Merhabalar arkadaşlar. Saat daha 15.00 bile olmadı ama ben akşam olmuşcasına yorgunum

Beyza ile buluşamadık, ufaklık rahatsızlanmış gece. Ben sabah kargalar kahvaltı etmeden kalkıp, günlük rutinimi uyguladım ama sabah evi de iyice toplamak zorunda kaldım bugün, ayak basacak yer yoktu resmen. Benim bu oğlan 3 çocuğa bedel, nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum
Neyse, çocukları yolladıktan sonra organik pazara yollandım, bu sefer otobüste sorun çıkmadı, sadece çok kalabalıktı. Pazarı yaptım ama dönerken çok zorlandım, Beyza ile yürüyüş yapacağız diye sırt çantası-pazar çantası vb. almamıştım, hepsini elimde taşıdım durağa kadar, 20-25 kilo falan da vardı herhalde. Ellerime kan oturdu hep

Montum çok terletti, sucuk gibi oldum, elime aldım paketlerle taşıyamadım, öyle perişan halde otobüse binip eve geldim.
Oğlumun arkadaşı için çıkıp doğum günü hediyesi almam gerekiyor daha öfff
Geçmiş olsun, tahlillerde bir şey çıkmamış, inşallah kısa sürede geçer
Mail attığında salata mı demiştin canım? Belki salata değil de söğüş yemen serbesttir? Salatada yağ, sos vb. olabiliyor ama söğüş yeşilliği Yena'nın yazdığı gibi hep veriyorlar. Karbonhidratı kısıtlamak istese meyveyi azaltırdı ki sende oldukça fazla meyve var, yeşil sebzelerde karbonhidrat yok denecek kadar az. Belki de metabolizmanın çalışması ya da besinlerin sindirilmesi ile ilgili bir durumdan dolayı yeşillik eklenmemiş olabilir.
Meyve olarak armut tüketmeni tavsiye ederim, laksatif etkisi var malum :) Eğer ara öğünde meyve yerine salatalık dönüşümü yapabilirsen (2-3 adet) o da etkili olur, yulaf iyi çalıştırır ama senin diyetinle biraz alakasız kaldı, belki diyet büsküvini yulaflı seçebilirsin, kuru erik de aynı kuru kayısı gibi etkilidir. Sabah yediğin bol söğüş yeşillik günlük ihtiyacını da karşılayacaktır, bence tüm uygulayacağın önlemlerle 3 günde sorun yaşamazsın :)
Epey stresli bir gün geçirmişsin, anlaşılıyor :) Geçmiş olsun...