Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
sabah gec kalkınca acele cıktım evden ondan sabah kahvaltım bir simit birde ayrandı simiti ikiye böldüm ara ögündede yedim
öglen mercimek corbası bolsalata
arada elma
akşam kabak yemegi 8 kaşık 1 bardak yogurt yanında 4 kaşık bulgur pilavı
gece 1 tas patlamış mısır :(
spor 90 dakika

sevgili arkedeşler,

bugunki menum,

sabh 2 dilim kepeklight ekmek yaşillik domates peynr.

ara 1 elma 1 bardak yağsız sut

öğlen 1 kase çorba 30 gr peynir buyuk yeşil salata 1 dilim ekmek

ara 2 galeta yarım kase yoğurt

akşam yarım kase yoğurt 1 kase çorba 1 dilim kepekl. ekmek tavuk lu yeşil salata

bolyeşilçay-3 itre su- 1 saat yuruyuş.

benim oğlan 2 gecedir delirdi. uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor başlıyor ağlamaya, uyutuyorum(emzir salla) bu sefer yarım saat sonra kalkıyor. dün sabaha kadar 5-6 kere yaptı. bu gecede 9 dan beri 3. ağlama. gitmeyeceğim bakalım. her gıkladığında gidiyorum sanırım o da iyice sapıttı.... yahut hasta. bilemiyorum. 2 yaşına geldik bir uyuma duzenimiz yok.:43::43::43:
cnm azı dişler çok zor çıkıyor çocuğa agri kesici ver güzel uyursa dişler yada hasta Benim kızda gece kendini ordan oraya atiyordu baktım ağzını 2.azı dişini çıkarıyor. Gündüzleri de mizmizlaniyormu cnm

Son düzenleme:
Oooh nefis tarifler, nefis resimler, karnım tok ama canım istedi yahu.

Öğlen buharda karnıbahar pişirip onu yedim. Klasik zeytinyağı-limon-sarımsak sosu ile. Zaten şu sarımsak olmasa ben neyi neyle yiyecektim kimbilir? Hayatta ağzıma koymam dediğim şeyleri (eskiden çok yemek seçerdim ben) ya sarımsaklı soslu ya sarımsaklı yoğurtlu yiye yiye alıştım :))

Yaşasın sarımsak, tazesi de çıktı sabah akşam yiyorum artık, nasılsa evden çıkmıyorum ;) Tek dezavantajı eşimi öperek karşılayamıyorum, uzaktan el sallıyorum; sonra onu da hoooop sofraya, sarımsakların başına oturtuyorum :)

Tazeside sağlam kokuyor valla.:))) Ben yiyemiyorum. ama taze soğan delisiyim..

Enginar tarifini domates soslu olanı kesin deneyeceğim enginar aldığımda..

Son düzenleme:
Bugün ham yaptıklarım.:)

Sabah: (epey geçti) Büyük bir tost. ekmeklerini tarttım 3 dilim ağırlığındaydı,domates,salatalık,maydanoz,roka,biber

Ara: sütlü nescafe,25 badem

Akşam: 1 tabak bezelye,1 tabak bulgur pilavı,salata,5 kaşık yoğurt

Ara:1 elma , 1 bardak kefir

2 fincan yeşilçay

cuma gelecek ben hala yürüyemedim .

Son düzenleme:
Kizimin yaşgününü ne değişik ilginç kurabiye felan baktım aç karnına hiç bakilmiyormus. Sonuç kahvaltıya yarın için kepekli undan krep icinede yumurta maydonoz limon soğan. Ohhhhh çabuk saba:27:h olsunnnn

cnm azı dişler çok zor çıkıyor çocuğa agri kesici ver güzel uyursa mizmizlaniyordur. Benim kızda gece kendini ordan oraya atiyordu baktım ağzını 2azı dişini çıkarıyor. Gündüzleri de mizmizlaniyormu cnm

eh öğlen de uyumadı. 2-3 saat uyuduğu bile oluyordu. bugun 40 dk zor durdu. ama dişleri tamam beninkinin.köpek dişleri de çıktı bilemiyorum...

Kizimin yaşgününü ne değişik ilginç kurabiye felan baktım aç karnına hiç bakilmiyormus. Sonuç kahvaltıya yarın için kepekli undan krep icinede yumurta maydonoz limon soğan. Ohhhhh çabuk saba:27:h olsunnnn

Ne zaman doğum günü.?

Cnm netten baktimda acaba azı deilmiydi diye köpek disinden sonra 2azı diş daha var onlarda çocuk çok huysuzlaniyor benim kızın altakinler çıktı şimdi usteki ni çıkarıyor

Uyku ağırlığı çöktü üzerime uzanayım yatağıma okumadığım gazete var bugünün. gazetemi okuyup yumuşacık yastığıma fönlü saçlarımı gömüp bir güzeeel uyuyayım.:1::1: Bu arada kızımla kafa kafaya verip foto çektik bir ara yükleyeceğim..

İyi geceler tatlı rüyalar güzel kızlarr.:)

ii akşamlar güzellikler:)))
ayy kızlar ben dökülüyorum toplayın beni:) grip sezonunu ben kapatıcam galiba
diyet ve spor gayet ii gidiyor o konuda benı durduramadı henüz
geçmişi okumadım yaramazlıklar yapılmışş gibi duydum:)okumasam ii olacak galiba yoksa mutfağa saldırmaktan korkuyorum:))
AYNUUURRCUM sanada slm verdiik hasta olduk yahu:))alacağın olsun bakalım hemen attın virüsleri üstüme:5::5::5::5::5:

Nurgülll geçmiş olsun bebişimm :27::27::27::27:

ben bugün daha iyiyim düne nazaran ama boğazım halen topaç topaç şiş ve sesim hala bir erkek sesinden daha kalın ve fena halde kısık
:14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43:

Merhaba,
Ben diyete dün başladım. Burada kilo verenleri görünce çok hoşuma gitti.
Ben şuan 99 kiloyum hamile kaldığımda 92 kiloydum ve doğumdan sonra 89 a düştüm. hamileliğimde sürekli diyet yapmak zorunda kaldım Diyabet vardı, neyse doğumdan sonrada tüm o günlerin acısını çıkartırcasına kendimi tatlılara verdim ve sonuç ortada. ben ilk etapta 10 kilo vermek istiyorum vede başarmak.

hoşgeldin canımm , evet ortamımız çook hoş ,herkes gayet rahat , kimse kimseyi kırmadan sıkıntıya sokmadan birbirimize çook güzel destek olup , yardımlaşıyoruzz , hadi bakalım kolay gele :51::51::51:

yenacım benim diyetisyen kuruyemişlerden kesinlikle uzak kalacaksın dedi. ara öğün yapsam falan dedim. yok dedi zyıfladığında kilo korum da ancak yenebilir dedi. yani biraz verelim örneğin hazirana kadar yemeğelim nedersin...

Çoğu öneriyor aslında neden önermedi acaba yağlı oluşundanmı..

bendeki listelerde var ara öğünde ama 8-10 adet badem.:)

benim oğlan 2 gecedir delirdi. uyutuyorum 1 saat sonra kalkıyor başlıyor ağlamaya, uyutuyorum(emzir salla) bu sefer yarım saat sonra kalkıyor. dün sabaha kadar 5-6 kere yaptı. bu gecede 9 dan beri 3. ağlama. gitmeyeceğim bakalım. her gıkladığında gidiyorum sanırım o da iyice sapıttı.... yahut hasta. bilemiyorum. 2 yaşına geldik bir uyuma duzenimiz yok.:43::43::43:
Kolay gelsin Mutlu. Topiğimizin bebekleri bu hafta baykuş modundaydılar galiba. Benimkiler emmeyi bırakana kadar anlattığın gibiydiler, memeyi bırakınca bıçakla kesilmiş gibi bitti gece uyanmaları. (Su veya bir şey istemeye kalkıyorlar tabii onu saymıyorum)
Tazeside sağlam kokuyor valla.:))) Ben yiyemiyorum. ama taze soğan delisiyim..

Enginar tarifini domates soslu olanı kesin deneyeceğim enginar aldığımda..

Bugün sitenin parkı çok kalabalıktı, bir bankta 3 anne filan oturuyorduk, sohbet ederken utandım valla :) Dişimi fırçalamıştım, sakız da aldım dışarı çıkarken ama gene de sarımsak kokusu var gibiydi. sanırım tazesine ben de ara vereceim :( Çok da seviyorum ama...

Domates soslu olanı bizim damak tadımıza daha uygun zaten, diğeri bir Fransız tarifi, gerçi ben onu da beğenmiştim ama soslusu daha pratik, daha güzel :)

....

Bayanlar, iyi geceler, ben yatayım artık, bu hafta sabahları yorgun uyandım hep. Yarın Beyza ile görüşeceğiz son dakikada bir sorun çıkmazsa ;) Sabah Özgürlük Parkı'nda yürüyüş yapacağız, sonra da organik pazardan alışveriş yapacağız.

İyi uykular, tatlı rüyalar :)

Mesaj tekrarı..

Son düzenleme:
Back
X