Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyigeceler bayanlar bir selam veriyim dedim inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi inanın çok özledim ama diet motivasyonum yerlerde olduğundan gelip sizleride kendim yapmak istemiyorum bilgisayarımda arızalı açılıyor ama anca fişte takılıyken oda çok zor oluyor önümüzdeki 10 gün içinde tedaviye başlıyorum onun verdiği stresle hiçbir motive kalmadı umarım buraya güzel haberler verebilirim geçmişi okuyamadım uzun zamandır girmediğim için çok birikmiş hepinizi çok öpüyorummmmm.
günaydın kızlarrr...
keyifler iyidir inşallah...
okudumda herkesin iştahı açıkmış sadece benim değil sevineyimmi üzüleyimmi...
yarın evlilik yıldönümüm göyaaa 90 altına düşüp gelinliğimi giyecektim ama sağlık olsun....seneye inşallah...
aldığım elbise için savaşa devam...
günaydın güzel tpikin güzel hatunlarıbahar geldi havalar ısındı artık herkeste bir rehavet ben dahil
amaa durmak yok tam gaz diyetlere,spora,yürüyüşlere devam..3 gündür menümü yazmaya cesaretim yok tu çünkü verdiğim 2 kiloyu görünce yemenin dibine vurdum resmen
kardeşlerim şehir dışında üniversitede okuyor onlar geldi ee gelirken de ellerinde menülerle geldiler canları ne çekiyosa sırayla anneme yaptırıyolar benim halimi siz düşünün
3 gündür sporda hak getire acilen eski düzenime dönmem lazım
madem geldim bugünkü muhtemel menümü yazıyım;
sabah: tabiki 1 kase nesfit
ara: 1 elma ve 1 çay bardağı süt
öğlen: ton balıklı yeşillikli salata belki 1 dilim ekmek
ara: nescafe şekersiz
akşam: 1 tabak(6-7 kaşık) ıspanak yemeği ve yoğurt belki 1 dilim ekmek
saat 5,5 buçuktan sonra bşy yiyemiyorum alışkanlık oldu sadece cay ya da yeşilçay günde 3 litre su yaklaşık 3.5 km tempolu yürüyüş ve 50 dk evde spor. hadi bakalım inşallah uygulayabilirimdaha sonra tekrar uğrarım hepinizi öpüyorummmm
![]()
günaydınlar kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben idare ediyorum 1 haftadır ordudaydım ama burnumdan geldi
emir çok hasta 2 kere dr.a gittik orduda
dün gece 2:30 da geldik eve emir uyumak bilmedi 2 saat bile uyumadım
çok fena bir suratla ve acayip bir baş ağrısı ile dolanıyorum bugün
hepinizi çok özledim ama söylim
bbenn gellddiiimmm
pazartesi günleri çok erken saatte kursum var ve çok geç bitiyor gelemiyorum ama aklım hepp sizde
geçte olsa tğm kaderdaşlarıma tüm topik arkadaşlarıma süppperrr bir hafta diliyorum
geçmişi okumadan geldim ne var ne yok bakamadım
cumartesi günü kahvaltı abartmamdan sonra dizginleri pazar akşam ele geçirebildim umarım bu hafta artı olmam vereceğim bir kaç grama bile razıyım şuanda, bakalım yarın diyetisyende n e sonuç çıkacak
şimdilik hepinizi çoook çoook öpüyorum geçmişe ışınlanıp geliyorum canlarımmm![]()
çok teşekkür ederim Yenacım Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri... tam 2 haftadır sapıtık yiyorum yok regl geçikti sıkıntı oldu şişkinlik ama iştahım hep açık...eşime söledim sakın pasta filan alma yemem dedim ben sadece ona küçük bir pasta alıcam o yer artık dur demenin zamanıdır....Nevciğim kısa sürede iyi yol katettin..Geç başladın ama iyi gidiyorsunönemli olan bu ve bundan sonrası
sağlıklı,huzurlu ve zayıf seneler görmeniz dileğiyle..
Bu arada ben kendi adıma manyak iştahlıyım..hiiç alışkın olmadığım şey tuhafıma gidii.![]()
hoşgeldin canım bizde özledik seni..neler yaptınn_?günaydınlar kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
bbenn gellddiiimmm
pazartesi günleri çok erken saatte kursum var ve çok geç bitiyor gelemiyorum ama aklım hepp sizde
geçte olsa tğm kaderdaşlarıma tüm topik arkadaşlarıma süppperrr bir hafta diliyorum
geçmişi okumadan geldim ne var ne yok bakamadım
cumartesi günü kahvaltı abartmamdan sonra dizginleri pazar akşam ele geçirebildim umarım bu hafta artı olmam vereceğim bir kaç grama bile razıyım şuanda, bakalım yarın diyetisyende n e sonuç çıkacak
şimdilik hepinizi çoook çoook öpüyorum geçmişe ışınlanıp geliyorum canlarımmm![]()
Ben aynı kiloda kalmayada razıyım..
kutup ayusu benzetmesi yapardım kendime.:) onuda aştım öküz gibi falan yedim desem yeridir..
günaydınlar kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
Bende beşten,altıdan sonra süt ürünleri meyve dışında..
bişey yemediğimde iyi kilo veriyorum..
kilo çizelgen hala yok. yapman belki artı fayda sağlar sana.:)