Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr sellaaaammm :16::16::16:
resmen saatlerce ankaranın karında yürümeye çalıştım
merkezde bile çok fazla kar var
resmen dışarda leslie yapıyor herkess :9::9::9:

8li rakamları gören ben (89 da olsa bu rakam :9: ) resmen 55 e düşmüşüm gibi yürüyodum dışarda
bu bile nasıl motive ettiyse beni tüy kadar hafiftimm resmenn :32::32:
ama bu motivasyonumu buarası sağladı
tüm arkadaşlarıma teşekkürler :16::16:

berbat bi gündü moralim berbat
böyle ortamda stres altında çalışmaktan
üstümüzdeki yöneticilerin kendi çatışmalarını bizim burnumuzdan getirmesinden nefret ediyorum
paraya bu kadar değer veren insanlardan da nefret ediyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum ama emir dün yine başladı öksürmeye , yine sümüklendi off offf

ayşecim çokk geçmiş olsun canım
ortalıkta bir salgın var
arkadaşlarımın çocuklarıda
bir gribi atlattık derken dieri başlıyor diyorlar
acil şifalar canımm

yenacım canım biliyorsun ben yarın yokum o nedenle bugünden bildiriyorum canım, şimdiden ellerine sağlık

bu hafta kilom: 73.2 :))):nazar::nazar::nazar:

[ilbatum sana bir nazar boncugu vermek istedim :nazar::nazar:
canım maşallahh darısı bizim 7li kilolarımıza olsun
6ları dört gözle bekliyorumm :16::16:B]

hafifiiimm ben hafifiiimm hafifiiimm hafifiiiimm , hoplarım , zıplarım , uçarım , kaçarım :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::

maşallaahh şekerim hayran kaldım bu motivasyona
tam gazzz devammmm
:21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::46::16::16::16::16:

buarad akşam menüm:
-tavuklu salata (yağsız, limonlu ve nar ekşili)
-yanında bol şekersiz çay

dışarıda olduğum için akşam ara öğünümü
200 gr yağsız denge süt ve 2 porsiyon meyve ile tamamlıycam
inşallah yarın 88.90 a olmaya bile razıyım

Son düzenleme:
bugün yediklerim:
sabah:1 kabak yarım kk peynir ve 1 yumurta ile omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
5 badem
öğle:special k ve süt
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:6-7 yk kıymalı karnabahar
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt

spor:60 dakika spor salonu + 200 mekik

8li rakamları gören ben (89 da olsa bu rakam :9: ) resmen 55 e düşmüşüm gibi yürüyodum dışarda

ortalıkta bir salgın var
acil şifalar canımm

tam gazzz devammmm

buarad akşam menüm:

Yarın kontrolun mu var canım. Ben de 90lardan 80lere ındıgımde cok sevınmıstım cunku bır turlu ınemıyordum.

maşallah özlemcim 7leri bile bitireceksin az kaldı
sağol asucum inşallah az kaldı ya çok azmettim bu kez 2 aydır 1 al 2 ver ,bu ben değilim dedim ve sarıldım işe :)
darısı sizlere inşallah
En güzelini yapmışsın :) Haftaya çizelgeyi yakalarsın da, geçersin de inşallah :nazar:

Evet ben de onu düşündüm. Cumartesi çalışan arkadaşlarımız varsa öğleden sonra da buluşabiliriz belki? Nasılsa havalar geç kararır o tarihte? (Genelde Cumartesi yarım gün mesai oluyor diye...) Ben hafta içi de uygunum, çoğunluğa uyarım aslında...

İyiyim canım, takıldım sana azıcık :))) Şu gün alma meselesinden dolayı 6 yaş deniyor demek... Gerçekten zor öğretmenlerin durumu :( Biz bütün gün 2 tanesini idare edemiyoruz yahu..

Maşallah Özlemciğim :nazar:
sağol umutçum darısı sizlere inşallah ama benim daha yolum var :) önce 65 sonra 57 kısmetse :)

ortalıkta bir salgın var
acil şifalar canımm

tam gazzz devammmm

buarad akşam menüm:

inşallah canım ya bu arada boncuk için çok teşekkür ederim, sizlerde sırasıyla göreceksiniz . bende buraya başladığımda 100 kiloydum şu an 73.2 yani isteyince oluyormuş canım. darısı sizlere inşallah.... bende daha buralardayım nasılsa, yardımcı olmaya çalışırım :)

iyi akşamlar uzun süredir menümü paylaşmıyordum paylaşımı kestiğimden beri iyce cozuttum
utanarak menümü paylaşıyorum:17:
sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
1 haşlammış yumurta
tere
öğlen
çiğ köfte yedim adet sayısı veremiyorumçok yedim
1 bardak ayran
akşam
4 çiğbörek:50:
yarın basküle hangi yüzle çıkacağım hiç bilmiyorum:50:

Yarın kontrolun mu var canım. Ben de 90lardan 80lere ındıgımde cok sevınmıstım cunku bır turlu ınemıyordum.

evet canım cumartesiydi cumaya aldırdım artık yarın sabahtan kontrolüm var
benim tartı 89 u tam net gösterdi ama umarım doktorun tartıda 88i görürüm

sağol asucum inşallah az kaldı ya çok azmettim bu kez 2 aydır 1 al 2 ver ,bu ben değilim dedim ve sarıldım işe :)
darısı sizlere inşallah

sağol umutçum darısı sizlere inşallah ama benim daha yolum var :) önce 65 sonra 57 kısmetse :)

inşallah canım ya bu arada boncuk için çok teşekkür ederim, sizlerde sırasıyla göreceksiniz . bende buraya başladığımda 100 kiloydum şu an 73.2 yani isteyince oluyormuş canım. darısı sizlere inşallah.... bende daha buralardayım nasılsa, yardımcı olmaya çalışırım :)

süper kilo vermişsin canım yaa mmaaaaşşşaaalllaaahh bir nazar boncuğu daha :nazar::nazar:
ne kadar sürede verdin?
benim en büyük şansım metabolizmamın çok hızlı çalışması
3 ayda (ki 1. ayımda sadece 3 kilo vermiştim) toplamda 16 kilo verdim
benim en büyük eksiğim ne yazıkki motivasyon ve dengesiz beslenmek :25::25:
inşallah bir yoluna soktum mu bir daha koruyacağım kilomu
umarım bende 70 leri 60ları hatta hedefim 55i görmek
hep birlikte zayıflayacağız inşallah :16::16:

Benım tartıda dıyetısyenın tartısından fazla tartıyor genelde. 88 gorursun bence. Benım kontrol 13 martta hedef 79ları gormek artık gormem lazım yaa. Bakalım ne olcak.

sen 2 haftada bir mi gidiyorsun??
benim haftalık kontrollerim.
6 ayda birde kan tahlili istiycekmiş öyle dedi.

inşallah öyle çıkarım canım yaa walla çok azimliydim bu hafta sadece 1 gün spor yapmadım
heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
saol canım seninde canın sıkkınmış buara gecen sene dalokay bir ara neredeyse hiç 1 saat aralıksız uyumamaya başladı. gece gündüz 20 dakka uyuyor 30 dakka memede uykuya geciyor hooopp 20 dakka sonra gene uyanıyor. 6 ay böyle yaşayınca ve ne hikmetse sen kızım 1-2 saat dinlen diyende olmadı sen azıcık dolaş kendine gel diyende bir gece saat 8 sıralarındakriz gbi bişi geçirdim. çocuk yatağında ağlıyor ben salonda... 1 saat ağladı uyudu 3-4 saat. neyse daha iyiyim şimdi. sen 3 çocukla neler yaşıyorsundur Allah kolaylık versin. beni 1 tane 6 ayda nakavt etti okadar diyeyim.

mutlucum 3 çocuğun tabiki sorumluluğu vs hiç bitmiyor zor ama senin yaşadığın da kabus gibiymiş emin ol.uykusuzluk insanı mahvediyor gerçekten.bi de gurbette olunca herşey daha zor.ablamlar hiç gurbet bilmedi ya yanlarında ben vardım zor anlarında yada annem vardı.burda ben tek başımayım...bazen zihnimde ıssız bir yerde olduğumu hayal ediyorum bol yeşiilik ve sessizlik olan bi yer.deliriyormuyum acaba:???çoğu zaman sağlıklı olsunlar diyerek şükrediyorum.aslında oynamayada başladılar yani birbirleriyle mutlu da oluyorlar kavgada ediyorlar. ama annenin arada yalnız başına kafasını dağıtması arkadaşlarıyla buluşması vs şart.hatta mümkünse karı koca yalnız da vakit geçirmeliler ama zor işte bunlar...

sağol önerin için her gün 2 fincan yeşilçay içmeye çalışıyorum açaili de içtim güzel gerçekten yeşilçayın içmediğim çeşidi pek yok sanırsam:1:
ece canım haklısın kolay değil 3 küçük çocukla uğraşmak Allah kolaylık versin
inşallah havalar az düzelse de çıksam yürüyüşlere yaa kar kış demeyip atasım var kendimi yollara
gidip bi yeşilçay daha içeyim ben en iyisi yatmadan önce

asuuu kar gitsin atalım kendimizi yollara...bizde bir buluşma ayarlasak iyi olur şu soğuklar geçsinde.

Canım benim, iyi bile hatırlıyorsun sen ya. Benim oğlan ufakken -ki bende 2 tane var malum- yerde miyim gökte miyim bilemezdim. Bir kızla uğraş bir oğlanla uğraş, günlerce evden çıkama, deli gibi olurdum. Bir hafta boyunca kızımı okul servisine bırakmak dışında evden adım atmadığımı biliyorum. Servise de pijama ile çıkıyordum, kolumda yeni doğmuş oğlum ile... Bir gün saçlarım o kadar dolaşmıştı ki (günlerdir taramamışım demek) "saçını süpürge etmek" deyimi kafama dank etmişti. Sahiden süpürge gibi olmuştu saçlarım. Oturduğum yerde kokoşlar bol miktarda, tip tip bakıyorlar gibi gelirdi. Herkes mis gibi parfüm kokarak işe giderken ben salkım saçak okula yolluyordum çocuğu.
Senin tencere hikayesine benzeyen çoook hikaye var bende de :))
Şimdi şimdi kendime geliyorum biraz. Oğlum 3 yaşını bitirince biraz daha nefes alırım gibi geliyor. Zaman akıp gidiyor be tatlım, sağlıkları yerinde olsun, bu günler de geçiyor. Tabii en zor anne için geçiyor. Kolaylıklar diliyorum sana...

.....

Kim var kim yok bilemiyorum, peşinen herkese iyi geceler diliyorum :))

hakikaten zor dönemler bebek doğduktan sonraki ilk aylar iyice şaşkın oluyor insan her bakımdan ..evden çıkamamak ,iki insan yüzü görememek ,bi de herkes kokş kokoş gezrken hem kilolarımızdan nefret edip hem bebelerle uğraşmaktan kendimize bakamayıp iyice mutsuz olmuşuzdur....

ece atalım canım yollara kendimizi yoksa durum iyi olmayacak ben bugün bile atıyım dedim ama gözüm kesmedi
buluşmayı da ayarlarız hava açsın da ankaradaki diğer arkadaşlar da gelir belki

ece atalım canım yollara kendimizi yoksa durum iyi olmayacak ben bugün bile atıyım dedim ama gözüm kesmedi
buluşmayı da ayarlarız hava açsın da ankaradaki diğer arkadaşlar da gelir belki

bizzat ben varım ankara buluşmasında şehirdışında olmazsam
havalar biraz düzelsin yapalım organizasyonu :32::32::32:

Son düzenleme:
Geçmişi okumak gözümde büyüdü pek bakamadım geçen cumadan beri hiç giremedim 100 küsür sayfa birikmiş evde büyük temizlik yaptım canım çıktı duvarları sildim cam, kapı tam 5 gün sürdü ama değdi evim mis gibi oldu yaz sonuna kadar yapmam artık büyük temizlik

evet canım cumartesiydi cumaya aldırdım artık yarın sabahtan kontrolüm var
benim tartı 89 u tam net gösterdi ama umarım doktorun tartıda 88i görürüm

süper kilo vermişsin canım yaa mmaaaaşşşaaalllaaahh bir nazar boncuğu daha :nazar::nazar:
ne kadar sürede verdin?
benim en büyük şansım metabolizmamın çok hızlı çalışması
3 ayda (ki 1. ayımda sadece 3 kilo vermiştim) toplamda 16 kilo verdim
benim en büyük eksiğim ne yazıkki motivasyon ve dengesiz beslenmek :25::25:
inşallah bir yoluna soktum mu bir daha koruyacağım kilomu
umarım bende 70 leri 60ları hatta hedefim 55i görmek
hep birlikte zayıflayacağız inşallah :16::16:

görürsün inşallah canım ya sen kurallara uy yeter tamam mı :)

valla görenler şaşırıyor artık doğumdan önceki ve sonraki halim arasında bayağı bir fark var ee baksana 27 kiloluk bir insanı attım üstümden :) ben hep olaya damacana diye başladım ,düşünsene bir damacana 19 kilo ben birini indirdim sıra ikincide :)
ben ağustos ortası gibi başladım canım 6 ayda falan işte. ne güzel seninde metabolizman hızlıymış iyi değerlendir o zaman.
ne güzel sende bayağı vermişsin bu böyle devam eder inşallah:nazar:
benimde dengesiz beslenmek sorunumdu ,allah şükür motivasyon sağlayacak şeyler buluyorum şimdilik :)
örneğin nisan sonu bizim evlilik yıldönümümüz ve ben gelinliğimi giymek istiyorum, 4 mayıs oğluşumun doğum günü fıstık gibi olmak istiyorum :)) bunlar benim motivasyonum işte.
sende hedefler koy kendine hem daha zevkli oluyor hemde inatlaşıyorsun
şu havalar biraz düzelse yürüyüşte yapacağım inşallah
hepimiz istediğimiz kiloya ineriz canım inşalalh

herkese iyi geceler, yarına çok güzel bildirimler yapın inşallah :)

bende tekrar edeyim belki gözden kaçar :)

bu hafta kilom : 73.2 :)))

görürsün inşallah canım ya sen kurallara uy yeter tamam mı :)

valla görenler şaşırıyor artık doğumdan önceki ve sonraki halim arasında bayağı bir fark var ee baksana 27 kiloluk bir insanı attım üstümden :) ben hep olaya damacana diye başladım ,düşünsene bir damacana 19 kilo ben birini indirdim sıra ikincide :)
ben ağustos ortası gibi başladım canım 6 ayda falan işte. ne güzel seninde metabolizman hızlıymış iyi değerlendir o zaman.
ne güzel sende bayağı vermişsin bu böyle devam eder inşallah:nazar:
benimde dengesiz beslenmek sorunumdu ,allah şükür motivasyon sağlayacak şeyler buluyorum şimdilik :)
örneğin nisan sonu bizim evlilik yıldönümümüz ve ben gelinliğimi giymek istiyorum, 4 mayıs oğluşumun doğum günü fıstık gibi olmak istiyorum :)) bunlar benim motivasyonum işte.
sende hedefler koy kendine hem daha zevkli oluyor hemde inatlaşıyorsun
şu havalar biraz düzelse yürüyüşte yapacağım inşallah
hepimiz istediğimiz kiloya ineriz canım inşalalh

teşekkürler bu güzel sözlerin için canım :16::16:
tam motvivasyonum bitikken sizleri buldum gerçekten çok güzel oldu benim için
en azından yalnız şavaşmadığımı gördüm
evet bende sürekli motive edici şeyler buluyorum en önemliside
bu sene nişan takmayı düşünüyoruz ve zayıf güzel bir gelin olmak istiyorum
en büyük motivasyonum bu şuanda
ama süpr bişey söyledin
benimda 1. damacanayı indirmeme az kaldı inşallah o insin 2. yi daha çabuk indircem :34::34::16::16:

herkeşlere ii gecelerrr
yarın sabah doktrodan döndükten sonra bildireceğim kilocuğumu
inşallah güzel bir sonuçla dönerimm
:16::16::3::3::3:

Selam kızlar bugün ne geçmişi okuyabildim nede gelebildim topiğe :26:

Benim küçük cadı ablasının parmak boyalarını bulup yemiş akşam üzere son anda yakaladım tabi bir kaç parmak atıp kutunun yarısını yemiş :26: o an ödüm koptu ama çok şükür birşey yokmuş.
Bol bol yoğurt yedirdik ama benim ömrümden ömür gitti şu ana kadar.
Neyse eşim laptobu getirmediği için giremedim kızın bilgisayarını tamir etti ama onunda dersi varmış o yüzden ben bugünlük kaçtım ama yarın sabah bildirimi yaparım inşallah :34:

Umarım herkes iyidir artık geçmişide yarın okurum :1:

Öpüldünüz kocaman :54::54::54::54:

hayirli geceler kizlar
bugün gecmisi okuyacak takatim bile yok
tek kelimeyle coook yorulmusum
insallah sabah kalktigimizda kilocuklar erimis olur

hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

sanirim menülerimi paylasmayi unuttum:)

sabah menüm
1 dilim kepekli ekmek
1 parca sürme peynir
bir kac dilim salatalik

öglen menüm,
1 kasik lahana yemegi
1 porsiyon sebzeli pilav
1 porsiyon tavuklu corba
1 elma

aksam menüm
1 dilim ekmek ,sürme peyniri,1 parca salatalik
1 mango

Benim küçük cadı ablasının parmak boyalarını bulup yemiş akşam üzere son anda yakaladım tabi bir kaç parmak atıp kutunun yarısını yemiş :26: o an ödüm koptu ama çok şükür birşey yokmuş.
Neyse eşim laptobu getirmediği için giremedim kızın bilgisayarını tamir etti ama onunda dersi varmış o yüzden ben bugünlük kaçtım ama yarın sabah bildirimi yaparım inşallah :34:

Hay allah bu çocuklar alem valla...
Çook geçmiş olsun canım..Endişelenip korkmakta çok haklısın..
Doktormu yoğurt yedirin dedi.??

bizzat ben varım ankara buluşmasında şehirdışında olmazsam
havalar biraz düzelsin yapalım organizasyonu :32::32::32:
inşallah yaparız en kısa zamanda buluşmamızı
Geçmişi okumak gözümde büyüdü pek bakamadım geçen cumadan beri hiç giremedim 100 küsür sayfa birikmiş evde büyük temizlik yaptım canım çıktı duvarları sildim cam, kapı tam 5 gün sürdü ama değdi evim mis gibi oldu yaz sonuna kadar yapmam artık büyük temizlik
ellerine sağlık merak etmiştim ben de seni güle güle kirletin canım kar kış demeden yapmışın büyük temizliğini
bu seferki buluşmaya sen de gelrisin değil mi

geçmiş olsun banucum küçük cadı fena korkutmuş seni neyseki bişey olmamış

Back
X