Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim erkek arkadaşımda haftada 2-3 defa
diyet nasıl gidiyor ne kadar vermişsin falan diye soruyor
bişey diemiyorum sorma diede
en sonunda bi gün ama az veriyorsun falan filan dedi
bende dedim sen sonuca bak o zaman grlarla kilolarla azıyla çoğuyla ilgilenme die
ama içten içede kendimi yedim acaba veremiycem mi die
baktım stres olunca gitmiyor
geçen gün konultugumuzda da dedim
vermiyorum kilo falan böytle kalıcam dieee
oda sormuyor artık bende strese girmiyorum
ve daha rahat veriyorum
motivasyonumu bozan en büyük etken sürekli sorulması
evde bile yasakladım soruları

sana bişi diyimmi bilmem belki yanlış amaaa..sakına kendinden ödün vermeeee....hiç bi konudaa..yanlışın varsa kendin bil düseltmeye çalışşş..evlenmeyi düşündüğün kişiyedee konuş ben sağlık açısından bunu vermek istiyorum verebilirsem veririm veremessem verememm...ben buyum böle seveceksen sev beniii...çift olmak acayip bişii..herzaman konuştuklarına dikkat et...erkek milleti acayipp..hassas olduğun zaman ince noktanı sölersinn..sonra kötü olduğun durumda seni kırmak için tutar onu kullanırrr..neyse bu ayrı bi konu:):)onlar sordukca omuzlarına yük binerrr..stres olursunn..bıraktım diyeti sorma de..sen yapp kenardaann...o desinn aaaa bıraktınn ama çok inceldinnn desinnn....:34:

eşimde istemiyo ama şuanda vergi bocu ve ssk borcu var yapılandırdılar onları ödüyolar borç kapanmadan da şirketi kapatamıyolar malesef
yok cnm bana batmıyo inan ben kötü lafları bile bildiğim halde iyi tarafından düşünüyorum onun ne demek istediğini de biliyorum ama boşver
benim eşimle iyi olmamı çekemiyo sanırım
onun eşi onunla vakit geçirmez pek eve geç gelir vs.
Ama ben sürekli iş dışında eşimle birlikteyim
aman boşver kendi kaybeder
benim sizin gibi dostlarım var bir sürü yetersiniz bana

cnm hesap bir malesef
imza yetkisi eşimde
eşim babası ve abisi ortk gözüküyo şirkette
ama para konusuna gelince abiden soruluyo
ve dediğin gibi keyiflerine yeme içme gezmelerine düşkünler
bide olduklarında farklı gösterirler kendilerini nedense
hesap ayırmayı denediler ama beceremediler
bende diyorum elli bi miktar para alın aldıgınız belli olsun ona göre herkes harcasın ama yok olmuyo
hayırlısı artık ne diyelim
ama sömürüldüğümüzün eşimde farkında bişey diyemiyo
abisi tartışınca hemen tansiyonu çıkıyo hastanelik oluyo
bende sonuçta istemiyorum kötü olsunlar
aman karmakarışık şeyler işte

AMİN CNM AMİN

canımmm yaaaaa bunları sankii ben yazmışımm gibi hissettimm bizde noktası virgülüne kadar aynı durumdayızzzz şaka gibi ama gerçek aynı durumdayızz....huzurum içinde susuyorummm...bizimkilerde oldukları gibi değilllerr...o yüzdenn herşeyi farklı gösterdikleri içinn ha mücadele ediyorlarki gösterdikleri gibi biri olabilmek içinnn....banada aynını diyor eltim sen eşini nasıl evde tutuyonn..benimki ya işde yada arkadaşlarıylaaa...amann canımmm amannn..valla uzak durrr hiçç evinin de kendininde huzurunu kaçırmaaa..sabretttt....

ahh be canımm yaaa üzme kendinii..bırak allahından bulsunnn bulurda zatennn...öğretmende anlamıştırr onun nasıl biri olduğunu ..senii çok iyi anlıyorummm eşlerin birlikte çalışmasıdaa kötüüü..bizdede aynı durum varrr...2 kardeş iki uç noktada sağolsun abimizz gönlünce hareket eder sonu nereye gider bilmedenn bizimkide onun arkasını toplıcam diye uykuları kaçarrrr..bende çıldırıyorum o durumlarda..eşim uykuları kaçarr şuraya şu gerekli bu gerekli nerden ne yapsak..sanki abisi bilmiyor o hiçç umursamadannn bi harcamalar yapmışkii aklın dururr bu seferde ben çıldırırımm....ama artıkk susuyorumm..çünkü onlar kardeşş birbirlerine bağırsalarda 2 dk sonra barışıyorlar olan bana oluyr..o yüzden hiç ses etmiyorumm..sende bırakk sabrettt doğru yolunu buluyorrrr...sabretttt..hiçç üzülmedee artık bil sende onun nasıl biri olduğunu uzak durr ondn daha üzmesin senii....içini rahatlayacaksa neden böle bişi yaptın canımı çook sıktın dee..sonrada uzak dur ondann...ama üzme kendinii...

eşime çok bişey dememeye çalışıyorum ztn sadece çocuğumuzun rıskını yedirme diyorum
ben evlendiğimden beri borç ediyorum bi bitmiyo
bunun için evlenmedim diyorum
yeri geldi alyansımı bile sattım fedakarlıgın en alasını yaptım ama sadece bizim çabamızla olmuyo

amaaan zor be canım. eltin çok fesatmış ama. sende aç eltine iyi demişin belki sizin kız anasına çektiyse bizim oğlana zarar verir iyiki öğretmeni tembihlemişin de uyuz.
diğer iş konusunda ise allah yardımcınız olsun ne diyim. çok afedersin nerde çokluk hesabı olmuş. yarın birgün allah korusun borç harç deseler. şirket eşinin adına ne babası ne abisi aman kardeşim demez. yazık valla. bu tür şeyleri duyunca en iyisi devlet kapısı diyorum.

değmez cnm ona tek laf etmeye değmez şu saatten sonra
gerçekten en iyisi devlet kapısı
bende kpss ye giricem eylül ayında hiç umudum yokta gireyim bi bakayım

canımmm yaaaaa bunları sankii ben yazmışımm gibi hissettimm bizde noktası virgülüne kadar aynı durumdayızzzz şaka gibi ama gerçek aynı durumdayızz....huzurum içinde susuyorummm...bizimkilerde oldukları gibi değilllerr...o yüzdenn herşeyi farklı gösterdikleri içinn ha mücadele ediyorlarki gösterdikleri gibi biri olabilmek içinnn....banada aynını diyor eltim sen eşini nasıl evde tutuyonn..benimki ya işde yada arkadaşlarıylaaa...amann canımmm amannn..valla uzak durrr hiçç evinin de kendininde huzurunu kaçırmaaa..sabretttt....

ben eşimi evde tutmak için özel bi çaba sarf etmiyorum çok şükür
eşim bana evine ve emire çok bağlı
ne yapsa benle yapar
öyle arkadaşımla otuyayım falan yoktur asla
onun eşi de onu aldatır durur biliyo ama gıkı çıkmıyo
niye çıksın ki yediği önünde yemediği arkasında
biliyoki burdaki rahatlığı başka yerde bulamıcak oturuyo işte

sana bişi diyimmi bilmem belki yanlış amaaa..sakına kendinden ödün vermeeee....hiç bi konudaa..yanlışın varsa kendin bil düseltmeye çalışşş..evlenmeyi düşündüğün kişiyedee konuş ben sağlık açısından bunu vermek istiyorum verebilirsem veririm veremessem verememm...ben buyum böle seveceksen sev beniii...çift olmak acayip bişii..herzaman konuştuklarına dikkat et...erkek milleti acayipp..hassas olduğun zaman ince noktanı sölersinn..sonra kötü olduğun durumda seni kırmak için tutar onu kullanırrr..neyse bu ayrı bi konu:):)onlar sordukca omuzlarına yük binerrr..stres olursunn..bıraktım diyeti sorma de..sen yapp kenardaann...o desinn aaaa bıraktınn ama çok inceldinnn desinnn....:34:

aynen canım dedim zaten bıraktım yapmıyorum diye
artık sormuyordaa
hatta kilodan bahsedilirkende temkinli
walla kusura bakmasın erkeklerde
biz onları değiştirmeye çalışmıyoruzz
ama onlar değişelimde onların istediği gibi olalım diyorlar
kendi adıma daha güzel görünmek daha sağlıklı yaşamak ve
giyinme kabinlerinde terlemeden kıyafet denemek ve bedenimi utanmadan söylemek istiyorumm
tek amacım bu kilo vermekteki
yoksa o beni böyle beğendi sonuçtaa
onunlada çıkarken 36 beden deildim ki 44-46 olduğum da da problem olsun

Naber forumun en fıstık kızları , keyifler nasıl ???:52::52::52::52::52:

hoşgeldin şekerrriiimmm :16::16:
havanın kasveti bugün herkese vurdu heraldeee :14::14:

inanılmaz bir bel ağrısı var bende de iki büklüm duruyorumm :14::14:

Son düzenleme:
güüüünnayyydınnn kızlarrrrrr :16::16::16:
seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım bu sabahh
89 ile uyandım buna sevindim
ama leslie abartmışım dün doğtulamıyorum bile belim çok ağrıyor :25::25::25:
bugün spo mpor hak getireee :25::25::25:

Şekerrrrimmm işte bugünün AFERİNi : AFFFEERRİNN SANA AFFFEERRİİNNNN :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bugün biraz dinlen geçer inşallah ağrıların :34::34::34:

ben eşimi evde tutmak için özel bi çaba sarf etmiyorum çok şükür
eşim bana evine ve emire çok bağlı
ne yapsa benle yapar
öyle arkadaşımla otuyayım falan yoktur asla
onun eşi de onu aldatır durur biliyo ama gıkı çıkmıyo
niye çıksın ki yediği önünde yemediği arkasında
biliyoki burdaki rahatlığı başka yerde bulamıcak oturuyo işte

bence o kadının özgüven sorunu ve eşinede güven sorunu olduğu için
böyle hareket ediyor ve fesatlaşıyor
sen ne kadar iyilik yapsanda o sana ulaşmak için içindekileri dışarı vuracak
sen dimdik durdukçada kuduracak
ama yeri geldiğinde de ağzının payını verki
herşeyd de üstünüze gelmesinler

güüüünnayyydınnn kızlarrrrrr :16::16::16:
seviniyim mi üzülüyüm mü anlamadım bu sabahh
89 ile uyandım buna sevindim
ama leslie abartmışım dün doğtulamıyorum bile belim çok ağrıyor :25::25::25:
bugün spo mpor hak getireee :25::25::25:

Şekerrrrimmm işte bugünün AFERİNi : AFFFEERRİNN SANA AFFFEERRİİNNNN :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bugün biraz dinlen geçer inşallah ağrıların :34::34::34:

:16::16::16::16:
saol tatlımmm
inşallah aferimlerim bol olcak
dünki spor işe yaradı walladaa
çok zorlamışım belimi zaten problemli
yarıon daha dikkat edicem

ama kaçamak yok sadece bir günlük spordan uzak kalıyorumm :34::34:

Son düzenleme:
benim erkek arkadaşımda haftada 2-3 defa
diyet nasıl gidiyor ne kadar vermişsin falan diye soruyor
bişey diemiyorum sorma diede
en sonunda bi gün ama az veriyorsun falan filan dedi
bende dedim sen sonuca bak o zaman grlarla kilolarla azıyla çoğuyla ilgilenme die
ama içten içede kendimi yedim acaba veremiycem mi die
baktım stres olunca gitmiyor
geçen gün konultugumuzda da dedim
vermiyorum kilo falan böytle kalıcam dieee
oda sormuyor artık bende strese girmiyorum
ve daha rahat veriyorum
motivasyonumu bozan en büyük etken sürekli sorulması
evde bile yasakladım soruları
çok biliyor erkekler onların cevresinde dönüyor dunya, zayıflayan kadın erkekler kendilerinde otokontrol yoksa 500 kg olurlar umurlarında olmaz

Merhaba

Bugun kontrole gıttık dıyetısyene

Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.

Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibi:1: Lazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.

kızlar sinir küpüyüm şuanda
emirin gittiği kreşe eltimde kızını vermiş
emirle aynı sınıfta oluyolar diye sevinmiştim önce
çünkü çok özlüyo ve ada diye sayıklıyodu çocuk
ama eltim tembihlemiş öğretmenleri ve müdüremizi
emir adaya çok yaklaşmıcakmış zarar verebilirmiş
yazık çok yazık ne diyim
dengesiz...

ayyy kızlar öyle mi dersiniz ki.ne bilim hiç yumurtlama belirtisi hissetmedim ve dediğim gibi fazla ilişki olmadı yani.bu sızlamalar ve adet sancısı yaklaşık 3-4 gündür var.başka da bir belirti yok.bilinç altı da yapmak istemiyorum.test yapıp yapıp negatif sonuç alıp dumura uğramaktan bıktım artık.o hayal kırıklığını bilirsiniz anlarsınız beni.
Ama eğer öyle bişey varsa da hemen öğrenmem gerek.çünkü bende kan pıhtılaşması var ve iki düşüğümün sebebi.hamileysem kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor vakit kaybetmeden.
Yaa hem prolaktin hem pko.hiç şans vermiyorum kendime bu konuda.napsam ki
canımya şimdi okudumda içimde bi sevinç uyandı inşallah öyledir canım. Ben fazlada umutlanmak istemiyorum çünkü bende biliyorum onun hayal kırıklığını. Rabbim hayırlısını versin...

çok üzülüyorum inanın
ben bunları hak etmedim
herkes ona dünyanın lafını ederken ben savundum
istenmeyen gelindi ben destek oldum hiç bişey belli etmedim
millet beni övüp onu kötülerken
aramızda çok yaç var ondan dedim
yok ama iyilik yaramıyomuş anladım
ayy geleceğimimi görüyorum sanki ilkgünden benim eltiyide pek sevmedilerki ben gercekten el üstünde tutarlar.bende eltiyle ilgili yapıcı konuştum hep..
inşallah canım.tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı olandan nasip etsin rabbim.allah razı olsun...
aminnnnnnnnn

allah bilsin artık diyecek bişey yok cnm
ama hiç doğru bi zmn değil ama o düşünce yok onda
neden doğru zmn değil diceksin
benim eşim ve abisi ortak iş yapıyolar biz hep sömürülen tarafız maddi olarak
bende çalıştıgım halde onlar bizden daha zevki sefasında yaşarlar
eşimin bu ara işleri iyi değil yani alacaklarını alamıyolar baya sıkıntıdalar
böyle bu durumda benim sevgili eltim evde otururken çocugunu kreşe gönderiyo boşuna masraf (350tl sonuçta az değil)
kayınvalidemler burda değil burdayken 1 ay yolladılar baskılar sonucu geri aldılar
şimdi özgürce her istediklerini yapıyolar
benim rızkıma dokundukları için gücüme gidiyo
hep sölerim akraba ile iş yapılmazzz
benim ki de basladı şişman sakalarına, çok uzulmuyorum ama dozaj artıyor hergün. Biz ya seviyoruz yahut çok sakiniz oysa onları parça parça edecek şeyleri takır takır sayarız da susuyoruz. Ilk çıkmaya başladığımızda hungür hungür ağlatmıştım 1-2 kez. O zaman kıymetliydim gariptir.
amanya sanki kendileri kenan imirzalioğlu. Eşim ben kafama çok taktığım için bişey demiyor fazlada arada iğneliyor yani uzun süredir kiloda vermediğimden ne biliyim kendimi kötü hissediyorum onun yanında...
ahh be canımm yaaa üzme kendinii..bırak allahından bulsunnn bulurda zatennn...öğretmende anlamıştırr onun nasıl biri olduğunu ..senii çok iyi anlıyorummm eşlerin birlikte çalışmasıdaa kötüüü..bizdede aynı durum varrr...2 kardeş iki uç noktada sağolsun abimizz gönlünce hareket eder sonu nereye gider bilmedenn bizimkide onun arkasını toplıcam diye uykuları kaçarrrr..bende çıldırıyorum o durumlarda..eşim uykuları kaçarr şuraya şu gerekli bu gerekli nerden ne yapsak..sanki abisi bilmiyor o hiçç umursamadannn bi harcamalar yapmışkii aklın dururr bu seferde ben çıldırırımm....ama artıkk susuyorumm..çünkü onlar kardeşş birbirlerine bağırsalarda 2 dk sonra barışıyorlar olan bana oluyr..o yüzden hiç ses etmiyorumm..sende bırakk sabrettt doğru yolunu buluyorrrr...sabretttt..hiçç üzülmedee artık bil sende onun nasıl biri olduğunu uzak durr ondn daha üzmesin senii....içini rahatlayacaksa neden böle bişi yaptın canımı çook sıktın dee..sonrada uzak dur ondann...ama üzme kendinii...

benimkilerde öyle hemen sesler yükselir ama eşim çok yufka yürekli abi olduğu halde hemen unutur. Varsın öyle olsun yoksa çekilmez bu hayat..ama birlik iş yapmamalrını istemem çünkü eşim aşırı işkolik kardeşi tembel...

çok biliyor erkekler onların cevresinde dönüyor dunya, zayıflayan kadın erkekler kendilerinde otokontrol yoksa 500 kg olurlar umurlarında olmaz

aynen öyleee
benim sevgilimde öylee zayıf bi adam deil
onada diyorum 10 kilo ver ama sağlığın için ver ben seni böyle seviyorum die
oda ben seni böyle sevmiyorum demiyorum ki
55-60 larda daha güzel duracağına inanıyorum diyor ki çıkmaya başladığımızda ben 105 kiloydum
ama zaten zayıflamayı kafama koymuştum
onada dedim önce kendim için zayıflıyorumm
sonra sağlığım için görüntüm 3. planda die

Merhaba

Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.

Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibi:1: Lazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.

hoşgeldin şekerriimm :16::16:

hadi maşalllaaahh dielimm :nazar::nazar:

önemli olan evet yağdan vermekmiş inşallah giden tüm kilolarımız yağdan giderrr

Merhaba

ÇOK SEVİNDİM :nazar::nazar::nazar:NE GÜZEL YAĞDAN VERMİŞİSN. HARFİYEN UYUYORSUN DEĞİLİ LİSTENE. LİSTENİ PAYLAŞMIŞMIYDIN BİZİMLE...

ÇOK SEVİNDİM :nazar::nazar::nazar:NE GÜZEL YAĞDAN VERMİŞİSN. HARFİYEN UYUYORSUN DEĞİLİ LİSTENE. LİSTENİ PAYLAŞMIŞMIYDIN BİZİMLE...

2 haftada bir listem değişiyor. Bu 2 hafta ıcın haftada ıkı gun ust uste et öğünü verdi. Diğer günler öğlen et akşam sebze. Harfiyen uymuyorum ufak tefek fazla yemeler oluyo zaten uysam haftada 3 kılo felan vermem lazım:1: Kilo vermeseydım acımasız bir liste beklıyordu beni, kilo veremeyınce kısıyo baya ekmeği

hoşgeldin şekerriimm :16::16:

hadi maşalllaaahh dielimm :nazar::nazar:

önemli olan evet yağdan vermekmiş inşallah giden tüm kilolarımız yağdan giderrr

Diyete basladıgımda vucudumda 44.5 yag varmıs, su an 29 kg yag var. Iste 15 kg felan yagdan gıtmıs. Yagdan vermek zor gercekten. Bakalım bu 2 hafta ne yapıcam.

Diyete basladıgımda vucudumda 44.5 yag varmıs, su an 29 kg yag var. Iste 15 kg felan yagdan gıtmıs. Yagdan vermek zor gercekten. Bakalım bu 2 hafta ne yapıcam.

maşallaahh tatlımm :nazar::nazar:
bende diyetisyene 105 ile başlamıştım
cuma günü randevum var benimde 16 kilomun 14 kilosu yağdan gitmiş
ben ilk zamanlar çok fazla diyet yaptığım için zor verdim
şimdi daha rahat veriyorum

bende kaçamak yapınca kısıyor hemen
gerçi zaten ögğlen ve akşam ekmek yok bende
akşam protein ile besleniyorum(tavuk/et/balık +yoğurt+yağsız sebze/salata))

bende akşamları patlıcan közleyip bolca onu sarımsaklı yoğurtla yiyorum hem tok tutuyor
hemde patlıcanın kalorisi yapsız olduğu için 0 oluyor
hem kendim hemde gözüm doyuyuorrr:52::52::52:

98 kılodayken değerlerim: KAS 30.5( 22 ile 26,9 arası normalmiş)
YAĞ: 44,3 ( 11.6 ile 18,5 arası normalmiş)
SU 40( 29,5 ile 36 arası normalmiş)

Son değerlerim

KAS: 29
YAĞ 29.1
SU: 38.2( su fazla şişlikten dolayı)

98 kılodayken değerlerim: KAS 30.5( 22 ile 26,9 arası normalmiş)
YAĞ: 44,3 ( 11.6 ile 18,5 arası normalmiş)
SU 40( 29,5 ile 36 arası normalmiş)

Son değerlerim

KAS: 29
YAĞ 29.1
SU: 38.2( su fazla şişlikten dolayı)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
devamı gelicek inşallaaahh arkadaşım
lazerde de tüylere ölümm
ohhh misssss :52::52:

Back
X