Canım üzme kendini sen istersen kesin verirsin sonuçta okadar güzel kilolar verdin
Bir coğumuz burada seni örnek alıyoruz kendimize o yüzden sende umutsuzluğa kapılıp kendini salma daha bizlere tekrar örnek olabilmek adına birkaç kilocuk daha vereceksin nasılsa

Aslında birazda kışın insan depresyon moduna mı giriyor nedir vucutta resmen direniyor sanki. Havalar biraz ısınsa eminim daha güzel kilolar verebileceğiz. Ben şimdiden Nisan için başladım planlar yapmaya oraya giderim buraya giderim diye

eşime diyorum havalar ısınsın beni ancak akşamları evde bulursun her gün geziceğim diye.
Şimdi birde şu indirim sitelerindeki kavitasyon ve spor salonları indirimlerine taktım bu ara

eşime dedim bir iki ay sonra bundan birine gidiceğim diye şükür tamam dedi :122: ondan sonra inşallah daha güzel gider kilocuklar
Canım tekrar geçmiş olsun. İnşallah güzel haberlerle dönersin de iğneye falan gerek kalmadan iyileşir

Bu salgın insanları maf etti yaaa RAbbim bir an önce hasta olan herkese şifa verir inşallah ... Aminnnn
Sende yediklerine stres yapma olmuşla ölmüşe çare yok demişler sonuçta sen önümüzdeki günlere bak zaten cumaya kadar onlar çoktaaaaaaannn erimiş olur
Canım ne güzel küçük yaşta öğrensinler. Bende sıkmaktan yana değilim zaten genelde geri teper bu tip şeyler. Bizde hafta sonları giderdik almanyada camiye ve 11 yaşındaydım kuranı biliyordum. Ramazandan ramazana namazda kılardık ama babam bizi hiç zorlamazdı camiye kılmasanızda gidin derdi hatta eğer gelirseniz size oradaki bakkaldan istediğiniz birşey alırım diye motive ederdi

( Anam daha o zaman gırtlak uğruna camiye giderdim

)
Kızlarıma da ben öğretmeye calışıyorum Allah nasip kısmet ederse yapıp yapmamak onlarla Allah arasında

ama inan bazen benim bile dikkat etmediğim şeylere o dikkat ediyor
Rahmetli KP eşimede zamanında bişeyler öğretmeye calışmış daha doğrusu zorlamış; yatılı imam hatipe vermiş ki o zaman çok ufak olduğu için 3 gün sonra ağlayarak eve dönmek istediğini söylemiş. Sabahları namaza kalkmıyor diye yüzüne su mu dökmemiş, cumaya gitmiyor diye bağırmış, 5 vakit namaz kılmıyor diye devamlı 5 vakit laf söyleyip durmuş. Eşim aslında çocukluğunu bile istediği gibi yaşamamış. Düşünsene adam evlendikten sonra bir bira içecek olunca gidip iki semt öteden alıyordu neymiş ya bakkal babasına söylerseymiş yada bir tanıdık görürseymiş :26:
Çok şükür öyle çok sık alkol tüketen biri değil ama düşünüyorumda belki babası onu bukadar sıkmasaymış hiç içmeyecekti. Sigara için bile zamanında dövmüş oğlunu niye merak edip denemiş diye. Belki o zaman alıp karşısına izah etseymiş onu daha çok merak edip içmezdi ( şükür 10 aydır hiç içmiyor ) ki KP kendi her gün 1 paketten fazla içerdi.
Bence hem Dini hemde günlük hayatta insan evladını sıkmamalı çünkü gerçekten ters tepiyor. Kendimden biliyorum

Annem neyi yasaklasa gizli gizli yapardım yada bir şeye inat ederse bende zıttını yapıyordum o yüzden kızıma çok daha farklı yaklaşıyorum
Bu arada aslında sende onlardan öğrenebilirsin bir yandan

her geldiklerinde banada öğretin dersen onlar hem tekrar yapmış olur hemde sana öğretmiş olur. Annem seneler evvel 65 yaşında bir kadına 2 ayda öğretmişti Kuran okumasını

İstedikten sonra yaş yada başka şeyler sadece ayrıntı