Arkadaşlar, bu virüs ne menem bir virüsse bizi mahvetti; geçti sanıyoruz hortluyor. Kızımın 2 gündür ateşi yok çok şükür ama oğlan iyileşemedi. Ateşi antibiyotikle durdurduk çünkü boğaz enfeksiyonu da karıştı, ama huzursuzluk, yorgunluk, burun çeperinde yanma, sürekli uyanma vb. şikayetleri devam ediyor. Neyse en azından ateşi yok. Ben ise Cuma biraz düzeldim sandım ama akşam gene ateşim çıktı, Cumartesi de öyle, bugün hala ancak ateş düşürücülerle ayakta duruyorum, ilacın etkisi geçince ateş yükseliyor ben yerlerdeyim. Evimizin sağlam kalan son kalesi olan eşim de 2 gün önce virüse yenik düştü, ailece süründük. Böylesini şimdiye kadar hiç yaşamamıştık, zor bir haftaydı, gece gündüz herkesin 40 derece ateşi var, çocuklar hele oğlan akla gelmedik huysuzluklar mızmızlıklar yapıyor... Bir gecede abartısız 45-50 kere uyanıyor... Tabii Allah beterinden saklasın.
Neyse benden havadisler böyle, fırsat bulunca yazayım dedim çünkü 1-1,5 saat sonra kayınvalidme ve kayınpederim yoldan gelecekler, belki sonraki günlerde rahat giremem.
Kiloda ve sporda dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim :)) Özellikle dikkatimi çekti; kilo verme kraliçeleri hep 2'nin üzerinde vermiş bu hafta, ne güzel umarım böyle devam eder topiğimiz

Yena, Beyzuş, sizin de ellerinize sağlık, teşekkür ederiz :))