- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ilknur CECO iyi geceler kızlar
Hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilknur CECO iyi geceler kızlar
iyi geceler cnmmmmmmmm
Arkadaslar bende yatayim sabah malum 7de kalkiyorum cocuklar icin insallah onlar gittikten sonra yatmam öptüm hepinizi Allah rahatlik versin herkese![]()
Hoşgeldin canımNasılsın bu gece
![]()
Hoşgeldin canımNasılsın bu gece
![]()
Sanada iyi geceler Güzelim
Bende yatsam iyi olur aslında cadı şimdi uyuya kaldı. 15 tatilde olsa erken kalkmaya devam etmeyi istiyorum
Şimdiden herkese Hayırlı Geceler ve hoş sohbetler
İnşallah yarın akşam yine görüşürüz
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Öpüyorum kocaman
peki bunları kullanırken korunuyormusun?
günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım
Günaydın zarif hatunlar :)
Dün burda okuduktan sonra Ayça Kaya'nın Doktorum'da ki videolarını flan izlemeye başladım, makalelerini okudum. Başarı hikayelerine baktım. Gayet güzel diyet ve egzersiz programları olduğunu düşünüyorum aynı benim diyetisyenim gibi listeleri, önerdikleri. Daha doğrusu diyetisyenim gibiydi aylık 200 liraya yakın yapınca ücreti, bıraktım kadını :) velhasıl kelam bugün o diyete başladım ben de. zaten dikkat etmeye çalışıyordum da bakalım bunun ne gibi extra getirileri olacak. :)
öptümm hepinizi, hayırlı günler...
kızlar bugün feci bir ağrıyla uyandım. Elim ayağım buz kesti gözlerim karardı. Kulaklarımda çınlamalar. Zaten 2 gündür sağ tarafımda ağrı vardı. Eşimi aradım geldi sağolsun doktora götürdü beni. Geçen demiştim ya pko varmış diye. Işte o kist patlamış. Allahım çok kötüydü. Hele yanlız olunca. Oğlum aklıma geldi. Eşimi aramaya bile dermanım yoktu banyoya kadar zor gittim. Yığılıp kalmaktan çok korktum. Off hep eşim yokken olur böyle şeyler zaten. Hala hafiften ağrım var
çok geçmiş olsun ...rabbim bir daha yaşatmasın ...
ya ben kaçırmış olabilirim de sen adet oldun mu benim adet sancısına baş ağrısıda eşlik ediyo artık
günaydın arkadaşlar
GÜNAYDINNN KIZLARRR...
nasılsınız....![]()
kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff