Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar ben geldim
Canım Ellerine ve emeğine sağlık![]()
Çok güzel bir paylaşım ve emnim bebeğini kaybeden her Anne bunu okuduğunda acısı bir nebzede olsa hafifleyecektir.
Başından sonuna kadar ağlayarak okudum gerçekten ve Rabbim inşallah kimseye göstermez ama artık duyduğumda biraz daha farklı olaya bakıcağım, senin bu paylaşımını hep hatırlayacağım
Allah senden razı olsun canım.
Slm kizlar
Ben de bu siralar biraz depresyonda gibiyim nedensiz.herseye aglayasim geliyor...bazen cocuklardan cok bunaliyorum sonra korkuyorum onlara bisi olursa die. Sukursuzlk etmk istemiyorum... Neyse ben son 3 gindur baya dagildim diet acisindan bu aksm toparlanmya calisiyordumki yarin bi ark davet etti... Yarn ne edecegim bilmiyom. Gidip yemeesem olmaz hep yememistim daha once gittiklerimde. Aksami hafif geciririm napim:18:
aynuurrruum nerdesin yavruumm bırak tatılı gel yaa:))perişan oldum senin yokluğundaa...
yaa kzılar şaka bi tarafa valla ben iyice yoldan cıktım biri bana dur desinn kendımı tutamıyormm:)))
verdığım 3 kılocuk onlarda gerı gelecekk:)))
aman sakın daha öyle hemen yoldan çıkmak yoook![]()
Canım başınız sağ olsunRabbim sizlere ve ailesine sabır versin onuda cennetine kabul etsin.
İnan ben bile okuyunca çok kötü oldum Aileyi düşünemiyorum bile.
Allah senden de razı olsun ki sadece baş sağlığı dileyip kenara çekilmiyorsun![]()
ayyy allah rahmet eylesinnn çok üzüldümmmmm
geçmiş olsunnnn en azından uyumuş bıcırıklar rahat edersinnnn
Allah rahmet eylesin semiranım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ailesine ve sizlere sabırlar versin inşallah
Semirancığım mesajını sonradan gördüm; biz okuyunca bile çok fena olduk, sen nasıl etkilenmişsindir kimbilirÇok genç bir insan, çok ani bir ölüm. Allah yakınlarına sabırlar versin
![]()
Günaydın Kızlar
Birazdan yürüyüşe çıkıcaz mirayla bakayım dedim ama topic boş haftasonu olduğundan herhalde dünde sayılı sayfa yazılmış en büyük sorunumuz haftasonu kaçamakları 5 günde verip 2 günde geri alıyoruz verdiğimizi haftasonuna daha dikkkaaatttt![]()
Semirancım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Allah sevdiğine ailesine sevdiklerine sabır versin![]()
canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Rabbim ailesine sevenlerine sabırlar versin çok acı Allah kimseye evlat acısı göstermesin
semirancım canım başınız saolsun, Rabbim sizlere sevdiklerine geride kalanlara sabır versin, Rabbim kimseye evlta acısı göstermesin inşallah. Canım okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm. Tekrardan başınız saolsun canım![]()
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun diyecem ama zaten öyle olmuştur,suda boğularak ölen şehit mevkiine girer biliyosun..
Allahım yakınlarına sabır versin inşallah,rabbim sevdiği kulunu yanına erken alırmış ne mutlu ona...
Ailesinin başı saolsun çok acı gerçekten bu yaşta
Allah rahmet etsin cok zor bi durum...ailesi,nisanlisi mahvolmuslardir...sizlerde cok uzuldunuz eminim.Rabbim evlat acisi gostermesin kimselere...ben annemi yolcu ettim otobuse ben bindirdim. Arabada gelene kadar zor tuttum kendimi eve gelince koyverdim gozyaslarimi.....annem 69 yasinda ama cok coktu, cok hastalklari var. Onu bi daha goremezsem die cok kotu oldum.kimbilir sizin gencin ailesi ne haldedir. Allah sabirlar versin
Semosum Allah rahmet eglesin tum yakinlarina sabir diliyorum. Basiniz sagolsun
Semirancım başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin..ailesine hele o nişanlısına Allah sabırlar versin![]()
ahhhhh insallah gercek olur bu hayalin iddiadasım..
ne güzel istekler bunlar
ahhh bende cok üzüldüm semirancım.Allah sevdiklerine sabır versin..
Başınız sagolsun..
Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin
---------------------------------------------------------
Merhaba kızlar nasılısınız bakalım
bugün benim tüm gün vukuattı
sabah sigara böreği ile açılışı yaptım
sonrasında gün vardı gerisini siz düşününün artık................![]()
Semiran başınız sağolsun.Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin.Genç ölüm çok zor.Allah rahmet eylesin...
Oooo bu sene Altınoluk yolcusu çok maşallah.Ceco da var akçayda.
Bende Altınoluk yolcusuyum nasipse.4 sene sürekli ikamet ettim.Çok seviyorum orayı kopması zor oldu.İş nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık ordan.Ama yazdan yaza gidiyoruz yazlık var orda.Migrosun yukarısında pazar yerinde.Benimde eşimin yıllık izni ne zaman olursa o zamana bende izin alıyorum gidiyoruz.Muhtemelen temmuz sonu ağustos başı gibi olcak...Hayırlısı artık...
selam kızlar... nasılsınızzz..
semirancım başınız saolsun sabırlar versin Rabbim...
ya kızlarrr eşimin halasııı davet etti herkesler ordaymış bende sabah çok az bişi yiyip evimi te opladım temizledim çok yememk için de baya geç gittim ama yedim bee saat 5 ti akşam cacık içtim sadece ilaçı 2 gün kullandım iştahımı açmış olmaz ama hiç doymadığımı hissediyorum 2 haftayı yedim resmen yazıkklar olsun bana...
çok tşk ederim arkadaşlar hepinize ayrı ayrııomega 3 hapını nerden alıyosun..bende alıcamda bir sürü marka var hangisi iyidirki acaba.diyetisyene gidecektin gittinmi cuma günü
semiran başınız saolsun allah sabır versin![]()
slm kızlar dün çok mutsuzdum ağladım ne yedimi billemedim gerginim çokkk
çok samimi arkadaşım akraba gibiyiz o derece yani
kızcağız evlendi rahimde sorun var diye ameliyat falan olldu 2 çocuk düşürdü biri 5 aylık karnınnda öldüü dün doğuma giirdi 3. çocuk doğurdu amma ciiğerleri yapışıkmış gecede 3 kere havale geçirmş sabah ta ölmüş kıza söyleyemediler akşam eşi eve gelmeden karyolasını falan sökmüş görmesin diye offf yanii dahada arayamadım kızı eşiyle konuştum ama alllahım hiç kimseye evlet acısı verme yarabim
gurbette olmayı bu yüzden sevmiyorum allah yardım etsin moralinizi bozmak istemezdim ama patlıcam anlatmasaydım zaten kimsem yok burda neyse toparlanır toparlanmaz dönerim herkeze mutlu huuzurlu günler
Allahım kimseye evlat acısı tattırmasın hakkatten ne kötü bişi sabır versin metanetlik versinn of offff![]()
canım annenin varlığına alışmıştın şimdi gidince zor gelmiştir sana
diyet açısından ben de dağınığım malesef iştahım çok açık kendimce dengelemeye çalışıyorum ben de
gittiğin yerde abartmadan herşeyden tadarsın bişey olmaz canım akşamı da hafif geçirirsin tamamdır![]()
Haklisin asum sanirim ondan... İstahimiz niye bu kadar acildiya Offfff
Lahana corbasi tarifine bile baktim tam dietini yapamam da corba yapip icsemmi diye dusunuyom. Yani normal yemeklerimi de yerim corba niyetine icsemmi ki diyom:26:
İyigeceler bayanlar bir selam veriyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi inanın çok özledim ama diet motivasyonum yerlerde olduğundan gelip sizleride kendim yapmak istemiyorum bilgisayarımda arızalı açılıyor ama anca fişte takılıyken oda çok zor oluyor önümüzdeki 10 gün içinde tedaviye başlıyorum onun verdiği stresle hiçbir motive kalmadı umarım buraya güzel haberler verebilirim geçmişi okuyamadım uzun zamandır girmediğim için çok birikmiş hepinizi çok öpüyorummmmm.
çokkk teşekkür yazın için allah yaşatmasınnnnnn kimseye kaydettm yazıyıBana bu yazıyı 4. bebeğimi kaynedince okudum ve şükrettim..Kayıp yaşayan arkadaşlara da teselli olur. Ben çok ağlardım ve şükrederdim okuyunca...
merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren Cenabı Allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün...... tadını bilmiyoruz. burada huriler var beni ve arkadaşla...rımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,SİZLERİ bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor Rabbimiz. hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine ALLAH vermişti. hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.Hz.İbrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve Rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren Allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor Hz. İbrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.ALLAH SANA VE BANA ZULMETMEDİ ANNECİĞİM,...
nursena çok üzüldüm arkadaşına Allah sabırlar versin..
nursena arkadaşına çok üzüldüm Allah sabrını versin inşallah
Semirancığım başınız sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin..Çok üzüldüm okuyunca bazen ufacık şeyleri problem yapıpp büyütüyoruz kendi adıma söylüyorum...Bunları duymak,tanık olmak şükr etmemize sebeb oluyor kısa sürede olsa.
Nursenacığım arkadaşınada çok üzüldüm. kimbilir nasıl yıkılır hemde lohusa halinde ne zor atlatır Allah güç kuvvet versin ..