Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aksam peynırlı ya da ton balıklı salata yıyebılırsın. Nescafe yı nasıl ıcıyorsun. Süt tozu yerıne lıgt sutle ıcersen hem daha saglıklı hem de hafıf olur. Kan sekerın dusuyorsa cıps kek, kola yerıne cantanda kuru meyve( ıncır, uzum kayısı) tası bence. Darılmaca yok ama sekerım dustu yedım bıraz bahane oluyor:)) bu sureclerı bızde yasadık ondan dıyorum. öğfencımısın calısıyormusun bılmıyorum ama cantanda mutlaka saglıklı atıstırmalık taşı derım ben
ay kımse ustune alınmasın bnmkı bahane degıl dupeduz öküzlük:((:17::17::18::18::18::18:
NESCAFEYIDE KURSDA ICIORUM 3U BIR ARADA:((

Son düzenleme:
ay kımse ustune alınmasın bnmkı bahane degıl dupeduz öküzlük:((:17::17::18::18::18::18:
Estagfurullar canım ne öküzlüğü. Eve alma en ıyısı dayanamıyorsan. Ben almıyorum yoksa ben de dayanamam. Çoluk cocuk olunca da almayı dusunmuyorum, evde kendım saglıklı seyler yaparım dıye dusunuyorum. İçinde kımbılır neler var o cıpslerın. Bi de sımdı mısırdan seker uretıyolar yanı gdo.

Estagfurullar canım ne öküzlüğü. Eve alma en ıyısı dayanamıyorsan. Ben almıyorum yoksa ben de dayanamam. Çoluk cocuk olunca da almayı dusunmuyorum, evde kendım saglıklı seyler yaparım dıye dusunuyorum. İçinde kımbılır neler var o cıpslerın. Bi de sımdı mısırdan seker uretıyolar yanı gdo.

o yönden çok rahatım
annem asla sokmaz öyle şeyleri eve
hatta yapmazda
yaparsa dayanamayıp götürüorum çünkü
oda bunu bildiği için yapmıyorr saolsunn:17::17::17:

NESCAFEYIDE KURSDA ICIORUM 3U BIR ARADA:((
Neyyy! ah canım ah ıceceksen barı sekersızınden iç. Ya da makıne varsa kahve makınesınden ıc ama 3ü bir arada cısss:20:

o yönden çok rahatım
annem asla sokmaz öyle şeyleri eve
hatta yapmazda
yaparsa dayanamayıp götürüorum çünkü
oda bunu bildiği için yapmıyorr saolsunn:17::17::17:

Annen cok ıyı yapıyor canım. Ya zaten bu ıslenmıs gıdaların ıcınde kıvam arttırıcı maddeler var yedıkce yedırıyor ınsana.

işte bnm ılk gunumdu ama ıstıkrarım 5e kdr surdu ben basaramıycam bu işi galiba

Yok canım basarırsın uzun bı surec gerek hemen olmaz öyle. Sana tavsıyem yanında sekersız kahve gotur. Cantanda dedıgım gıbı kuru meyve tası. Sekerın dustugu an atarsın agzına bi kuru ıncır. Bi de elınde su şişesi eksik olmasın. Dışarda yemek bulamıyosan 1 lahmacun ayra ye en azından. Ben de kpss kursuna gıdıyorum 5 saat ders oluyo yanımdan evde hazırladıgım sandwıcı goturuyorum

işte bnm ılk gunumdu ama ıstıkrarım 5e kdr surdu ben basaramıycam bu işi galiba

bunu bu şekilde düşünürsen kaybedersin zaten arkadaşım
bu tarz düşüncelerden uzak dur
kaçamaklardan ne kadar çabuk dönersen o kadar iyidir
hepimizin istikrarı kırılıyor ararada önemli olan tekrar yola devam etmek
sen sendelediğini düşün
düşmedin dahaa :34::34::34:

Annen cok ıyı yapıyor canım. Ya zaten bu ıslenmıs gıdaların ıcınde kıvam arttırıcı maddeler var yedıkce yedırıyor ınsana.

zaten çikolatadan baklavadan falan haz etmem ben
birinde ya da markette falan görmesem aklımın ucundan geçmez
ama ver kase kase sütlü tatlıları bitiririmm
kusana kadarr :17::17::17:

yok canım basarırsın uzun bı surec gerek hemen olmaz öyle. Sana tavsıyem yanında sekersız kahve gotur. Cantanda dedıgım gıbı kuru meyve tası. Sekerın dustugu an atarsın agzına bi kuru ıncır. Bi de elınde su şişesi eksik olmasın. Dışarda yemek bulamıyosan 1 lahmacun ayra ye en azından. Ben de kpss kursuna gıdıyorum 5 saat ders oluyo yanımdan evde hazırladıgım sandwıcı goturuyorum
bunu not ettım sımdı gıdıyorum mutfaga kuru meyve atmaya cantama bıde bıtkı cayı atım tşk ederım umarım basınızı agrıtmam bole saçmalıklarımla walla ögrencem sayenızde saglıklı beslenmeyı

bunu bu şekilde düşünürsen kaybedersin zaten arkadaşım
bu tarz düşüncelerden uzak dur
kaçamaklardan ne kadar çabuk dönersen o kadar iyidir
hepimizin istikrarı kırılıyor ararada önemli olan tekrar yola devam etmek
sen sendelediğini düşün
düşmedin dahaa :34::34::34:

zaten çikolatadan baklavadan falan haz etmem ben
birinde ya da markette falan görmesem aklımın ucundan geçmez
ama ver kase kase sütlü tatlıları bitiririmm
kusana kadarr :17::17::17:

Ben de öyle canım cok severım sutlu tatlıları. Eve almıyorum hıcbırseyı, cok canım ısterse dısarda yıyorum sutlu tatlı. Bir de bitter cıkolata yıyorum ama en az yuzde %70 kakaolu

benim listemde de sabah akşam ekmek yok canım
benim akşam hep protein yemem lazım
öğlen sebze yemem lazım
ayy sorma sormaa zayıfladığımızda biz bilicez inşallah o nimeti
:32::32::32:

sanmıyorummm ..benim böle geldi böle gider zayıflığımıda gördümm ben..yiyince hızla alıyorummm:43::43:böle az az alışıcazz artık..öyle cipss:43::43::43: kola:43::43: patatesss kızartmasıııııı:43::43::43: çubuk makarnaaa:43::43::43: bunların hepsii cezalı yiyecekler ömürr boyuuu...ayda yılda ziyafet yemeği olur belkii...

bunu not ettım sımdı gıdıyorum mutfaga kuru meyve atmaya cantama bıde bıtkı cayı atım tşk ederım umarım basınızı agrıtmam bole saçmalıklarımla walla ögrencem sayenızde saglıklı beslenmeyı

Burda ne ıcın varız canım, bıldıklerımızı paylasıcam tabıykı. Bugun kötu gectı dıye canını sıkma yarın daha guzel olacagını düşün

Cantama fındık kuru uzum form cayı attım yrn kacamaga mahal yok!!!

aynennn öyleee süpersinnn...vazgeçmeye kalktığın andaa buraya yazz burda çok güzel motive oluyorsunn......elinde uymak istediğin bi liste varmıı???burda paylaşş...çalışıyorsan dışarıdayken neleri nelerle dengeleye bileceğini söyle arkadaşlarr..burda bu konuda bilinçli çook arkadaşş varrr....

aynennn öyleee süpersinnn...vazgeçmeye kalktığın andaa buraya yazz burda çok güzel motive oluyorsunn......elinde uymak istediğin bi liste varmıı???burda paylaşş...çalışıyorsan dışarıdayken neleri nelerle dengeleye bileceğini söyle arkadaşlarr..burda bu konuda bilinçli çook arkadaşş varrr....
yrn dıyetısyen randevusu alcam bırkac ay ara vermısdım sımdılık bı baslangıc yapıp sızınde motıvasyonunuz sayesınde dıkkat etmeye calısıorum o yedıgım cıpsı fln yazma sebebımde buydu neden bılmıorum ama hep bunu yapıorum dıyetısyenıme solesem oolsun dıyıp gecıstırıo bıraz fırcalanmaya ıhtıyacım var sanırım yedıgım herseyı samımı bır sekılde ıtıraf edıcem umarım bıkmazsınız benden:((deneyımlerınıze ıhtıyacım var 36bedenlık dıyetısyen

ne anlar şişmanın halinden:1:

Back
X