- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Bence sen sağlıklı beslenmeyi kıvırdın artık...Çok kilo alacağına inanmıyorum ben..
Hamilelikte dış mihrakların tesirinde kalmazsan eğer. yok iki canlısın,yok emziklisin diye aşırı yemezsen hhiç kilo almazsın hatta üstüne verirsin..
Ben kızımda 70 li kilolardaydım 20 küsur aldım..oğlumda 94 le hamile kaldım yanılmıyorsam eğer 7 kg. aldım.
Ama son 3 ayında karaciğer yağlanmasından dolayı deli gibi kaşınıyordum.karaciğer kolestazı teşhisi konmuştu. ne kaşınmak ALlah düşmanıma vermesin ağlamaktan gözlerim şişiyordu..
101 le doğurdum..normal doğumda 10 kg. kafadan gidiyor zaten 1 ay içinde 87 oldum..Sonra oğlanın doğuştan kalbiyle ilgili problemi öğrenince kısa sürede 20 kg. alıp 107 oldum..velhasıl kelam emzirme döneminde normal bir şekilde beslenince kilo veriliyor..birde ben doktorların bol bol su için demesinede inanmıyorum bol bol su içmek sütü arttırabilir ama çok kalitesiz su gibi süt oluyor..Yani illa yemekte gerekiyor.:)
101 kıloyla normal dogum yaptın öyle mi? En cok ıstedıgım sey normal dogum. Sartlar elverırse sezeryan ıstemem en guzelu normal dogum ve en saglıklısı. ama bazen normal dıyıp son gun sezeryana alabılıyorlarmıs. Ben de 65 ıle hamıle kalmayı hedeflıyorum. Zaten evlendıgımden beri herkes mutlaka kılo ver yoksa yandın dıyıp durdu. Sankı ben bılmıyorum kılolu hamıle kalmanın zorluklarını
Benım sımdıden basur(hemeroıs ve makat catlagı) mıdede ülser, hassas bagırsak sendromu problemlerım var. Hamılelık zor gececek orası kesın ama bır de kılolu hamıle kalarak daha da zorlastırmamak lazım..
Bu arada bizim İzmirde yasama ıhtımalımız var. Eşim ıstanbul beledıyesınde calısıyor ama hıc memnun degıl. Cok buyuk baskı var. Bana kpssden ıyı alırsan ızmırı yaz dıyor.Kendısı de ızmır beledıyesıne gecmek ıstıyo. Bakalım ben de sevıyorum ızmırı. Ege unıversıtesınde okumustum 1 yıl. Bornovada kalmıstım.