Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek

geçmiş olsun...

Merhaba,
Ben diyete dün başladım. Burada kilo verenleri görünce çok hoşuma gitti.
Ben şuan 99 kiloyum hamile kaldığımda 92 kiloydum ve doğumdan sonra 89 a düştüm. hamileliğimde sürekli diyet yapmak zorunda kaldım Diyabet vardı, neyse doğumdan sonrada tüm o günlerin acısını çıkartırcasına kendimi tatlılara verdim ve sonuç ortada. ben ilk etapta 10 kilo vermek istiyorum vede başarmak.
hoşgeldin aramıza umarım sende kalıcı ve sağlıklı kiloalarını verirsin :3::3:
yatıyorum ben kızlar yarın pek gelemem bandırma da olacağım. görüşürüz akşam...
mutlucum iyi yolculuklarr çabuk gel özletme kendini :16::16::16:
Uzun zamandır giremiyordum ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım geçmiş o kadar çok birikmiş ki okuyamadım 1 aydır doktora gidip geliyorum boynumun yanlarında bezeler var ağrı da yapıyor kan tahlili yaptım pek bir şey çıkmadı antibiyotik verdi iltahaptır diye ama antibiyotik hiç etki etmedi bezelerim aynı büyüklüğünde duruyor şimdi de başka ilaçlar verdi onları kullanıyorum 27 nisanda kontrolüm var bakalım ne diyecek
çook geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda acil şifalar versin inşallaahh :16:

Günaydınlar herkeseee

sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce

Günaydın Kızlar

Hiç farketmemişim bu sabah bir uyandım regl olmuşum normalde 2-3 gün öncesinden kasık ağrılarım başlardı regl dönemim olmasına rağmen kan görünce aboooo birşeymi oluyor diye düşündüm :37:

Bu hafta regl olduğum için tartılmayı düşünmüyorum ama tabi regliyim diyede salmıycam kendimi :19:

Hava güneşli ve soğuk dışarıda işlerim var elimden geldiğince yürüycem :46:

Gece 2 de uyudum butterfly canım önerdiğin duyguların rengi filmini izledim gerçekten güzeldi tşk ederim :16:

Günaydınlar herkeseee

sabah sabah moralim bozuldu hanımlar. Şimdi benim diyet listemde haftanın 3 günü üst üste et öğünü var. Bu et öğününde et balık tavuk peynir yenebiliyo, yanında sadece yogurt yazmıs kadın. Normalde salata da verirdi onu yazmamıs. Aslında bana salata yazmasam bile serbest olarak tüketebilirsin demişti ama ben yine de mail atıp sordum. Salata yeme dedi sadece protein olsun diye öyle yazmış. Ara öğünlerim de meyve ve diyet bisküviden oluşuyor. Ben yeşilliği sadece sabah tüketmiş olucam. Ben de kabızlık problemi var, şu aralar hemeroid için bitkisel bir ilaç da kullanıyorum. Kabız olmam kaçınılmaz ve olursam mahvolurum. Kefir felan içicem ama yine de ne yapsam kabız olmam sizce

Yoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:

Günaydınlar herkeseee

sabahları 3 kaysı akşamdan suya ıslatıp yesen suyunuda içsen olmazmıkiii

günayyydın kızlrrrr sabah sabah şeytana uydum kalkar kalkmaz kızımın elinde 1 adet eti cin anne benim için ye dedi ben diyeti miyeti unut 1 adet eti cin yuvarlayı verdim
sonra gözlerim cin gibi açılı verdi ahh ahhh neyse kahvaltı yapmıcam cezaa tok hissediyor um kendimi suya vurdum kendimi neyse evi toparlayı spor a başlıcam adet azaldı bu hafta gidişhatım kötü başağrısı derken ne yedimi bilemedim

hayırlı sabahlar günaydın.. interneti açtırdım :) artık vakit buldukça burdayım ;)
sabah bişiii yemeden tartıldım 87.5 çıktım. ne güzel 80.3 e kadar inmiştim uffff 2 ayımı alıcak ancak aldığımı vermek :(
bugün evdeyim çok şükür. biraz işlerim var. ama arada takılıcam bugün ;)
ayyy evlendiğimden beri kendime kadın demek ilk defa bu forumda bu kadar hoşuma gidiyo:))))) benim kulübüm :))
hadi görüşürüz. Allaha emanet olun. iştahınız kapansın emi ;))
Hosgeldin cnm yine verirdiniz sen çok azimlisin
dün seni hatırladım geçen sene senmiydi. Çocuğa wc eğitimi ogretiyordun hatta geziyordunuz lazimligida yanınızda gezdiriyordun
O

Yoğurt yerine activA falan yesen olmazmı canım :26: yada sabahları kuru kayısı geceden suya koy 3 kayısıyı sabah kalkınca önce kayısıları ye sonra o suyu iç :26:

actıvıa degıl de kefir daha ıyı bagırsaklar ıcın, ama ıste söyle bı etkılerı var duzenlı wc ye cıkartıyolar, benım de kabız olmamam lazım yani yumusak cıkıs yapmam lazım:)))) tarıfsız acılar cekerım kabız olursam. kayısıyı suya koymayı denıycem. ben sadece yıyodum ama suyunu da ıcerım.

Cnm geçmiş olsun rabbim acil sifani versin

Günaydınlar herkeseee

özlemcim bende biliyorsun 2 hafta boyunca protein yaptım düzenli olmasa da en azından 3 gün düzenli gitti.ben öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten öyle bir problemim yok. doktora sorduğumda peki böyle bir problemim olsaydı dedim oda yoğurt yerine kefir vermişti ya da baharın dediği gibi actavia o zaman bir problem yaşamazsın dedi. tabi bir de benim sabah kahvaltı öncesi 3 adet kayısım vardı büyük bir bardak su ile. sanırım yanında verdiği yoğurtlar seni kabız yapmayacak. et ve et çeşitlerini bol baharatlı tüketirsende sanırım faydası dokunur. en iyisini yine doktorun bilir ama sen kefirden ve kayısıdan uzak durma sakın arkadaşım :16::16:

Sabah kalkar kalkmaz hemen mutfağa gittim akşam hayal ettiklerimizi yaptim ama papatyam sinir etti beni hiç bişey anlamadim yedigimden

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum artık akşama görüşürüz
hepinizi çoook çoook öpüyorum, ve kaçamaksız bir gün diliyorum sizlereee
özleyin beni anacımmm :9::9::9::16::16::16::16::16::16::10::10::10:

herkse günaydın bugün doktorumda murat topoğlu vardı akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.paylaşayım istedim.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil

Bende de var, ikindide meyve ile birlikte 10 adet çiğ badem. Sadece badem diye vurguladı ama ve mutlaka çiğ olsun dedi.

Ben sayarak tepsiye koyuyorum, paket önümde olsa Mutlu gibi gidip gelip yiyorum ;) Bu hafta ceviz ve çiğ fındık da soracağım, çok faydalı yağlar bunlar, karbonhidratlar kadar zararlı olduklarını düşünmüyorum, zaten 2 adet ceviz, 8 adet fındık filan veriyorlar, miktar çok az yani :)

Bende çiğ badem yiyorum kavrulmuşundan daha lezzetli eşim ve kızımda çok sever dolayısyla evde hep olur.:)
Ayrıca çok tok tutuyor tabii sayı önemli 8-10 adeti geçmemesi lazım..

bikere taze inek sütü verdim kıza sağdık kızımla kaynattıkk heves etsin diye kıllıymış diye içmedi kaymana kıllı dedi cadı
bu otları bende bilmem amma adanlı olaraktan ısırgan böreği kısırın yanına ebegümeci salatası ve tırşık çorbası nı severiz amma kalorili malesef bizim otlar
minik topak patlıcan dolmamızda ekşilicena offff götürrr ayy sulandım gece gece töbe töbe

okadar memleket gezdim ayvalık ın kadar güzel lezetli zeytin yağ yemedim
5 tl hakkaten ucuz geçen senennin olmasın 8 den aşşa ğı deildir

Fiyat burda 5-7 tl.arası değişiyor Manisa'nın ilçelerinde öyle..
dediğim gibi henüz gelmedi bakarım tadını ,kokusunu beğenmezsem geri gönderirim..

Bu arada tırşık çorbası ne yahu..Pek sevimli bir ismi var.:))
Ekşili bişey sanırım..
Dur tahmin edeyim kuru patlıcanlı döğmeli bişeymi.??

mutluuuuuu canım dentinox diye bişi var benim çalıştığım diş hekimi önermişti. bide havuç ver eline. geçen gün şekerciden yılan gibi uzun jelibon aldım ağzında geveleyip duruyor. çiğner tavsiye ederim. yeşil soğanda ağrısını alır derler. ufak tüyolar. allah kolaylık versin. benim oğlanda yemiyor. biberon bile içmiyor çocuk canım sıkılıyor öff :18:

Evet bende dentinoxu kullanmıştım..

Geçmiş olsun canım..İnşallah çabucak iyileşirde aramıza dönersin..İhmal etme bizleri bak kilo almaya başladın..

Günaydınlar herkeseee

Özkacığım maydanoz,tere,roka onlarda yasakmı..Genelde her öğün sınırsız diyorlar..
KAbızlığını söyleseydin keşke..

herkse günaydın bugün doktorumda murat topoğlu vardı akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.paylaşayım istedim.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil

İzledim bende normal yağlı yemeklerimizi yemeye başladığımızda hemen alırız kanımca..
10 kilo fazlam olsaydı yapardım belki ama ben asla yapamam..Sonra salatadan pek severek yemediğim yoğurtdan soğumakta var..:)

özlemcim bende biliyorsun 2 hafta boyunca protein yaptım düzenli olmasa da en azından 3 gün düzenli gitti.ben öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten öyle bir problemim yok. doktora sorduğumda peki böyle bir problemim olsaydı dedim oda yoğurt yerine kefir vermişti ya da baharın dediği gibi actavia o zaman bir problem yaşamazsın dedi. tabi bir de benim sabah kahvaltı öncesi 3 adet kayısım vardı büyük bir bardak su ile. sanırım yanında verdiği yoğurtlar seni kabız yapmayacak. et ve et çeşitlerini bol baharatlı tüketirsende sanırım faydası dokunur. en iyisini yine doktorun bilir ama sen kefirden ve kayısıdan uzak durma sakın arkadaşım :16::16:

böyle bi problemin olmadıgı için çok şanslısın canım. bana 2 hafta verse yapmazdım cunku ben kendımı cok ıyı bılıyorum kesınlıkle kabız olurum, bazen kayısılar form çayları ble fayda etmıyor bana. 2 haftalık bır dıyet lıstem var sadece haftanın 3 gunu ust uste yanı toplamda 6 gun yapıcam bunu. salata olsaydı ben ıcıne sızma zeytınyagı koyuyorum o engellıyodu kabız olmamı. kayısıyı sabah duya koymayı ve suyunu ıcmeyı denıycem faydalı olur umarım

sen proteın dıyetıyle kac kılo verdın. 2 hafta uzun bi süre vucut şaşırmıştır karbonhıdrat yerıne bol bol proteın alınca:)) nerde benım karbonhıdratım dıyıp yagları yakmıştır. daha once de bana 3 gun ust uste et ogunu verdıgı oluyodu ama yanında salata verıyodu bır de ben yarım dılım cok dusuk kalorılı ekmek yıyordum yanı tam uymamıstım lısteye. ona ragmen yagdan baya gıtmıstı şaşırmıştım. bu sefer 2 haftada 2 kılo yagdan hedefım var umarım olur. eşimi gecmem lazım:))))

Pofffff.Poffffff. Firmadan erkenden eşimi işe çağırdılar benim trampolin yine kutulmadi
Kırmızı kart yememe az kaldı dinirlerim tepemde trampolinde ziplayim sinirlerimi yumuşatmak istiyommmmmmm

Back
X