Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk:14::14::14::14:
semirancım canım başınız saolsun, Rabbim sizlere sevdiklerine geride kalanlara sabır versin, Rabbim kimseye evlta acısı göstermesin inşallah. Canım okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm. Tekrardan başınız saolsun canım:14::14::14:

canım topik arkadaşlarım hepinize hayırlı pazarlar olsun :16:
dünden beri sürekli yeme eğiliminde olan ben kahvaltıda kendimi birazda olsa dizginleyebildim
ders çalışıp mutfaktan uzak durmayı düşünüyorum
hepinizi çook çoook öpüyorum :16::16::16:

slm kızlar eşim asker perşembe günü geldi yarın gidicek o geldiğinden beri cozuttum iyice diyet denilen bişi kalmadı çok sinirim buzldu kocişin geldiğine üzülecem neredeyse:)))
dün biraz akrabaları falan dolaştık herkes zayıflamışsın dedi:))))çok mutlu olduumm.. ama hepsini geri aldım sanırım:(((

merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk:14::14::14::14:

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun diyecem ama zaten öyle olmuştur,suda boğularak ölen şehit mevkiine girer biliyosun..
Allahım yakınlarına sabır versin inşallah,rabbim sevdiği kulunu yanına erken alırmış ne mutlu ona...

slm kızlar eşim asker perşembe günü geldi yarın gidicek o geldiğinden beri cozuttum iyice diyet denilen bişi kalmadı çok sinirim buzldu kocişin geldiğine üzülecem neredeyse:)))
dün biraz akrabaları falan dolaştık herkes zayıflamışsın dedi:))))çok mutlu olduumm.. ama hepsini geri aldım sanırım:(((

3gunde bısey olmaz canım kocan gelmıs dıyetı dusunemezsın dogal olarak. Sonrakı gunler daha dıkkat edersın dengelenır canını sıkma

merhabalar dünden bu yana gelemedim cenazemiz var apartman komşumuz var onun 28 yaşındaki oğlu vefat etti biz çok tutkun bir apartmanız perişan olduk gelecek hafta nişanı vardı oğlumuzun ama ömrü bu kadarmış profesyonel dalgıçtı niksarda baraj kapağı için çağırmışlar dalmış bir daha çıkamamış 27 saat sonra bulundu bizde gittik niksara çok kötüyüz Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş bu aralar pek gelemem gidip geliyoruz cenaze şimdi adli tıpta yarın gelecek trabzon sürmeneye gömülecek çok üzgünüm çokkk:14::14::14::14:

Ailesinin başı saolsun çok acı gerçekten bu yaşta

Allah rahmet etsin cok zor bi durum...ailesi,nisanlisi mahvolmuslardir...sizlerde cok uzuldunuz eminim.Rabbim evlat acisi gostermesin kimselere...ben annemi yolcu ettim otobuse ben bindirdim. Arabada gelene kadar zor tuttum kendimi eve gelince koyverdim gozyaslarimi.....annem 69 yasinda ama cok coktu, cok hastalklari var. Onu bi daha goremezsem die cok kotu oldum.kimbilir sizin gencin ailesi ne haldedir. Allah sabirlar versin

Semosum Allah rahmet eglesin tum yakinlarina sabir diliyorum. Basiniz sagolsun

ece Allah kavuştursun canım annene sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
gözlerim arıyor seni daha sık uğrarsın artık

3gunde bısey olmaz canım kocan gelmıs dıyetı dusunemezsın dogal olarak. Sonrakı gunler daha dıkkat edersın dengelenır canını sıkma

sagol canım ya rahatlattın benı valla dıyetı bozdum nasılsa dıye kendımı frenlıyemıyorumda
kırmızılarda yaklaştı ıştahta acayıp arttı ne ıstedıgımı bılemıyorum:)))))

İyi akşamlar kızlar :3:

Bugün menüsünü ilk yazan ben olayım :23:

Sabah
1 bardak süt
1 salatalık,2 kk peynir,3-4 zeytin,2 dilim kepek ekmeği,elma çayı
Ara
3 ceviz,4 günkurusu
1 kase bitter puding :17:
Öğle
minik bir kabak dolması,1 kase yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 elma,1 çb süt
Akşam
kepekli sandiviç ekmeği arasına 1 salatalık 1 kk peynir koyup bir kase yoğurtla hüplettim :23: cnm yemek istemiyordu :25:
Ara
cevizle,günkurusu olur sanırım :23:

2 litre su, 90 dakka yürüyüş+egzersiz :nazar:

O zaman çizelgem olduğuna öre bende menümü paylaşabilirim artıkın:))kahvaltıyı çok geç yaptığımız için iki öğün oldu bugünlük
sabah
1 kutu süt
salatalık,domates,maydanoz,nane
5 zeytin
2 dilim kepekli etimek
1 kk peynir
yarım yumurta
bitki çayı

ara:1 avuç fındık, form çay

akşam:1 kase yayla çorbası
2 tane biber dolması
1 kase yoğurt

ara:1 tane muz
1,5lt su..90dk yürüyüş+egzersiz+evde spor:23:
daha saat erken benim için hemde iki öğün yediğimden muhtemelen acıkırım meyve yerim artık..

Son düzenleme:
İyi Akşamlar kızlarrrrrrrrr :122:

Sabahtan beri bir türlü uğramaya fırsat bulamadım. Malum geçen gün regl olmuştum çok şükür bugün bitti ama hala davul gibiyim. Galiba ben su olayını yine bu ara yeterli içmiyorum :26:
Neyse ümitsizliğe kapılmıyorum ve hemen yarın sabah damacanayı sırtıma bağlayıp yediklerimede çok dikkat ediyorum :34:

İnşallah sizlerin bari kaçamaksız ve yeterli derecede su içerek geçirmişsinizdir :34:

Bu ne ya iki dakika başka yere daliyorum bir bakıyorum siteden biri yine tepik atıyor :1: giriş yapmaktan fenalık geldi :1:

Ya reglden midir nedir bu gece inanılmaz ateş basıyor bana :1:
bütün camları açtırdım banamısın demedi :1:
Havalar iyice ısınınca düşünemiyorum halimi :1:

Bu gece eşimle yine hayallere daldık. Can sıkıntısından evlere baktık biraz şudur budur derken inanılmaz güzel bir Rum Evi bulduk akçayda :16:
İlerde öyle bahçeli müstakil bir evimiz olsa akçayda yaşasak hatta o hayal ettiğimiz cafeyide orada açsak ya diye düşünürken bulduk kendimizi :60:
Karı koca hayal dünyasında yaşıyoruz :1: ama tabi Rabbim ilerde neyi nasip eder belli olmaz.
Oyyy oyyy benim Tatilim geldi herhalde :1: biraz tuvaletim geldi gibi oldu ama ne yapayım :60: şu haziran gelsede şu piskolojiden cıksak :1:
ahhhhh insallah gercek olur bu hayalin iddiadasım..
ne güzel istekler bunlar
ahhh bende cok üzüldüm semirancım.Allah sevdiklerine sabır versin..
Başınız sagolsun..

Kızlarrrrrrrrr hani diyordum ya yaza akçaya tatile gidiceğim diye :122: bugün tarih belli oldu :122:
Haziranın 8inde sabah büyük kızım karneyi alır almaz yola cıkıcağız Allah nasip kısmet ederse :34:

Eşimin Hala kızıda Haziran başında gitmeyi düşünüyordu Halasıda bari hepbirlikte gelin oda yanlız yola gitmiş olmaz diye :122:
Benim yarın itibariyle kendimi biraz daha kasıp sporuda hayatıma dahil edip en azından 2li rakamlara inmem lazım 95i bile görsem benim için süper olur :32:
Ben en iyisi Lessli bacımla barışayımda :60: titreşimli sauna beltimde bir kenarda duruyordu onuda devreye sokayım işe yarasın da şu kilocuklardan kurtulayım. Birde yapabilirsem her akşam eşim geldiğinde bileklerimden tutsunda mekik çekeyim bari karnımda toplansın az :1:

He bu arada söylemeyi unuttum sabah :1:
Bu gün öğlen eşimin Halasına gitmek için hazırlandığımda geçen sene aldığım kotumu ( pek severdim rengini ) giyeyim dedim ama birde ne göreyim :52: :52: :52: Kotum okadar bol geldiki karın kısmından ve bacaklardan kemersiz giyme imkanı yok kesin düşer :60: :60: :60:
Eşime gösterdim harika işte diğer dar geleni giy bari bu böyle cuval gibi oldu dedi :1: diğerinide bir giydim ( düdük gibiydi zor giriyorum diye zorda kalmadığım sürece giymiyordum ) anam bir baktım oda bol :60: ama o düşecek gibi değildi onu giydim :1:
Yazın eşimin aldığı kapri pantalonu artık fermuar ve düğmelerini açmadan giyip cıkartabiliyorum :1: Allahtan onu terziye verip daraltabilirim yoğsam çılpak kalacağım :60: :60: :60:

Gidene kadar inşallah dahada kilo veririm de gitmeden bir hafta evvel bir iki tane kapri alırım kendime :34:

merhaba topiğimin çıtır bayanları
daha öncede net sorunu yuzunden yazamamıstım meger sorun bilgisayardaymıs dunde yazamadım cok üzüldüm :(
sabah dun le bugun aynı 1 kase yogurtlu müsli
arada dun 12 çilek bugun 2 kuru kayısı
öglen dun 1 tabak semizotu yemegi yanında 1 kase cacık bugun 1 tabak fasulye 2 dilim ekmek ve salata
akşam dun tavuk ızgara ve bol salata arada 1 elma yemiştim
bugun ara yapamadım akşam da 1 tas domates corbası azcık patates yemegi ve salata yedim
hepimizin haftasının guzel baslaması dilegiyle

Back
X