Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
günüm neşeliydi bugün arkadaşlarım tam kafa dengi gırgır şamata akşamı ettik kızlar da onların kızalrıyla vakit geçirdi çıkıp karda oynadılar iyi oldu yarın da tatil okullar burda ve hala yağıyor kar hiç durmadı
ayşe ada ya geçmiş olsun önemli bir sorun yoktur inşallah
mutlu dalokiye de Allah şifa versin kreşe başlayan çocuklar sık hastalanıyor malesef canım
akabe sana da geçmiş olsun Allah şifa versin
benim yedikleirm de şöyle
sabah çavdar ekmeğinden yağsız kaşarlı tost minikti
öğlen kereviz salatası 5 tane mercimek köfte minik parça kek 1 tane küçük haşhaşlı çörek bol yeşillik
utanmadan yazdım bide
ama akşama daha bişey yok en fazla yoğurt müsli o kadar
spor yok malesef

bende çok çabuk yemek yiyorum
nasıl çzöcem bilmiyorum
yemeği hazırlamak uzun yemenk 10 dakika
aklıma gelince yavaşlıyorum ama sonraaa yine tam gaz devam bi bakmışım yemek bitmişş

bende yasak bişey yiyorsam öyle tıkıştırıyorum ağzıma
sanki yediğimde kilo almıycam
diceklerki bu kız yemiyor kilo alıyorrr
sonra bi bakmışım vurmuşum 105leree
ama ardık gelsin 80ler 70ler 60larrr
:32::32::32::32:

NE kadar tanıdık ıdafedeler:)) Lisedeyken annem borek mercımek koftesı yapardı. Mılletın yanında bı yerdım sonra 1 saat gecmeden mutfakta gızlıce atardım agzıma:1:

çoook geçmiş olsun arkadaşımmm...şimdi nasılsın iyisindir inşallahh...maşallah diyetide bozmamışsınn aynen devamm....

Cok saol canim,elhamdülillah simdi iyiyim ara ara oluyor böyle sonra bir müddet yine düzeliyor
Dietide bozmadigima bende cok seviniyorum,bu basliga basladigimda 153.kg geliyordum aklima geldikce gözlerim yasariyor  ayni günlere dönmek istemiyorum elimden geleni yapiyorum
Insallah hepimiz icin daim olur.

Asumanzeynep gecmis olsun dileklerin icin cok saol tesekkür ederim
Günün hep böyle güzel gecsin insallah

tam bilemiyorum özlem ama muhim olan bebek ile anne uyumu yoksa mudahale oluyor o da çözümsüz değil bildiğim. bebek doğunca oluyor.

Evet canım ben negatıfım bebek pozıtıf olursa uyusmazlık oluyomus. Benım annem babam pozıtıf ben negatıf odum hem de ORH-, aslında ıkıncı cocukta problem oluyomus ama kardesımde bısey yok; ama eskıden boyke seylere dıkkat etmıyolarmıs sanşlarına ne cıkarsa:)

Hem Pcos hem kan uyusmazlıgı bır de sısmanlık ne sorunluyum yaw

NE kadar tanıdık ıdafedeler:)) Lisedeyken annem borek mercımek koftesı yapardı. Mılletın yanında bı yerdım sonra 1 saat gecmeden mutfakta gızlıce atardım agzıma:1:

benim en sinir olduğum şey herkes bol bol yerken
sen ikitane alırsın hayatın boyunca diyettesindir
diyette deilsen bile "daha neresine yiycek acaba" bakışlarından yiyemezsin
dediğin gibi misafir gider arkadaş gider
geçersin mutfaga tıkarsın ağzına tıkabildiğin kadar
:17::17::17:

şimdide sen az yersin gerçekten insanlar inanmaz
nie senelerdir diyettesindir
ancak sonuca ulaştığında kutlayabilirsin kendini

pofff çok gerçekçilikte iyi deil yaaaa
nerde pembe gözlüklerimmm:15::15::15:

iyi akşamlar
günüm neşeliydi bugün arkadaşlarım tam kafa dengi gırgır şamata akşamı ettik kızlar da onların kızalrıyla vakit geçirdi çıkıp karda oynadılar iyi oldu yarın da tatil okullar burda ve hala yağıyor kar hiç durmadı
mutlu dalokiye de Allah şifa versin kreşe başlayan çocuklar sık hastalanıyor malesef canım
öğlen kereviz salatası 5 tane mercimek köfte minik parça kek 1 tane küçük haşhaşlı çörek bol yeşillik
utanmadan yazdım bide
spor yok malesef

Haşhaşlı çöreğe bayılırımmmm. Afiyet bal olsun canım . Çok kaçırmamışsınkı ara öğünlerde bısey yememıssın zaten.. Öğlen yedıklerın maksımum 700 kalorı olsa sabajh da 200 900 kalorı yani. Aksama hıcbısey yememezlık etme derım ben gercı müsli yiycekmıssın. Ben hesaplıyorum da gunluk 1300 ıle 1450 kalorı arasında alıyorum ben genelde. Dıyet lısteme bakarsak 1300 kalorı felan eder ama benım bıraz kacıyor sanırım. Bazen 1600 kalorılerde yedıgım oluyo ıste o zama kılo veremıyorum

benim en sinir olduğum şey herkes bol bol yerken
sen ikitane alırsın hayatın boyunca diyettesindir
diyette deilsen bile "daha neresine yiycek acaba" bakışlarından yiyemezsin
dediğin gibi misafir gider arkadaş gider
geçersin mutfaga tıkarsın ağzına tıkabildiğin kadar
:17::17::17:

şimdide sen az yersin gerçekten insanlar inanmaz
nie senelerdir diyettesindir
ancak sonuca ulaştığında kutlayabilirsin kendini

pofff çok gerçekçilikte iyi deil yaaaa
nerde pembe gözlüklerimmm:15::15::15:

Ya ben bı yere gıttıgınde mısafırlıge felan dırek kılo konusu gelınce sınır oluyorum. OOO kılo vermıssın ya da ooo kılo almıssın.Ya sananme ya sankı hayat sadece kılodan ıbaret. Sımdı de ıyı vermıssın gerı alma bari dıyorlar. Herseye negatıf yaklasacak ınsalar ıllaha. Demekkı hep bıseylere ınat yemişiz.

Ya ben bı yere gıttıgınde mısafırlıge felan dırek kılo konusu gelınce sınır oluyorum. OOO kılo vermıssın ya da ooo kılo almıssın.Ya sananme ya sankı hayat sadece kılodan ıbaret. Sımdı de ıyı vermıssın gerı alma bari dıyorlar. Herseye negatıf yaklasacak ınsalar ıllaha. Demekkı hep bıseylere ınat yemişiz.

aynen öylee gerçekten onlara inat yemişiz
evde dışarda misafirde komşuda
hep ama hep kilo kilo kilo
başka konuşcak konu yok yaaa
midesi içine geçmiştirr ayy fazlam var derlerr
55 kilo manyaklarrr halaaa diyet peşindeee
bende içimden geciriyorum hep ulan 70 olsam yeter die

ama şimdide onlara inat yemiyorum
yemiyorum ki onların karşısına geçeyim bunları birbir söyleyeyim
en azından karşılarına başkaları çıktığüında vicdan azabı duysunlardaaa
öylee gözlerini devire devire yaplarımıza bakmasınlarrr

ay çokk sinirlendim benn :52::52::52:
biri içime hırçın bi kız çocuğu mu yerleştirdi acaba ben bilmeden :9::9::9::52::52::52:
çocukluğuma indin bak napcaz şimdi :9::9::9:

Son düzenleme:
dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.

Çok geçmiş olsun canım yaaa...boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar..
İğnelerini sağlık ocağında yaptırıyorsun değilmi.?
Nedense iğne konusunda bana sağlık ocakları daha güvenilir geliyor sürekli o işi yaptıklarından heralde eli hafif derler ya ondan .:)

Dün eşimin beli tutulmuş işte.:( bir iki gündür fenaydı zaten...
Kasılıp kalmış canım benim...Allahtan şirket doktoru ordaymış hemen gelip kas gevşetici iğne yapmış ama şimdi diyoki bel ağrısını unuttum totomun ağrısından.:)

Mutlu ogluna gecmis olsun. Bu kis amma surunduk arkadasim ya.. Bu arada baska seylere bozulup bozulup kendinden umudu kesme... O kadar kiloyu verdi , recetesi sende, yolinu biliyorsun kendine inan...
Bu arada iyiki varsiniz, oglumla ilgili dertlerim vardi, bugun umut ve semiran ile konustum. İcime su serpildi. Semosum canim benim, elinden geldigi gibi yardimci oldu bana.. Bir tanesiniz hepiniz... Kemik bir ekip olduk...

Yena, karnibahari cig mi yedin kiz??? Bende ne var biliyor musun, kimse gormeden ve hizlica yersem kilo yapmaz inanci var... Gercekten... O kadar cabuk yiyorum ki zararlilara baslayinca inanamazsin...

LEahçım çiğ çok severim dediğin gibi seri bir şekilde hızlı hızlı yutuyorum..
bende soracaktım oğlanı ama sonra sen anlatırsın diye vazgeçtim...
Düzelir yaa çok ta üzerinde durmamak gerek..Hissedip iyice abartıyorlar..
Ben kızdan çok çekmiştim ..Şimdi çok şükür herşey düzeldi unutuldu bile...

hosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim

sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi

:nazar::nazar: ne güzel ..inşallah iraden hep böyle kalır...

iyi akşamlar
utanmadan yazdım bide
spor yok malesef

haşhaşlı çörek mmmm :56:

Evet canım ben negatıfım bebek pozıtıf olursa uyusmazlık oluyomus. Benım annem babam pozıtıf ben negatıf odum hem de ORH-, aslında ıkıncı cocukta problem oluyomus ama kardesımde bısey yok; ama eskıden boyke seylere dıkkat etmıyolarmıs sanşlarına ne cıkarsa:)

Hem Pcos hem kan uyusmazlıgı bır de sısmanlık ne sorunluyum yaw

Yeğenim ve eşinde vardı kan uyuşmazlığı gebeliğinde iğne yapılmıştı..

Son düzenleme:
Mutlu ogluna gecmis olsun. Bu kis amma surunduk arkadasim ya.. Bu arada baska seylere bozulup bozulup kendinden umudu kesme... O kadar kiloyu verdi , recetesi sende, yolinu biliyorsun kendine inan...
Bu arada iyiki varsiniz, oglumla ilgili dertlerim vardi, bugun umut ve semiran ile konustum. İcime su serpildi. Semosum canim benim, elinden geldigi gibi yardimci oldu bana.. Bir tanesiniz hepiniz... Kemik bir ekip olduk...

Yena, karnibahari cig mi yedin kiz??? Bende ne var biliyor musun, kimse gormeden ve hizlica yersem kilo yapmaz inanci var... Gercekten... O kadar cabuk yiyorum ki zararlilara baslayinca inanamazsin...

kemik yazmışsın ya direk " ah keske kemik olsa bolca et ve yağdan bir ekibiz" dedim kendi kendime:1::1::1::1::1::1:

biri içime hırçın bi kız çocuğu mu yerleştirdi acaba ben bilmeden :9::9::9::52::52::52:

eski apartmanımızda vardı öyle bir komşum...KArı koca sporla uğraşmışlar yıllarca ( atletizm ) Çocuklardan dolayı bırakmış hanım kişi..
ama kaslı falan vücudu deli gibide yemek hamur işi vb. yiyordu ona rağmen kilo almıyordu.
Tamam şanslı falan ama her ortamda diet konusu kilo konusunu açardı.. nefret artı kıskançlık garip bir his beslerdim kendisine...:1::1:
Böyle yemeye bu nasıl bir bünyedir diye kendime kızardım..

Umutttçum yeniden kreşe başladın değilmi.? :)
Nasıl gidiyor.?
Ortam yaptınızmı kendinize.:)

Yagdan ibaret olan sensin kizim... Yena ve ben citiriz.... Ha ha .. Kemik suyuna haslamayiz....

YenA benim ortanca felaket takintili bir oglan.. Oyle boyle degil...mesela yuvanin kapisini sadece bir kisi acarsa giriyor. Baskasi acarsa gormezden geliyor, arabaya kadar geri donuyor, o ani resmen sifirliyor ve tekrar gelip kapiyi caliyor... Taaa ki o kisi acana kadar... Her gelenin dugmelerini fermuarini ayakkabisini o cikaracak, kapiyi acacak.. Rituelleri var, onlar uyulmazsa cinnet geciriyor.. Cok mizmiz oldu... Sumukleri salyalari yerlere degene kadar susmadan agliyor...dedigi olmazsa kendini kaybediyor..artik bende de sabir namina bisey kalmadi, daliyorum buna.. Mesela arabadan inmiyor, bagirt cagirta kucaklayip aliyorum... Yarim gun agliyor..

Ya zayıf olup da daha fazla zayıflamak bir tercıh meselesi. Ben de sevmıyorum asırı zayıflıgı ama bazı ınsanlar 2,3 kıloyu cok takıyor kendı bilecekleri iş. Kilo aldıgım dönemlerde genelde mısafırlıge gıtmek ıstemıyorum cunku ılk sorulan soru hos geldınızden önce kilo mu aldın sen oluyor. Bi ara kilo almamıstım ama iş yerınde aksam 10larda cıktıgım ve cok oturdugum ıcın sürekli bir şilik vardı bende. Yine biz misafirlikte midemin şiş olduguna ınandıramamıstım ınsanları. Kilo almadım midem şiş dıyorum, yok almışsın almışsın dıyo kadın ya. Ölür müsün öldürürmüsün.

Mesela benım esımın göbegı cok buyuktu sımdı kuculdu tabı baya kılo verınce. Onun akrabalarının genel tepkısı söyle. Vermıssın ama hala var o göbek küçülmemiş:)) Insanlar farketmıyor bu lafların ınsan psikolojısını nasıl etkıledıgını. Onlar sanıyorkı cok kolay kılo verıyoruz. Isyerınde arkadaslarım karsımda hamburgesı kolayı tatlıyo gotururken ben yanımda tam tahıllı lıght ekmegımı tasıdım aylarsa. Ara ogun göturdum yanımda odada alay konusu olsam da. AH ah ınsanları anlamak cok zorr

Bugün kızım ve oğlumla alışverişe gittik ..Kıza converse ayakkabı almamız gerekiyordu.. birde pazar vardı orayada uğramak istedim eşofman altı almak için kendime..
Oğlum deli gibi yürüyo elini tutmama rağmen kafası bir yerde ayakları bir yerde.. Tam pazar girişinde ayaklarımız dolandı dengemi sağlayamıyorum. önce oğlan sonrada üzerine ben...Nasıl korktum ama bişey olacak diye. sonuçta o 18 kilo ben 100 kilo.:((

Dün bi makale okudum, doktorun biri demişki pcos'lu hastalar tüp bebek denemek için acele etmesin. Öncelikle kistlerin tedavi edilmesi lazım demiş. Ama anladığım kadarıyla 1,2 sene tedaviyi bekleyip de bebeği olmayanlar çok fazla. Doktora demesi kolay tabii. Ben de endişelenmeye başladım aslında. Seneye çocuk düşünüyoruz ama bende de pcos var. İlaçsız hasta olabılıyorum fakat bazen gecıkme oluyor bazen duzenlı. Kilo verdiğim için baya düzeldi fakat gene de korkuyor ınsan

Eşimin kuzeni avukat, doktor ona da sende pcos var demiş. Kız kardeşinde de var zaten.İkis de zayıflar ama zayıf- şişman farketmiyormuş sanırım. Neyse bu avukat olan kıza doktor kesınlıkle hamıle kalamazsın demiş. O da hıc korunmamıs nasılsa kalmam dıye. Bebek dusunmuyolardı ama hamıle kalmıs. Cahilliğe bakarmısın arastır et demi doktor öle dedı dıye hemen ınanmak ne demek. Umudunuzu yitirmeyin sonuçta tedavisi olan bir hastalık
pko filan hikaye bacım benimde vardı pko doktorum yeni evlenince sana tedavi gerekir ilaç kullanma korunmak için dedi. 104 kilo ve 2 yumurtalıkta kistle. hamile kaldım. hamd olsun.
Kızlar ben bı de bısey sorucam. Aranızla eşiyke kan uyusmazlıgı olan var mı. Herkes cok korkutıyo ben kan uyusmazlıgı varsa cok tehlıkelı felan dıye. Tedavısı varmıs sanırım degılmı
canım anne negatif bebek pozitifse sorun oluyor. erken dönemde fark edildiyse doğuma yakın anneye, geç dönemde öğrenildiyse bebeğe iğne yapılıyor.
kızlar benim kendime inancım çok azalmış yahu, hiç zayıflayacakmışım gelmiyor. nedense yine balon gibi söndü içimdeki umutlar. offffff.
amaaan sala bacım hergün sıkmanın anlamı yok. sal birgün. korkarak değil kaçarak sınırlayarak değil zevk için ye. zaten o zaman iştahın kendi kapanıyor. yeme içme isteğin gelmiyor.

bende cıs şeyleri yerim öyle. biri görcek diye utanarakdan.
hosbuldum YENAcim tsk. ederim
ayaklarimda ödem olustugundan doktorun verdigi ani bir karar ile hastaneye yattim
ama dietimden asla ve asla taviz vermedim
yikilmadim ayaktayim :):)
138.9 kg geliyorum
bu arada menümüde paylasayim

sabah kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta az peynir
öglen 1 porsiyon bezelye yemegi,1 porsiyon tam tahilli makarna
aksam 1 dilim ekmek+salata
1 fincan sütlü türk kahvesi
geçmiş olsun canım
Haşhaşlı çöreğe bayılırımmmm. Afiyet bal olsun canım . Çok kaçırmamışsınkı ara öğünlerde bısey yememıssın zaten.. Öğlen yedıklerın maksımum 700 kalorı olsa sabajh da 200 900 kalorı yani. Aksama hıcbısey yememezlık etme derım ben gercı müsli yiycekmıssın. Ben hesaplıyorum da gunluk 1300 ıle 1450 kalorı arasında alıyorum ben genelde. Dıyet lısteme bakarsak 1300 kalorı felan eder ama benım bıraz kacıyor sanırım. Bazen 1600 kalorılerde yedıgım oluyo ıste o zama kılo veremıyorum
ay evet tamda ikraMLAR GELİNCE. AYY NE ÇOK ŞEY YAPMIŞIN KİLO ALDIM GÖBEĞİM ÇIKTI...
kız gelir gelmez gözlerim seni aradı. bugün diyetisyenime gittim. 35 tl aldılar. 30dk ilgilendi kadın benle. 96 kiloyken yapılmış beden ölçülerim vardı onla kıyasladım. sonra detaylı yazarım burda. yeni mezun ama baya ilgili biri sevdim.
kemik yazmışsın ya direk " ah keske kemik olsa bolca et ve yağdan bir ekibiz" dedim kendi kendime:1::1::1::1::1::1:

:9::9: senin tabirinle DELÜÜÜÜÜÜÜÜ

kız gelir gelmez gözlerim seni aradı. bugün diyetisyenime gittim. 35 tl aldılar. 30dk ilgilendi kadın benle. 96 kiloyken yapılmış beden ölçülerim vardı onla kıyasladım. sonra detaylı yazarım burda. yeni mezun ama baya ilgili biri sevdim.

Canım ıyı oluyo yag kas oranına bakıyolar en azından. Bı de bızım evdekı tartı cok oynak ve kesınlıkle dıyetısyendekı tartıdan fazla tartıyo onu anladım. O yuzden bırının senı kontrol etmesı daha ıyı oluyo.

eski apartmanımızda vardı öyle bir komşum...KArı koca sporla uğraşmışlar yıllarca ( atletizm ) Çocuklardan dolayı bırakmış hanım kişi..
ama kaslı falan vücudu deli gibide yemek hamur işi vb. yiyordu ona rağmen kilo almıyordu.
Tamam şanslı falan ama her ortamda diet konusu kilo konusunu açardı.. nefret artı kıskançlık garip bir his beslerdim kendisine...:1::1:
Böyle yemeye bu nasıl bir bünyedir diye kendime kızardım..

onlardan ne yazıkki heryerde var yaa
apartmanda annemin arkadaşı kadın 60 yaşında hala filinta gibi
kadının yanına tek başıma çıkmıyorum
annemle ikisi otruduğunda kimse çıkaramaz beni
aslında bişey dediğide yok kadının ama
ben utanıyorum kendimden resmen:17::17:

Ya zayıf olup da daha fazla zayıflamak bir tercıh meselesi. Ben de sevmıyorum asırı zayıflıgı ama bazı ınsanlar 2,3 kıloyu cok takıyor kendı bilecekleri iş. Kilo aldıgım dönemlerde genelde mısafırlıge gıtmek ıstemıyorum cunku ılk sorulan soru hos geldınızden önce kilo mu aldın sen oluyor. Bi ara kilo almamıstım ama iş yerınde aksam 10larda cıktıgım ve cok oturdugum ıcın sürekli bir şilik vardı bende. Yine biz misafirlikte midemin şiş olduguna ınandıramamıstım ınsanları. Kilo almadım midem şiş dıyorum, yok almışsın almışsın dıyo kadın ya. Ölür müsün öldürürmüsün.

Mesela benım esımın göbegı cok buyuktu sımdı kuculdu tabı baya kılo verınce. Onun akrabalarının genel tepkısı söyle. Vermıssın ama hala var o göbek küçülmemiş:)) Insanlar farketmıyor bu lafların ınsan psikolojısını nasıl etkıledıgını. Onlar sanıyorkı cok kolay kılo verıyoruz. Isyerınde arkadaslarım karsımda hamburgesı kolayı tatlıyo gotururken ben yanımda tam tahıllı lıght ekmegımı tasıdım aylarsa. Ara ogun göturdum yanımda odada alay konusu olsam da. AH ah ınsanları anlamak cok zorr

ben çoğu zana eve gelen misafirin yanına çıkmıyorum (genelde annemin komşularının)
akrabaya gitmem, komşuya gitmem vs vs
bunların tek nedeni kilolu olmam
düüğünlere falana filanada gitmiyorum
sanki herkes bana bakıyor gibi
halbuki mis gibi yüzüm var güzelde kızım
ama boyundan aşağısına bakınca
ne güzellik kalıyor ne çekicilikk

off offf çok kızıyorum kendimee keşke 55e düştüğümde kalsaydım
ne vardı tıka basa yedimmm :25::25::25::25::25::25:

Bugün kızım ve oğlumla alışverişe gittik ..Kıza converse ayakkabı almamız gerekiyordu.. birde pazar vardı orayada uğramak istedim eşofman altı almak için kendime..
Oğlum deli gibi yürüyo elini tutmama rağmen kafası bir yerde ayakları bir yerde.. Tam pazar girişinde ayaklarımız dolandı dengemi sağlayamıyorum. önce oğlan sonrada üzerine ben...Nasıl korktum ama bişey olacak diye. sonuçta o 18 kilo ben 100 kilo.:((

canım çok geçmiş olsun yaa ucuz atlatmışsınızz

Yagdan ibaret olan sensin kizim... Yena ve ben citiriz.... Ha ha .. Kemik suyuna haslamayiz....

YenA benim ortanca felaket takintili bir oglan.. Oyle boyle degil...mesela yuvanin kapisini sadece bir kisi acarsa giriyor. Baskasi acarsa gormezden geliyor, arabaya kadar geri donuyor, o ani resmen sifirliyor ve tekrar gelip kapiyi caliyor... Taaa ki o kisi acana kadar... Her gelenin dugmelerini fermuarini ayakkabisini o cikaracak, kapiyi acacak.. Rituelleri var, onlar uyulmazsa cinnet geciriyor.. Cok mizmiz oldu... Sumukleri salyalari yerlere degene kadar susmadan agliyor...dedigi olmazsa kendini kaybediyor..artik bende de sabir namina bisey kalmadi, daliyorum buna.. Mesela arabadan inmiyor, bagirt cagirta kucaklayip aliyorum... Yarim gun agliyor..

ya bu cocukların cığ gibi sıkıntıları büyüyor her gecen gun...
evelallah sen basa çıkarsın ama harbiden zorrrr.

Çok geçmiş olsun canım yaaa...boğaz enfeksiyonu çok ateş yapar..
İğnelerini sağlık ocağında yaptırıyorsun değilmi.?
Nedense iğne konusunda bana sağlık ocakları daha güvenilir geliyor sürekli o işi yaptıklarından heralde eli hafif derler ya ondan .:)

Dün eşimin beli tutulmuş işte.:( bir iki gündür fenaydı zaten...
Kasılıp kalmış canım benim...Allahtan şirket doktoru ordaymış hemen gelip kas gevşetici iğne yapmış ama şimdi diyoki bel ağrısını unuttum totomun ağrısından.:)

LEahçım çiğ çok severim dediğin gibi seri bir şekilde hızlı hızlı yutuyorum..
bende soracaktım oğlanı ama sonra sen anlatırsın diye vazgeçtim...
Düzelir yaa çok ta üzerinde durmamak gerek..Hissedip iyice abartıyorlar..
Ben kızdan çok çekmiştim ..Şimdi çok şükür herşey düzeldi unutuldu bile...

:nazar::nazar: ne güzel ..inşallah iraden hep böyle kalır...

haşhaşlı çörek mmmm :56:

Yeğenim ve eşinde vardı kan uyuşmazlığı gebeliğinde iğne yapılmıştı..

özel sağlık merkezin de yaptırdım dr da ordaydı. ocak ters kalıyor bize fena değil di yapan kız bugun 3 tane iğne var yarında gidecez

Back
X