Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu sabah itibari ile ayça kayanın dietine başladım topik açmışlar baktım güzel kilo veriyolar ve gerçektende sağlıklı bir tek ben gece yatmadan 1 bardak süt içicem ekstra çünkü çok geç yatıyorum.

hayırlı olsun cnm yeni diyetin umarım başarılı olursun
c.tesi iyi idi ama dün eşimin amcasını ziyarete gittik hastaneden çıktı çünkü
yolda simit yedik eve de gelince çok acıkmıştık bulgur pilavı yedim
ama bugun öğle çorba yedim sadece akşamda aynı şekilde çorba ve salata ile dengelemeye çalışıcam bakalım

Kızlar bu sabah itibari ile ayça kayanın dietine başladım topik açmışlar baktım güzel kilo veriyolar ve gerçektende sağlıklı bir tek ben gece yatmadan 1 bardak süt içicem ekstra çünkü çok geç yatıyorum.

Banucuğum bende o diyeti yapıyorum 1 ay doldu şimdi 2.aya başladım iyi gidiyor en azından bana iyi geldi umarım sende iyi sonuçlar alırsın

felaket yoğun bi gündü pek fırsatım olmadı girmeye
ben kaçıyorum yrn görüşürüz iyi bakın kendinize allaha emanet olun :)

Selamlar herkese,

2 gündür foruma girip okuyup okuyup çıkıyorum eşim sayesinde.Bir film deliliğidir sürdü bütün hafta sonu :1: izlediklerimin içinde size önerebileceğim eğer izlemediyseniz "prestij" çok sürükleyici ve güzel bir filmdi çok beğendim.Bu gün kü menümü yazayım ben.

kahvaltı

2 kuru kayısı
yarım litre su
2 kayısı kıvamı yumurta
6 zeytin
avuç içi kadar keçi peyniri
1 çay bardağı ceviz
1 büyük kupa süt
1 omega 3 tableti

birazdan da komşumu kahveye çağırcam kahvenin yanına da az bir parça bitter çikolatayı hüpletirim sanırım.

Yalnız hafta sonum kaçamaklar konusunda berbat geçti yazsam kesin beni kovalarsınız bu topikten :1: ya da beyzuşun şişleri girer kaba etlerime :9: ama artık bende derman abla gibi ayda bir kaçamak yapcam her hafta cuma yaptığım kaçamaklar hafta sonunada sıçrıyor bütün hafta çöpe gidiyor.Cumaya kadar umarım kilo verebilirim şu kaçamakları eritirimde.Evdeki sporuma dışarıda yürüyüşüde ekliycem bu haftadan itibaren Allahın izniyle inşallah.Cumaya kadar da tartılmıycam bakalım nolcak.Artık sadece cumaları tartılcam stres yapıyorum yoksa,çarşamba günü az gelsem cumaya kaçamak olmasada kilom fazla çıkıyor tartı stresinden.O yüzden en iyisi haftada bir tartılmak.

Banucum inşallah Ayça Kayanın diyeti iyi gelir sanada.

Dermanabla sen 1 ayda mı verdin o diyetle bu kadar kiloyu?

slm meryemcim nbr, nasilsin???:28::28::28:
Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm:34::34::34:
Bak böyleymis :

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola :34::34::34:
ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
bu arada diyet güsel,kolay uygulanabilir görünüyor..
ben bu hafta da gidince 2 aylık paket proğramım bitiyor diyetsyende ve diyorumki bu ay gtmeyeym
zaten diyetsyenın bana yaptıgı extra bi fayda yok sadece tartı korkusu yaratıyor üzerimde:1:
ama artık kendi kendimin dr.u olmalıyım öle degil mi..
bu ay ara vereym diger ay devam ederm dedm hem bu arada bu diyeti deneyeym bari kendi listemi bırakıp.
hoş benm listem de daha fazla mama var ama bakalım:1::1:
1 ayda 8 kiloya da inanmıyorum pek ama bakalım:1::1::1:
kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.

günaydın bende dukanla zayıflayanlardanım bugün 7.günüm101 .3 başladım şimdi 99.4 oldum ama spor hiç yapamadım

maaşallah kızlar..:nazar::nazar:
ayh bu dukan diyeti nedir hiç bilmiyorum..neler de biliyor insanlar..
benm dünyadan haberim yok:9::9::9:
birde bunu inceleyeym bakalım

bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde :1::1::1:
bu akşam bebeişi de komşuma bırakıyorum 2-3 saatliğine ve eşimle yemeğe çıkıyoruz başbaşa:34::34::34:
nereye gideceğiz ne yapacağız ne yiyeceğiz daha planlamdık hala ama heyecanlıyım inşallah bir aksilik olmaz.bu akşam da diyet düşünmek istemiyorum kaç yıldır ilk defa başbaşa ankarada dışarda olacağız ama hsonu artı çıkmıştım cuma doğum günü sonrası 2 günde anca onu erittim şimdi tekrar artı olmak istemiyorum.neyse bakalım zamana bırakayım..her zaman olmuyor ya sapıtırsam sapıtayım 1 günlük.sonra annemde de dikakt edemem:53::53::53:offf poffff:1::1::1: kilo vermekte bi hastalık galiba.hala kendimi kilolu görüyorum aslında görüyorum pantolnlarım bollşıyor ama hala kiloluyoum sanki 80 lerde hissediyorum bazen kendimi.

ebrucummm ebrucummm nasılsın bakalım?
bende tam seni gecırıordum aklımdan,hiç görünmemişsin bugün..
nasıl oldun? iiyimisin peki?

bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde :1::1::1:
bu akşam bebeişi de komşuma bırakıyorum 2-3 saatliğine ve eşimle yemeğe çıkıyoruz başbaşa:34::34::34:
nereye gideceğiz ne yapacağız ne yiyeceğiz daha planlamdık hala ama heyecanlıyım inşallah bir aksilik olmaz.bu akşam da diyet düşünmek istemiyorum kaç yıldır ilk defa başbaşa ankarada dışarda olacağız ama hsonu artı çıkmıştım cuma doğum günü sonrası 2 günde anca onu erittim şimdi tekrar artı olmak istemiyorum.neyse bakalım zamana bırakayım..her zaman olmuyor ya sapıtırsam sapıtayım 1 günlük.sonra annemde de dikakt edemem:53::53::53:offf poffff:1::1::1: kilo vermekte bi hastalık galiba.hala kendimi kilolu görüyorum aslında görüyorum pantolnlarım bollşıyor ama hala kiloluyoum sanki 80 lerde hissediyorum bazen kendimi.

Ayy canım ne güzel,romantik bir akşam geçirceksin boş ver düşünme o kdar diyeti filan.

Bebişlerinede Allah kavuştursun tatlım...

iiyi akşamlar kızlarr off dilimde sabahtan beri bi şarkı felaketim yani

dipteyim sonlardayım depresyondayımmm

yedim yedm 85 altı olmuştum ne güzell adet hafta sonu pastalar kızartmalar sarmalar oturup adam gibi yesem neyse hep atıştırdım insan tencerenin 1 sırasını atıştırırmı güya 8 tane sarma yicektim peeehh toplanmam lazımm vermem lazımmm spor yapmam llazımm

beyzuss uğramıyosun şişleri arada göstermiyosun bak ne hale geldimm:)))

herkeze iyi akşamlar inşallah toparlanıp gelirim

iiyi akşamlar kızlarr off dilimde sabahtan beri bi şarkı felaketim yani

dipteyim sonlardayım depresyondayımmm

yedim yedm 85 altı olmuştum ne güzell adet hafta sonu pastalar kızartmalar sarmalar oturup adam gibi yesem neyse hep atıştırdım insan tencerenin 1 sırasını atıştırırmı güya 8 tane sarma yicektim peeehh toplanmam lazımm vermem lazımmm spor yapmam llazımm

beyzuss uğramıyosun şişleri arada göstermiyosun bak ne hale geldimm:)))

herkeze iyi akşamlar inşallah toparlanıp gelirim

Şişleri ortadan kaldırdım.Avrupa uyum yasalarına aykırıymış...Ancak gizli gizli izliyorum;peşinizdeyim.....:1:

hayırlı olsun cnm yeni diyetin umarım başarılı olursun
c.tesi iyi idi ama dün eşimin amcasını ziyarete gittik hastaneden çıktı çünkü
yolda simit yedik eve de gelince çok acıkmıştık bulgur pilavı yedim
ama bugun öğle çorba yedim sadece akşamda aynı şekilde çorba ve salata ile dengelemeye çalışıcam bakalım
Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.
Banucuğum bende o diyeti yapıyorum 1 ay doldu şimdi 2.aya başladım iyi gidiyor en azından bana iyi geldi umarım sende iyi sonuçlar alırsın
Bir ayda ne kadar verdin.
İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.

iyi akşamlar bayanlar iyisiniz inşallah.bugün cildiyeye gittim kışın genelde saçlarım kepekleniyo ve yara oluyo kabuklu birde elimde parmak arası yarılmıştı kaç aydır gidemedim fırsat bulupta ..şampuan merhem filan werdi birde kan tahlili istedi kan verdim..şeker hastalarında elde yara olurmuş genelde öyle dedi.
.sabah kahvaltımı az yaptım az öncede akşam yemeğini kaçırdım ekmek yemedim ama kaçtı işte.2 günlük diyet yapıcam..sonra bir ayda 8 kilo diyetine başlıyıcam..diyetimin içinde diyet yapıcam anlaşılan :) temmuz sonuna kadar 65-70 kiloya inmem lazım..sporumuda 2 günde bir yapacağım artık..ilerde kilo vermem zorlaşırsa hergün yaparım diye düşünüyorum.

Selam kızlarrrrrrr :122: :122: ben geldimmmmmmmm

Bugün büyük kız babasıyla işe gitmişti malum bütün gün benim ufak cadı kök söktürdü bana :26:
Sabah bir uyandım baba kız giyiniyorlar tabi biraz daha keyif yapıp kalkayım derken bir yarım saat daha uyumuşum.
O arada baba kız bir güzel üstlerindekileri salona cıkarıp atmışlar az da olsa salonu dağıtıp öyle gitmişler tabi aradıklarında anında kalayı bastım o ayrı :1:
Küçük Cadı uyandığı andan itibaren kök söktürdü bana. Önce Annemle telefonda konuşturmadı ille kendi konuşacakmış hadi veriyorum telefonu bu seferde ses etmiyor tam alıyorum yine başlıyor ağlamaya. Sonra komşu geldi onu eve sokmak istemedi neymiş onuda alıp atta götürsünmüş oturmasınmış. Hadi oyalansın diye Legolarını cıkardım oynayalım dedim yok ille satranç takımını istedi lanet olsun dedim verdim onlarıda attı yere sonra yüzüne bakmadı. Bir ara kadınıın yanında atcılık oynadık sussun diye :1: bu seferde sırtımdan inmek istemedi cadı :1:
En sonunda kadın aldı kendi evine götürdü biraz sussun diye ama gelince yine başladı ağlamaya oraya gitmek için. Yemek yemedi bütün gün, öğlenlik uyuttum diye sevindim daha ben onu yatırıp mutfağa gittim kafayı kaldırdı hemen........
Böyle sürdü gitti çok şükür ablası geldi de şimdi onun peşinde dolanıyordu hatta şimdi benim yatağıma geçtiler orada oynayacaklarmış daha doğrusu yorgan altına kikirdeşecekler :1:

ahaha iddiadaşıma bak sen..
dj cecooo ayhh cok isterdm ünlü bir dj olmayı..
bak sen dedn de aklıma geldi belki ilerde yaparıs böle bişi beraber:34::34::34:

:1::1::1::1::1: kız düşünsene Tonton FM yada Radyo EXobez :1::1::1::1:
Bütün KK Kadınlarını oraya toplayıp bıdı bıdı konuşur şarkılar yayınlarmışız :1:
Sonra kocalar aaa siz çok oldunuz deyip bizi kovalıyorlarmış :1:

slm meryemcim nbr, nasilsin???:28::28::28:
Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm:34::34::34:
Bak böyleymis :

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola :34::34::34:

Hadi bakalım güzelim kolay gelsin inşallah faydasını görür bizlerede tavsiye edersin :34:
Bu hafta inanıyorum güzel bir bildirim gelicek senden.

Allahımmm neden kilo vermem durdu benim ya:(( ne güzel her hafta 1 kilo gidiodu bu hafta ücüncü hafta hala aynıyım:(( cıldırıcam kızlar yaa:( zayıflayıp bi an önce hamiş kalmam lazımmm :5:

Canım ben ne yapayım 1 ay içinde genelde sadece bir hafta eksiye giriyorum :1: yoksa hep yerimde sayıyorum.
Zaten her hafta yarım kilo bile vermiş olsam 20 kilo gitmiş olması gerekiyordu benden ama hala 3lü rakamları bırakamadım fakat yinede azimliğim eninde sonunda gidicek :34: seninde öyle yeterki umudunu yitirme.
Rabbim zamanı geldiğinde inşallah sanada sağlıklı bir bebiş nasip edecektir sen dua etmeye devam et.

selam kızlar, uzun zamandır uğramıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, ben de oğlum da iyiyiz allaha şükür, neredeyse 5.5 aylık oldu oğluşum, iş ev doktor kontroller derken zaman geçiyor. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...

Çok şükür iyisiniz RAbbim nazarlardan saklasın :nazar:
Çoğu bitmiş azı kalmış :34: inşallah sağ sağlım kuzucuğunu alırsın kollarına... Aminnn
Arada uğrada bize güzel haberlerinizi ilet :34:

kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.

Ya şu dukanı bende çok merak ediyorum ama bir türlü kafam almıyor. Cuma bildirimini büyük bir merakla bekliyorum :34:
Bir ara vaktin olursa şu atak devresinde bir iki günlük örnek menü yazabilirsen sevinirim en azından olayı anlamamız için. Birde yasak olan şeyler varmı onlarıda paylaşırsan sevinirim :34:
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz Dukancılardan :1:

ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
bu arada diyet güsel,kolay uygulanabilir görünüyor..
ben bu hafta da gidince 2 aylık paket proğramım bitiyor diyetsyende ve diyorumki bu ay gtmeyeym
zaten diyetsyenın bana yaptıgı extra bi fayda yok sadece tartı korkusu yaratıyor üzerimde:1:
ama artık kendi kendimin dr.u olmalıyım öle degil mi..
bu ay ara vereym diger ay devam ederm dedm hem bu arada bu diyeti deneyeym bari kendi listemi bırakıp.
hoş benm listem de daha fazla mama var ama bakalım:1::1:
1 ayda 8 kiloya da inanmıyorum pek ama bakalım:1::1::1:

maaşallah kızlar..:nazar::nazar:
ayh bu dukan diyeti nedir hiç bilmiyorum..neler de biliyor insanlar..
benm dünyadan haberim yok:9::9::9:
birde bunu inceleyeym bakalım

İddadaşım anam zaten geçtin beni iyice tur bindiriceksin :60:
:nazar: :nazar: :nazar: İnşallah böyle devam edersin canım şaka bir yana ama bende merak ediyorum şu dukanı.
Şu bir aylık liste nasıl birşey canım inşallah oda işe yarar :34: ama bak peşinden geliyorum nefesimi her an ensende hissedeceksin :60:

Canım bence baş başa olmanızın tadını cıkarın sonuçta kırk yılda bir öyle bir fırsat geçecek elinize :34:
Dışarda da olsa ızgara tavuk yada köfte yanında bir güzel salata yersen birşey olmaz. Amannnn başka birşey de yesen eritirsin nasılsa kuzucukların hepsi bir araya geldiklerinde :1:
İnşallah bende senin kilona düşer de kendimi kilolu hissederim :1:
Sende bu azim varken sen yaza kalmaz iyice afet olursun nasılsa :34: kafana takıpta günün tadını kaçırma bence.

iyi akşamlar bayanlar iyisiniz inşallah.bugün cildiyeye gittim kışın genelde saçlarım kepekleniyo ve yara oluyo kabuklu birde elimde parmak arası yarılmıştı kaç aydır gidemedim fırsat bulupta ..şampuan merhem filan werdi birde kan tahlili istedi kan verdim..şeker hastalarında elde yara olurmuş genelde öyle dedi.
.sabah kahvaltımı az yaptım az öncede akşam yemeğini kaçırdım ekmek yemedim ama kaçtı işte.2 günlük diyet yapıcam..sonra bir ayda 8 kilo diyetine başlıyıcam..diyetimin içinde diyet yapıcam anlaşılan :) temmuz sonuna kadar 65-70 kiloya inmem lazım..sporumuda 2 günde bir yapacağım artık..ilerde kilo vermem zorlaşırsa hergün yaparım diye düşünüyorum.

İnşallah sonuçların güzel cıkar canım aklına kötü sonuç getirme sakın :34:
Ya bu bir ayda 8 kilo diyeti ilknurun yapmak istediği diyet mi yoksa benmi kaçırdım.
İddadaşım Mmery ( Meryem ) de yapıcakmış onu galiba benimde acil olarak birşeyler yapmam gerekir yoksa siz beni iyice gerilerde bırktığınızda tabi zayıfladıkcada totoşunuz da ufalacak arkanızdan bakınca totoşunuzu bile göremiyeceğim :60: okadar ufalcak yani.
Benimkininde acil ufalması lazım bu durumda :1:

Sorma cnm sorma bakalim bu gece ne yapacak suan uyuyor :26:
Insallah ayseninkilerde hayirlisiyla sonuclanir cnm :34:

Bende yapiyorum cnm seninde dedigin gibi bayat ekmek varsa süper oluyor bu tarif hatta gece cocuklara yapmistim okuldan gelince sicak sicak yerler diye esimde ortak oldu hemen e hani bana diye diye girdi eve :9::9::9:

Cok sevindim cnm senin adina hadi bakalim hayirlisiyla istedigin kilolara inersin :16::16::16:

Cok sagol cnm benim sende iyi dinlen emin ol kuzularin gelince acisini cikarirlar :9::9::9: Saka tabiki canlari sagolsun anneler her zaman süpermandir :9::9::9:

Toksincim sagol cnm insallah gecicidir artik huy kapacagindan korkmaya basladim :18::18::18:

Canim benim bi keresinde bizde ayni sizin gibi olmustuk maaile bizim odadan cikamamistik Allahtan yatagimiz cok büyük hepimiz yatmistik :26::26::26: Isin en kötüsüde neyiniz var diyeninizin olmamasi bir esim bir ben birbirimizi iyilestirmistik. Insallah sizinkide geldigi gibi aniden cikar gider bünyenizden :16::16::16: Kayinvalidenlerde geliyormus umarim yardimda bulunurda cabucak oparlanirsiniz. Kendinize dikkat edin cnmmmm :16::16::16:

Ama ama ama ama zaten az geliyorum hic denk gelemiyoruz ben seni cok özlerim cabuk dööööön :43::43::43:

Yarin davetsiz bir misafirin olursa hic sasirma canim emin ol o ben olucam :9::9::9:
Böyle harika mamalara kim durabilirki insallah az hasarla tükkani kapatirsin cnm :16::16::16:

Inanmiyorum cnmcim sendemiiiiiiiiii:16::16::16:
Ne güzel ya saka bi yana insanin ailesi gibi olmuyor annecigim babacigim gözmde tütüyor. Bu sene sanirim biz gidemiycez ama bellide olmaz tabi. Ailesinin yaninda olan herkesler bir kezde benim icin sarilsinlar coooook eglenirsin insallah cnm :16::16::16:

afiyet olsun canım pratik hemde ekmekler ziyan olmuyor.

kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var

İnşallah sonuçların güzel cıkar canım aklına kötü sonuç getirme sakın :34:
Ya bu bir ayda 8 kilo diyeti ilknurun yapmak istediği diyet mi yoksa benmi kaçırdım.
İddadaşım Mmery ( Meryem ) de yapıcakmış onu galiba benimde acil olarak birşeyler yapmam gerekir yoksa siz beni iyice gerilerde bırktığınızda tabi zayıfladıkcada totoşunuz da ufalacak arkanızdan bakınca totoşunuzu bile göremiyeceğim :60: okadar ufalcak yani.
Benimkininde acil ufalması lazım bu durumda :1:

kan tahliline baktımda sonuçlar çıkmış kan değerlerim iyi ne düşük ne fazla.birde şekerime bakacaklardı o çıkmamış daha..ama şekerim war zaten az bişey yüksek..2 ay önce diyetisyene gitmek için dahiliyeden bir sürü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlarımda şekerim az bişey yüksek çıkmıştı.inş iyidir sonuçlar
canım dün tırım tırım internette diyet listelerine baktımda ayça kaya nın 8 kilo listesini gördüm kk de..haftada 1 kilo rahat veriyorumda 1 ay uygulamak istiyorum bu diyeti..yaza daha ince olabilmek için..eşimin izninde memlekete ordanda tatile gitmeyi planlıyoruzda böyle giderse bikini mikini giyemeyeceğim koca göbekle :)
acilen bişeyler yapmak lazım canım ewet haklısın

kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var

çok geçmiş olsun canım.biraz daha iyisindir inşallah

Back
X