Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyilik yarar mı hiç nanköre.Bi laf var bir insanı 30 gün sırtında taşı 31. gün indir vay götüm dermiş (afedersin)... Sizinki o hesap...

allah bilsin artık diyecek bişey yok cnm
ama hiç doğru bi zmn değil ama o düşünce yok onda
neden doğru zmn değil diceksin
benim eşim ve abisi ortak iş yapıyolar biz hep sömürülen tarafız maddi olarak
bende çalıştıgım halde onlar bizden daha zevki sefasında yaşarlar
eşimin bu ara işleri iyi değil yani alacaklarını alamıyolar baya sıkıntıdalar
böyle bu durumda benim sevgili eltim evde otururken çocugunu kreşe gönderiyo boşuna masraf (350tl sonuçta az değil)
kayınvalidemler burda değil burdayken 1 ay yolladılar baskılar sonucu geri aldılar
şimdi özgürce her istediklerini yapıyolar
benim rızkıma dokundukları için gücüme gidiyo

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Kızlarrrr bugün nasıl bir enerjiyle kalktıysam buraya girmek için laptobu açtığımda fazla aceleci davranarak google a Günaydınnnnnnnn yazmışım :60: :60: :60:
Dün gece eşimi protesto etmek için maalesef KKya giremedim ama aklım hep sizdeydi :1:
Benim oduncuk bir gece evvel bana; sen artık nasıl bir piskolojiyse yürümekten korkar oldun kilolarından dolayı bütün gün aynı koltukta oturmaktan başka ne işe yarıyorsun demişti ve bu inanılmaz üzdü beni sonuçta ben uzun zamandır elimden geleni fazlasıyla yapıyorum. Ne evimi nede çocuklarımı ihmal etmiyorum kiloyla alakalı olarak. Tabi benimde şalterler atınca 3.cü dünya savaşı kaçınılmaz oldu :60: ama dün defalarca özür dileyip ağzından kaçtığını öyle demek istemediğini söyleyip durdu :34:
TAbiki barıştık ( hayatta kin tutamam :1: ) hatta tahmin ettiğim gibi KKya girsene dedi bende yine yoook yaa o koltuğa yapışmamam lazım diye lafımıda eccük sokuverdim :1:
Bu akşam baş başa yemeğe gidiceğiz nasip olursa :34: kız kardeşim bakıcak sağ olsun çocuklara. Eğer çok geç gelmezsemde mutlaka sizlere uğrarım :34:

Bugün benim açımdan mükemmel bir gün :122: tartı bile bana doğum günü hediyemi verdi :122: ama kaç olduğunu sülemem :60:
İddadaşımmmmmmmmmmmmm :1: sıkı dur geliyorum sana yetişeceğim :34:
Rabbim inşallah hepimize en kısa sürede çok daha sağlıklı ve zayıf olmayı nasip edecektir ... Aminnnnnnnnn

Hepinizi çooooooooooook seviyorummmmmmmmm :54::54::54::54::54::54:

Hepinize çoooooooooook teşekkür ediyorummmm :34: iyiki varsınız
İnşallah bundan sonra bir çok doğum gününü bir arada geçiririz ama tabi bir sonraki doğum günümde çıtır olmam kaydıyla :1:
:54::54::54::54::54::54::54:
:54:

Kız keşke bir kuru ev verseydiler :26: Benim Babam oturduğumuz evi düğün hediyesi hesabı almıştı bize hatta onu alırken bile KP ( yinede allah rahmet eğlesin affetsin ) evin parasından bile götürmüş sonradan öğrendik mütehayitten :47: Bütün mobilyalarımı ben bekarken biriktirdiğim paradan almıştım ve daha bu tür bir sürü şey :26: neyse geçmişte kaldı :34:
Kirayıda annem bize bıraktı bari biraz destek olsun diye ama o kira nedense bir tek eşime destek oluyor :1: neyse dün anlaştık yaza ödediği kredi bitiyor ondan sonra o para benim özel ihtiyaçlarıma kalıcak inşallah :34: artık ondan sonra istediğim gibi saç boyar gezer tozar alışverişimi yaparım :1:

Mercüüüüüüüüüü :34: hep birlikte inşallah :34:

eşin kırıcı konuşmuş onlara inat gitsin kilolar:8::8::8: ya eşler arasında para sorunu olmaz ama senin ailenden geliyor al tabiki gönlüne göre harca..:52:

iyilikten maraz doğarmış derker ayşecim
sen yinede Allaha havale et
sonuçta sen kendin için doğru olanı yapmışsın
küçücük çocuktan zarar göreceğine inanan bir zihniyetten de fazla bişey beklememek lazım

tomurcccuuukkk inşallah Rabbim sanada en kısa sürede en güzel hediyeyeyi veriri inşallah arkadaşım

öyle cnm
ben bi gün yüzyüze bakarız diye hala tek laf etmiyorum onun için kimseye o devam etsin böyle
allah onu bildiği gibi yapıyo ztn

Tomurcuk, bence kesin hamilesin. Ben 6 hamilelik yasadim. Son derece eminim. Ben de senin gibi yumurtlama gunumu hissederim.

İdrar testi icin 5 saatlik idrar yeterli. Suandan itibaren idrarini tutarsan aksama bile test yapabilirsin. Yarin mujdemi bekliyorum

Ayse o kadar buyutme canim. Belki de , cocuklar birbirini taniyor, normalde de itisiyorlar, burda itismesinler diye demistir.

Diger mevzulardan sen biraz kirgin ve darginsin, bu nedenle herseyi sana batiyor... Benim babam ile amcam da senelerce beraber calistilar ve aynen biz ezilen taraf olduk. Sonucta mahkemelik oldular, babamin ssksini bile odememis amcam 30 sene calistiklari halde, babam suanda sgk guvencesini annem uzerinden kullanabiliyor. Bir maasi filan da yok...

Sana tavsiyem, islerini biran once ayirmalarini sagla...

eşin kırıcı konuşmuş onlara inat gitsin kilolar:8::8::8: ya eşler arasında para sorunu olmaz ama senin ailenden geliyor al tabiki gönlüne göre harca..:52:

benim ki de basladı şişman sakalarına, çok uzulmuyorum ama dozaj artıyor hergün. biz ya seviyoruz yahut çok sakiniz oysa onları parça parça edecek şeyleri takır takır sayarız da susuyoruz. ilk çıkmaya başladığımızda hungür hungür ağlatmıştım 1-2 kez. o zaman kıymetliydim gariptir.

öyle cnm
ben bi gün yüzyüze bakarız diye hala tek laf etmiyorum onun için kimseye o devam etsin böyle
allah onu bildiği gibi yapıyo ztn

deme zaten
böyle tipler zeytinyağı gibidir
ben öyle demedim onlar yanlış söylemiş bile derler
bi de seni haksız çıkarırlar
Rabbim haklıyı da haksızıda görürr
dediğim gibi Rabbim bildiği gibi yaparr

Ayse o kadar buyutme canim. Belki de , cocuklar birbirini taniyor, normalde de itisiyorlar, burda itismesinler diye demistir.

Diger mevzulardan sen biraz kirgin ve darginsin, bu nedenle herseyi sana batiyor... Benim babam ile amcam da senelerce beraber calistilar ve aynen biz ezilen taraf olduk. Sonucta mahkemelik oldular, babamin ssksini bile odememis amcam 30 sene calistiklari halde, babam suanda sgk guvencesini annem uzerinden kullanabiliyor. Bir maasi filan da yok...

ben de katılıyorum.... doğrusun beyzaaaaa:42::42::42:

benim ki de basladı şişman sakalarına, çok uzulmuyorum ama dozaj artıyor hergün. biz ya seviyoruz yahut çok sakiniz oysa onları parça parça edecek şeyleri takır takır sayarız da susuyoruz. ilk çıkmaya başladığımızda hungür hungür ağlatmıştım 1-2 kez. o zaman kıymetliydim gariptir.

benim erkek arkadaşımda haftada 2-3 defa
diyet nasıl gidiyor ne kadar vermişsin falan diye soruyor
bişey diemiyorum sorma diede
en sonunda bi gün ama az veriyorsun falan filan dedi
bende dedim sen sonuca bak o zaman grlarla kilolarla azıyla çoğuyla ilgilenme die
ama içten içede kendimi yedim acaba veremiycem mi die
baktım stres olunca gitmiyor
geçen gün konultugumuzda da dedim
vermiyorum kilo falan böytle kalıcam dieee
oda sormuyor artık bende strese girmiyorum
ve daha rahat veriyorum
motivasyonumu bozan en büyük etken sürekli sorulması
evde bile yasakladım soruları

Göğüslerim çok sızlıyor...Özellikle alt tarafları elimi değdikçe çürümüş gibi bir acı var.Ara sıra da karnıma adet ağrısı gibi sancılar giriyor.Ama hala adet olmadımm :31: 37 gün oldu tam.Tamam düzenli adet görmüyorum hiç ama şu son bir iki aydır 32-33 günde mutlaka geliyordu.Bu ay 37 güne çıktı ve hala tık yok.O zaman bu adet belirtileri ne? Hayır hamilemiyim acaba dicem ama hiç sanmıyorum yumurtlama olmuyor ki doğru düzgün hamile kalmış olayım.Zaten eşimin vardiyalarından dolayı fazla çalışmalar olmadı bu ay.
Bi el atın bana kızlar ya var mı benzeri bi durum yaşayan.Doktora mı gitmeliyim adeti mi beklemeliyim.Pko dan olur mu ki :26:

:52: :52: :52: bence de hamilesinnnn :52: yazdıklarını okuyunca içim aydınlandı sanki hamile hamileeee deedim kendi kendime sonraki yorumları okuyunca herkesler söylemiş zaten :46: Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin inşallah çok sevindim :16: :16: :16: İnşallah pozitif çıkar test sonucun :16:

ayse o kadar buyutme canim. Belki de , cocuklar birbirini taniyor, normalde de itisiyorlar, burda itismesinler diye demistir.

eşimde istemiyo ama şuanda vergi bocu ve ssk borcu var yapılandırdılar onları ödüyolar borç kapanmadan da şirketi kapatamıyolar malesef
yok cnm bana batmıyo inan ben kötü lafları bile bildiğim halde iyi tarafından düşünüyorum onun ne demek istediğini de biliyorum ama boşver
benim eşimle iyi olmamı çekemiyo sanırım
onun eşi onunla vakit geçirmez pek eve geç gelir vs.
Ama ben sürekli iş dışında eşimle birlikteyim
aman boşver kendi kaybeder
benim sizin gibi dostlarım var bir sürü yetersiniz bana

[sıze=3]deme zaten
böyle tipler zeytinyağı gibidir
ben öyle demedim onlar yanlış söylemiş bile derler
bi de seni haksız çıkarırlar
rabbim haklıyı da haksızıda görürr
dediğim gibi rabbim bildiği gibi yaparr
[/sıze]

AMİN CNM AMİN

Son düzenleme:

böyle bu durumda benim sevgili eltim evde otururken çocugunu kreşe gönderiyo boşuna masraf (350tl sonuçta az değil)
kayınvalidemler burda değil burdayken 1 ay yolladılar baskılar sonucu geri aldılar

Ayşecim ortak iş yapıyorlar tamam ama karı paylaşıyolardır heralde.Yoksa hesap bir mi.Ayy öyleyse fena.Eşimin bi akrabası var onlarda iki kardeş ortak iş yapıyolardı.Keseleri birdi giderleri aynı cepten gidiyordu.Çok sıkıntı çekti küçük gelin.Büyük lüxüne düşkün.Market pazar o biçim yapıyordu.Abisi öldü şimdi Allah rahmet eylesin.Abisi ölmeden önce (hastaydı adam kanserdi) dükkanı karısının üstüne yapmış gizliden.Kimse bilmiyor tabi herkes ortak sanıyor.Şimdi baya sıkıntılı durumlar.Yani diyceğim o ki kesenizi ayırsanız.Herkes nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın.Oldu canım sen çalış didin boşç öde hanfendi keyif çatsın evde.Sen sabah 6 larda uyan.O hanfendi yaysın bi taraflarını.Yok öyle.Ayy o bana elti olacaktı ki görecekti dünyanın kaç bucak olduğunu...

Tomurcuk, bence kesin hamilesin. Ben 6 hamilelik yasadim. Son derece eminim. Ben de senin gibi yumurtlama gunumu hissederim.

İdrar testi icin 5 saatlik idrar yeterli. Suandan itibaren idrarini tutarsan aksama bile test yapabilirsin. Yarin mujdemi bekliyorum

Kesin miiii.... :53: Ayyy deme ya çok heyecanlandım Ağzın bal yesin dicem ama diyettesin :)
Ben geçen ay yumurtlamadım işte hissetmedim.Sorun orda.Fazla ilişkide olmadı.Ayrıca pko ve prolaktin yüksekliği var.2 düşüğüm var.Adetlerim hep düzensiz.Kısaca hikayem böyle.Yinede sağol moral verdin...İş yerindeyim burda test sıkıntı olur ama tutar eve gider gitmez yaparım.Müjde veririm inşallah :))

:52: :52: :52: bence de hamilesinnnn :52: yazdıklarını okuyunca içim aydınlandı sanki hamile hamileeee deedim kendi kendime sonraki yorumları okuyunca herkesler söylemiş zaten :46: Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erdirsin inşallah çok sevindim :16: :16: :16: İnşallah pozitif çıkar test sonucun :16:

İnşallah Baharım amin.Hayırlısı artık.Çok heyecanlandım.Hayal kırıklığı olucak ama neyse...

canımm yaa bence sen kendine teşhisi koymuşsun nedenlerinide biliyorsunn..khavalar düzelecek...kilolar gidecek sen iş bulup istanbula gelicen ve onura yakın olucann herşey gececekk....bence ilaç kullanmaa bu geçiçi bidönemm..ilaç seni dahada yıpratır hem kilo aldırır hemde alışkanlık yapabilirr kaçış yolun olur bide ondan kurtulmaya çalışırsınnn...

bu arada resimlerine baktımm bayıldım sen çook tatlısınn çok güselsin ve kilonu hiç göstermiyorsunnn...inan bana şükredeceğin okadar çokk şey varkiiii...elin ayağın tutuyor gözlerin görüyorr...çokda güsel gözlerin var:nazar:bunların yanında olumsuzluklaröyle azki onlara takılıp kaldığımız için büyütüyoruzz....olumlulara egilsekkk oyyy oyyy dünyalar bizim olurrr..üzme tatlı canını..dermanı olan dertlerin var en azından böle düşünn..

Çoook teşekkür ederim canım sözlerin moral verdi valla :16: Haklısın bende hep şükrediyorum Allahım dermansız dert vermesin :16: Çok şükür halimize :16:

ahh be canımm yaaa üzme kendinii..bırak allahından bulsunnn bulurda zatennn...öğretmende anlamıştırr onun nasıl biri olduğunu ..senii çok iyi anlıyorummm eşlerin birlikte çalışmasıdaa kötüüü..bizdede aynı durum varrr...2 kardeş iki uç noktada sağolsun abimizz gönlünce hareket eder sonu nereye gider bilmedenn bizimkide onun arkasını toplıcam diye uykuları kaçarrrr..bende çıldırıyorum o durumlarda..eşim uykuları kaçarr şuraya şu gerekli bu gerekli nerden ne yapsak..sanki abisi bilmiyor o hiçç umursamadannn bi harcamalar yapmışkii aklın dururr bu seferde ben çıldırırımm....ama artıkk susuyorumm..çünkü onlar kardeşş birbirlerine bağırsalarda 2 dk sonra barışıyorlar olan bana oluyr..o yüzden hiç ses etmiyorumm..sende bırakk sabrettt doğru yolunu buluyorrrr...sabretttt..hiçç üzülmedee artık bil sende onun nasıl biri olduğunu uzak durr ondn daha üzmesin senii....içini rahatlayacaksa neden böle bişi yaptın canımı çook sıktın dee..sonrada uzak dur ondann...ama üzme kendinii...

Ayşecim ortak iş yapıyorlar tamam ama karı paylaşıyolardır heralde.Yoksa hesap bir mi.Ayy öyleyse fena.Eşimin bi akrabası var onlarda iki kardeş ortak iş yapıyolardı.Keseleri birdi giderleri aynı cepten gidiyordu.Çok sıkıntı çekti küçük gelin.Büyük lüxüne düşkün.Market pazar o biçim yapıyordu.Abisi öldü şimdi Allah rahmet eylesin.Abisi ölmeden önce (hastaydı adam kanserdi) dükkanı karısının üstüne yapmış gizliden.Kimse bilmiyor tabi herkes ortak sanıyor.Şimdi baya sıkıntılı durumlar.Yani diyceğim o ki kesenizi ayırsanız.Herkes nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın.Oldu canım sen çalış didin boşç öde hanfendi keyif çatsın evde.Sen sabah 6 larda uyan.O hanfendi yaysın bi taraflarını.Yok öyle.Ayy o bana elti olacaktı ki görecekti dünyanın kaç bucak olduğunu...

cnm hesap bir malesef
imza yetkisi eşimde
eşim babası ve abisi ortk gözüküyo şirkette
ama para konusuna gelince abiden soruluyo
ve dediğin gibi keyiflerine yeme içme gezmelerine düşkünler
bide olduklarında farklı gösterirler kendilerini nedense
hesap ayırmayı denediler ama beceremediler
bende diyorum elli bi miktar para alın aldıgınız belli olsun ona göre herkes harcasın ama yok olmuyo
hayırlısı artık ne diyelim
ama sömürüldüğümüzün eşimde farkında bişey diyemiyo
abisi tartışınca hemen tansiyonu çıkıyo hastanelik oluyo
bende sonuçta istemiyorum kötü olsunlar
aman karmakarışık şeyler işte

kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim

amaaan zor be canım. eltin çok fesatmış ama. sende aç eltine iyi demişin belki sizin kız anasına çektiyse bizim oğlana zarar verir iyiki öğretmeni tembihlemişin de uyuz.
diğer iş konusunda ise allah yardımcınız olsun ne diyim. çok afedersin nerde çokluk hesabı olmuş. yarın birgün allah korusun borç harç deseler. şirket eşinin adına ne babası ne abisi aman kardeşim demez. yazık valla. bu tür şeyleri duyunca en iyisi devlet kapısı diyorum.

Back
X