- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kızlar diyetisyene gittim.
sonuçlarım çok guzel
15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.![]()

ay çok heycanlandım ne desem bilmem ki baharımmevet bende seni seviyorum
harika oldu valla ne güzel havalarda güzelleşti de yürüyoruz hergün bende anlamıyorum nasıl bitiyo o yol diye konuşurken bi bakıyorum yolun sonu görünmüş=))
hergün devam inşallah pes etmek yok önce ikili rakamları sonra da ideal kilolarımı görcez inşallah beraber...herkesin de en kısa zamanda görmesi dileklerimle:)
evet bi tartıl artık arkadaşım bende merak içindeyim
Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım tartılcam tartılcam

Zaten canım ben inanıyorum Allahın izniyle başaracağız sen o bacakların ağıra ağıra kaç gün yürüyüşe geldin ben dünki yorgunluğa sabahın köründe uyandıysam biz bu işi başaracağız eminimmmm

Yarın ip getircem atlıycaz bak ona göre

Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
Ayyy bende maviye bayıldım valla tam benim tarzım diğerleri de çoooook güzeeeel inşallah tam olur da güle güle giyersin papuçlarını

Benim ayaklar 42