Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimde gençlerle muhabete bayılırız cok hoşuma gider espiriler falan belkide gençlik yıllarımız geliyo aklımıza ondan moral oluyo insana
akaraba çoktaaa batıya tain çıkınca helede deniz kenarı falan olursa millipiyangodan ikkramiye çıkmış gibi akrabamız türüyo eeee yer bingöl genç olunca tırsıyolar:))))
dinleyipte daha da efkarlanmayayayım efkar bile bize yasak biliyosun sonu dolapta bitiyooo:))))))))))
geçmiş olsunnn ıhlamur falan iç
kızlar çıkkdırdı gene uyuyunca gelirim iyi muhabbetler
Aslında doğudan okadar korkan gençlerin oralarıda görmeleri gerekir bence. Biz eşimle emekli olduğunda Allah nasip kısmet edersen kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm Türkiyeyi gezmeyi planlıyoruz. Büyük Şehirler haricinde ufak kasabalarıda görmek istiyoruz. En çokta Gaziantepi merak ediyorumbaklavası ve çam fıstığının alakası hiiiiiiiiççç yooook
![]()
cecom bende çıkıyorum görüşürüz sonra
gerçi sen fırsat bulup gelebilirsen![]()
evet hepsini soğuktan yapıyorsun bugün başladım daha uyarıda olduğu gibi henüz tartılmadım ptesi bildiririm aldığım sonuçlarıSelam kızlarrrrrrr :122:
Bugün malum hafta sonu olduğu için biraz geç kalktım ve 1 haftadır ne güzel ekmek yemeyen ben 2 dilim ekmekle kahvaltı ettimama tabi yine yememeye devam ediceğim. Biraz ev işi yaptıktan sonra çocukları babalarına bırakıp komşuya kahve içmeye gittim ve biraz kafa dinledim. Gelincede yine evi topla falan derken birde dün cuma saati kızımın huysuzluğundan okuyamadığım kuran'ı okudum çok şükür
Eskiden her cuma ne güzel okuyabiliyordum ama hem dünya işlerine dalıyorum hemde benim küçük cadı rahat vermiyor.
Hep bu tarafa çalışmayayım azda öbür dünyaya yatırım yapayım dedim
Hepimize de dua ettim :122:
Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsınızRabbim bir daha göstermesin... Aminnn
Benimde en korktuğum şey o dur hatta geçen sene benim yeğenimde aynı şeyi yapmış ve kız kardeşimde zor kurtardı oğlunu cünkü iki tane arka arkaya tıkmış burnuna eşşek. Bir daha o oldu mutfağın kapısını kitliyor ve baklagilleri yükseğe kaldırıyor.
Allah evlatlarımızı kazalardan korusun... Aminnn
Anammmm çok çok geçmiş olsun. Maaşallah bizim topiğin zıpırlarıda pek bir yaramazmış
Yine verilmiş sadakan varmış güzelim yaa Allah korusun kendini ya yaksaydı :26:
Valla bu çocuklar insanın ömründen alıyor ama yinede onlarsızda olmuyor. Allah evlatlarımızı korusun... Aminnn
Sanada çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın kimseye. Bende en ufak sarsıntıda resmen fenalık geçiriyorum o yüzden hep dua ediyorum Allahım sen bizleri koru diye.
Paylaşımın için teşekkür ederiz ProfitHepsini soğuktan yapıyorsun anladığım kadarıyla.
Peki sen denediğinde ne kadar kilo vermiştin :44:
Aslında doğudan okadar korkan gençlerin oralarıda görmeleri gerekir bence. Biz eşimle emekli olduğunda Allah nasip kısmet edersen kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm Türkiyeyi gezmeyi planlıyoruz. Büyük Şehirler haricinde ufak kasabalarıda görmek istiyoruz. En çokta Gaziantepi merak ediyorumbaklavası ve çam fıstığının alakası hiiiiiiiiççç yooook
![]()
kimseler yok galiba :)
iyi akşamlar
ankarada yine müthiş kar yağışı var bugün
gündüz kayınvalidemdeydim sarmaları hüplettim ama gümletemedim yürüyüş felan yapılmıyor malesef
iyi akşamlar
ankarada yine müthiş kar yağışı var bugün
gündüz kayınvalidemdeydim sarmaları hüplettim ama gümletemedim yürüyüş felan yapılmıyor malesef
haftasonu oldugundan galiba böyle
benimde günüm baya yogun gecti simdi öyle tembel tembel oturuyorum
vakit öldürüyorum
akabe sen çalışıyormusun.?
kaç yaşındasın.?
Yanılmıyorasam yurt dışındaydın değilmi.?
pazartesi kızımın arkadaşları ve anneleri gelecek..Şimdiden düşünüyorum neler hazırlayacağım diye...
KAlabalık olacağız çünkü.
Bugün ablam vardı kurupatlıcan pişirdim ekşili,tavuklu aslında et olması gerekirdi et yoktu bende tavukla yaptım nefis oldu..
yöresel bir yemek adı meftune.:)) Pek nağmeli bir ismi var..
tv.de görmüştüm denemeyi istiyordum denedim çok beğendik ablamla.:))
almanyada yasiyorum canim ben
33 yasindayim
calismiyorum, hafta ici gönüllü olarak bir islami egitim merkezinde cesitli dersler vermeye calisiyorum
sen calisiyormusun Yena