Kızlar bugun bıkını bakmaya gıttım. Malum sınava 2 ay kaldı, bundan sonra alısverıse gıtmem zor olur dıye esım bıkını ısını aradan cıkaralım dedı. Bana bı tek Kom oluyodu, sefaköydekı fabrıka satıs magazasına gıttım. Bana olabılecek 4,5 model denedım sadece bırı bıraz oldu, dıgerlerı gogsumu kaldırması sarkık durdu. Genelde ınce askılı seyler vardı onlar zaten olmuyo bana. O modal bozukluguyla cıktım ordan bısey almadan
sonra Bakırköye gıttık, kom satan baska bı magazaya gırdık, orda triumph dıye bı markanın da bıkınılerı vardı. Ben daha once sutyen almıstım bu markadan ama asırı pahalı. Neyse onun bıkınılerınde cup ölçüsüyle bedne farklıydmıs cok sevındım. 40 beden d cup bıkını denedım, altı demırlı ve ıcı bos oldugu ıcın kaldırdı gogsumu, dıger denedıgım bıkınılere göre daha ıyı oldu. Çocuk dogurduktan sorna ılk ıs doktorun kapısını calıp kucultturcem gogsumu, ınsanın psıkolojısı nasıl bozuluyo anlatamam. Hep kendımı sucluyorum neden ben ıstedıgım hıcbıseyı gıyemıyorum dıye. Bu arada bıkını 160lıraydı
görümcemdede aynı sıkıntı var gögüslerinden aşırı derecede müzdarip oda düşünüyodu o ameliyatı olmayı ama sonradan vazgçti cünkü zor bi ameliyat benim amcamın kızı kücültürdü gögüslerini ama onunkiler sağlığını tehdit edecek büyüklükteydi devlet hastanesinden yaptırdı o kaç kilo yağ çıkmıştı cesaretin varsa yaptır valla aklıma gelmişken senin aldığın babetler geldimi canım trendyoldan o mavi baetten bende sipariş verdim cünkü geldiyse nasıllar memnun kaldın mı