Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var

:53: çok geçmiş olsun canımmm
Kist patlarmıymış ki ya eee kanaman falan var mı ? normal su kistimiydi kaç cmdiki durup dururkenmi patladı :53: ben de de kist var korktum bak şimdi :53:

:53: çok geçmiş olsun canımmm
Kist patlarmıymış ki ya eee kanaman falan var mı ? normal su kistimiydi kaç cmdiki durup dururkenmi patladı :53: ben de de kist var korktum bak şimdi :53:

2cm di canım.valla 2 gündür ağrım vardı ama üşüttüm filan gibi yordum. böyle gaz sancısı gibi bir ağrı. tetikleyen bişi varmı bilmiyorum ama kist gitsin diye ilaç kullanıyordum belki ters etki yapmış olabilir. kanama akıntı filan bişi yok. yarın nasip olursa kadın doğuma gitmeyi planlıyorum.

kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. kulaklarımda çınlamalar. zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. geçen demiştim ya pko varmış diye. işte o kist patlamış. allahım çok kötüydü. hele yanlız olunca. oğlum aklıma geldi. eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. yığılıp kalmaktan çok korktum. off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. hala hafiften ağrım var

Canım çok geçmiş olsun yine Allah korumuş ya eşine ulaşamasaydın yada sen bayılıp kaldığında kapıyı açamasaydın :26:
Allah inşallah bir daha göstermez ... Aminnnnnn
Umarım şimdi çok daha iyisindir canım. Valla bende de Pko var inan ben bile korktum bir an ya patlarsa falan diye:26: Allah korusun
Ben iyisimi en kısa zamanda bir kontrole gideyim Kadın Doğumcuma bir baksın ne alemde hemde şu testlerimide bir yenilesin.

kan tahliline baktımda sonuçlar çıkmış kan değerlerim iyi ne düşük ne fazla.birde şekerime bakacaklardı o çıkmamış daha..ama şekerim war zaten az bişey yüksek..2 ay önce diyetisyene gitmek için dahiliyeden bir sürü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlarımda şekerim az bişey yüksek çıkmıştı.inş iyidir sonuçlar
canım dün tırım tırım internette diyet listelerine baktımda ayça kaya nın 8 kilo listesini gördüm kk de..haftada 1 kilo rahat veriyorumda 1 ay uygulamak istiyorum bu diyeti..yaza daha ince olabilmek için..eşimin izninde memlekete ordanda tatile gitmeyi planlıyoruzda böyle giderse bikini mikini giyemeyeceğim koca göbekle :)
acilen bişeyler yapmak lazım canım ewet haklısın

Giyersin giyersin sende bu azim varken kesin yaza bikiniyi giyersin sen :34:
Ben senin kilona düşsem inan yaza parende bile atarım :1: nasılsa sonra devamını getiririm :1:

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış .dr kontrolerine gitmeyi ihmal etme

cnm çok geçmiş olsun rabbim korumuş rabbim bir daha göstermesin

Ayy canım ne güzel,romantik bir akşam geçirceksin boş ver düşünme o kdar diyeti filan.

Bebişlerinede Allah kavuştursun tatlım...

teşekkürle canım.düşünmedim diyet fln tatlı bile yedim güzel geçti akşamımız.3 saat bebişten ayrıydık aldığımda yüzüme bakmadı.küsmüş sanırım:26:neyseki gönlünü emzirmeyle aldım :1::1::1:

iiyi akşamlar kızlarr off dilimde sabahtan beri bi şarkı felaketim yani

dipteyim sonlardayım depresyondayımmm

yedim yedm 85 altı olmuştum ne güzell adet hafta sonu pastalar kızartmalar sarmalar oturup adam gibi yesem neyse hep atıştırdım insan tencerenin 1 sırasını atıştırırmı güya 8 tane sarma yicektim peeehh toplanmam lazımm vermem lazımmm spor yapmam llazımm

beyzuss uğramıyosun şişleri arada göstermiyosun bak ne hale geldimm:)))

herkeze iyi akşamlar inşallah toparlanıp gelirim

bizim gibilere atıştırma iyi gelmiyor.öğün atlamak hele hiç iyi gelmiyor.koyacaksın tabağa yanına yeşillk fln öğün yerine yiyeceksin. o zaman abartamıyorsunda bak dene.ayakta yedğimen ben bişiş anlamıyorum.bi de evde leblebi bulundur mutlaka.ben çok karnım kazınınca atıyorum ağzıma baya tokluk veriyor.gece 10 dada yesem bi eksisini görmedim canım.beyaz veya sarı leblebi hatta bikaç da badem
Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.

Bir ayda ne kadar verdin.

İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.

Selam kızlarrrrrrr :122: :122: ben geldimmmmmmmm

Bugün büyük kız babasıyla işe gitmişti malum bütün gün benim ufak cadı kök söktürdü bana :26:
Sabah bir uyandım baba kız giyiniyorlar tabi biraz daha keyif yapıp kalkayım derken bir yarım saat daha uyumuşum.
O arada baba kız bir güzel üstlerindekileri salona cıkarıp atmışlar az da olsa salonu dağıtıp öyle gitmişler tabi aradıklarında anında kalayı bastım o ayrı :1:
Küçük Cadı uyandığı andan itibaren kök söktürdü bana. Önce Annemle telefonda konuşturmadı ille kendi konuşacakmış hadi veriyorum telefonu bu seferde ses etmiyor tam alıyorum yine başlıyor ağlamaya. Sonra komşu geldi onu eve sokmak istemedi neymiş onuda alıp atta götürsünmüş oturmasınmış. Hadi oyalansın diye Legolarını cıkardım oynayalım dedim yok ille satranç takımını istedi lanet olsun dedim verdim onlarıda attı yere sonra yüzüne bakmadı. Bir ara kadınıın yanında atcılık oynadık sussun diye :1: bu seferde sırtımdan inmek istemedi cadı :1:
En sonunda kadın aldı kendi evine götürdü biraz sussun diye ama gelince yine başladı ağlamaya oraya gitmek için. Yemek yemedi bütün gün, öğlenlik uyuttum diye sevindim daha ben onu yatırıp mutfağa gittim kafayı kaldırdı hemen........
Böyle sürdü gitti çok şükür ablası geldi de şimdi onun peşinde dolanıyordu hatta şimdi benim yatağıma geçtiler orada oynayacaklarmış daha doğrusu yorgan altına kikirdeşecekler :1:

Canım bence baş başa olmanızın tadını cıkarın sonuçta kırk yılda bir öyle bir fırsat geçecek elinize :34:
Dışarda da olsa ızgara tavuk yada köfte yanında bir güzel salata yersen birşey olmaz. Amannnn başka birşey de yesen eritirsin nasılsa kuzucukların hepsi bir araya geldiklerinde :1:
İnşallah bende senin kilona düşer de kendimi kilolu hissederim :1:
Sende bu azim varken sen yaza kalmaz iyice afet olursun nasılsa :34: kafana takıpta günün tadını kaçırma bence.
inşallah banucum benim kiloma düşersin canım.ben bu akşam diyeti boşverdim ama gündüz çok hafif beslenmiştim iyi oldu.akşam yemeğini diyet sayabilirim de sonrasında tatlıyı da lüplettim o fazlası oldu neyse .banucum bak bizde insülin direnci var yerinde saymanın en önemli sebebi.çok kararlı başlıyorsun ama spor yapamıyorsun o nedenle yerinde sayıyorsun.mutlaka ama mutlaka günde en az yarım en fazla 1 saat spor yap.bana diyetisyenim mecbur demişti.normalde emzirenlere spor vermiyorum ama sana vereceğim dedi.bende haftanın 6 günü lesli yaptım ilk zamanlar.çok iyi moral oldu inan.1,5 civarı veriyordum.bi de ağzıma pilav,makarna,patetes,muz,hamurişi koymadım 3 ay kadar.bu arada 15 kg verdim.çok gözüm kaldıysa 1-2 patetes kızartması yiyip bıraktım.veya 1kaşık makarna yedim hatta çoğu zamn yemedim inan.ama artık az az yiyorum canım.bu pilav fln acaip şişiriyordu zaten beni.bu şekilde beslensen biraz kendien moral olur.lesliyle de kanka ol ne oluır.bizler diğerleri gibi değiliz daha zor kilo veriyoruz biliyorsun

çok çok geçmiş olsun canım.bebeişim ağlıuyor kaçıyorum

:1::1::1::1::1: kız düşünsene Tonton FM yada Radyo EXobez :1::1::1::1:
Bütün KK Kadınlarını oraya toplayıp bıdı bıdı konuşur şarkılar yayınlarmışız :1:
Sonra kocalar aaa siz çok oldunuz deyip bizi kovalıyorlarmış :1:

İddadaşım anam zaten geçtin beni iyice tur bindiriceksin :60:
:nazar: :nazar: :nazar: İnşallah böyle devam edersin canım şaka bir yana ama bende merak ediyorum şu dukanı.
Şu bir aylık liste nasıl birşey canım inşallah oda işe yarar :34: ama bak peşinden geliyorum nefesimi her an ensende hissedeceksin.
ahahahah radyo exobez çok orjinalmış:9::9::9:
bunu beğendim canım..bencede sonu o olur..zaten bazen nazlanıyor ordakiler kadar benmle ilgilenmıorsun die..
benm kociş sizleri kıskanıo:9::9::9:
ayy iddiadaşım seni gectm ama benm daha yapacakcok işim var..
anam sen 2 tane bebek yapmıssın..bende zayıflayayım bende yapayım..
zaten tüm çabam o yüzden..gel gelll benimle..hatta beni geçsende ben sevinirim:16::16::16:
şu dukanı artık bi araştırayımmmm
İnşallah sonuçların güzel cıkar canım aklına kötü sonuç getirme sakın :34:
Ya bu bir ayda 8 kilo diyeti ilknurun yapmak istediği diyet mi yoksa benmi kaçırdım.
İddadaşım Mmery ( Meryem ) de yapıcakmış onu galiba benimde acil olarak birşeyler yapmam gerekir yoksa siz beni iyice gerilerde bırktığınızda tabi zayıfladıkcada totoşunuz da ufalacak arkanızdan bakınca totoşunuzu bile göremiyeceğim :60: okadar ufalcak yani.
Benimkininde acil ufalması lazım bu durumda :1:
hee canm bu 1 ayda 8 kilo ilknurun yapmak istedgi bana söledigi diyet ama insan nasıl versin okadar kılo..ben okadar sıkıyorum e kıloda vardı 120 ben bile ayda 6yı zor bulacagım..ama bakalım bi denemeye deger..8 degil 5 versemde çok şkür..
hahhaha anammm benm totoşumda ufalır mı ki acabaaa...aman canmmm 2mizinde ufalır inşallah..
hem ne diyorum biliyomusun totoşum ufalsın göbişim büyüsün:9::9::9::9:

gecmiş olsun canm..ayyy hiç duymamıstım bu kist patlamasını bende de var pkos..
inşallah bir daha yasamassın

Çok geçmiş olsun canım inan ilk defa duydumsen yarın muhakkak kadın doğuma git ihmale gelmez.

Haftada bir gün o kadar kaçamak olması normal ayşe.

Bir ayda ne kadar verdin.

İyi eğlenceler canım boşver bu günlük dieti ye iç eğlen.
Bir ayda 6 kg verdim inşallah sende verirsin

Geçmiş olsun şimdi nasılsın

Ben bu sabah başaldım ilknur yalnız gece ara olarak süt ekliycem yemekten sonra aç yatmamam ben çünkü.

İyi olmanıza sevindim canım.

Nasılsın ayşe hafta sonu vukkuatsız geçmiştir inşallah

Selam söyle...
Ben tam manasiyla baslayamadim yine banu ya :14::14::14:
Sabahki uykum yine galip geldi dolayisiyla kahvalti falan yalan oldu :14::14::14:

Banucuğum bende o diyeti yapıyorum 1 ay doldu şimdi 2.aya başladım iyi gidiyor en azından bana iyi geldi umarım sende iyi sonuçlar alırsın
Canim peki tam olarak listeyemi uyuyorsun yoksa ekledigin bisiler oldumu? Bide hergün aynimi yapiyosun????
Bende yapmaya basladim sayilir aksama uydum sabahta aynisini uygulamaya calisicam sabah mesela zeytin falan yiyormusun bana cok az geldi sabah menüsü lütfen biraz anlat neler yapiyosun???:28::28::28:

ahh teşekkür ederim canm..iyiym şükür,yaramaz bi durum yok..
bu arada diyet güsel,kolay uygulanabilir görünüyor..
ben bu hafta da gidince 2 aylık paket proğramım bitiyor diyetsyende ve diyorumki bu ay gtmeyeym
zaten diyetsyenın bana yaptıgı extra bi fayda yok sadece tartı korkusu yaratıyor üzerimde:1:
ama artık kendi kendimin dr.u olmalıyım öle degil mi..
bu ay ara vereym diger ay devam ederm dedm hem bu arada bu diyeti deneyeym bari kendi listemi bırakıp.
hoş benm listem de daha fazla mama var ama bakalım:1::1:
1 ayda 8 kiloya da inanmıyorum pek ama bakalım:1::1::1:

maaşallah kızlar..:nazar::nazar:
ayh bu dukan diyeti nedir hiç bilmiyorum..neler de biliyor insanlar..
benm dünyadan haberim yok:9::9::9:
birde bunu inceleyeym bakalım
Canim su topikteki belkide en iradesiz benim baslarda yemiyodum ama kacamaksiz günüm gecmiyor cnmcim of offf cumaya yine rezil olcam :43::43::43:
bugün yoğunluk yok forumda herks bebelerle gezmelrde sanırım:)))ben evdeyim en küçük bebemle bana kök söktürüyor.kucağımda taşımaktan omuzlarım ağrımış spor yapıyorken böyle tutulmamıştım.ben fazla kucağa almazdım bel fıtığı azmasın diye pek alışmamşıtı.ama hsonu ablası ve abisinin yokluğunu fırsat bildik ve daha çok oynadık şımardı kuzucuk 2 günde :1::1::1:
bu akşam bebeişi de komşuma bırakıyorum 2-3 saatliğine ve eşimle yemeğe çıkıyoruz başbaşa:34::34::34:
nereye gideceğiz ne yapacağız ne yiyeceğiz daha planlamdık hala ama heyecanlıyım inşallah bir aksilik olmaz.bu akşam da diyet düşünmek istemiyorum kaç yıldır ilk defa başbaşa ankarada dışarda olacağız ama hsonu artı çıkmıştım cuma doğum günü sonrası 2 günde anca onu erittim şimdi tekrar artı olmak istemiyorum.neyse bakalım zamana bırakayım..her zaman olmuyor ya sapıtırsam sapıtayım 1 günlük.sonra annemde de dikakt edemem:53::53::53:offf poffff:1::1::1: kilo vermekte bi hastalık galiba.hala kendimi kilolu görüyorum aslında görüyorum pantolnlarım bollşıyor ama hala kiloluyoum sanki 80 lerde hissediyorum bazen kendimi.
Yemeginizin iyi gecmesine cok sevindim cnm o kadar kilo verdikten sonra korkman cok normal ama bence o kadarinida hakediyorsun ohhh yarasin tatlilarrr arkadasima :9::9::9:
iiyi akşamlar kızlarr off dilimde sabahtan beri bi şarkı felaketim yani

dipteyim sonlardayım depresyondayımmm

yedim yedm 85 altı olmuştum ne güzell adet hafta sonu pastalar kızartmalar sarmalar oturup adam gibi yesem neyse hep atıştırdım insan tencerenin 1 sırasını atıştırırmı güya 8 tane sarma yicektim peeehh toplanmam lazımm vermem lazımmm spor yapmam llazımm

beyzuss uğramıyosun şişleri arada göstermiyosun bak ne hale geldimm:)))

herkeze iyi akşamlar inşallah toparlanıp gelirim
Sarmaya kim dayanabilirki canim senin yerinde bende olsam 1 sirayla kalmazdim :17::17::17:

Bugün büyük kız babasıyla işe gitmişti malum bütün gün benim ufak cadı kök söktürdü bana :26:
Sabah bir uyandım baba kız giyiniyorlar tabi biraz daha keyif yapıp kalkayım derken bir yarım saat daha uyumuşum.
O arada baba kız bir güzel üstlerindekileri salona cıkarıp atmışlar az da olsa salonu dağıtıp öyle gitmişler tabi aradıklarında anında kalayı bastım o ayrı :1:
Küçük Cadı uyandığı andan itibaren kök söktürdü bana. Önce Annemle telefonda konuşturmadı ille kendi konuşacakmış hadi veriyorum telefonu bu seferde ses etmiyor tam alıyorum yine başlıyor ağlamaya. Sonra komşu geldi onu eve sokmak istemedi neymiş onuda alıp atta götürsünmüş oturmasınmış. Hadi oyalansın diye Legolarını cıkardım oynayalım dedim yok ille satranç takımını istedi lanet olsun dedim verdim onlarıda attı yere sonra yüzüne bakmadı. Bir ara kadınıın yanında atcılık oynadık sussun diye :1: bu seferde sırtımdan inmek istemedi cadı :1:
En sonunda kadın aldı kendi evine götürdü biraz sussun diye ama gelince yine başladı ağlamaya oraya gitmek için. Yemek yemedi bütün gün, öğlenlik uyuttum diye sevindim daha ben onu yatırıp mutfağa gittim kafayı kaldırdı hemen........
Böyle sürdü gitti çok şükür ablası geldi de şimdi onun peşinde dolanıyordu hatta şimdi benim yatağıma geçtiler orada oynayacaklarmış daha doğrusu yorgan altına kikirdeşecekler :1:

:1::1::1::1::1: kız düşünsene Tonton FM yada Radyo EXobez :1::1::1::1:
Bütün KK Kadınlarını oraya toplayıp bıdı bıdı konuşur şarkılar yayınlarmışız :1:
Sonra kocalar aaa siz çok oldunuz deyip bizi kovalıyorlarmış :1:

Hadi bakalım güzelim kolay gelsin inşallah faydasını görür bizlerede tavsiye edersin :34:
Bu hafta inanıyorum güzel bir bildirim gelicek senden.

Canım ben ne yapayım 1 ay içinde genelde sadece bir hafta eksiye giriyorum :1: yoksa hep yerimde sayıyorum.
Zaten her hafta yarım kilo bile vermiş olsam 20 kilo gitmiş olması gerekiyordu benden ama hala 3lü rakamları bırakamadım fakat yinede azimliğim eninde sonunda gidicek :34: seninde öyle yeterki umudunu yitirme.
Rabbim zamanı geldiğinde inşallah sanada sağlıklı bir bebiş nasip edecektir sen dua etmeye devam et.

Çok şükür iyisiniz RAbbim nazarlardan saklasın :nazar:
Çoğu bitmiş azı kalmış :34: inşallah sağ sağlım kuzucuğunu alırsın kollarına... Aminnn
Arada uğrada bize güzel haberlerinizi ilet :34:

Ya şu dukanı bende çok merak ediyorum ama bir türlü kafam almıyor. Cuma bildirimini büyük bir merakla bekliyorum :34:
Bir ara vaktin olursa şu atak devresinde bir iki günlük örnek menü yazabilirsen sevinirim en azından olayı anlamamız için. Birde yasak olan şeyler varmı onlarıda paylaşırsan sevinirim :34:
Hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz Dukancılardan :1:

İddadaşım anam zaten geçtin beni iyice tur bindiriceksin :60:
:nazar: :nazar: :nazar: İnşallah böyle devam edersin canım şaka bir yana ama bende merak ediyorum şu dukanı.
Şu bir aylık liste nasıl birşey canım inşallah oda işe yarar :34: ama bak peşinden geliyorum nefesimi her an ensende hissedeceksin :60:

Canım bence baş başa olmanızın tadını cıkarın sonuçta kırk yılda bir öyle bir fırsat geçecek elinize :34:
Dışarda da olsa ızgara tavuk yada köfte yanında bir güzel salata yersen birşey olmaz. Amannnn başka birşey de yesen eritirsin nasılsa kuzucukların hepsi bir araya geldiklerinde :1:
İnşallah bende senin kilona düşer de kendimi kilolu hissederim :1:
Sende bu azim varken sen yaza kalmaz iyice afet olursun nasılsa :34: kafana takıpta günün tadını kaçırma bence.
cecom keske bende kendime o kadar güvenebilsem 94ü ucundan basindan bi görsem belki hirslaniicam ama oda yok :50::50::50:
Coooook gecmis olsun cnm cok üzüldüm bendede ara sira rahim ve yumurtalik iltihabi oluyor grip falan degilde kadin hastaligi kadar sinir bozucu bisey daha yok sende dikkat et cnm kendine dr a gitmeyide ihmal etme :34::34::34:

iyi aksamlar arkadaslar
dietimin 18.günü cok zorlanmaya basladim dua ediyorum sürekli
Allah kolayliklar versin insallah cümlemize

yst sanada cok gecmis olsun :(

Canım büyük geçmiş olsun,Nasıl oldun şimdi?

Kizlar bugün gülmekten kirildim resmen. Hemen sizede anlatayim aklimdayken
Kizimla bugün kizma birader oynuyorduk. Oyunun ortasinda cadi kizim puuuuups yapti. (anladiniz siz onu ) :9::9::9:Sonrada demezmi eyvaaaaah abdest gitti:1::1::1:
Öldüm gülmekten simdiden abdesti ne bozar ögrenmis gülermisin aglarmisin derler ya o hesap oldu bizimkide :60::60::60::90::90::90:

Back
X