Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

unutmadan menümü paylaşayım...

sabah
1 mandalina

kahvaltı
tam bugday ekmek yağsız kaşarlı tost,zeytin,çay

sade türk kahvesi

öğle
tarhana çorbası,köfte

acıkırsam...1 armut

akşam
tavuk,salata

aralarda çay,yeşilçay,rezene,sarı kantaron çayı...:)

Bugün bi değişiklik olsun ben de menümü paylaşayım:) bugünki menüm sırf et, Haftada 2 gün üst üste et menüsü yapıcam diğer günler öğle et akşam sebze

Sabah 2 dilim tahıllık ekmek, 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık

Ara: 1 kuru incir

Öğlen 80gr light ton balıklı marul salatası, 1 dilim tahıllı ekmek

Ara 1/2 paket light bisküvi yanında 1 meyve ya da ayran

akşam Izgara but, salata, 1 dilim ekmek

ara: 2 meyve( elme ve postakal yerım)

Gece: ders calıstıgım ıcın acıkırsam 1/2 paket diet bisküvi ye dedi diyetisyen

amaninn booo arkadaşların listesine bekınca benımkı çokmuş ben bunla bile anca doyuyom kızlar hayatta yıyemem öle azıcık:1:

tünaydınnn kızlar....:16::16::16:

baharcım kilo konusunda onurla paylaşım yaparak seni kırmasına izin verme bu konuda nevinin yazdıklarına katılıyorum...bilerek veya bilmeyerek en hassas olduğumuz yerden kırıyorlar...:47:

Yok zaten bundan sonra hiçbirşey söylemem. Şu saat oldu hiçbirşey yazmadım o da yazmadı. 135 kiloluk halimi görse ne diyecekti çok merak ediyorum. Bulmuşta buluşturuyor :47:

Sen nasılsın yağmurgözlüm. Sağlığın nasıl duygusal anlamda nasılsın :26:

ayşe,ceco
mutlu,banu,
beyza,beyzuş
umutt, yamurgözlü

varmı başka istanbul güzelleri.

Beeeeeeeeen beeeen :3:

Eğer istanbulda işim olurda oraya gelirsem mutlaka gelirim Allah zeval vermezsee :16:

merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmen :1::1::1::1: bende yazı yazıyorum bu hengamede MUTLUM canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi ASUMANIM canım görüşemiyoz AYŞEM üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur YENA LEAH(BEYZA) BEYZUŞ ABLA sizi de özledimmmmm YAĞMURGÖZLÜM ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....:16::16:

ayşe,ceco
mutlu,banu,
beyza,beyzuş
umutt, yamurgözlü

varmı başka istanbul güzelleri.
bende gelmek istiyorum canım çok görmek istiyorum sizi. Pazar günü olsa ortak bir noktada buluşsak eşimi kandırım getirir beni:16:

merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmen :1::1::1::1: Bende yazı yazıyorum bu hengamede mutlum canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi asumanım canım görüşemiyoz ayşem üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur yena leah(beyza) beyzuş abla sizi de özledimmmmm yağmurgözlüm ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....:16::16:

mrb canım sık göremiyoruz seni özledim valla. Ahh samsunu öyle özledimki...gitmekyi istiyorum ama diyorum şöle 2-3 kilo veriyimde biraz fark etsin 1-aya dayanamaz gelirim bu sefer napıp ne edip görüşürüz allahın izniyle okuluna gelirim valla:9:

unutmadan menümü paylaşayım...

sabah
1 mandalina

kahvaltı
tam bugday ekmek yağsız kaşarlı tost,zeytin,çay

sade türk kahvesi

öğle
tarhana çorbası,köfte

acıkırsam...1 armut

akşam
tavuk,salata

aralarda çay,yeşilçay,rezene,sarı kantaron çayı...:)

slm canım nasılsın menün çok güzel dr tavsiyesimi kendinmi hazırlıyorsun ..birşey sorucam sarı kantoron içiyorsun faydası varmı ben depresyon ilaçlarımı bırakırım belki .yarın dr gidip iyleştigimi söylicem azaltarak yada sarı kantoron içerek devam ederim bakalım dr ne dicek

merhabalar 26 bebeden fırsat buldum geldim sabahta giremedim dünde uğrayamadım geçmişi okurken zaman geçti 1 saatir burdayım ancak yazıyorumm soğuk bir kış gününde ama karsız bir samsundan merhabalar nasılsınız hatunlar ben iyiyim serbest oyundalar çocuklar sınıfı bir görseniz savaş alanı gibi bütün oyuncaklar yerlerde boğuşuyolar resmen :1::1::1::1: bende yazı yazıyorum bu hengamede MUTLUM canım geçmiş olsun dalokiye iyi bakk öptüm sizi ASUMANIM canım görüşemiyoz AYŞEM üzme kendini herşey yoluna girer su akar yatağını bulur YENA LEAH(BEYZA) BEYZUŞ ABLA sizi de özledimmmmm YAĞMURGÖZLÜM ablacım seni facede görüyorumm herkesi çok öpüyorum adını yazmadığım herkesi de öpüyorum kimseyi ayırt etmiyorum....:16::16:

canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN KUTSAL MESLEGİNDE .TEK HAYALİM ÖGRETMEN OLMAKTI AMA OLMADI .ÖGRETMENLERE AYRI BİR SAYGIM VAR .AMA KÜÇÜK KIZIM EDEBİYAT ÖGRETMENİ OLUCAKMIŞ ŞİMDİ LİSE 3DE OKUYOR BENDE SENİ ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OL

ya iştah degil derdim inancım azaldı ne hikmetse
benimde yaşa isteğim azaldı derler ya çok isteksizim. düğün müğün azcık heves yaptım ama umrumda bbile değil elimde olsa sen git ben gelmiycem derim.
geşmiş olsun hoş geldin tekrardan...

canım sıkılma hersey olacağına varıyor çektiğim stres sana kalıyor...

baharcım bana kızmada ya onur kendine aşırı derecede güveniyor ya da sen çok fazla paylaşımcısın kilo konusunda onunla...kilo meselesini hayatının merkezine koyduğunu çok belli ediyorsun ona yahu ben eşimle bile girmiyorum bu konulara ne gerek var beni neden diline dolasın ki potansiyel var...

ona kızma bu zemini sen hazırlıyorsun oda yorum yapıyor kendince seni gaza getirmye çalışıyor tabiki bunuda kırıcı yapıyor farkında değil galiba...üzülme canım sen çok güzel bir kızsın:nazar::nazar::nazar:
akıl vermek değil niyetim ama ben olsam kilo meselesini konuşmazdım onunla. hatta ufak tefek artı eksileri söylemezdim. sen azmet görüştüğünüzde anlasın farkı en büyük ders bu olucak...

günaydınnnn...bizde bembeyaz bir sabah uyandık.. bende yarını merakla bekliyorumm..
nevin çok bunaldım arkadaşım düşmüyormu yolun bu taraflara görüşsek yaa :(
sağol canım ates yuzunden ağladığı için extra ağlamasına gerek kalmadı. ilaçlar iyi geldi ama biz de antibiotik dunyasına bu iğnelerle hızlı bir giriş yapmış olduk.
aman canım çocukla çok zor allah sabır versin.
Haklısın ondan söylüyor bu kadar hassas olmama rağmen bu konuda gereğini yapmadığım için söylüyor :25:

Evet ya ben kilo konusunu çok paylaşıyorum tartılıyorum ona msj atıyorum 300 gr vermişim 500 gr almışım falan diye :25: Evet artık kiloyla alakalı hiçbirşey söylemiycem ona :14: Böylece beni üzemeyecek :25:

azcık şikayet etsen ilk cevabı şu olcak ben sei azimlendirmek için hırs yap diye söyledim. cevaplar aynıdır. kızlara katılıyorum.

slm canım nasılsın menün çok güzel dr tavsiyesimi kendinmi hazırlıyorsun ..birşey sorucam sarı kantoron içiyorsun faydası varmı ben depresyon ilaçlarımı bırakırım belki .yarın dr gidip iyleştigimi söylicem azaltarak yada sarı kantoron içerek devam ederim bakalım dr ne dicek

Canım ben de içiyorum son 3-4 gündür sarı kantaron ve şerbetçiotunu karıştırarak eğer anksiyete bozukluğun varsa kesinlikle tavsiye ederim benim içimdeki huzursuzluğu korkuyu aldı çok şükür 10 gün olsun hiçbirşeyim kalmaz diye düşünüyorum :16: sabah akşam büyük bir kupa içiyorum dr. danış bakalım ne diycek :26:

bunu denedim ekmek gibi oldu öle kuru pasta gibi sert olmadı
PEYNİRLİ KURU PASTA(her evre)

Tarif: 1 paket BİM Kaanlar lor peyniri (500 gr), 3 yumurta, 8 kaşık yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu, yarım demet dereotu, az çörekotu, yarım çay kaşığı kadar tuz.. 1 yumurtanın sarısı ayrılır, çörekotu hariç tüm malzemeler güzelce karıştırılır ve top top yapılarak yağlı yağıda yerleştirilir, üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörekotları serpiştirilir. önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirilir. gerçekten tadı harika oldu, aynı pastane kurupastaları gibi oldu, 16 büyük parça çıktı, yani gün başına 4 adet:-)

canım ben de içiyorum son 3-4 gündür sarı kantaron ve şerbetçiotunu karıştırarak eğer anksiyete bozukluğun varsa kesinlikle tavsiye ederim benim içimdeki huzursuzluğu korkuyu aldı çok şükür 10 gün olsun hiçbirşeyim kalmaz diye düşünüyorum :16: Sabah akşam büyük bir kupa içiyorum dr. Danış bakalım ne diycek :26:

ben geçensene martta ilaca başladım ilaçlar hem kilo yaptı hemde unutkanlık hemde eşime karşı sogukluk çok yan etkileri var allahtan eşim çok anlayışlı çok destek oluyor iyleşmem için .bu ara iyiyim ilacı bırakırsam nasıl olurum bilmiyorum.bendede ufacık şeylere üzülüp aglama hastalıgı çok çabuk kırılıyorum

canım ben de içiyorum son 3-4 gündür sarı kantaron ve şerbetçiotunu karıştırarak eğer anksiyete bozukluğun varsa kesinlikle tavsiye ederim benim içimdeki huzursuzluğu korkuyu aldı çok şükür 10 gün olsun hiçbirşeyim kalmaz diye düşünüyorum :16: Sabah akşam büyük bir kupa içiyorum dr. Danış bakalım ne diycek :26:

1 kupaya nekadar koyuyorsun herbirinden onların yan etkisi olmadımı

Son düzenleme:
1 kupaya nekadar koyuyorsun herbirinden onların yan etkisi olmadımı

Yok canım ben Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercana sordum durumumu anlattım o önerdi bu bitkileri bana bir yan etkisi olmadı :26: silme çay kaşığı koyuyorum ikisinden de 1 fincan için

bende gelmek istiyorum canım çok görmek istiyorum sizi. Pazar günü olsa ortak bir noktada buluşsak eşimi kandırım getirir beni:16:

mrb canım sık göremiyoruz seni özledim valla. Ahh samsunu öyle özledimki...gitmekyi istiyorum ama diyorum şöle 2-3 kilo veriyimde biraz fark etsin 1-aya dayanamaz gelirim bu sefer napıp ne edip görüşürüz allahın izniyle okuluna gelirim valla:9:
aa beklerim vallaa gell ne zaman istersen :16::16:
canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN KUTSAL MESLEGİNDE .TEK HAYALİM ÖGRETMEN OLMAKTI AMA OLMADI .ÖGRETMENLERE AYRI BİR SAYGIM VAR .AMA KÜÇÜK KIZIM EDEBİYAT ÖGRETMENİ OLUCAKMIŞ ŞİMDİ LİSE 3DE OKUYOR BENDE SENİ ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OL

ben de seni öptm cnm evet mesleğimiz güzel ama elimizden almaya çalışıyorlar 4+4+4 sistemi ile okul öncesini kaldırıyolar okula başlama yaşı da 6 yaşa çekiliyor bize 5 yaş kalacak o da tabiki aile isterse olacak bakalım norm fazlası olacak kişi çok olacak herşeyin hayırlısı inş:26::26::26:

umutcum nasılsın canım sadece ikimiz varız... ben bu saatte burda olmazdım ama akşamüzeri naz uyuyunca 1 saat bende uyudum şimdide uykum gelmiyor...
Derin, görmeden çıkmışım canım. Ben çıkarken kimse yoktu galiba :) Akşam açık oluyor, gidip gelip okuyor ya da cevap yazıyorum, sonra yollamayı unutup yatmadan kapatırken yolluyorum. Bu aralar benim de sabah saltanatım sona erdi, önce kızımı okula yolluyorum (06.30 kalkıyorum, kız 7.30'da gidiyor) sonra oğlumun kahvaltısı, uyanması, giyinmesi vb. var, yeniden yatamıyorum tabii. Geceleri de sürüne sürüne yatağa gidiyorum :))
günaydınlar kızlar
moralim sıfırın altında eksilerde
dünden beri işle ilgili sıkıntılar var
üsttekilerin sürtüşmesi benim ağzıma etti
ve bugün daha kötü bi gün olacak
belki hiç giremeyebilirim
kendinize iyi bakın

üzüldüm canının sıkılmasına :( Umarım bugün düşündüğünden daha iyi bir gün olur Ayşeciğim.
Sende bayağı zor dönemler atlatmışsın.:(
Delipte geçmesine rağmen geçiyor bir şekilde sağlıklı olsunlarda.En önemlisi o çünkü...

Oğlum okula rahat alışır gibi geliyor banada..tek sıkıntım kalabalıktan hoşlanmıyor 1-2 arkadaş istiyor sadece..
Kalabalık ve gürültü olunca hemen ortamı bırakıyor sıkıldım deyip uzaklaşıyor..
vurma bizdede vardı o yaşta 3 yaşından sonra düzelmişti sizinde öyle olur..

----------
LEahçığım sabır diliyorum sana bizim bu kadar değildi şimdi haksızlık etmeyeyim kıza..
Şimdilerde dikkatimi çeken bir şey var..Özellikle geçen yıldan beri evimize taşındığımızdan beri.. kıza ve eşime göre normal ama bana takıntı gelen bişey yapıyor.. her gece yatmadan önce iki bardak su içiyor..
Niye 1 değilde 2 :26: Böyle işte...

--------
Mutlu,şuan oğlanın hastalığı senin inancını yitirmene sebeb..İyileşince tekrar savaşçı kimliğine bürünürsün..bürün muhakak.:)
Çünkü sen iyi bir başlangıç yapmamıza neden oldun...
Evet, çok haklısın. Geçiyor ama biraz delip de geçiyor :)) Umarım bizde de Barış gibi vurma davranışı düzelir bir süre sonra, gerçi okulda vurma çok azaldı. Barış yaş itibarıyla da tam zamanında başlayacak, bence sıkılma da yaşamaz. Çok sıcakkanlı bir çocuk olduğunu düşünüyorum hiç görmesem de :)) Geceleri içtiği iki bardak da hiiiç takıntı değil bence annesi, her çocuğun vardır böyle ritüelleri. Obsesyon biz yaşadık, insanı bezdiren bir şey. beyza'ya mesajımda yazdım uzun uzun, sadece 1-2 örnek. İnsanın tüm hayatı böyle geçince delirmenin eşiğine geliyor gerçekten :))))
beni de 2 arkadaş ayrı ayrı çağırdı hiç gidesim yok kızlar gitmek istiyor ama yarın da evde olmayacağım bugün evde olmak işimi gücümü yapmak istiyorum dün de misafir vardı işler çok yani
burası da soğuk kar durdu
büyük kızım gözümün içine bakıyor laptopu alacak elimden
ben de bugün bildirim kiloma geldim şükür mutluyum pazartesi 82 yi görünce fena olmuştum valla ama ödemmiş sanırsam şu 7lere kesin dönüş yapmam lazım artık yaaaa
sen nasılsın canım pek fazla muhabbet edemiyoruz bu ara
Asuman, yerinde olsam bildirim öncesinde hiç çıkmam canım, mutlaka bir şey ikram ediliyor, mutlaka ucundan alınıyor vb. Zaten işin de varmış; soğukta benim bile canım istemedi :))

Back
X