Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallaahh tatlımm :nazar::nazar:
bende diyetisyene 105 ile başlamıştım
cuma günü randevum var benimde 16 kilomun 14 kilosu yağdan gitmiş
ben ilk zamanlar çok fazla diyet yaptığım için zor verdim
şimdi daha rahat veriyorum

bende kaçamak yapınca kısıyor hemen
gerçi zaten ögğlen ve akşam ekmek yok bende
akşam protein ile besleniyorum(tavuk/et/balık +yoğurt+yağsız sebze/salata))

bende akşamları patlıcan közleyip bolca onu sarımsaklı yoğurtla yiyorum hem tok tutuyor
hemde patlıcanın kalorisi yapsız olduğu için 0 oluyor
hem kendim hemde gözüm doyuyuorrr:52::52::52:

Sen de çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Benden sadece bir kez 2 haftalıgına öğlen ve aksam kestı ekmeği. 1 dilimde olsa tahıllı ekmek yemek ıstıyorum yoksa doymuyorum ben. Kadın zaten sureklı degıstırıyo ufak da olda degısıklıkler yapıyo lıstede. Artık 80lerden bıktım yaa geçiş dönemi ne zormuş

ben eşimi evde tutmak için özel bi çaba sarf etmiyorum çok şükür
eşim bana evine ve emire çok bağlı
ne yapsa benle yapar
öyle arkadaşımla otuyayım falan yoktur asla
onun eşi de onu aldatır durur biliyo ama gıkı çıkmıyo
niye çıksın ki yediği önünde yemediği arkasında
biliyoki burdaki rahatlığı başka yerde bulamıcak oturuyo işte

bende cevaben benim evimde huzurr var dedimmm:34:ondan eşim evindee....sende huzur yarat dedimm seninkide evine gelsinn..ama şimdi uzagımm ..alt katta oturuyorr bir hafta önce gördüm yüzünü okadarrr..karışmıyorum etliye sütlüye...yeterki bana dokunmasınlarr...sende aynen evini huzuru yerinde gerisini hiçç tınlamaa boşver odediklerininde düşünme eltininn...

Sen de çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Benden sadece bir kez 2 haftalıgına öğlen ve aksam kestı ekmeği. 1 dilimde olsa tahıllı ekmek yemek ıstıyorum yoksa doymuyorum ben. Kadın zaten sureklı degıstırıyo ufak da olda degısıklıkler yapıyo lıstede. Artık 80lerden bıktım yaa geçiş dönemi ne zormuş

saol tatlımm :16::16:
ben unonun denge light ını yiyiorum çok doyurucu bir ekmek
çok memnunun dier yediğim tahıllıların tadı çok güseldi canım hep istiyordu
bu ekemk hem tok tutuyor hemde canın istemiyor bi daha

ben her öğünümü zenginleştiriyorum walla
yaptığım diyet yemeklerinide bol baharatlı ve yağsız yapıyorum
yağsızmış gibi gelmiyor

Göğüslerim çok sızlıyor...Özellikle alt tarafları elimi değdikçe çürümüş gibi bir acı var.Ara sıra da karnıma adet ağrısı gibi sancılar giriyor.Ama hala adet olmadımm :31: 37 gün oldu tam.Tamam düzenli adet görmüyorum hiç ama şu son bir iki aydır 32-33 günde mutlaka geliyordu.Bu ay 37 güne çıktı ve hala tık yok.O zaman bu adet belirtileri ne? Hayır hamilemiyim acaba dicem ama hiç sanmıyorum yumurtlama olmuyor ki doğru düzgün hamile kalmış olayım.Zaten eşimin vardiyalarından dolayı fazla çalışmalar olmadı bu ay.
Bi el atın bana kızlar ya var mı benzeri bi durum yaşayan.Doktora mı gitmeliyim adeti mi beklemeliyim.Pko dan olur mu ki :26:
ahh canmmm aklıma hemen güzel şeyler geldi...
bu günlerde öle çok hamiş haberi alıyorum ki sanırım 1 haber daha geliyor.
çok sevdm ebrum...Allah gönlünün muradını versin:16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Kızlarrrr bugün nasıl bir enerjiyle kalktıysam buraya girmek için laptobu açtığımda fazla aceleci davranarak google a Günaydınnnnnnnn yazmışım :60: :60: :60:
Dün gece eşimi protesto etmek için maalesef KKya giremedim ama aklım hep sizdeydi :1:
Benim oduncuk bir gece evvel bana; sen artık nasıl bir piskolojiyse yürümekten korkar oldun kilolarından dolayı bütün gün aynı koltukta oturmaktan başka ne işe yarıyorsun demişti ve bu inanılmaz üzdü beni sonuçta ben uzun zamandır elimden geleni fazlasıyla yapıyorum. Ne evimi nede çocuklarımı ihmal etmiyorum kiloyla alakalı olarak. Tabi benimde şalterler atınca 3.cü dünya savaşı kaçınılmaz oldu :60: ama dün defalarca özür dileyip ağzından kaçtığını öyle demek istemediğini söyleyip durdu :34:
TAbiki barıştık ( hayatta kin tutamam :1: ) hatta tahmin ettiğim gibi KKya girsene dedi bende yine yoook yaa o koltuğa yapışmamam lazım diye lafımıda eccük sokuverdim :1:
Bu akşam baş başa yemeğe gidiceğiz nasip olursa :34: kız kardeşim bakıcak sağ olsun çocuklara. Eğer çok geç gelmezsemde mutlaka sizlere uğrarım :34:

Bugün benim açımdan mükemmel bir gün :122: tartı bile bana doğum günü hediyemi verdi :122: ama kaç olduğunu sülemem :60:
İddadaşımmmmmmmmmmmmm :1: sıkı dur geliyorum sana yetişeceğim :34:
ayyy canım iddiadaşıma bak sen...geç beni bebem sevinirim sen kadar inan:16:
biz senle hem iddiadaş hem de kaderdaşız..senmutlulugun benm mutlulugum...
ayhhh benide gececen mi nedir:9::9::9::9::9:

ceco yeni yaşın hayırlı olsun :54::54:
TOMURCUK canım pkolularda kendiliğinden hamile kalabilirler ki sen daha öncede hamile kalmışsın ben şüpelendim evde bir test yap
inşallah hamilesindir
papatyam sen neyaptın kuzum?
sonucunu aldın mı dün?yazdın mı göremedm de ben...
merakla beklıyorum.

İnşallah canım.Tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı olandan nasip etsin Rabbim.Allah razı olsun...
Amin ebrum..ne gzl duaların var...
hadi pozitif düşün biras..hadi sen de inan..
inandıgı seyi basarmak daha kolay inan:9::9::9::9:

Merhaba

Bugun kontrole gıttık dıyetısyene

Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.

Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibi:1: Lazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.

oh gözün aydın yaglar ne güzel de azalmıs...
ah sana 2 kere yazdm gönderirken sorun oldu gecenlerde.
bende dicektim lazer oldum 1.5 sene gittim yüzüm için.hatırı sayılır paralar döktüm.
ama yarısı anca geçmiştir..belkide %40ı.ama insallah sen daha ii sonuçç alırsın lazerinden.
bu arada benm merkezim bana okunusuyla trinır diye bir alet vermişti.kıllarımı temizleyebiliordum.o alet kız köklerini ellemeden tazelemeden kılları kesiyor.hem kökler eskıyıp yıpranıyor bu sayede.hemde 3 dk.da tertemz bir ciltin oluyor.bana agda falan da yasak oldugu için.süreklü kullanıyorum bak birde söle bişe aldım.
sende incele al..inan memnun kalacaksın.bana dua edeceksin:)

Philips Nt 9110 Kulak Burun Tüy Kesme Makinesi - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Merhaba

Bugun kontrole gıttık dıyetısyene

Eşim kılo verememıs. Ben yagdan 1.8 kg vermısım 2 haftada. Çok ıyı dedı kadın. Normal kılom bıraz fazla cıktı ama vucudumda sıslık var hassas bagırsak sendromundan dolayı. Kadın önemlı olan yagdan vermen dedı.

Ayrıca bugun lazere gıttım yüzüm için. Fecı acıdı. Resmen suratınızda don lastıgını gerdırıp patlatıyolarmıs gibi:1: Lazerle tamam bıtmezmıs yüz ama benımkıler cok kalın zaten kalınlar gıder dedıler.

:nazar::nazar::nazar:maşallahh diyorummm..süpersinnn canımmmm başarılarr diliyorummm sanaaa...kıllarıda hallettin bugün keyfine diyecek yokturrr senin:) haftanın 7 günü et varr 2 günü akşam öğüne 5 günü öğlenemi verdiii..??alla alla demekki onunda bi etkisi varrr..ben ya akşam ya öğlem yiyorum hiç dikkat etmiyorum..

meryemcim alamadım sonucu haftaya kaldı
işin garip tarafı kanamam hala devam ediyor doktor muayne bile etmedi tahlil sonucuna göre konuşuruz gereken ilacı veririm dedi
bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun

tomurcuk canım tomurcuklarmı açıyor yoksa hadi allah hayırlısını versin :16:

Tomurcuklar açsın çiçekler açsın ve sağlıklı meyve versin inşallah :) Sağol iyi dileklerin için...

ahh canmmm aklıma hemen güzel şeyler geldi...
bu günlerde öle çok hamiş haberi alıyorum ki sanırım 1 haber daha geliyor.
çok sevdm ebrum...Allah gönlünün muradını versin:16:

Amin ebrum..ne gzl duaların var...
hadi pozitif düşün biras..hadi sen de inan..
inandıgı seyi basarmak daha kolay inan:9::9::9::9:

Meryemcim,vallahi bilmiyorum daha ortada bişey yok ama göğüslerim sızlıyor karnımda adet sancısı var deyince arkadaşların hemen hemen hepsi hamilesindir test yap diyor.Alcam bakalım iş çıkışı.Yarın sabah ilk idrarla yaparım testi.Benim pek umudum yok bu konuda.Yumurtlamadığım için adetim gecikti diye düşünüyorum.Çünkü yumurtladığımı hiç hissetmedim.Fazla ilişkide olmadı ama bu belirtiler onu gösteriyormuş.
Bakalım hayırlısı.Varsa nasibimde ve hayırlı bir evlat olacaksa olsun.Benim hiç umudum yok bu konuda ama yinede bi test yapıcam artık.Negatif olursa Veyselin yolları görünüyo bana yine :))

98 kılodayken değerlerim: KAS 30.5( 22 ile 26,9 arası normalmiş)
YAĞ: 44,3 ( 11.6 ile 18,5 arası normalmiş)
SU 40( 29,5 ile 36 arası normalmiş)

Son değerlerim

KAS: 29
YAĞ 29.1
SU: 38.2( su fazla şişlikten dolayı)

ay çok kıskandım seni. diyetisyenin ilgiliymiş. sen ankaradaydın demi?
bende yarın bir diyetisyene başlıyorum umarım severim

ay çok kıskandım seni. diyetisyenin ilgiliymiş. sen ankaradaydın demi?
bende yarın bir diyetisyene başlıyorum umarım severim

Yok canım ıstanbul avcılardayım ben. Özel hastanede bı dıyetısyen benımkısı. Esımın ısyerınde bır kac kısı gıtmıs o sekılde duymustuk biz de. Ben tavsıye ederım yani ılgılı bır kadın.

saol tatlımm :16::16:
ben unonun denge light ını yiyiorum çok doyurucu bir ekmek
çok memnunun dier yediğim tahıllıların tadı çok güseldi canım hep istiyordu
bu ekemk hem tok tutuyor hemde canın istemiyor bi daha

ben her öğünümü zenginleştiriyorum walla
yaptığım diyet yemeklerinide bol baharatlı ve yağsız yapıyorum
yağsızmış gibi gelmiyor

Ben de baharat koyarım ama mıdede ülser olunca az koyabılıyorum. Yagsız mı yapıyorsun? Ben 1 kg yemege 2 yk zeytınyagı koyuyorum. Baska yag kullanmam kesınlıkle. Salçasını da bir çay kasıgı felan koyarım. Ben yagsız yıyemem cunku bagırsaklar calısmıyor. Bır de ben genelde ılerde nasıl beslenıceksem o sekılde yapmaya calısıyorum. Yanı sımdı herseyın lıghtını yesem yagsız yapsam herseyı ıdeal kıloma kavusunda koruma programına gectıgımda hayat boyu yagsız yıyemıyecegım ıcın bu sekılde yapıyorum. İnankı bıktım kılo verıp almaktan, ama artık beslenmeyı ogrenıyorum yavas yavas. Eskıden olsa pılavsız yapamazdım. sımdı cok nadır canım ıstıyor. Esımle cok karralıyız zayıflasak bıle evımızde haftada en fazla 2 kez pılav pısıcek o da bulgur pılavı:) Yapacak bısey yok vucut kılo almaya müsait o bıze göre davranmıyosa bız ona göre davrancaz:1:

Ben de baharat koyarım ama mıdede ülser olunca az koyabılıyorum. Yagsız mı yapıyorsun? Ben 1 kg yemege 2 yk zeytınyagı koyuyorum. Baska yag kullanmam kesınlıkle. Salçasını da bir çay kasıgı felan koyarım. Ben yagsız yıyemem cunku bagırsaklar calısmıyor. Bır de ben genelde ılerde nasıl beslenıceksem o sekılde yapmaya calısıyorum. Yanı sımdı herseyın lıghtını yesem yagsız yapsam herseyı ıdeal kıloma kavusunda koruma programına gectıgımda hayat boyu yagsız yıyemıyecegım ıcın bu sekılde yapıyorum. İnankı bıktım kılo verıp almaktan, ama artık beslenmeyı ogrenıyorum yavas yavas. Eskıden olsa pılavsız yapamazdım. sımdı cok nadır canım ıstıyor. Esımle cok karralıyız zayıflasak bıle evımızde haftada en fazla 2 kez pılav pısıcek o da bulgur pılavı:) Yapacak bısey yok vucut kılo almaya müsait o bıze göre davranmıyosa bız ona göre davrancaz:1:

yok canım sadece ekemeiği light kullanıyorum birde sütü denge süt kullanıyorum pınarın
onun haricinde az yaplı peynir kullanıyorum

sadece et cinsini yağsız pişiriyorum ben
soğanlı sebzeli falan yapıyorum onlarıda gerek kalmıyor zaten

ya da fırında domatesli falan

yemeklerde 1 kiloya 1 k zeytinyağı kuyuyorum
haftada bir defa bulgur cinsi yiyorum (kısır ya da pilav)
bazen yemiyoırum bile

öğlenleri tercih ediyorum zaten sebze yemeklerini,

benim tuvalet sorunum maşallaahh hiç olmadı
ondan problem yaşamıyorum sanırım yapsız yesemde

oh gözün aydın yaglar ne güzel de azalmıs...
ah sana 2 kere yazdm gönderirken sorun oldu gecenlerde.
bende dicektim lazer oldum 1.5 sene gittim yüzüm için.hatırı sayılır paralar döktüm.
ama yarısı anca geçmiştir..belkide %40ı.ama insallah sen daha ii sonuçç alırsın lazerinden.
bu arada benm merkezim bana okunusuyla trinır diye bir alet vermişti.kıllarımı temizleyebiliordum.o alet kız köklerini ellemeden tazelemeden kılları kesiyor.hem kökler eskıyıp yıpranıyor bu sayede.hemde 3 dk.da tertemz bir ciltin oluyor.bana agda falan da yasak oldugu için.süreklü kullanıyorum bak birde söle bişe aldım.
sende incele al..inan memnun kalacaksın.bana dua edeceksin:)

Philips Nt 9110 Kulak Burun Tüy Kesme Makinesi - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com[/QUOTE]

Canım 1.5 sene gıttın ve sadece yuzde%40 mı:( Senın tuylerın nasıldı. Benım cene altı sımsıyah. almasam erkek gibi ama hergun alıyodum. Bana alet felan vermedıler sadece makasla kısaltabılırsın dedıler. Dısarı cıkacagım zaman makasla kısalttım ve pudra surdum ama gene de çok bellı olur. Jilet felan sürme dediler.

Forumlardan arastırdım da yuz cok gec bıter dedıler. En azından sıyahlar ıncelırse ılerde haftada bir kuaförde ıple aldırırım dıyorum. Şimdi hergun elımde cımbızla ugrasmaktan daha ıyıdır. Sen lazerı bıraktıktan sonra kalan tüylerı napıyorsun?? alınacak kadar bellı oluyolar mı

Bir de kesme makınesıne baktım, ıse yarıyorsa ben de alayım bır tane, erkeklerın kullandıgı tras makınesının kucugu gıbı bısey sanırım. Köke ınmez evet. Makasla kesmek de cok zahmetlı oluyo

bence o kadının özgüven sorunu ve eşinede güven sorunu olduğu için
böyle hareket ediyor ve fesatlaşıyor
sen ne kadar iyilik yapsanda o sana ulaşmak için içindekileri dışarı vuracak
sen dimdik durdukçada kuduracak
ama yeri geldiğinde de ağzının payını verki
herşeyd de üstünüze gelmesinler

görmüyorum cnm artık daha rahatım
ama ben deli gibi kafama takıyorum nedense

bende cevaben benim evimde huzurr var dedimmm:34:ondan eşim evindee....sende huzur yarat dedimm seninkide evine gelsinn..ama şimdi uzagımm ..alt katta oturuyorr bir hafta önce gördüm yüzünü okadarrr..karışmıyorum etliye sütlüye...yeterki bana dokunmasınlarr...sende aynen evini huzuru yerinde gerisini hiçç tınlamaa boşver odediklerininde düşünme eltininn...

evimde huzurum sonsuz çok şükür rabbime
nazarlardan korusun

yok canım sadece ekemeiği light kullanıyorum birde sütü denge süt kullanıyorum pınarın
onun haricinde az yaplı peynir kullanıyorum

sadece et cinsini yağsız pişiriyorum ben
soğanlı sebzeli falan yapıyorum onlarıda gerek kalmıyor zaten

ya da fırında domatesli falan

yemeklerde 1 kiloya 1 k zeytinyağı kuyuyorum
haftada bir defa bulgur cinsi yiyorum (kısır ya da pilav)
bazen yemiyoırum bile

öğlenleri tercih ediyorum zaten sebze yemeklerini,

benim tuvalet sorunum maşallaahh hiç olmadı
ondan problem yaşamıyorum sanırım yapsız yesemde

Bende hassa bagırsak sendromu ve buna baglı hemeroıd var canım. Nerdeyse 6 senedır tuvalet sorunum var. Normal bır ınsana göre cok fazla su vs ıcerım. Ona ragmen duzelmıyor. Ama surewklı spor yapınca azalıyor biraz

O dedıgın ekmek cok kötü yaa:)) Ben sevmedım onu. Bak ben ıstanbul halk ekmegın lıght ekmegını alıyorum. 1 dılım 35.5 kalorı. eskıden yedıgım ekmege baktım 1 dılım 70 kalorıymıs. Artık baska ekmek yemıyorum bı de gorunusu de kalın göz doyuruyor. ama herkesın sevdıgı ekmek farklıdır tabi

Bazen cok acıktıgımda dayanamadıgımda 1 dılım ekmege lıght labne sürüyorum en fazla 60 kalori oluyor:) O yüzden sevıyorum bu ekmeği

ozka82 cnm çok sevindim senin adına darısı başıma 9 martta kontrole gidicem bende inşallah gzl bi tartı günü de beni bekler

slm kızlar:))))

diyetine dikkat edenler sohbetler ediyor edemiyenler ben gibi uzaktan okuyorlar galiba :)))dün akşam özellikle hiç ilerlemedi sayfa.nerde diğer kızlar????ben yaramazlık yaptım dün gece:( tüm gün çok güzel geçirdim akşam misafirimiz geldi.o gelince diyette bitti gitti..neyse bugnü kaldığım yerden devam ediyorum.bu sabah soğan suyuna başladım.tadı beni bulandırmıyor.bakalım fayda görecekmiyim?daha önceki yapışımda karnım baya bi inmişti ben onu sık yürüyüş ve sauno korseye bağlamıştım ama belki de soğan küründen de olmuştur kimbilir....

tomurcuk hakkınızda hayırlısı.arkadaşların dediği gibi hamişlik belirtileri gibi duruyr ama kendinde bazı şüphelerini söylemişsin..doğrusunu yapıyorsun ne çok umutlandın,ne de hiç umutlanmadın tedbirinin alıp testini yapacaksın.hayırlısı olsun canım.bende aynı belirtileri yaşadım göğüste gerginlik,adetim gelecek gibi ağrı hatta kanamam bile oldu kahverengi 1 gün sürdü 10 gün sonra 1 gün daha kanamam oldu.ben hiç ihtimal vermediğim içni testte yapmadım.çünkü sadece 1kere korunmasız (tam korunmasız değil ama iyi bir korunmada değildi) olmuştu onda da gebe kalmışım.yani ilişki sayısı vs değil ne zaman olduğu önemli.hayırlısı canım tekrardan.ben öncesinde soğan kürü yapmştım zayıflamak içni meğer rahmi gebeliğe de hazırlıyormuş bu kür.sen kullanmışmıydın soğan kürü hatırlayamadım

cecooooo doğum günün kutlu olsun bi sonraki doğum gününde çıtırmı çıtır bir hatun ol da göster şu herifine:)))adamlar bizi tüm gün görmedikleri içni ne kadar iş yaptığımızın çocuklarla nasıl vakit geçirdiğimizin farkında olamayabilirler.sen en iyisi bigün hiç bi ş yapmada görsün bakalım... akşm koltuğa yapışırsın tabi tüm günün yorgunluğu çöküyor hemkafa dağıtıyorsun.1,5 yaş ile ilgilenip aynı zamanda evi temzilemek yemek yapmak ne demek görsün....(yapmayınca)...internette bi paylaşım vardı çok güzeldi bulursma paylaşırrım.adamın biri eve geliyor ev darmadağan,yerlerde yemek döküntüleri,çocuklar birbirini yemiş ,her yer heryerde... adamın ödü patlamış ne oldu eve diye.karısına sorunca yok bişi yapmadım bugün demiş...tabi daha güzeldi anlatım

butterfly arkadaşım bel ağrısı fena...önce bol bol dinlen spor fln yapma sakın.sırt üstü yat ayaklarının altına bi sürü yastık koy veya yan yat ama ayakların kıvrık olsun baak arasına yastık fln koyabilirsin.varsa kas gevşetici sürdürebilirsin beline.biraz iyileşince yürüyüş yapabilirsin.yada kendini kasmadan lesli de yapabilirsin geçmiş olsun

özka valla değerlerin süper olmuş :nazar: sana.ben 1 kere gittim bi daha gidemedim değerlerimi çok merk ediyorum.ama 50 tl de vermek istemiyorum zaten az kaldı hedefime diye...

ozka82 cnm çok sevindim senin adına darısı başıma 9 martta kontrole gidicem bende inşallah gzl bi tartı günü de beni bekler

Canım aslında biraz fazla kacırmıstım ana sekerlı unlu seyler degıldı yedıklerım. Veremem dıye cok korkuyorum. Bir de evde tartılmıyorum hassan bagırsak sendorumu olunca evde fazla cıkınca moralım bozuluyor. Umarım sen de yagdan vermıs olursun kontrolunde

özka valla değerlerin süper olmuş sana.ben 1 kere gittim bi daha gidemedim değerlerimi çok merk ediyorum.ama 50 tl de vermek istemiyorum zaten az kaldı hedefime diye...

Canım senın hedefın kac. Ben de 1,2 ay sonra bırakımca kendım devam edıcem cunku 2 kısı cok zorluyo 220tl. Ama yazın tekrar gıderım bır kere kontrole

Back
X