Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aramıza hoşgeldin o zaman :3:
İnşallah yavaş yavaşta olsa bu kilolardan kurtulacağız :34: Ümitsizliğe kapılma inşallah o 3lü rakamları görmeyeceksin ve inşallah benim gibi 3lü rakamlarda olanlarda 2lilere düşecek :34:

inşallah dediğiniz gibi olur ümitsizliğe kapılmıyorum zaten ama biran önce biryerden başlamam gerek...aslında bugün başlayacaktım ama cenazemiz vardı o yüzden olmadı...yarında başlayamam büyük ihtimal ama engeç yarından sonra başlamam gerek birgün birgündür yinede...verdiğiniz moral içinde çok teşekkür ederim....

Listemiz benziyor canım. Proteın gunlerı dısında akşam ara öğün hariç aynı gibi. Ben de senın gıbı ogleden sonrakı ara ogunumde bıskuvıyle kefır ya da yogurt yıyorum, aksam da yarım paket bıskuvım ve 2 meyvem var. bıskucvıyle 1 meyveyı yıyorum yatmadan da ıkıncı meyvemı yıyorum. kadının dedıgı gıbı lısteye tam uy cunku bıraz kılo verınce bır ıkı seyı cıkartabılır. bı bıldıgı vardır mutlaka. yoksa aynı dıyetısyene mı gıdıyoruz dermısım:))

ya özlem ablama aynı listeyi yazdı. ablam 41 yaşında ve 66 kg. bazl metobolizması 1400 çıktı ona benim listeden 1-2 seyi çıkartıp yazdı. işte ekmek 1 dili az, akşam çorbası yok. öğlen tek galeta vs... ama ana kalemler aynı.

ya özlem ablama aynı listeyi yazdı. ablam 41 yaşında ve 66 kg. bazl metobolizması 1400 çıktı ona benim listeden 1-2 seyi çıkartıp yazdı. işte ekmek 1 dili az, akşam çorbası yok. öğlen tek galeta vs... ama ana kalemler aynı.

dogrudur cunku 90lı 100lu kılolardayken 1600-1700 kalorılık lısteler verıyolar fakat 70lı 80lı kılolara gelınce 1400e dusuyor. Bundan sonrası ıcın cok fazla kalorı kısıtlaması yapmıyolar ama mesela ara ogunlerde ana ogunlerde felan oynamalar yapıp o sekılde kılo verdırmeye calısıyolar. Ablandan cıkardıgı seyler 100-150 felandır sanırım. Benım de 80lı kılolardan berı aldıgım kalorı aynı ama ıste degıstırıyor herseyı.

Ablan nıye dıyetısyene gıttıkı:))

inşallah dediğiniz gibi olur ümitsizliğe kapılmıyorum zaten ama biran önce biryerden başlamam gerek...aslında bugün başlayacaktım ama cenazemiz vardı o yüzden olmadı...yarında başlayamam büyük ihtimal ama engeç yarından sonra başlamam gerek birgün birgündür yinede...verdiğiniz moral içinde çok teşekkür ederim....

Başınız sağ olsun ....
Bir güne takılma Allahın izniyle bir gün erken yada bir gün geç bu kilolar gidecek :34:

şukur oturabildim

şimdi arkadaşlar benim bu 2 hafta da vucudum ne yaptı ne oldu çok anlamadım.

ana kalemlerle yaptıklarım,

1- her sabah 1/2 limon suyu sıkıp ılık su içtim. buyukçe bir bardak ile.

2- hemen hemen hergün kahvaltımı edip sonrasın da 1 fincan neskafe içip yuruyuse çıktım. olabildiğimce hızlı yurudum.

3- 3 litreye yakın su, 2-3 bardak yeşilçay, 1 -2 bardak form çay yahut 5 i biyerde çay içtim.

4-4-5 öğün dışında diyet listeme tam uydum.

listem 91 kg ken bana diyetisyenin yazdığı liste 33 yaşındayım ve bazal motobolizma hızım 1650 ölçüldü. 1400 kalorilik rejimim;

sabah(9-10 arası),
2 dilim kepek ekmek(uno falan o benzeri)
30 gr yarım yağlı peynir, 3 zeytin, bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.
veya
yarım simit-1 karper bol yeşillik(yağ konmayacak)domates vs.Haftada 2-3 gun yumurta eklenecek.

ara(11.30)
1 meyva(kuru meyvalarda olabilir), 200 ml normal süt.

öğlen(1.30-2),
1 dilim ekmek, 1 kase çorba, buyuk bir salata, 50 gr peynir yahut et(1.5 avuç içi kadar).
yahut
çorba yerine 1 biber dolması olabilir

ara(16.30)
2 galeta, yarım kase yoğurt,1 meyva(ben galetalarımı ayran ile yedim acıkınca tekrar meyva yedim)- (değişim olarakgaleta yerine yarım simitte yenebilir dedi)
yahut
8-10 diyet buskivi-haftada 2 gun yarım kase dondurma (veya ayran) artı meyve

akşam(20.00)(akşam yemeği yatmadan 4 saat önce yenecekmiş.-ne once ne sonra)
1 dilim kepek ekmek, 8 yemek kaşığı sebze yemeği,3-4 parça kuşbaşı et yahut 1 yemek kaşığı kıyma), 1 kase çorba, 1/2 kase yoğurt,salata.

ara(22.30)
1 kivi, yahut armut,yahut 10 yeşil erik, yahut 7-8 çilek.

be akşam meyvamı yemiyor yahut gunduz sutumu içmiyordum. hiç bir şeyi atlamayacaksın dedi. herşey tam zamanında ve listedeki kadar yenecek dedi. birinin tabağında atıyorum1 köfte arttı hoop aza yok. yazan kadar yenecek. yıne istedim yine vermedi kuruyemiş yokkkkk

Çok sağ ol mutlucuğum yaa zahmet verdik :34:
Listen gerçekten çok güzelmiş :34: Bakalım bende bizim buradaki devlet hastanesinden randevu almaya çalışacağım hem kan tahlillerimi bir yeniden yaptırayım hemde devamlı bir diyetisyen kontrolünde olursam bu iş daha iyi gidecek gibime geldi.
Bu gece nasıl taktıysam akupunkturu bile düşünmeye başladım ama onda da geri alanlar varmış :26:
Offffffff hazirana ne kaldı ama ben hala 2li rakamları ucundan da olsa göremedim.
Belki doktor insülin ilaçını değiştirir yada en azından şu kabızlığıma bir çare bulur :34:

bugünkü menüm çok sağlamdı kızlar 2000 kaloriyi buldum sanırım aylar sonra
sigara böreği dondurma çikolata
geçen seneden beri ilk kez tam bir metro yedim enerji geliyorum demedi :26:
ama yarın hafif geçirmeye niyetliyim ama kahvaltı için canım simit peynir istiyor bakalım:56:

dogrudur cunku 90lı 100lu kılolardayken 1600-1700 kalorılık lısteler verıyolar fakat 70lı 80lı kılolara gelınce 1400e dusuyor. Bundan sonrası ıcın cok fazla kalorı kısıtlaması yapmıyolar ama mesela ara ogunlerde ana ogunlerde felan oynamalar yapıp o sekılde kılo verdırmeye calısıyolar. Ablandan cıkardıgı seyler 100-150 felandır sanırım. Benım de 80lı kılolardan berı aldıgım kalorı aynı ama ıste degıstırıyor herseyı.

Ablan nıye dıyetısyene gıttıkı:))

gbeği var bir de kilo almaya yatkın geçen sene 60 kg idi bu sene 66 oldu. birde 800 gr vermiş 15 günde ama ne yazıkki kas ve su kaybedip ustune de 400 gr yağ almış. diyetisyen baya kızmış. özetle mucizevi bir değnek istiyoruz hepimiz ama ne yazıkki yok. çok çaba harcamak gerekiyor. ablam listelerle uğraşamam dedi yapmadı, diyetisyen de kızmış haklı olarak. yapmayacaksan gelme dimi...

gbeği var bir de kilo almaya yatkın geçen sene 60 kg idi bu sene 66 oldu. birde 800 gr vermiş 15 günde ama ne yazıkki kas ve su kaybedip ustune de 400 gr yağ almış. diyetisyen baya kızmış. özetle mucizevi bir değnek istiyoruz hepimiz ama ne yazıkki yok. çok çaba harcamak gerekiyor. ablam listelerle uğraşamam dedi yapmadı, diyetisyen de kızmış haklı olarak. yapmayacaksan gelme dimi...

benım dıyetısyen de yerı gelınce azarlıyo:)) kas ve su kaybettıgıne göre daha da az yemıs verılen lısteden gıbıme gelıyo. Bakalım bz 60lı kılolara gelınce napıcaz. Malum bız de kılo almaya müsaitiz. Bizim kilolar o kadar terbiyesizki olur olmaz oturmaya gelıyolar hem de yatılı misafir olarak:9::9: Şu an maden suyu içiyorum ve karnım aç nedense. Yatıp uyuyayım bari.

Ayın 5inde adet olmam lazım, 1ınde kontrolum var. Uff ben de fazla cıkarmıyım acaba. Sıslık kac gun onceden baslar ki:1::1: Herşeyi geçtim eger sıslık var da fazla cıkarsam cok uzulurum çok emek verdım bu sefer. Hem de edımle ıddıaya gırdık. Kesın kazanmam lazım. Bugun proteın gununde hem oglen hem aksam tavuk yedık tavugu bı sure gormek ıstemıyorum. Az once mıgrostan sanal alısverıs yaptım kofte aldım kendıme. Tavuk ıyı hos tok tutuyo da yanında yogurtla çekilmiyo ta

Başınız sağ olsun ....
Bir güne takılma Allahın izniyle bir gün erken yada bir gün geç bu kilolar gidecek :34:

Çok sağ ol mutlucuğum yaa zahmet verdik :34:
Listen gerçekten çok güzelmiş :34: Bakalım bende bizim buradaki devlet hastanesinden randevu almaya çalışacağım hem kan tahlillerimi bir yeniden yaptırayım hemde devamlı bir diyetisyen kontrolünde olursam bu iş daha iyi gidecek gibime geldi.
Bu gece nasıl taktıysam akupunkturu bile düşünmeye başladım ama onda da geri alanlar varmış :26:
Offffffff hazirana ne kaldı ama ben hala 2li rakamları ucundan da olsa göremedim.
Belki doktor insülin ilaçını değiştirir yada en azından şu kabızlığıma bir çare bulur :34:

bu liteyi yarın hemen uygulamaya başla bence. dr gidince de göster. ben 2 haftada en az 2 kg vereceğine eminim. ama gunde 45 dk en az yurumek için zaman bul. muhim çok... 2. ay etki ediyor o da ayrı... ama kesin yuru. 8 hazirana 6 hafta kaldı.

bugünkü menüm çok sağlamdı kızlar 2000 kaloriyi buldum sanırım aylar sonra
sigara böreği dondurma çikolata
geçen seneden beri ilk kez tam bir metro yedim enerji geliyorum demedi :26:
ama yarın hafif geçirmeye niyetliyim ama kahvaltı için canım simit peynir istiyor bakalım:56:

evde olsa ben de yerdım heralde. normalde hayranım sıze nasıl dayanıyosunuz. Börek çörek olayını ılerde de fazla yapmamayı dusunuyorum. Afedersınız b..k bogazlıyımdır. Karım tok da olsa mutfakta durdumu batar bana. Illa gıder gelır agzıma atarım. Baktım olmuyo asla evde bulundurmuyorum. sızın tabı cocuklar var koca yıyo mecbur yapılıyodur evde. Bızım cocuk da kesın obez adayı olacagı ıcın onu öyle seylere alıstırmayacagım. Dısarda da özenıp yemez umarım:)))

bu liteyi yarın hemen uygulamaya başla bence. dr gidince de göster. ben 2 haftada en az 2 kg vereceğine eminim. ama gunde 45 dk en az yurumek için zaman bul. muhim çok... 2. ay etki ediyor o da ayrı... ama kesin yuru. 8 hazirana 6 hafta kaldı.

En iyisi o canım çünkü iki saattir randevu almaya niyetlendiğim halde ya randevular dolu önümüzdeki aya kadar yada gitmeyi düşündüğüm merkez kapanmış oluyor :1: daha gitmeden kuruttum :1:
Neyse yarın sabah Allahın izniyle senin listeyi uyguluyor ve mutlaka 45 dakika sporumu yapıyorum :34: Eğer dışarı cıkamazsamda son ses müzik açıp deli gibi oynarım :1: nasılsa oda ter attırıyor :1:
Yada lesli bacıyla kesin barışıyorum :1: hesapta pazartesi başlıyordum ama bu sefer kesin kıvırmayacağım söz :34:

Neyse benim uykum geldi felaket kocacıkta karşımda ne zaman yatıyoruz diye sorup duruyor :1:
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

:54::54::54::54:

evde olsa ben de yerdım heralde. normalde hayranım sıze nasıl dayanıyosunuz. Börek çörek olayını ılerde de fazla yapmamayı dusunuyorum. Afedersınız b..k bogazlıyımdır. Karım tok da olsa mutfakta durdumu batar bana. Illa gıder gelır agzıma atarım. Baktım olmuyo asla evde bulundurmuyorum. sızın tabı cocuklar var koca yıyo mecbur yapılıyodur evde. Bızım cocuk da kesın obez adayı olacagı ıcın onu öyle seylere alıstırmayacagım. Dısarda da özenıp yemez umarım:)))

sen şanslısın o yönden inşallah çocuğun da alışmaz ama zor gibi sanki mutlaka görüp tadar nasılsa ama evde olmayınca o kadar da çok yenmez tabii
normalde olsa da yemem ama dedim ya biraz ara vermem iyi gelir gibime geldi inşallah öyle olur
daha fazla uzatmam bu pis boğazlığı dün kızlarla gidince dondurmayı da mecbur yedim topluluğa uymak zorunda kaldım neyse hepsini geride bıraktım inşallah
kötü olan yeme yeme 1 gün yedin mi hemen artıyı gör çok zoruma gidiyor

herkese günaydın:16:
bugün yürüyeceğim inşallah :66:
kelebekim bu hafta süper gittin azmin daim olsun karşılığını göreceğine eminim canım:46:

Günaydın Kızlar :3:

Tartılmamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum yarına saklayayım kendimi diye :1: ama tartılsam mı diye de düşünmüyor değilim :1: neyse kalkıp giyineyim 8:30da yürüyüşe çıkıcaz mirayla tartılsam mı tartılmasam mı :27:

Tartılmadım valla canım ceviz tıkıyorum ağzıma :1: baskül fobisi olacak bende ya yine çok çıkarsam diye korkuyorum valla :26: neyse bu hafta veremezsem haftaya kesin veririm ama durmak yok yola devam :1:

bende fındık tıkındımmm bahaar giyincem şimdii..bence kesin vercez o kadar emeğin karşılığı alınmalı alınacak!!!=)))

Tartılmadım valla canım ceviz tıkıyorum ağzıma :1: baskül fobisi olacak bende ya yine çok çıkarsam diye korkuyorum valla :26: neyse bu hafta veremezsem haftaya kesin veririm ama durmak yok yola devam :1:

Cnm ben 3 hafta deli gİbi yurumeme caba gostermeme ragmen 90-91 arasimda gittim geldim ama ya olmuyor yiyeyim demedim cunku oyle bir alternetif yok yarin olmazya ari bile gorsen yine kalkip yuruyeceksin ama dunku menun az di soliim benim listeyi incele istersen ve zamanlari kacirma kendi saatlerinde de 2 saat ara ile birseyler yemeye dikkat et. Az uiyerekde veremeyiz unutma

Günaydın arkadaşlar keyifler iyidir umarım. Ben az sonra çıkıyorum, saat 10.00'da diyetisyen randevum var. Son derece meraklıyım, umrım bu sefer de hayal kırıklığına uğaramam... Gelince paylaşırım sonuçları ;)

Dün Beyza ile buluştuk, süper geçti. İkimizin de vakti genişti, çok iyi geldi vallahi. En kısa zamanda bir de toplu buluşma yapsak?
...
Nevin, evlilik yıldönümünü kutlarım canım, gecikmeli oldu ama :))
...

Ozka, valla ben icin icin o kilolari geri almasini istiyorum. Ne diyim....

Birazdan cikicaz umutla buluscaz. Gene iki kafa fotosu ceker koyariz:)

Simdi umut 70 leri gordu, havalanmistir aslinda;)

Benim de yarin gorusmem var.bakalim diyetisyen ne diicek.. Sanji gene veremedim..
Yok kız ne havalanması, gördün işte aynı hamam aynı tas :)) Fotoyu hatırlatsaydın ya, epeydr çekilmedik, çekilir koyardık pancar gibi halimizle ;)
herkese güzel günler dilerim çok ıssız kalmış bugün burası nerde herkesler
derincim doğumgünün kutlu olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kararlı kalıcı ve başarılı olursunuz inşallah
umut bu hafta umut vaadediyorsun gibime geldi maşallah diyim
Sağol canım az sonra göreceğiz bakalım :)
Tamam canım öyle yapayım ben de. Hatta gecen hafta esım evden cıkmadan tartılmıs bı bakmıs kılo verememıs hatta fazla gostermıs tartı. sonra kontrole gıttık bana söylemıyo tabı ama endişeli belli:)) bi tartıldı 2 haftada yagdan 2.2 kg vermıs. Sımdı dıyetısyene gıdıyoken evde tartılmıyayım bari ama ilerisi için de kötü. Kilo korumaya gectıgımde evde tartılsam mazallah şoka girebilirim. Benim de eski tartım simboydu ama o resmen hatalı tartıyodu bu sefer arzum aldım ama ıste bu de güvenilir değil
Özlemciğim, ben Esse'den aldım bana da Semiran tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyorsam. O çok memnundu ben de o kadar memnunum ki, gram farklı göstermiyor, her zaman tutarlı. Esse mağazalarında sık sık %50 indirim oluyor, takip et istersen, ben na denk getirmiştim 20 lira mı 30 liramı, öyle uygun bir fiyata almıştım...
kızlar diyetisyene gittim.

sonuçlarım çok guzel:nazar::nazar::nazar::nazar:

15 günde 3.600 gr vermişim. 2900 yağ, 200 gr kas biraz da su işte. ben listede bazı şeyleri yemiyorum dedim(akşam meyvası yahut sabah ara da 1 bardak sut gibi) onları da ye dedi. 1-2 sevdiğim şey ekledi. listeyi uzun uzun yazarım yaralanmak isteyen arkadaşlar için.:46::46::46::46::46::46:

:nazar: :nazar: :nazar: Darısı başıma :34:

Back
X