Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doktorlarrrr, gayet iyi anlıyorum seni. özeldekiler x 100 kat paracı. sakin sakin atlatmaya çalış. adam off ki of eve 2 dakka uzaklıkta kaptırmış.

atlatıcaz cnm başka yolu yok ztn
ama bu kadar paracı olunmaz yazık diyorum
hiç insan sağlığı düşünen yok artık herkes nasıl daha çok para kazanırım derdinde
performans yasası ile daha da kötüleşti sağlık sektörü ne yazık ki
senin ehliyetin var mı cnm
bu arada dolakaya da çok geçmiş olsun
iğne falan yazık zor valla çocukların hastalıkları ya

cumaniz mübarek olsun canlar

Allahu Teala su mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizi hayirlisiyla zayiflatsin insallah

kilo bildirimim 138,1kg
spor:200 dakika

simdiden kilo verenleri /veremeyenleri tebrik ediyorum,Rahmana emanetsiniz

atlatıcaz cnm başka yolu yok ztn
ama bu kadar paracı olunmaz yazık diyorum
hiç insan sağlığı düşünen yok artık herkes nasıl daha çok para kazanırım derdinde
performans yasası ile daha da kötüleşti sağlık sektörü ne yazık ki
senin ehliyetin var mı cnm
bu arada dolakaya da çok geçmiş olsun
iğne falan yazık zor valla çocukların hastalıkları ya

var var da bayadır kulanmıyorum 99 da aldım.

yavruslar resim çektim berbat görünüyorum belki koyarım gece,

şimdi gidip yuriim. artıst artıst çekiniyordum gecen sene 86 iken offfff offffff.

merhabalar günaydın kızlarr bildirimimi yapayım
geçen hafta 92.700
bu hafta 92.700
spor 100 dk malesef şimdi kahvaltımı edip okula hazırlanacağım herkesin cuması mübarek olsun Allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla inş

var var da bayadır kulanmıyorum 99 da aldım.

bende çok hevesleniyorum araba sürmek konusunda ama cesaretim yok trafikten çok tırsıyorum eski servis şöforumuz yüzünden :(
yavruslar resim çektim berbat görünüyorum belki koyarım gece,

şimdi gidip yuriim. artıst artıst çekiniyordum gecen sene 86 iken offfff offffff.

bende yürümek istiyorum :)

merhabalar günaydın kızlarr bildirimimi yapayım
geçen hafta 92.700
bu hafta 92.700
spor 100 dk malesef şimdi kahvaltımı edip okula hazırlanacağım herkesin cuması mübarek olsun Allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla inş

günaydın cnm
sanada hayırlı cumalar

cnm hiç bu kadar uzun sürmezdi en fazla 3 gün olurdum kabız
bitki çayları da içtim bi sürü ama banamısın demedi malesef
en kolay yolu lavman olucak sanırım

anladım canım annemde de çok uzun sürüyor işte 1 ay çıkamadığı oluyor
stresten dediler ona
o yüzden bi çok ilaç kullandı ama lavman bi işe yaramadı hatta anlık rahatlattığını söylemişti :25::25::25:

merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...

merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...

hoşgeldin pelisss :3::3:
umarım bu zayıflama yolunda en güzel adımları atmış olursun
en azından psikolojik sınırıda atlamış olduğuna göre
şimdiden hayırlı olsun ve başarılar arkadaşım

dr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar

Kilom 85,8
Gecen hafta 87,5 idi...

Eyoooooo
eyooooooooooooo valla süpersinnn alkışşşşşşş:46::46::46::46::46:
ayyyyy çıldır gece gece, herkez suclu bi benim adam suçsuz. Allah ım sabır...
geçmiş olsun cnm iyi ki daha kötü bişi olmamış eşine bunda da vardır bir hayır de sakin olmaya çalış
Günaydın Kızlarrrrrrrrr :122:

Bugün benim için dönüm noktası :1: tam 13 saattir sigara içmiyorum :32::32::32: bundan sonrada Allahın izniyle içmekte istemiyorum :34: sağlıklı yaşayacaksam tam yaşayayım değilmi :1:

Hemen bildirimimi yapıp cıkmam lazım hem etrafı toplayıp hemde kahvaltımı ediceğim daha :34:
Artık akşama uzun uzun konuşuruz inşallah.

Geçen hafta: 109.7 kg
Bu hafta: 109.2 kg

Giden 500 gr :nazar: :nazar: Umarım bundan sonra her hafta en az bu kadar giderde hazirana kadar 3lü rakamları çoktannnnnnnnn terk etmiş olurum :34:

YOk o anki panikle komşuma koştum o yoğurt yedirelim dedi. Hani genelde zehirlenme olaylarında yoğurt yada ayran verirlermiş ya eskiden o bakımdan. İki tane hastaneyi aradım direk devlet hastanesine götürün eğer durumunda bir farklılık olursa dediler ama şükür bir şey olmadı :nazar:
banuuu geçmiş olsun çocuğuna canım benim dikkat et sigarayı bıraktığını da çok sevindim Allah sabır versin canım sana bu konuda abimde bıraktı çok ama çok içerdi 6 ay oldu inş bir daha içmez sende sabırlı ol ama sakın yemek yemeye verme kendini olur mu

hoşgeldiniz peliss herkesin bu konuda bir hikayesi var ama sonuç hepimiz için aynı çözüm uygulanıyor sağlıklı beslen hareket et burası da gelebileceğin destek bulabileceğin en güzel yer azim var gayret var her ne kadar bende yoksa daaa olsun geçen yıl bu aralarda bende de aşırı azim ve istikrar vardı geri gelmesini bekliyorum olsun buna da şükür verdiğimi sabitledim yeniden başladım ufak ufak sen de bizimle birlikte umarım istediğin kiloya inersin

Umut, mutl, semos... Canlarim valla ben de nese icerisindeyim. Diyetim simdilik ise yariyor, umarim toslamam...

Mutlu, ehliyet olayi hakkaten kotu ama bir de dusunki o kafayla kaza yapsaydi???

Oglanlari asiya goturdum. Mahvetti beni ortanca... Bagira cagira yuvanin kapisindan iceri atip eve geldim...

dr gittim geldim dr ilaçlarımı degiştirip azaltı yavaş yavaş kesicekmiş ilaçları .sarı kantoronu sordum önermedi ilacına devam et sen agır hastasın artık tedavini başlatmışsın yarım bırakma .kendi huzurun ailen için dedi .benim bu halime çocuklarım çok üzülüyorlardı ama ben iyi olunca onlarda iyi oluyorlar

canım çok geçmiş olsun Allahım dert verip derman aratmasın inş bir daha göstermesin....

bugün geç kaldım baya .kilo bildirimimi yapayım hemen daha geçmişi okuyamadım.bebş uyumadı bi türlü.birlikte lesli yaptık bebişle:))) dün misafirliğe gidip baya bir kaçırmıştım çünkü.

geçen hafta:76,3
bu hafta:75,7
GİDEN:600 gr :32::23::21:(daha çizelgemi yakalayamadım yaaa ama neyse yaklaşıyoruuummm)

spor:115 dk:32::32::32:

Umut, mutl, semos... Canlarim valla ben de nese icerisindeyim. Diyetim simdilik ise yariyor, umarim toslamam...

Mutlu, ehliyet olayi hakkaten kotu ama bir de dusunki o kafayla kaza yapsaydi???

Oglanlari asiya goturdum. Mahvetti beni ortanca... Bagira cagira yuvanin kapisindan iceri atip eve geldim...

hahahaha kız bebeyi nasıl bıraktın ole :9::9::9::9: ben de diyet yapmalıyım kesin okuldaki öğle yemkelrime çare bulmalıyım o mahvediyorr beni çocuklara servis yapınca az yemeyi beceremiyorum yaa her güne de ole bir liste yazdım ki hep zararlı yiyeceklerr değiştirirmişim her güne sebze çocuklarda sağlık beslensin haşlanmış brokoli haşlanmış ıspanak haşlanmış lahana veliler dermiş öğretmen diyete başladı ama çocuklar eğer sevmedikleri bişey olsun dönüp bakmıyolar aç kalıyorlar denedim ıspanak falan ama olmadı ne yapayım ben de görünce dayanamıyorum of offff ne yapcammm neee

cnm bende fayda etmiyo malesef
akşama bekunis içicem eczaneden alıp
o da fayda etmezse yrn lavman yapıcam kendme evde :(
iyi olucaksan yapcanım dahada ilerlemesin..
guzelim ne yapayım artık oldu olan ama çok zorladı sansını sağolsun sever yesin içsin dışarda. e sonunda aldı cezasını. uzuldum ama yapacak birşey yok. bir de yumusak kalpliğim başka bir kadın olsa dağıtırdı ortalığı. uzulmuş zaten ustune gitmeyeyim diyorum hemen.
boşver gitme dediğin gibi olan olmuş sağlık olsun...
fadime abla inşallah bir an önce daha da iyi olursun. bu tür rahatsızlık çok zor annem hep der bu başka bişeye benzemiyor diye...
bu arada hepinize hayırlı cumalardiliyorum bayanlar.

hayırlı cumalar..

Back
X