- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
evet evet protein dışındakilerde gözüme az geldi ama araları düşünmeden söyledm sanırım.ben ara yapmaktan çok usandım çok bıktım.çok acıkırsam yapıyorum.hatta bi ara öğle yemeği yerine badem, leblebi, nescafe tükettim yemek hazırlamamak için.2 gebeliğimde de şeker çıktı hep 5-6 öğün beslendim.(2 bebek arası 24 ay,emzirirken hamile kaldım tekrar)5-6 öğün çocuk yoksa güzelde çocuklarla o kadar zorki...yada ben o kadar bıktım ki...salata hazırlamak bile ağr geliyor inan zorluyorum kendimi.bazen de kendimi salıyorum salata malzemelerim bozuluyor farketmiyorum bile.bizde çorba olmazsa olmaz çocuklardan dolayı ve ben çorbayı çok severim o nedenle çorbayı da sordum.ya da kurubaklagilde aynı şekilde yapınca koca bir tencere yapıyorum ben 7 kaşık yersem haftada 1 onu bitiremeyiz azaltmam lazım demekki ama çok severim.evde miniğim var ona yedirmeye çalışıyorum ona ayrı hazırla, kendime ayrı hazırla,ev derle topla(çocuklar okula gittiklerinde savaş alnına dönmüş oluyor ev),akşama yemek hazırla minikle vakit geçir, kendime zaman ayır(buraya girmek) derken çok zorlanıyorum işte ben ara öğünlerde.ama diyetisyen öyle yaptıysa bi bildiği vardır ben kafama göre hareket ediyorum.sonra dayanamayıp akşam neler neler götürüyorum.gçeen hsonu annem vardı evde ekmek yaptı .var ya nasıl yedim nasıl yedim sonra mutsuzum çünkü göbeğim şişti hemen.maya bıraktı benimde denemem lazım ama korkuyorum kendimden....çocuklar kek bekliyor ,bişiler bekliyor malesef bende yaptım başlarda şimdi yapmıyorum fazla ama bekliyorlar başka yerde görünce saldırıyorlar sonra(iştahlı ama normalller kilolu değiller)...bende bu kilo alma döneminde yaptım güya onlara ama kendim daha çok yedim.(75 e düşmüştüm 78 e kadar çıktım son aylar)..bu gidişe bi dur demem lazım ama onları da düşünerek.bu konuda umut benim idolum hem türlü türlü yapar hem yemeden durur en azından son haftalaryapıp yememek marifet baya.hazır gelene ben daha çok dayanıyorum kendi yaptığım bi de mutfakta duruyorsa gidip gelip yiyiroum
Bende öyleyim işte..ara öğün falan sürekli yemek düşününce bir türlü doymuyorum sürekli yeme saatinin gelmesini bekliyorum..
beynim hep yeme üzerine çalışıyor..Poffff en iisi psikoloğa gitmek.