Selam kızlarrrrrrr :122: :122: ben geldimmmmmmmm
Bugün büyük kız babasıyla işe gitmişti malum bütün gün benim ufak cadı kök söktürdü bana :26:
Sabah bir uyandım baba kız giyiniyorlar tabi biraz daha keyif yapıp kalkayım derken bir yarım saat daha uyumuşum.
O arada baba kız bir güzel üstlerindekileri salona cıkarıp atmışlar az da olsa salonu dağıtıp öyle gitmişler tabi aradıklarında anında kalayı bastım o ayrı

Küçük Cadı uyandığı andan itibaren kök söktürdü bana. Önce Annemle telefonda konuşturmadı ille kendi konuşacakmış hadi veriyorum telefonu bu seferde ses etmiyor tam alıyorum yine başlıyor ağlamaya. Sonra komşu geldi onu eve sokmak istemedi neymiş onuda alıp atta götürsünmüş oturmasınmış. Hadi oyalansın diye Legolarını cıkardım oynayalım dedim yok ille satranç takımını istedi lanet olsun dedim verdim onlarıda attı yere sonra yüzüne bakmadı. Bir ara kadınıın yanında atcılık oynadık sussun diye

bu seferde sırtımdan inmek istemedi cadı

En sonunda kadın aldı kendi evine götürdü biraz sussun diye ama gelince yine başladı ağlamaya oraya gitmek için. Yemek yemedi bütün gün, öğlenlik uyuttum diye sevindim daha ben onu yatırıp mutfağa gittim kafayı kaldırdı hemen........
Böyle sürdü gitti çok şükür ablası geldi de şimdi onun peşinde dolanıyordu hatta şimdi benim yatağıma geçtiler orada oynayacaklarmış daha doğrusu yorgan altına kikirdeşecekler
ahaha iddiadaşıma bak sen..
dj cecooo ayhh cok isterdm ünlü bir dj olmayı..
bak sen dedn de aklıma geldi belki ilerde yaparıs böle bişi beraber

kız düşünsene Tonton FM yada Radyo EXobez

Bütün KK Kadınlarını oraya toplayıp bıdı bıdı konuşur şarkılar yayınlarmışız

Sonra kocalar aaa siz çok oldunuz deyip bizi kovalıyorlarmış
slm meryemcim nbr, nasilsin???

Gecmisi okudum simdide Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Listeyi inceliyorum cnm

Bak böyleymis :
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Bide bunu deniycem bakalim of offff cuma 95.500 düm dün tam 95edüstüm bugün tartilmadim . Cumaya kadarda tartilmiycam bu sefer kesin . Bakalim cuma ola hayrola 

Hadi bakalım güzelim kolay gelsin inşallah faydasını görür bizlerede tavsiye edersin

Bu hafta inanıyorum güzel bir bildirim gelicek senden.
Allahımmm neden kilo vermem durdu benim ya

( ne güzel her hafta 1 kilo gidiodu bu hafta ücüncü hafta hala aynıyım

( cıldırıcam kızlar yaa

zayıflayıp bi an önce hamiş kalmam lazımmm
Canım ben ne yapayım 1 ay içinde genelde sadece bir hafta eksiye giriyorum

yoksa hep yerimde sayıyorum.
Zaten her hafta yarım kilo bile vermiş olsam 20 kilo gitmiş olması gerekiyordu benden ama hala 3lü rakamları bırakamadım fakat yinede azimliğim eninde sonunda gidicek

seninde öyle yeterki umudunu yitirme.
Rabbim zamanı geldiğinde inşallah sanada sağlıklı bir bebiş nasip edecektir sen dua etmeye devam et.
selam kızlar, uzun zamandır uğramıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, ben de oğlum da iyiyiz allaha şükür, neredeyse 5.5 aylık oldu oğluşum, iş ev doktor kontroller derken zaman geçiyor. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...
Çok şükür iyisiniz RAbbim nazarlardan saklasın

Çoğu bitmiş azı kalmış

inşallah sağ sağlım kuzucuğunu alırsın kollarına... Aminnn
Arada uğrada bize güzel haberlerinizi ilet
kızlar tekrar merhaba..geçen hafta 110 ile diyete başlamıştım.ducan diyetinde 8.günümdeyim 106,9 olmuşum bu atak evresini 10 gün yapıcam sonra seyir evresine geçicem hafta hafta paylaşıcam sizlerle inş.
Ya şu dukanı bende çok merak ediyorum ama bir türlü kafam almıyor. Cuma bildirimini büyük bir merakla bekliyorum

Bir ara vaktin olursa şu atak devresinde bir iki günlük örnek menü yazabilirsen sevinirim en azından olayı anlamamız için. Birde yasak olan şeyler varmı onlarıda paylaşırsan sevinirim

Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz Dukancılardan
ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
bu arada diyet güsel,kolay uygulanabilir görünüyor..
ben bu hafta da gidince 2 aylık paket proğramım bitiyor diyetsyende ve diyorumki bu ay gtmeyeym
zaten diyetsyenın bana yaptıgı extra bi fayda yok sadece tartı korkusu yaratıyor üzerimde

ama artık kendi kendimin dr.u olmalıyım öle degil mi..
bu ay ara vereym diger ay devam ederm dedm hem bu arada bu diyeti deneyeym bari kendi listemi bırakıp.
hoş benm listem de daha fazla mama var ama bakalım

1 ayda 8 kiloya da inanmıyorum pek ama bakalım

maaşallah kızlar..

ayh bu dukan diyeti nedir hiç bilmiyorum..neler de biliyor insanlar..
benm dünyadan haberim yok

birde bunu inceleyeym bakalım
İddadaşım anam zaten geçtin beni iyice tur bindiriceksin

İnşallah böyle devam edersin canım şaka bir yana ama bende merak ediyorum şu dukanı.
Şu bir aylık liste nasıl birşey canım inşallah oda işe yarar

ama bak peşinden geliyorum nefesimi her an ensende hissedeceksin
Canım bence baş başa olmanızın tadını cıkarın sonuçta kırk yılda bir öyle bir fırsat geçecek elinize

Dışarda da olsa ızgara tavuk yada köfte yanında bir güzel salata yersen birşey olmaz. Amannnn başka birşey de yesen eritirsin nasılsa kuzucukların hepsi bir araya geldiklerinde

İnşallah bende senin kilona düşer de kendimi kilolu hissederim

Sende bu azim varken sen yaza kalmaz iyice afet olursun nasılsa

kafana takıpta günün tadını kaçırma bence.