 adet verdi şiştim şiştim anlatamam o ara doğuda oldumuzdan burda pek kullanılmıyo sanırım dere otu ta antalyaardan deste deste günde 3 demet yedim sabah öğle akşam baya fayda etti burda ilçede güvenemedim ildeki özel hastaneye gittim ordada çıktı hatta dr gözlerin dışarı doğru çıkmaya başlamış zehirli gutr etkisiymiş falan dedi moramen nası çööktüm anatamam eşi üzülme ankaraya gittim özel bi hastanede doç dr muane oldum tahliller falan yapıldı ama bu ara deli gibi derotu yedim dr sonuçlar normal ilaç fazladn kullanmışsın karaciğerine zarar verm,ş ilacı bırak dedi kadınlarda daha ççok rastlanırmış stres siinr tetiklermiş bide o ara ben bogaz enfeksiyonu geçirdim şiddetli öksürük faranjit falan olmuştum nodül ler çıkabilrimişş hamilelik sonrası biçok arkadaşımdan duyduım geçici gutr rahatsızkığı hormonların deişmesiyle alakalı olabiliyormuş kafaana takma canım allah şifanı verir inşallah
şimdide sık sık yaptırıyorum çıkmıyo çok şükür

allah yardım etsin kış günü allah yaşatmasın

Son düzenleme:
sabah sabah bi sinir fırtınasıyla uyandım karnım ağrıyo adet oldum kızım sabahın 6 da kalak ağla niye ağlıyon diyom yok bişey kızım söyle yok neymiş 15 tatil ödevimi yapmadım ona ağlıyorum çok ödevim var ödev başınada oturdumu zırt pırt kalkar adam gibi yapayım kenara koyayım demez offf yani hayırlısıyla sun 15 tatili atlatsaydık ana kız yoluşmadan

sonra çay koycam adam göreve gidecek sular donmuş sıcak su döke döke zor açtık neyse makineleri çalıştırdım da donmasın geri diye acayiip soğuk hava

kahvaltı ne yedimi bilemedim nescafe 3ü 1 arada yaptım 1 kurabiye 2 galeta yedim en kkepeklisinden
ece kalan mamaları buzluğa koy çocuklar giderken yolluk olur
tursari hoş geldin
yena geçmiş olsunnn allah korumuş

Son düzenleme:

toksinciğim ilaç kullanmıyormusun.?

Senin prenseste bayağı tehlikeli sularda yüzüyor çok dakkatli ol canım..Allah korumuş..
cadı birde sıcak diyor demek.:)))

Geçmiş olsın baharcığım..

sabah sabah bi sinir fırtınasıyla uyandım karnım ağrıyo adet oldum kızım sabahın 6 da kalak ağla niye ağlıyon diyom yok bişey kızım söyle yok neymiş 15 tatil ödevimi yapmadım ona ağlıyorum çok ödevim var ödev başınada oturdumu zırt pırt kalkar adam gibi yapayım kenara koyayım demez offf yani hayırlısıyla sun 15 tatili atlatsaydık ana kız yoluşmadan

sonra çay koycam adam göreve gidecek sular donmuş sıcak su döke döke zor açtık neyse makineleri çalıştırdım da donmasın geri diye acayiip soğuk hava

kahvaltı ne yedimi bilemedim nescafe 3ü 1 arada yaptım 1 kurabiye 2 galeta yedim en kkepeklisinden
ece kalan mamaları buzluğa koy çocuklar giderken yolluk olur
tursari hoş geldin
yena geçmiş olsunnn allah korumuş

Sabah sabah kızına güldüm, bismillah daha tatilin ilk günü..Ödev yetişmeyecek diyemi korkuyor.:)))
Çokmu verdiler ödev.?

Günaydın herkese Ankara'da lapa lapa kar yağıyor evden çıkamıyorum o yüzden içerde olup karı izlemek güzel allah evi barkı yatacak yeri yakacağı olmayanlara yardım etsin

toksinciğim ilaç kullanmıyormusun.?

Senin prenseste bayağı tehlikeli sularda yüzüyor çok dakkatli ol canım..Allah korumuş..
cadı birde sıcak diyor demek.:)))

Geçmiş olsın baharcığım..

Sabah sabah kızına güldüm, bismillah daha tatilin ilk günü..Ödev yetişmeyecek diyemi korkuyor.:)))
Çokmu verdiler ödev.?
cnm ilaç kullanıyorum ama 96da hamileyken guatrdan rahatsizlanmistim o zaman başladım sonra drun biri rahatsizlanirsan kuullana bilirsin dedi bende 1ay önce başladım geçen cuma hastaneye gittim dr a birakayimmi dedim yok dedi hormon hapı öyle birakilmaz dedi biz sana yazacaz dediler kan sonucuna bakıp ama ilacı alalim daha rahatım
kızım çok hareketli bana çok stresli günler yasatiyor uyutunca ancak rahatliyorum o zamanda işlerimi yapmam gerek çocuk buyutmet çok zormus
tombulkelebek geçmiş olsun
nursena Sanada çok geçmiş olsun cnm kendimizi hiç birakmamamiz gerek
ilbatum :33: yakalayamassin beni :52:
ben dün 60dakkk bu günde 40 dakkk yürüdüm yerler buzluydu ama eroyordu hava çok soğuk deidi gunesliydi kızın gozune geliyordu güneş anne kapat diyor güneşi

Son düzenleme:
Back
X