Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar diyetisyene gittim.

sonuçlarım çok guzel:nazar::nazar::nazar::nazar:

15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.:46::46::46::46::46::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :46: :46: :46: Maşalllaaah süpersinnnnn mutluuuuuuu :46: valla çok sevindim 15 gün için süper sonuç :46: Darısı bizim yağlarımızın başına :1:

ay çok heycanlandım ne desem bilmem ki baharımm:16:evet bende seni seviyorum:17:harika oldu valla ne güzel havalarda güzelleşti de yürüyoruz hergün bende anlamıyorum nasıl bitiyo o yol diye konuşurken bi bakıyorum yolun sonu görünmüş=))
hergün devam inşallah pes etmek yok önce ikili rakamları sonra da ideal kilolarımı görcez inşallah beraber...herkesin de en kısa zamanda görmesi dileklerimle:)
evet bi tartıl artık arkadaşım bende merak içindeyim

Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım tartılcam tartılcam :1: Valla çok istiyorum ikimiz içinde 99 olsun o ibre sonra 89 olsun sonra 79 olsun sonra isterse 75 olabilir :1:

Zaten canım ben inanıyorum Allahın izniyle başaracağız sen o bacakların ağıra ağıra kaç gün yürüyüşe geldin ben dünki yorgunluğa sabahın köründe uyandıysam biz bu işi başaracağız eminimmmm :46:

Yarın ip getircem atlıycaz bak ona göre :23:

Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam

Ayyy bende maviye bayıldım valla tam benim tarzım diğerleri de çoooook güzeeeel inşallah tam olur da güle güle giyersin papuçlarını :16: :16: :16:

Benim ayaklar 42 :31: :25: çok özenmişimdir böyle indirimli sitelerden ucuz ucuz ayakkabı almaya ama kısmet 30-35 kilo verirsem belki bende görürüm 40 numara ayakkabıları :1:

:nazar: :nazar: :nazar: :46: :46: :46: Maşalllaaah süpersinnnnn mutluuuuuuu :46: valla çok sevindim 15 gün için süper sonuç :46: Darısı bizim yağlarımızın başına :1:

Şunun şurasında cumaya ne kaldı canım tartılcam tartılcam :1: Valla çok istiyorum ikimiz içinde 99 olsun o ibre sonra 89 olsun sonra 79 olsun sonra isterse 75 olabilir :1:

Zaten canım ben inanıyorum Allahın izniyle başaracağız sen o bacakların ağıra ağıra kaç gün yürüyüşe geldin ben dünki yorgunluğa sabahın köründe uyandıysam biz bu işi başaracağız eminimmmm :46:

Yarın ip getircem atlıycaz bak ona göre :23:

Ayyy bende maviye bayıldım valla tam benim tarzım diğerleri de çoooook güzeeeel inşallah tam olur da güle güle giyersin papuçlarını :16: :16: :16:

Benim ayaklar 42 :31: :25: çok özenmişimdir böyle indirimli sitelerden ucuz ucuz ayakkabı almaya ama kısmet 30-35 kilo verirsem belki bende görürüm 40 numara ayakkabıları :1:

canım benım aslında boydan 39 ama onler taraklı ya ondan olmuyo kıbar ayakkabıların 39u felan. 40 anca oluyo hatta bazen bazı ayakkabıların (ozellıkle babet) 40ı bıle olmuyo. senın de boydan ayagın 40sa zayıflayınca kesın gırersın 40a. ınternetten hıc almam ayakkabı olmaz dıye ama bu sefer aldım bakalım. olmazsa ıade ederım artık.

mutlu tebrik ederim çok güzel vermişsin gerçekten darısı başımıza:))
baharcım o kadar inmesine gerek yok 80 olsak yeter yahuu 5 kiloda fazlamız havamız olsun:9:
ip getir tabi bakalım atlayabilcekmiyim dizlerimden:122:geri dönüş yolunda beni sürüklemek zorunda kalma sonra:1:

dün yazamadım ama bugün yazayım menümü süper bi gün geçirdim kendimi seviyorum menüm hergün böyle olsa keşke

sabah:1diliim tam tahıllı ekmek
1kk peynir ,1 domates, 3 zeytin,form çay
ara:bi kase yoğurt(1çay kaşığı çilek reçeli ile)
öğlen:iki küçük biber dolması
ara:1 bardak süt 3 tanecik haylayf:)
akşam:1 kase mantar çorba
5kaşık tavuklu bezelye
1 kase cacık
1 dilim t.t. ekmek
yemekten hemen sonra karışık bitki çayı
90dakka yürüyüş+egzersiz+evde 30 dk aerobik:))3,5 lt suuuuuuuu

kızlar diyetisyene gittim.

sonuçlarım çok guzel:nazar::nazar::nazar::nazar:

15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.:46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46:
muttluuuu canım süpersinnn maaşşşaaalllaaahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu istikrarla tatilde süper süper salınacaksın arkadaşım :16::16::16::16:

Şu indirim sitelerinden birinden 3 tane yazlık ayakkabı aldım 100tl'ye. Yazlık ayakkabım yoktu hiç, tatilde giymek için rahat bişeyler alayım dedim. Nasıl sizce ayakkabılar. ayaklarım 40 numara bir de ön tarafı biraz geniş her ayakkabı olmuyo, bakalım hepsı olursa umarım iade etmek zorunda kalmam
özlemcim bayıldım ayakkabılara özellike 2 ve 3 numarada olanları süperler
benim o kadar çok babetim var ki babet hastasıyımdır ama inanılmaz rahatlar :16::16:
ben genelde o indirim sitelerinden bambi nin babetlerini aldım hep çünkü bilmediğim bir marka aldığımda dağıldı resmen ayakkabı hem ucuzda oluyor internet üzerinden aldıuğımız için
iyi günlerde eskit arkadaşım :16::16:

elifcim çörek otunu aç karnına yersen iştah kesip,kilo vermeye yarıyormuş ama tok karna tüketirsen içindeki yağlardan dolayı kilo aldırıyormuş :16:
bugün sordum bende diyetisyene tekrardan, yemeklerinin üzerine veya yediğin yoğurdun sabah peynirin domatesin yeşilliklerin üzerine dök hem açlığını bastırır hem de tokluk hissi verir dedi sanırım bu şekilde de işe yarıyor anlamadım ben bu çörek otu kullanımını herkes bir değişik söylüyor :44::44::44:

selam kızlarrr güzel haberlerle gelmedim ne yazık ki:14::14::14:
diyetisyene gittiğimde 500 gr fazla çıktım ama anlayamadım, acaba adet öncesi olduğumdan mı diye düşündük sonra bu hafta sapıtmamdan dolayı olabilir dedik. bakalım haftaya daha iyi bir sonuç olacağına eminim.
birde tahlillerimi yaptıralı 6 ay oldu, tekrar yaptırıcam tahlil sonuçlarımda bir değişiklik mi var ona bakıcak. york trestini önerdi aslında ama çok tuzlu, sadece 150 tl lik olan varmış, temel besinlere bakıyormuş o test belki onu yaptırırm ama önce kendi testelerimi yaptırmam lazım. açlık ve tokluk şekerimede bakıcak tekrardan
birde powerplate sanırım yanlış yazmadıysam, o var benim diyetisyende. çok iyi bir şey olduğunu duydum. gerçi pilatesle birlikte yaptırıyormuş spor hocaları. bir seans denemesi var ona gidebilirim istanbuldan döndükten sonra.
offf offff çok uğraşıyorum sonra bir hafta kendimden geçiyorum pişmanlığın yanı sıra birde +500 le dönüş yapması bugün moralimin altını üstüne bir getirdi pir getirdi, sinirimi matematik sorularından aldım resmen :14::14::14:

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım :34:

Sabah:

Aç karnına sıcak suya limon + 1 kaşık bal

Yarım saat sonra kahvaltı:

1/2 bardak greyfurt suyu
2 dilim tam buğday ekmeği
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 Domates
1 Salatalık
1 Bardak Kayısı suyu ( geceden kayısıları yatırmıştım :34: )

Ara:
3 tane suda şişmiş kayısı

Öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata
4 - 5 kaşık yoğurt

ara:
1 tane elma

akşam:
2 Dilim Tam buğday ekmeği
SAlata
Yoğurt
domates, salatalık
1 Kırmızı biber
1 şekersiz çay

( havalar ısınmaya başladı ya benimki yine tuturdu bundan sonra her akşam sırf kahvaltı edelim bak karpuz kavunda cıktı artık yemek yapma diye :26: bir yandan iyi bir yandan kötü sonuçta kuru kuru olmaz devamlı bakalım eğer inat ederse ona kahvaltı hazırlar kendime ve çocuklara yemek yaparım :34: zaten bağırsak sorunum var iyice kaskatı gibi olurum :1: )

2 Litre suyumu içtim birazdan da kayısıl form çayımı da içerim yatana kadarda bir yarım kilo su daha içerim inşallah :34:

kızlar ben yanlış hedef koydum anladım sonunda önce 80 i hedeflemem lazım o yüzden çizelgemi değiştirdim, önce 80 e ineyimde 55 şurda bi dursun. yavaş yavaş gideyim.
bende menümü yazayım

kahvaltı:
-2 denge light ekmekle yapılmış tost + 1 büyük bardak su
öğlen:
-tavuk ızgara+salata
ara öğün:
-3 adet limonlu eti form
akşam:
-1 yumurtayla yapılmış menemen+çeyrek bazlama+40 gr kadar yağsız beyaz peynir + yeşillik+2 çay bardağı şekersiz çay

3lt su + 1.5 saat yürüyüş

ben de zayıflamak isityorum ama olmuyor yarın başlayacağım tekrar ben çok sabırlı biri değilim çabuk bıkıyorum ne yapacagım bilmiyorum bu konuda yardımcı olarak bilgi ve arkadaşlara ihtiyacım var...

Bende paylaşayım menümü :23:

Uyanınca
3-4 tane kremalı püskevit :37:
Sabah ( Kahvaltı 12 de olabildi geç yürüdük :26: )
1 kk peynir,1 domat,1 salatalık,5 zeytin,2-3 dilim kepek ekmeği
ara
3 ceviz,2 günkurusu
Öğle
kepek ekmeğine peynir,salatalık sandiviç yaptım :56: , çay
ara
yok
akşam
yumurtalı ıspanak, yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

2,5 litre su, 90 dk yürüyüş :nazar:

bugün bende yediklerimi paylaşayım dedm.eksik kalmayayım dimi:27::27:
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
1domates salatalık maydonozla yapılmıs salata..
üzerine de beyaz peynir serpiştirdim..
1haslanms yumurta ve sekersiz cay

öğle
1kase cacık
2yemek kaşıgı makarna
6-7 yemek kasıgı kabak sote

ara
1portakal

aksam
6-7 yemek kaşıgı kabak sote
1kase yogurt
1dilim tambugday ekmeği

sanırım birazdan azcık dondurma yiyecegim:27::27::27:

canım trendyol, reklam vermek yasak ama sen görmemiş ol :)) evet 3ü yüztele:??baska ayakkabılar da var orda 40 numarası olan. mavı olanın renklerı de var

ayy dur bı bakıym bende uyeyım oraya urunlerı cok kalıtelı daha once aldıklarımdanda memnunum
çok ıı almışsın ya gule gule kullan canım:Dzewklerımız aynıımış bayıldım hepsınede:D

ben de zayıflamak isityorum ama olmuyor yarın başlayacağım tekrar ben çok sabırlı biri değilim çabuk bıkıyorum ne yapacagım bilmiyorum bu konuda yardımcı olarak bilgi ve arkadaşlara ihtiyacım var...

cnım bu konuda inan kimsenin kimseye bir faydası olmuyor...

ancak söle olur..diyetsyen önerilerimizi sana sunabilirzi...

ama gerisi sadece sabır ve senin iradenle olacak..
hem de öle kolay ve hemencecik olacak sanma ha...
aralıkta basladım..5ay bitecek ama vere vere verebildigim kilo16:37::37::37:

hoşgeldın canım aramıza kılo kaç acaba:)
bıde guldurdun benı ya baslamadan vazgecıyosun:)))zayyıflamak ıstıyorum ama oluyo demıssın demekkı şımdıye kadar tam olarak ıstememıssın:))
sana bı önerım var KAPIŞALLIMMI(aynurcum yok onun gorevını üstlenıym:)
cuma gunlerı tartı gunumuz:)

cnım bu konuda inan kimsenin kimseye bir faydası olmuyor...

ancak söle olur..diyetsyen önerilerimizi sana sunabilirzi...

ama gerisi sadece sabır ve senin iradenle olacak..
hem de öle kolay ve hemencecik olacak sanma ha...
aralıkta basladım..5ay bitecek ama vere vere verebildigim kilo16:37::37::37:

süpersın yaa bıde begenmıyo şuna bak 16 kılo azmı:D)))

Cecom, yogurt, kefir ayran sut grubundan oluyor. Gunde 2-3 porsiyon alinir.

Peynir, yumurta, balik, tavuk, et, bazi diyetisyenlere gore kuru baklagiller protein sayiliyor. Gunde toplam 5-6 porsiyon yemelisin.
Gozunde buyutme 1 kk peynir=1 kofte kadar et= 1 yumurt a 1 porsiyon sayiliyor. Yani kahvaltida 1 peynir 1 yumurta yedigin zaman ger kalan 3 kofte eder gunluk toplam...

Back
X