Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanmıyorummm ..benim böle geldi böle gider zayıflığımıda gördümm ben..yiyince hızla alıyorummm:43::43:böle az az alışıcazz artık..öyle cipss:43::43::43: kola:43::43: patatesss kızartmasıııııı:43::43::43: çubuk makarnaaa:43::43::43: bunların hepsii cezalı yiyecekler ömürr boyuuu...ayda yılda ziyafet yemeği olur belkii...

şimdi biraz önce telde aynı şeyi konultum arkadaşımla
diyorum kilo vermek 1 yıl almak 1 gün ne acı yaaa
walla bende gördüm 55 leri ama dediğin gibi dikkat etmeyince bir anda aldım şimdide vermek için çabalıyorum
ama yok bu sefer son
bi daha veririsem ne gerekiyorsa yaparım korumak için

yrn dıyetısyen randevusu alcam bırkac ay ara vermısdım sımdılık bı baslangıc yapıp sızınde motıvasyonunuz sayesınde dıkkat etmeye calısıorum o yedıgım cıpsı fln yazma sebebımde buydu neden bılmıorum ama hep bunu yapıorum dıyetısyenıme solesem oolsun dıyıp gecıstırıo bıraz fırcalanmaya ıhtıyacım var sanırım yedıgım herseyı samımı bır sekılde ıtıraf edıcem umarım bıkmazsınız benden:((deneyımlerınıze ıhtıyacım var 36bedenlık dıyetısyen

ne anlar şişmanın halinden:1:

Senınkı yumusakmıs benınkı bıldıgın azarlıyo yaa. Mesela kılo veremeyınce cok soru soruyo. Neden veremedın nelerı yanlıs yaptın falan fılan. O yuzden tırsıyorum fazla yedıgımı hıssettıgımde ve kılo veremedıgımde:1:

yrn dıyetısyen randevusu alcam bırkac ay ara vermısdım sımdılık bı baslangıc yapıp sızınde motıvasyonunuz sayesınde dıkkat etmeye calısıorum o yedıgım cıpsı fln yazma sebebımde buydu neden bılmıorum ama hep bunu yapıorum dıyetısyenıme solesem oolsun dıyıp gecıstırıo bıraz fırcalanmaya ıhtıyacım var sanırım yedıgım herseyı samımı bır sekılde ıtıraf edıcem umarım bıkmazsınız benden:((deneyımlerınıze ıhtıyacım var 36bedenlık dıyetısyen

:9::9::9::9::9::9:
walla yaa doğru diyorsunn
benim diyestisyende manken gibi
kadın bana konuşuyor tutcan kendini die
bi gün karşısında tutumadım dedim
ama sizin için demek kolay o masada bende o kiloda otursam bende öyle konusurum dedim
kadın :53::53::53: die şey mey olduuu
dedim haklısınız size bişey demiyorum ama walla çok zor öyle agzını tutumak
canının istedsiği şeyleri yiyememek
o yüzdende ancak sizin kilonuza indiğimde bile benimn kilomdakileri anlayabilceğim dedim
zaten fahri diyetisyenlik diploması alabilirim şuandaa
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

iidir şekerim seni sormak lazımm :16::16:
nasıl oldun girple aran nasıl???
tabi yemeklerle de :44::44::44:

valla griple aram çook kötü malesef , okula gittim geri döncektim ama sonradan vazgeçtim , şimdide burnumu silmekten fena durumdayım :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

yemeklerle aram normaldede çok iyi değildi , şimdi dahada kötüleştirdim :27::27::27::27::27::27:
sende durumlar nası??

valla griple aram çook kötü malesef , okula gittim geri döncektim ama sonradan vazgeçtim , şimdide burnumu silmekten fena durumdayım :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

yemeklerle aram normaldede çok iyi değildi , şimdi dahada kötüleştirdim :27::27::27::27::27::27:
sende durumlar nası??

aman dikkat et knd yatmadan geçmiyor bu grip ne yazıkki :2::2::2:

benim motivasyon süper bugün maaşşaaallaaahh
hiç kaçamak yok + leslie ile spor da yapmışl bulunmaktayım
akşama yastığa kafamı koyunca kendime aferim diyeceğim :52::52::52:

annemden günün aferinini aldım
ama umarım böyle gider bu hafta
gerçi adetimin yaklaşmasından kaynaklı bir şişkinlik durumum söz konusu ama
o bile bugün rahatsız etmiyor benii :21::21::21::21:

geçmişe azcık bakıyım dedim kocacığım hadi hadi diyip duruyor azcık onu kandırmam gerek.
güzel bir gün geçirdim ama spor yapamadım dünkü yorgunluktan sonra halim kalmadı.
çarşamba günü diyetisyene randevu aldım inş. memnun kalırım. çok hevesliyim. medikal park ta bir diyetisyen bakalım ne olcak sonuç

Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş

aman dikkat et knd yatmadan geçmiyor bu grip ne yazıkki :2::2::2:

benim motivasyon süper bugün maaşşaaallaaahh
hiç kaçamak yok + leslie ile spor da yapmışl bulunmaktayım
akşama yastığa kafamı koyunca kendime aferim diyeceğim :52::52::52:

annemden günün aferinini aldım
ama umarım böyle gider bu hafta
gerçi adetimin yaklaşmasından kaynaklı bir şişkinlik durumum söz konusu ama
o bile bugün rahatsız etmiyor benii :21::21::21::21:

valla tatlım dikkat ediyorum ama malesef geçmiyo :2::2::2: ders çalışmam lazım , haftada bir tek dizi izliyorum , o da leyla ile mecnun , şimdi gidip saat 10 a kadar çalışamk durumundayım:50::50::50::50::50:
hadi bakalım günün 2. aferini benden : AFERİİİNNNNNNN:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

geçmişe azcık bakıyım dedim kocacığım hadi hadi diyip duruyor azcık onu kandırmam gerek.
güzel bir gün geçirdim ama spor yapamadım dünkü yorgunluktan sonra halim kalmadı.
çarşamba günü diyetisyene randevu aldım inş. memnun kalırım. çok hevesliyim. medikal park ta bir diyetisyen bakalım ne olcak sonuç

hoşgeldin :16::16::16:
umarım memnun kalırsın çünkü ben 3 tane değiştirdim en güven verenini buldum sonunda
bazıları hiç ilgilenmiyor bileeee
hadi hayırlı olsun şimdiden :9::9:

Mrb kızlarr
doktora gıttım şükür bir sey cıkmadı sinüzit baslıyormuş ilac verdi ilerlerse yine gel dedi aman çok şükür beynımde falan bır se yokmuşş

hoşgeldin arkadaşımm
çoook geçmiş olsunnn
şükür korktuğun gibi bir şey çıkmamışş :16::16:

valla tatlım dikkat ediyorum ama malesef geçmiyo :2::2::2: ders çalışmam lazım , haftada bir tek dizi izliyorum , o da leyla ile mecnun , şimdi gidip saat 10 a kadar çalışamk durumundayım:50::50::50::50::50:
hadi bakalım günün 2. aferini benden : AFERİİİNNNNNNN:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

wallaaa senin işinde zor ne diyim tatlım
Allah yardımcın olsunnn

teşekkürler arkadaşım inşallah aferimsiz günüm geçmezzz :9::9:

hangi medicalpark, ben de bakırköydekine gitmiştm.

wallaaa senin işinde zor ne diyim tatlım
Allah yardımcın olsunnn

teşekkürler arkadaşım inşallah aferimsiz günüm geçmezzz :9::9:
[/QUOTE]

sağol canımm , az kaldı sınav 10 martta , 2 haftaya özgürümm , ondan sonra sonuçlara bakcas inşallahh :52::52::52::52:
merak etme tatlım örtmeninn olarak ben hergün sana AFERİN derim :46::46::46::46::46::46::46:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/507408-winstonlightin-diyet-gunlugu.html
kızlar moraliniz bozuksa bu günlüğe bir göz atın derim. bu arkadaş bu hafta dereceye giren kızlardan biri. ama yazılarına bayıldım. kiloya birde böyle bakın.
elimde secret var. geçen gece eski okuduğum sayfalara şöyle bir göz attımda. kadının biri kanser sürecini yenerken sadece komedi filmlerini seyretmiş. adam diyorki vücut en geç 2-3 senede kendini yeniliyor. o zaman vucudumuzu yenileyip ona mutluluk yükleyelim. hadi gülelim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/507408-winstonlightin-diyet-gunlugu.html
kızlar moraliniz bozuksa bu günlüğe bir göz atın derim. bu arkadaş bu hafta dereceye giren kızlardan biri. ama yazılarına bayıldım. kiloya birde böyle bakın.
elimde secret var. geçen gece eski okuduğum sayfalara şöyle bir göz attımda. kadının biri kanser sürecini yenerken sadece komedi filmlerini seyretmiş. adam diyorki vücut en geç 2-3 senede kendini yeniliyor. o zaman vucudumuzu yenileyip ona mutluluk yükleyelim. hadi gülelim.

benim en beğendiğim kitap yasemin soysalın kitapları
kadın kilonun nedemek olduğunu anlayarak ve doğru tespitlerle yazmış
kendiside daha önce kilo problemi yaşamış zaten okul yıllarında
ama muhteşem bir anlatım ve doğru tespitler
tavsiye ederim herkeseee

doğru diyorsun..bizde maşallah herşeye bahane buluyoruzzz:1: diyetisyen zayıf olsa ne anlarr...kilolu olsaa..işe yarasa kndini zayıflatırdıı ben sırf bu sebepten bi diyetisyen değiştirmiştim:1::1:bizz bıkmayızz yazz yazz..ben şakasına dedim demin burdaa....oooo bende burda ne kaçamaklar paylaştım ama kızlar toparladııı...hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden yeni diyetisyenin...
şimdi biraz önce telde aynı şeyi konultum arkadaşımla
diyorum kilo vermek 1 yıl almak 1 gün ne acı yaaa
walla bende gördüm 55 leri ama dediğin gibi dikkat etmeyince bir anda aldım şimdide vermek için çabalıyorum
ama yok bu sefer son
bi daha veririsem ne gerekiyorsa yaparım korumak için
inşallah canımm yaaa....benimde en az gördüğüm kilomm 63 dü...ama uzun süre kalamadım o kilodaa:43: inş veririz hiç geri almayızzz ne zaman nasıl bu kadar almışımm hayrett ediyorum kendimeee..

bu arada tarçınlı elmanı denedimm harikaaa oldu harikaa...sanki tatlı yiyormuşum gibi hissettim teşekkürlerrr.....

Mrb kızlarr
ohhhh beee haadi geçmiş olsunn sen stres yaptın bende burda stres oldum inanki içim rahatladı şimdiiii....çokk geçmişş olsun canımmmm...

doğru diyorsun..bizde maşallah herşeye bahane buluyoruzzz:1: diyetisyen zayıf olsa ne anlarr...kilolu olsaa..işe yarasa kndini zayıflatırdıı ben sırf bu sebepten bi diyetisyen değiştirmiştim:1::1:bizz bıkmayızz yazz yazz..ben şakasına dedim demin burdaa....oooo bende burda ne kaçamaklar paylaştım ama kızlar toparladııı...hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden yeni diyetisyenin...

inşallah canımm yaaa....benimde en az gördüğüm kilomm 63 dü...ama uzun süre kalamadım o kilodaa:43: inş veririz hiç geri almayızzz ne zaman nasıl bu kadar almışımm hayrett ediyorum kendimeee..

bu arada tarçınlı elmanı denedimm harikaaa oldu harikaa...sanki tatlı yiyormuşum gibi hissettim teşekkürlerrr.....

ohhhh beee haadi geçmiş olsunn sen stres yaptın bende burda stres oldum inanki içim rahatladı şimdiiii....çokk geçmişş olsun canımmmm...

canım benim ne demek afiyet bal şeker olsun
ama asla ve asla yaramasın :9::9:

aklıma geldikçe tatlı ihtiyacını gideren tarifler vermeye çalışırım burda
sanırım diyette sürekli kuru+tatsız+ en önemlisi canımızın istediği şeyleri yiyemediğimiz için olsa gerek
sürekli tatlı tatlı diye tutturuyor beynimiz

işe yaramasına ve ağız tadıyla yemene çok sevindim şekerimm :16::16::16:

selam fıstıklarrrrrr nasılsınız bakalım? ben çok yorgunum yine okul yolları göründü bana ,oğluşumdan ayrı olmak yaramıyor bana ben bunu anladım :(

sizler nasılsınız bakalım? kusura bakmayın giremiyorum ,beni unutmayınnnnnnnnnnn

Back
X