Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:
Kızlar aslında bugün uğrayamıyacaktım ama yine dayanamadım

Dün geceden beri tansiyonum çok düşük :26: Gece bir ara büyüğü 8 küçüğüde 3e kadar düştü bir an ölüceğimi düşündüm :2:
Aslında tansiyonumunda düşmesi gayet normal bizimki dün melek gibiydi dedim ama sonunda zeytinyağına döndü ve bir baktık gece vakti tartışıyoruz. Neymiş hayatını kısıtlayarak zehir ediyormuşum falan fişman.
Baya sinirlerim bozuldu acıkcası ve dünden beri canım baya sıkkın maalesef. Yarın doğum günüm ve biz birbirimize girdik bir gün öncesinde. İnadından tansiyonumun çok düştüğünü gördüğü halde dönüp bakmadı aklı sıra bana ders vericek hani karışmıyayım ne yaptığına diye :26:
Sabah uyandım zaten ruh gibiydim ve bütün gün ne doğru dürüst yemek yedim nede iş yaptım. Canım hiç bir şey istemedi hatta çocuklarla bile zoraki ilgilendim onlarada grip olucağım galiba her yerim ağrıyor yalanını söyledim. Hadi küçüğü zaten anlamaz ama büyüğü anlar birşey demesem. Allahtan sessiz tartışmayı biliyoruzda çocukların ruhu bile duymadı.
Akşam yine süt dökmüş kedi gibi geldi hatta inanmıyacaksınız ama sen yat ben tavuk suyuna çorba yapayım sanada kendine gel dedi birde yanında tavuklu pilav yaptı

yok yok valla bu adam benim dengemi bozuyor gülermisin ağlarmısın modundayım resmen hala :26: Yarın akşam için ille çocukları kardeşine bırakalımda doğum gününde yeni bir başlangıç yapalım diye tuturdu

kaç senedir baş başa pek bir şey yapmamıştık bir yandan çok istiyorum bir yandanda ben bu kadar çabuk affettikce daha beterini yapacak diye korkuyorum
Neyse herşey olacağına varır ama onada resti çektim kesinlikle bulduğum ilk işe gireceğim ve kendi paramı kendim kazanacağım

çocuklarada annesi bakmak zorunda hayır kelimesini kabul etmiyorum dedim birde her ay ona verdiğim kiramı da artık vermeyeceğimi söyledim

madem her fırsatta beni üzüyor bari üzerine para veripte daha çok sinir olmayayım.
Paramlamı rezil olucağım

Neyse bakalım yarın neler olucak

bugünlük kaçayımda yarın geldikten sonra girerim inşallah bir aksilik olmazsa

dizinin yeni bölümü yarın

Hani ayrılsakta beraberiz dizisi vardı ya onlara benzetiyorum kendimizi

YOk yok ya bu iş düzelecek yada ben bakırköyde kendime oda ayırtacağım

Allah sonumu hayır etsin :... Aminnnn
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bıktım bu kilolardan nezamandır korkudan tartılmıyordum. şimdide buraya yazmak için tartıldım ki birde ne göreyiiimm... ben kendimi 86larda sanarken 90.1 olmuşum
bıktım bu kilolardan zaten ikinci gebelikte düşünüyorum oyüzden zayıflamam lazım bu kilo ile hamile kalırsam sonum ne olur....
diyet için uyguladığınız ayrı ve önemli şeyleri benimlede paylaşırsanız sevinirim...
umarım hep beraber başaracağız..............
Aramıza hoşgeldin

Umarım sende hedefine ulaşır sağlıklı ve güzel bir hayat yaşarsın
Günaydın hanımlar...

Verimli bir hafta geçirelim hep beraber ok..
Haftasonu dağıtanlardanım bende..ÖZellikle dün pek fenaydı.:)
Canımı çok sıkan bazı konular olunca abartmamak kaçıılmaz oluyor benim için..
Onun dışında kızım ve oğlum nezle, ikiside fırk fırk burunlar tıkalı..Oğlum bir huysuz herşeye ağlıor burnu bir türlü açılmıyor.

Ödüm kopuyor tekrar tıkanacak diye..Nasıl stres halindeyim sürekli dinliyorum acaba hırıltılımı rahat nefes alabiliyormu paranoyaya bağladım.
Barış'ta büyüsün alemlere akacağım geceli gündüzlü..dersemde inanmayın o zamanda takacak,üzülecek başka şeyler bulurum.:)
---------
Bizim Mümin abinin tavukları hafiften yumurtlamaya başlamışlar..Bu hafta içi geldiğinde sana ayarlıyayım yumurta dedi. pek bir bahtiyar oldum...)
( okuyanlar diyecekki tavuk-yumurta-mümin abi- zayıflama topiği kel alaka.:)

Esen kalın,sağlıkla ve zayıf kalın
Canım çocuklara çok geçmiş olsun

inşallah şu anda çok daha iyidirler ve bir an önce sağlıklarına kavuşurlar
eşimle konuştuk şimdi telefonda
emiri gönderme işini
dediki sen dayanamazsın ömrümü yersin :)
bende dayanamam dedi boşver dedi
haziranda annemin kontrolü var o zmn yollarız dedi 10 haziran gibi
ztn bizde temmuzda gidecez 6sında
dönüşte oğlumuzu da alır geliriz dedi
ohh beee rahatladım
Senin adına sevindim canım ne kadar insan bazen daralsa bile dediğin gibi uyuduklarında bile ev mahsunlaşıyor

Benim annemler yazın geldiklerinde çocukları bazı geceler alıyorlar ki onlar sokağın başında ben sokağın sonunda oturduğum halde bir an önce sabah olsun diye bakıyorum
merhabalarrr..

şöyle bir topiğe göz attıktan sonra.. aranıza katılmak istediğimi söylemek istedim tabiki kabul görürseniz.. kendime yakın aynı dertten müzdarip arkadaslar var sanırsam.. kendimden biraz bahsediyim.. oldum olası toplu hatta kilolu olduğumu biliyorum.. suanda 21 yasındayım evliyim 1.5 senedir bebek tedavisi görüyorum bu süreçtede bi 10 kg ekledim kendime belki daha fazla.. bnde pko luyummm malesef kii .. bundan cektiğim kadar bişeyden cekmedim herhalde.. aşılamalar ve en son
tüp bebek denememden sonra diyetisne basladım ve tedaviye ara verdik cumadan cumaya kontrolüm var bugün 3 günüm iyi gidiyor şimdilik.. kilom 91,2 cumaya kadar doktorum 89 lu rakamlarla geliceksin dedi virgülden sonraki küsürat önemli değil 89 mutlaka olucak dedi.. mayısa kadar zamanım var yani 3 ay ve vermem gereken 12 kg şimdilik mayıstan sonra 2. tüp bebek denememiz yapılacak.. şimdilik bu kadar biraz uzun bahsettim kendimden ama.. :26::26:
Aramıza hoşgeldin sende

inşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın sağlıklı bir şekilde
Kızımla tartıştım geldim..

Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..
Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..
Valla keşke kızımla tartışsaydım en azından onun söylediği laflar bukadar canımı yakmazdı ve evlat sonuçta insan kızamıyor bile doğru düzgün ne kadar ters davransada
Allah her konuda yardımcımız olsun
Bu arada hepinizi çok seviyorummm iyiki varsınız

Birilerini protesto etmek adına ( evdeki odunu ) bu gece bilgisayarını al başına çal moduna geçiyorum

artık yarın yalvarır hadi aşkım gir arkadaşlarınla sohbet et kafanı dağıt diye

sonradan pişman edeceğimi biliyor nasılsa
Allaha emanet olun