Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar :3:

Offf aklım çok karışık yaaa :25: İstanbuldan iş için 3-4 yerden aradılar onur gel diyor dayım İstanbulda o da gel diyor annemle ablam gitme diyor ama Erzurumda artık psikolojim bozuldu siz biliyorsunuz işte psikiyatriste gittim :25: ne yapacağımı bilmiyorum İstanbula ayak uydurabilirmiyim 2 senedir evdeyim çalışma temposuna alışabilirmiyim hepsi aklımda kocaman soru işareti :26: ne yapacağımı bilemiyorum bana önerisi olan varmı :26:

iyi geceler kızlar

nasılsınız bakalım?

valla kıskanıyorum bu Ankarada istanbulda olanları

ne güzel buluşup muhabbet ediyorsunuz....

bekar olsam hepiniz buluştuğunuz zaman gelirim yanınıza o kadar özendim yani....

yokmu Denizlide olannnnnnnn.................

tüm gün enrejim düşüktü geç kalktım ama uykum geldi nedense yatayım en iyisi
yarın güzel bildirimler görürüz inşallah

Offf aklım çok karışık yaaa :25: İstanbuldan iş için 3-4 yerden aradılar onur gel diyor dayım İstanbulda o da gel diyor annemle ablam gitme diyor ama Erzurumda artık psikolojim bozuldu siz biliyorsunuz işte psikiyatriste gittim :25: ne yapacağımı bilmiyorum İstanbula ayak uydurabilirmiyim 2 senedir evdeyim çalışma temposuna alışabilirmiyim hepsi aklımda kocaman soru işareti :26: ne yapacağımı bilemiyorum bana önerisi olan varmı :26:

Merhaba Canım

Eğer kalıcak yer sorunun yoksa gel derım ama eger yoksa burda ev tutup gecınmek kolay degıl. Sanırım ziraat muhendısıydın sen değil mi? call center'da calısmak ıstıyorum demıssın cok fazla maas vermezler kendı meslegını nedne dusunmuyorsun. Belkı yazmıssındır da ben bılmıyor olabılırım. Ha ama maddı sıkıntı yok bunaldım dıyosan degısıklık olur senın için. Hem sevgılın de yakınında olucak

mutlu dalokay nasıl oldu canım
sen de belni ihmal etme artık görün bir doktora

iyi daha iyi yani iğneler işe yaradı ama çok zorlanıyoruz ilaç içerken.

asıl bomba,

eşimi aradım akşam saat 7 de ne durumdasın geliyomusun falan yok dedi biz şimdi toplantıdan çıktık,eeee saat 7 dedim. yok oturucaz biraz sonra çıkarım dedi. 8.30 ben yemek yiyorum diye mesaj. saat 23 de nerdesin dusa giricem diye aradım, 15 dk ordayım dedi. saat 23.45 da aradım aa geliyorum falan dedi kapadı. özetle 24 de çıldırmış sekilde aradım nerdesin, ehliyeti kaptırdım yuruyorum cevabı....

GÜNAYDINNNNN....

RABBİM!!!!!HUZURUNA GELDİK ELLERİMİZİ AÇTIK,BİZİ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA,GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ BİLİYORSUN,,HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ET.KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINDIK,HAKKIMIZI ALAMADIGIMIZ DURUMLARDA BİZE YARDIM ET,HASTALIKLARIMIZA ŞİFA,DERTLERİMİZE ÇARELER,İŞLERİMİZDE KOLAYLIKLAR NASİP ET,HİÇ UMMADIGIMIZ YERLERDEN RIZIK KAPILARI AÇ,BİZİ SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETME ALLAHIM,,,,,KULLUGUMUZDA SAYISIZ GÜNAHLAR İŞLEDİK,BİZİ BAĞIŞLA,NEFSİMİZİ ŞEYTANA UYMASINI ENGELLE,HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMAK NASİP EYLE.SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK,RIZANI KAZANMAK İSTİYORUZ,KALPLERİMİZE SENİN SEVGİNLE DOLDUR,,İMANLA KURANLA SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK NASİP ET,,BU DUAYI OKUYAN KARDEŞLERİMİN HER NE NİYETİ VARSA,,,PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) HATIRINA,CUMA GÜNÜNÜN HAYRI HATIRINA İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİR.PEYGAMBER EFENDİMİZ(sav) RUHLARI İÇİN, GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,DUALARIMIZIN KABULU İÇİN ( EL FATİHA) AMİNN,....
[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

yenacım...
kilom...100
haftaiçi tartıldığımda 101 leri görmüştüm biraz olsun gitmiş regl dönemimde yakın ödem var..
bıktım artık üçlü rakamları görmekten her seferinde tekrar başa dönmekten....:ssz::17:

Günaydın, ben de çıkmadan bildirim yapayım, sonra gecikebiliyorum. Gerçi wc'yi beklesem daha iyi olurdu ama olsun artık :))

Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.7

Giden 700 gr bile hoşuma gitti, hafta başı +1.5 idim çünkü. Ama bu hafta aynı öküzeliği yapmamaya niyetliyim. Bekle beni Maaaart, geliyorum.

Bu arada ilk bildirimlerin tümü eksi :nazar: Umarım devamı da böyle gelir, herkesi tebrik ediyorum.

*Beyza senin Dukanımsı iyi gidiyor galiba, sonuç harika, nazar boncuğu koyayım :nazar:

**Mutlu stresli bir gece geçirmişsin arkadaşım :( Umarım sular durulmuştur...

baharcım sana şunu söyliyim bizde uzak şehirlerdeydik ve gerçekten uzaklık çok zor insan hep birlikte olmak istiyor. ama bir de şu yönden düşün ki evlendiğinizde zaten hep beraber olucaksınız eğer ilişkiniz ciddi boyuta geldiğinde yani nişan olduğunda gitmek istersen daha uygun olur... yanyana olmak her zamn olumlu sonuç vermeyebilir canım.he evlenmeden iş bulup çalışmanı şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü evlenip sonra iş aramaya kalkarsan ve bir süre evde kalırsan- ki ben 9 ay kaldım 20 kg almıştım- bu olumsuz yansır başka bir şehir aileden ayrılmak depresif bir durum yaratabilir ..ama benden sana arkadaş tavsiyesi düğüne yakın zamanda gitmendir. sorduğun için nacizane fikrimi söyledim canım.

GÜNAYDINNNNN....

RABBİM!!!!!HUZURUNA GELDİK ELLERİMİZİ AÇTIK,BİZİ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA,GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ BİLİYORSUN,,HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI NASİP ET.KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINDIK,HAKKIMIZI ALAMADIGIMIZ DURUMLARDA BİZE YARDIM ET,HASTALIKLARIMIZA ŞİFA,DERTLERİMİZE ÇARELER,İŞLERİMİZDE KOLAYLIKLAR NASİP ET,HİÇ UMMADIGIMIZ YERLERDEN RIZIK KAPILARI AÇ,BİZİ SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETME ALLAHIM,,,,,KULLUGUMUZDA SAYISIZ GÜNAHLAR İŞLEDİK,BİZİ BAĞIŞLA,NEFSİMİZİ ŞEYTANA UYMASINI ENGELLE,HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMAK NASİP EYLE.SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK,RIZANI KAZANMAK İSTİYORUZ,KALPLERİMİZE SENİN SEVGİNLE DOLDUR,,İMANLA KURANLA SANA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAK NASİP ET,,BU DUAYI OKUYAN KARDEŞLERİMİN HER NE NİYETİ VARSA,,,PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) HATIRINA,CUMA GÜNÜNÜN HAYRI HATIRINA İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİR.PEYGAMBER EFENDİMİZ(sav) RUHLARI İÇİN, GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHLARI İÇİN,,DUALARIMIZIN KABULU İÇİN ( EL FATİHA) AMİNN,....
aminnnnnnnnnn...
Günaydın, ben de çıkmadan bildirim yapayım, sonra gecikebiliyorum. Gerçi wc'yi beklesem daha iyi olurdu ama olsun artık :))

Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.7

Giden 700 gr bile hoşuma gitti, hafta başı +1.5 idim çünkü. Ama bu hafta aynı öküzeliği yapmamaya niyetliyim. Bekle beni Maaaart, geliyorum.

Bu arada ilk bildirimlerin tümü eksi :nazar: Umarım devamı da böyle gelir, herkesi tebrik ediyorum.

*Beyza senin Dukanımsı iyi gidiyor galiba, sonuç harika, nazar boncuğu koyayım :nazar:

umut canım biz ağır adımlarla ilerliyoruz her zamanki gibi.:9:

herkese hayırlı cumalar
ilk bildirimler güzel maşallah
ben de tartıldım kalkar kalkmaz düne göre yine artı olmuşum nasılsa biraz sonra tekrar tartılıp bildirim yaparım şişmişim sanırım
mutlu eşine azcık eli sopalı bir hatun lazım sanki
yine de kendisine bişey olmasın da ehliyet gitsin

günaydın...
BOL EKSİLER OLSUN İNŞALLAH TOPİĞİMİZDE BUGÜN..

KİLOM 97.8

SPOR 90 DK

LİSTELER İÇİN ELLERİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN...

GÜNAYDINNNNN....

günaydın
hayırlı cumalar
ve tüm güzellikleriyle dualarınıza amiiiiiinnnnnnnn

Günaydın Kızlarrrrrrrrr :122:

Bugün benim için dönüm noktası :1: tam 13 saattir sigara içmiyorum :32::32::32: bundan sonrada Allahın izniyle içmekte istemiyorum :34: sağlıklı yaşayacaksam tam yaşayayım değilmi :1:

Hemen bildirimimi yapıp cıkmam lazım hem etrafı toplayıp hemde kahvaltımı ediceğim daha :34:
Artık akşama uzun uzun konuşuruz inşallah.

Geçen hafta: 109.7 kg
Bu hafta: 109.2 kg

Giden 500 gr :nazar: :nazar: Umarım bundan sonra her hafta en az bu kadar giderde hazirana kadar 3lü rakamları çoktannnnnnnnn terk etmiş olurum :34:

Hay allah bu çocuklar alem valla...
Çook geçmiş olsun canım..Endişelenip korkmakta çok haklısın..
Doktormu yoğurt yedirin dedi.??

YOk o anki panikle komşuma koştum o yoğurt yedirelim dedi. Hani genelde zehirlenme olaylarında yoğurt yada ayran verirlermiş ya eskiden o bakımdan. İki tane hastaneyi aradım direk devlet hastanesine götürün eğer durumunda bir farklılık olursa dediler ama şükür bir şey olmadı :nazar:

GÜNAYDINNNNN....

amin canım cümlemize

Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.7

benim adam rahat ya 2 sene gitmiş ehliyet, offfff. neyse darlanmayayım bahaneyle bende tekrar kullanmaya başlayayım en iyisi...

Kilom 85,8
Gecen hafta 87,5 idi...

Eyoooooo
bravo canımmmmm ne yapıyorsan ben de yapayım velhasıl vermek yerine alıyorum...

Günaydın Kızlarrrrrrrrr :122:

Bugün benim için dönüm noktası :1: tam 13 saattir sigara içmiyorum :32::32::32: bundan sonrada Allahın izniyle içmekte istemiyorum :34: sağlıklı yaşayacaksam tam yaşayayım değilmi :1:

Hemen bildirimimi yapıp cıkmam lazım hem etrafı toplayıp hemde kahvaltımı ediceğim daha :34:
Artık akşama uzun uzun konuşuruz inşallah.

Geçen hafta: 109.7 kg
Bu hafta: 109.2 kg

Giden 500 gr :nazar: :nazar: Umarım bundan sonra her hafta en az bu kadar giderde hazirana kadar 3lü rakamları çoktannnnnnnnn terk etmiş olurum :34:

YOk o anki panikle komşuma koştum o yoğurt yedirelim dedi. Hani genelde zehirlenme olaylarında yoğurt yada ayran verirlermiş ya eskiden o bakımdan. İki tane hastaneyi aradım direk devlet hastanesine götürün eğer durumunda bir farklılık olursa dediler ama şükür bir şey olmadı :nazar:

genelde iyi bir markanınsa parmak boyaları yenebilir oluyor. geçmişolsun.

cuma sabahı kimsecikler yok, alla alla

neyse benim marta başlangıcım hiççççç düşündüğüm gibi olmadı...:53::53::53::53:

ha hakettim dün gecenin yarısında sapıtıklığın sonu...

neyse kilo bildirimi,

95.00

2 kere çıktım hanfendi dedi tartı boşa çıkıp durmayın benim adım hıdır senin kilon budurrrrrr:1::1::1::1::1:

kilo veren ve almayan herkesi kutlarım gazamız mübarek olsun.:72::72::72::72::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::46::46::46::46::46:

YAŞASINNNN BAHAR YAŞASIN BAHARIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİ:52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::54::54::54::54::54:

Back
X