Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah beterinden korusun canım. böyle küçük sarsıntılar iyidir. toprak biriken enerjisini atar.

yenacım çok geçmiş olsun canım. çocuk işte ne yapca belli olmuyor.

dermanabla sen ekmek yapıyon biride peynir yapıyodu kimdi o. maşallah sizi hamarat hanımlar sizi.

ece canım nice yaşlar yavruna. iyiki doğmuş. allah sağlıklı uzun ömür versin. anasına babasına vatanına milletine hayırlı insan hayırlı evlat olsun.

teşekkürler canım :16::16::16:inşallah hayırlı evlat,hayırlı insan olsunlar tüm ümidim bu

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi

canlarım sizleri çok özledim bunu gördüm ve sizinle pylaşma isteği duydum

1 kere yapmıştım 1,5 kg verdim ama 2-3 gn içnde geri aldım çok çok yemediğim halde...bide emziriyordum kızım 14 aylık flndı içindekiler gayet süt yapan şeyler diye düşnmüştüm ama kızm tüm gece ağlamıştı.sütüm gitmişti herlade...emzirenler yapmasın sakın

Oyyy anlıyorum seni.:(
Onlar gelinceye kadar sen yeterince şarz olursun her açıdan...Çok daha kaliteli olur onlara ayırdığın süre...
söylediğin gibi hep yalnızsın yardımcında yok...Seninde ihtiyacın var..
Allah kavuştursun zaten babaanneleri el değil sonuçta...

çok sağol yenaxcım.babalarıyla konuştum çok mutlularmış zaten beni hiç sordukları bile yokmuş..iyi ilgileneceklerine eminim...bende belki memlekte giderim bebeişle bikaç güne.ailemi de özledim.eşm çalışacak zaten gündüzleri...bende dizi izliyorum tivibudan şimdi

Ben geldim şöyle bir geçmişi okudum bütün gün hiç bir şey yapmadım ama kendimi yorgun hissediyorum bu arada dün bahsetmiştim diyete 2 gün ara verdim yarın yeniden başlayacağım bu iki günde umarım çok fazla artıda olmam olursamda ne yapayım nasılsa 1 ay hiç kaçamak yapmayacağım mutlaka veririm diye düşünüyorum

BEYZUUŞŞ,Lemandan hatırladığım bir karikatürü daha paylaşayım..:).TARKAN ve kurt hikayesini biliyorsun ..
İşte bir gün Tarkan gayri müslim bir çıtırla halvet halindeyken.. Bizanslılar basıyor mekanı tarkan dönüyor kurt a..Atıl kurt diyor .Kurt da
Başlayacağım işine hep atıl kurt atıl kurt diyoorsun birazda katıl kurt desen ne olur...:1::1:

Bu arada eşimle bunları anlatıp anlatıp gülüyoruz.:) nerdenn geldiyse aklımıza .:))

Son düzenleme:
çok sağol yenaxcım.babalarıyla konuştum çok mutlularmış zaten beni hiç sordukları bile yokmuş..iyi ilgileneceklerine eminim...bende belki memlekte giderim bebeişle bikaç güne.ailemi de özledim.eşm çalışacak zaten gündüzleri...bende dizi izliyorum tivibudan şimdi

Çok iyi..rahatlamışsındır azda olsa...

ayy öldüm gülmekten ekşi sözlükteki entry ..:1::1:

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

Günaydın herkese,iyi hafta sonları arkadaşlarım... Uzun zamandır kaçamaksız bir gün geçirdim dün.Gayet iyi hissettim kendimi.Özleme söz verdim artık.Kaçamak yok...Sözüm söz...

Meryemcim.Canım arkadaşım.İyiki gelmişsin ve iyiki tanımışım seni.Gerçekten çok iyi kilo verdin.Maşallah sana.Yaza kadar da baya bi vermiş olursun inşallah ve artık hayırlı bebek haberlerini yazarsın burdan bize.Düşünsene canım yaklaşık bi 10 kilo daha verdiğinde 2 basamaklı rakamlara düşeceksin ve bu seni daha çok motive edicek.Ben sana çok güveniyorum bu konuda.Süper ilerliyorsun bozma çizgini güzelim....
ebrucum teşekkür ederm canım..bende seni tanıdığım için öyle mutluymki:54:
.Evet canım bu hızla gidersem yaza kadar senin kilolarına inmiş oluyorum..
Ama yine de mutluyum,zararın neresnden dönsek kar değil mi..
evet şimdilik ilk hedef 2 basamaklılar..ayy 3 harfliler der gibioldu böle.18::18::18:
Günaydın herkese Ankara'da lapa lapa kar yağıyor evden çıkamıyorum o yüzden içerde olup karı izlemek güzel allah evi barkı yatacak yeri yakacağı olmayanlara yardım etsin
Aminnn ablacım benmde her zaman diledigim bir dilek bu..
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi
canlarım sizleri çok özledim bunu gördüm ve sizinle pylaşma isteği duydum
teşekkür ederim profit..deneyecegim sanırım ayda 2 kes yapabilirim ben:37:
Aslında doğudan okadar korkan gençlerin oralarıda görmeleri gerekir bence. Biz eşimle emekli olduğunda Allah nasip kısmet edersen kendimize bir karavan alıp karadenizden başlayıp tüm Türkiyeyi gezmeyi planlıyoruz. Büyük Şehirler haricinde ufak kasabalarıda görmek istiyoruz. En çokta Gaziantepi merak ediyorum :1: baklavası ve çam fıstığının alakası hiiiiiiiiççç yooook :60:

Ayhh cecoşummm nasılda biliyorsun ağzının tadını.Ben Adanalı oldugumdan Antep yemeklerini iyi bilirim...baklavası fıstıgı hoşta..sen hele bir cigerlerini,tepsi kebaplarını,lahmacunlarını gör bakimmm...Anammm ne diiyom gece gece:(

Son düzenleme:
Hahaha yıllar önce LEMAN da okuduğum bir karikatür geldi aklıma...:))
Zaten hiiç unutmam..:))

Bir seksshop un kapısına asılmış levha..Cumadayım döneceğim..:1::1:

Ne güzeldi o dergi, birde HIBIR vardı..Metin Üstündağ'ın Sıdıka'sı hiiç unutmadıklarım arasında...

Cem yılmaz'da Leman çizeriydi zamanında, bilenle bilir...

eşimle tanıştığımız yıllarda bir hafta o bir hafta ben alırdım..
:1::1::1::1::1: ne hoşsun Yena cığım bu arada ne güzel ilgi alanların var...
Ne cok yönlüsün vallahi bayılıyorum sana:16:

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

ayy sözlüğe de takılıyorsun demek..
hahahha bende çok gülüyorum ordaki bazı yorumlara ama haklılık paylarıda yok değil:1::1::1:
bu arada bende yazarım orda ama aramızda kalsın eşim yıllardır nickimi ögrenmeye calısıyor
cıssss diyorum:20::20::20:

:1::1::1::1::1: ne hoşsun Yena cığım bu arada ne güzel ilgi alanların var...
Ne cok yönlüsün vallahi bayılıyorum sana:16:

ayy sözlüğe de takılıyorsun demek..
hahahha bende çok gülüyorum ordaki bazı yorumlara ama haklılık paylarıda yok değil:1::1::1:
bu arada bende yazarım orda ama aramızda kalsın eşim yıllardır nickimi ögrenmeye calısıyor
cıssss diyorum:20::20::20:

Yazarmısın ne güzel ya...aralarındaki iletişim nasıl kendi içlerinde ben pek iyi şeyler duymamıştım...
Ben takılıyorum arada,eğlenmek için..:)))
İnci sözlük var birde ama çok küfürlü..
İTÜ daha iyi gibi..

PEki nickin ne.?? :1::1:

Canım senin eşinde Adanalımı.?

merycim hakkımızda güzel şeyler yaz bari sen.:))
Torpil geç.:)

Kızlar çıkıyorum ben hadi herkese iyi geceler yarın yeni bir diyet dönemi daha beni bekliyor inşallah hiç kaçamak yapmadan 22 Şubata kadar bakalım kaç kilo vereceğim böyle bir aylık süreler bana daha iyi geldi 2 gün ara veriyorum sonra tekrar 1 ay kaçamaksız tavsiye ederim

Kızlar çıkıyorum ben hadi herkese iyi geceler yarın yeni bir diyet dönemi daha beni bekliyor inşallah hiç kaçamak yapmadan 22 Şubata kadar bakalım kaç kilo vereceğim böyle bir aylık süreler bana daha iyi geldi 2 gün ara veriyorum sonra tekrar 1 ay kaçamaksız tavsiye ederim

İyi geceler canım...

Yazarmısın ne güzel ya...aralarındaki iletişim nasıl kendi içlerinde ben pek iyi şeyler duymamıştım...
Ben takılıyorum arada,eğlenmek için..:)))
İnci sözlük var birde ama çok küfürlü..
İTÜ daha iyi gibi..

PEki nickin ne.?? :1::1:

Canım senin eşinde Adanalımı.?

Aslında ben üniversite yıllarımda yazar oldugum zamanlarda iletişimlerimiz de oldukça güseldi.
Her sene biraz daha düşüşe geçiyor,yozlaşıyor gibi geliyor..Bunun popülerleşmeye baslaması oldukça etkili.
Paylaşmlarım da,oradaki zaman geçirmelerimde eskisi kadar olamasa da sevdigim arkadaslarım ve
kopamadığım büyüklerim orada da var...
İnci sözlükten hiç hoşlanmıyorum..

Nickim konusunda kusuruma bakmazsan çok gizli..siyasi,sosyal,dini,cinsel yani her konudan yıllardır yazdığım
bir çok şey olunca inan insan paylaşamıyor:31::31::31:
eşim burdaki nickimi de biliyor ama orasını ögrendigi anda ammannnn:52::52:

Hayır eşim Gölcüklü..Okulda tanışmıştık ve sonrada kaldım buralarda:14::14::14:

Aslında ben üniversite yıllarımda yazar oldugum zamanlarda iletişimlerimiz de oldukça güseldi.
Her sene biraz daha düşüşe geçiyor,yozlaşıyor gibi geliyor..Bunun popülerleşmeye baslaması oldukça etkili.
Paylaşmlarım da,oradaki zaman geçirmelerimde eskisi kadar olamasa da sevdigim arkadaslarım ve
kopamadığım büyüklerim orada da var...
İnci sözlükten hiç hoşlanmıyorum..

Nickim konusunda kusuruma bakmazsan çok gizli..siyasi,sosyal,dini,cinsel yani her konudan yıllardır yazdığım
bir çok şey olunca inan insan paylaşamıyor:31::31::31:
eşim burdaki nickimi de biliyor ama orasını ögrendigi anda ammannnn:52::52:

Hayır eşim Gölcüklü..Okulda tanışmıştık ve sonrada kaldım buralarda:14::14::14:

Yozlaşma konusunda çok haklısın özellikle van depreminden sonra yapılan eleştirilere çok şaşırmıştım fazlasıyla faşizan cümleler kullanılmıştı...
Çoğunluğun üniversite öğrencisi olduklarını göz önünd e bulundurursak yazılanları hiiç yakıştıramamıştım ve oldukça tedirgin olmuştum...Böylesine ırkçı bir gençlik var diye...

Canım nick konusunda şaka yapmıştım zaten.:)
eşinde öğrenmek istiyormuş ya bende o açıdan takılayım dedim..:))

Önemli olan mutluluğunuz,huzurunuz o daha önemli artık ulaşım çok kolay..

Son düzenleme:
Canım şaka yapmıştım zaten.:)
eşinde öğrenmek istiyormuş ya bende o açıdan takılayım dedim..:))

Önemli olan mutluluğunuz,huzurunuz o daha önemli artık ulaşım çok kolay..

Ayyyyy aslında şaka olduğunu düşünmüştüm ama ya değilse dedm..
Seni de kırmak en son isteyecegim sey..

Evet mutluyum,eşim benm için dünyadaki en iyi insan..

Okan ı izliyormusun?90 lar gecesi yapıyor çok güselll:)))

Ayyyyy aslında şaka olduğunu düşünmüştüm ama ya değilse dedm..
Seni de kırmak en son isteyecegim sey..

Evet mutluyum,eşim benm için dünyadaki en iyi insan..

Okan ı izliyormusun?90 lar gecesi yapıyor çok güselll:)))

Okan adamım yaaa..İzliyorum 80 ler yapmıştı bir ara..:)

banu senden alıntı yapmıştım kaybolmuş
cnm bende tam yapamıyorum ekmekden kisamiyorum birde çok çabuk acikiyorum anlamadım acaba guatrdanmi Hmm
ben tatlilardan kaçıyorum ve yürüyüş yapıyorum geri 60lara inmek istiyorum hiç sevmedim 70leri :43:
Bendew tatlıdan uzak duramıyorum inşallah sen 60 ben 90 lara düşeriz biran önce.
Günaydınnnnn :16: :3:

Kimsecikler uyanmmamış demek henüz :26: ay dün gece erzuruma en yakın ilçesi pasinlerde deprem oldu 4 şiddetinde olmuş yataktan nasıl fırladım anlatamam çok korkunç birşey deprem ya Allahım bidaha yaşatmasın inşallah :25:
Amin çok korkmulsundur.
pazartesi kızımın arkadaşları ve anneleri gelecek..Şimdiden düşünüyorum neler hazırlayacağım diye...
KAlabalık olacağız çünkü.:(

Bugün ablam vardı kurupatlıcan pişirdim ekşili,tavuklu aslında et olması gerekirdi et yoktu bende tavukla yaptım nefis oldu..
yöresel bir yemek adı meftune.:)) Pek nağmeli bir ismi var..
tv.de görmüştüm denemeyi istiyordum denedim çok beğendik ablamla.:))
Döktürmüşsün gene eline sağlık afiyet olsun.
evet gittiler:43::43::43: bugün şaşkın tavuk gibiyim.üçüne aynı andda bakmak eğlendirmek uyutmak o kadar zorki akıl ve ruh sağlığımız için gitmelerini istedim onlarda istediler.babanneyi çok seviyorlar.iyi bakacağını biliyorum gözüm arkada değil ancak giderlerken çok üzüldüm.birazda kar yağışı olunca tedirgin de oldum.verdim kendimi işe.evi temzledim arkadlarından zaman geçsin diye.zaten bebişim de sağolsun inat etti bugnü doğru düzgün uyumadı.onla uğraştım biraz.az önce uyudu inşallah gece uykusu yapar artık tüm gün az bir uykuyla durdu çünkü.interneti yeni açabildim.yemek yemeyeceğim halde(k flaks yemiştim acıkıp) yemek yaptım (tavuk bozulcaktı yoksa),yufka bozulmasın diye börek sardım biraz (dondurucuya attım) bişeylerle oyalandım durdum.Rabbim kimseyi uzun süreli evlatlarından ayırmasın.eşimi ailesi 4.sınıftayken 2 yıl anneanneye bırakmışlar yurtdışı görevleri çıkmış. öğrenimi bölünmesin istemişler ve 2 yıl süresince hiç görüşmemişler(tel hariç tabi) eşim hala anlatıyor neler hissetiğini...ben 10 gün durabilecekmiyim bilmiyorum bakalım
Allah kavuştursun ece ama sanada çok iyi gelicek bu ayrılık dinlenmiş olucan.

Bende okuyorum çok gülüyorum KK hakkındaki yazılara.

Back
X