ya iştah degil derdim inancım azaldı ne hikmetsep
amaaan sala bacım hergün sıkmanın anlamı yok. sal birgün. korkarak değil kaçarak sınırlayarak değil zevk için ye. zaten o zaman iştahın kendi kapanıyor. yeme içme isteğin gelmiyor.
bÜ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya iştah degil derdim inancım azaldı ne hikmetsep
amaaan sala bacım hergün sıkmanın anlamı yok. sal birgün. korkarak değil kaçarak sınırlayarak değil zevk için ye. zaten o zaman iştahın kendi kapanıyor. yeme içme isteğin gelmiyor.
bÜ
Eki Görüntüle 357661 Eki Görüntüle 357660 Eki Görüntüle 357662
merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
eliptik bisiklet bulmuştum ikinci el temiz satılmış
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..
günaydınlar herkese
sabah tartıldım 101 gördüm ki imkansız 98lerdeydim
kabızlık yüzünden sanırım
4 gün oldu bugün tuvalete çıkamadım
bitki çayı falan içeyim en iyisi fayda eder belki
Banu gec oldu ama dogum gununu kutlarim. Esinle ilgili gelismelere de sevindim. Ancak annanemin bir sozu vardir: ac koyma hirsiz edersin, cok soyleme arsiz edersin derdri.. Sen de ikide birde bosarim dersen arsiz olur, etkisi kalmaz... Dedin mi yapacaksin, yapmiycaksen demiyceksin arkadasim...!!!
ceco eşinle güzel bir gece geçirmene sevindim canım ayrıca leahın dediğinede katılıyorum öle hemen boşanma lafı etme canım arkadaşım tabiki ayrılamazsın sevdiğinden ama olsun...
Günaydınnn..
Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)
Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...
cecoooo nerdesin dün akşam nasıldı dizinin devamını bekliyoruzzz
canım sağolasın ya dondum valla resmen . neyse bugün iyiyim yarında zaten tatil günüm :) bende yorgana sarılarak uyumayı severim ama üşümeyi sevmem benimde belim açıkta kalmayacak gıcık olurum yoksa :)
ne güzel demek eniştemle konuşup anlaştınız. ne yapsın adamcağız gurur yapmıştır sende anla canım ya. ama tabi söylese daha iyi olurdu.
yediklerinide dert etme cumaya hiçbir şeyin kalmaz merak etme.
ceccoooo
tatlım yaa senin alattıkların hem yüzümde bir gülümseme oluşturdu hemde benzer bir durumu yaşadığım için
erkeklerin geç haklısın demesi aslında bizi üzmekten ve daha fazla sinirklendirmekten başka bir işe yaramıyorr
ah bir bilseler anında söylemenin ne kadar önemli olduğunu:44::44:
doğum gününün güzel geçmesine ve mutlu olmana çok sevdindim tatlımm![]()
Eki Görüntüle 357661 Eki Görüntüle 357660 Eki Görüntüle 357662
merhaba bayanlar..bayadır doğru düzgün topiği takip edemedim.iyisinizdir inşallah. annemlere geldim yine
eliptik bisiklet bulmuştum ikinci el temiz satılmış
110 kiloyken giydiğim kotumu ve 92 kiloda giydiğim kotumu ekliyorum 1 parmak eksilmişim kotlarımdan..
Leah,annannenin sözü ne güzel ve doğruymuş ..biliyordum bizdede söylenirdi o, ama unutmuştum..
---------
Bugün iki komik olay yaşadım birincisi yemeğe kıymalı karnabahar yapmak için karnabaharı yemeklik hale getiriyorum bir yandan ağzıma atıp duruyorum..
Bir baktım yarısı ancak kalmış..:))))
Ohaaaa dedim yani ayuluğun bu kadarı.:))
Diğeri oğlum bu aralar bişeyleri söküp tekrar montelemekten acaip zevk alıyor ve vakit geçiriyor özellikle arabalarını.
Şu sürpriz yumurtalar olur ya. onların oyuncaklarını kendisi yapmaya çalışır vs.
bugünde yine bişey birleştirmiş geldi büyük bir zaferle annneee baaak nasıl yaptım bunu..
Bende öyle bir seviniyorum ve takdir ediyorumki onu.. sanırsın yeni bir canlı türü bulmuşuz.
ben artık sanatçı oldum demi dedi..Bunu derken bir yandan pipisini tutuyor çişi geldiğinde yapar onu..
bende övgüler eşliğinde hadi annecim çişini yap dedim..
Anne sanatçılar çiş yapmaz dedi.Ben dumur tabiii..
Çocuklar ne ilginç hakkaten..
Banucuğum geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de çıtır nice yaşlara...
dalko dün gece fene ateslendi saat 6 da düşürebildim. 10 da başladı tekrar. yine ilaç verdim 13 gibi dr götürdüm. dr fena dedi boğazı şişmiş, bronşit başlangıcı dedi. akciyere akıntı var dedi, iğneyi yazdı. neyse vurdurdum, ateş düşürücüsü, öksürük şurubu bir de soğuk algınlığı ilacımız var. umarım bu gece daha iyi olur. uyuyor şimdi.
Yagdan ibaret olan sensin kizim... Yena ve ben citiriz.... Ha ha .. Kemik suyuna haslamayiz....
YenA benim ortanca felaket takintili bir oglan.. Oyle boyle degil...mesela yuvanin kapisini sadece bir kisi acarsa giriyor. Baskasi acarsa gormezden geliyor, arabaya kadar geri donuyor, o ani resmen sifirliyor ve tekrar gelip kapiyi caliyor... Taaa ki o kisi acana kadar... Her gelenin dugmelerini fermuarini ayakkabisini o cikaracak, kapiyi acacak.. Rituelleri var, onlar uyulmazsa cinnet geciriyor.. Cok mizmiz oldu... Sumukleri salyalari yerlere degene kadar susmadan agliyor...dedigi olmazsa kendini kaybediyor..artik bende de sabir namina bisey kalmadi, daliyorum buna.. Mesela arabadan inmiyor, bagirt cagirta kucaklayip aliyorum... Yarim gun agliyor..
Bugün kızım ve oğlumla alışverişe gittik ..Kıza converse ayakkabı almamız gerekiyordu.. birde pazar vardı orayada uğramak istedim eşofman altı almak için kendime..
Oğlum deli gibi yürüyo elini tutmama rağmen kafası bir yerde ayakları bir yerde.. Tam pazar girişinde ayaklarımız dolandı dengemi sağlayamıyorum. önce oğlan sonrada üzerine ben...Nasıl korktum ama bişey olacak diye. sonuçta o 18 kilo ben 100 kilo.(
bugün yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kuru kayısı
ara öğün:yarım greyfurt
5 adet badem
öğle:1.5 kepekli grissini
3 yk light yoğurt
1 kk lor peyniri
ara öğün:3 diyet bisküvi
akşam:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
bugünkü sporum:60 dk spor salonu,30 dakika Leslie,100 mekik
Kız sen diziyi kaçırmışsın artık tekrarını okursun hatta okumuşsundur
Çok sağ ol güzelim evet güzel geçti şükür inşallah bir dahaki dahada güzel geçer
Hepimiz şu kilocuklardan bir kurtulalım da sonra eminim bütün eşler aman hatunlar elden gitmesin diye daha bir deli divane olacaklardır![]()
ben de başlarda hep hesaplıyordum ama şimdi pek düzenli yemediğim için hesaplıyamıyorum akşam da 2 mercimek köftesi 1 kaşık yoğurtlu kereviz salatası booooool yeşillik yedimHaşhaşlı çöreğe bayılırımmmm. Afiyet bal olsun canım . Çok kaçırmamışsınkı ara öğünlerde bısey yememıssın zaten.. Öğlen yedıklerın maksımum 700 kalorı olsa sabajh da 200 900 kalorı yani. Aksama hıcbısey yememezlık etme derım ben gercı müsli yiycekmıssın. Ben hesaplıyorum da gunluk 1300 ıle 1450 kalorı arasında alıyorum ben genelde. Dıyet lısteme bakarsak 1300 kalorı felan eder ama benım bıraz kacıyor sanırım. Bazen 1600 kalorılerde yedıgım oluyo ıste o zama kılo veremıyorum
kemik yazmışsın ya direk " ah keske kemik olsa bolca et ve yağdan bir ekibiz" dedim kendi kendime![]()
Bugün kızım ve oğlumla alışverişe gittik ..Kıza converse ayakkabı almamız gerekiyordu.. birde pazar vardı orayada uğramak istedim eşofman altı almak için kendime..
Oğlum deli gibi yürüyo elini tutmama rağmen kafası bir yerde ayakları bir yerde.. Tam pazar girişinde ayaklarımız dolandı dengemi sağlayamıyorum. önce oğlan sonrada üzerine ben...Nasıl korktum ama bişey olacak diye. sonuçta o 18 kilo ben 100 kilo.(
Sağ ol canım hep birlikte inşallah![]()
gulma nasıl oldun canım gittinmi doktora ne dedi :26:
Her gün düzenli olarak bitki çayları içiyorum ama henüz pek bir fayda etmedi herhalde ki hala kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum
İki kronik kabız ne yapsak da kurtulsak bu durumdan
Eminim seninde fazlan ödemdir birde kabızlığa bağlıdırüzülme cumaya kadar gider inşallah artılarda.
ben de başlarda hep hesaplıyordum ama şimdi pek düzenli yemediğim için hesaplıyamıyorum akşam da 2 mercimek köftesi 1 kaşık yoğurtlu kereviz salatası booooool yeşillik yedim
leslie yapsam huzurlu olacağım ama canım istemedi hiç yürüyüş zaten nerdeyse imkansız diz boyu kar var dışarda
Canım fazla kacırdıgını dusundugun gunlerde Açaili Yenil çay içebilirsin. İçindekiler yağ yakımını hızlandırıyor. Bende gercekten cok ıse yapıyor eger denemedıysen
Mutlu, başlatma balonuna da umuduna da... Yarın 1 Mart, yeni bir sayfa açıyorsun artık. Havalar kötü gidince, Dalokay da hastalanıp sana zor zamanlar yaşatınca moralin çöktü bence senin. Moral çökünce ne oluyor? Yemekten hırsımızı alıyoruz, hayatımın kontrolü bende değil, ben de kontrol edebildiğim bir şeyden alırım hırsımı diyoruz... Sen de hırsını almak istiyor gibisin, ama her şey hazır olarak olmuyor ki canım. Bazen de biraz zorlayarak oluyor, hadi zorla kendi yarın daha kötü de olsan, yorgun da olsan, bıkkın da olsan yap başlangıcını...kızlar benim kendime inancım çok azalmış yahu, hiç zayıflayacakmışım gelmiyor. nedense yine balon gibi söndü içimdeki umutlar. offffff.
Sabah rahat konuşamadık, Beyzacığım. Aaaaah aahh diyerek başlayacağım söze. Sen bana sor kızım o takıntıları. Ne çektim benim minik cadıdan. Seninkinin de tam yaşı. Bizim de aynı dönemde olmuştu, 5-6 ay da sürmüştü. Bak sana bir kaç örnek vereyim:Mutlu ogluna gecmis olsun. Bu kis amma surunduk arkadasim ya.. Bu arada baska seylere bozulup bozulup kendinden umudu kesme... O kadar kiloyu verdi , recetesi sende, yolinu biliyorsun kendine inan...
Bu arada iyiki varsiniz, oglumla ilgili dertlerim vardi, bugun umut ve semiran ile konustum. İcime su serpildi. Semosum canim benim, elinden geldigi gibi yardimci oldu bana.. Bir tanesiniz hepiniz... Kemik bir ekip olduk...
...
Yenacığım başladım vallahi, yeniden kreş kapılarındayım :)) Kızım ile 5 gün gitmiştim, o zavallım da 2.5 yaşındaydı başladığında, sonra koydum servise kendi kendine gitmişti; ama oğlan başka türlü. Ben yanında olduğum halde gitmek istemiyor, servisle tek başına nasıl gidecek bakalım. Orada da çabuk sıkılıyor, sürekli tırmanmak-atlamak-zıplamak istiyor, kurallara uymak istemiyor, yaşıtı çocuklara tekme tokat girişiyor. Tam bir haylaz. Haylamak zor olacak bu yavruyu. Öğretmeni çok tuttum, okulu zaten biliyorum ama gene de içim tam rahat değil.Umutttçum yeniden kreşe başladın değilmi.? :)
Nasıl gidiyor.?
Ortam yaptınızmı kendinize.:)
slmlarrr
...umutçum demek eşini de ikna ettin valla en iyisinin yapmışsın.1 kg verdi demek 3 günde nasıl bir metobolizmaları varsa...bi de norml yemiştir yemeklerini değilmi ?sadece atıştırmayı kesmek onlar için yeterli oluyor.benimkideöyleydi daha gençken ama şimdi daha yerleşti sanki kiloları.aynen duruyor kocs bir göbiş.ama umursadığı da söylenemez...hikayeyi daha doğru hatırladın evet ben pek hatırlayamıyorum nedense.b 12 mde iyiymiş ama balık hafızalıyım baya.geçen görümcem varken kalan yemeği küçük bir tencereye boşaltıp kapağını kapadım.sonra görümcem sordu nereye koydun diye.bende ışk hızıyla dolaba kadlrıdım herhlde diye düşünürken(hatırlamıyordum) dolapta göremeyince görümcem boş tencerelerin oraya bakalım dedi ve tencere ordaydı.....unutsak kokardı bi de hemencik.kafaya bak