Herkese hayırlı akşamlarrrrrr :122:
Şükür gelebildim

ve gururla söylüyorum kız kardeşimde sapıtmadım

Yaptığı börekten hiç yemedim arpa şehriye salatasından ufak bir kaseden az fazla yedim ama onda da gram yağ yoktu zaten birde sağ olsun tuz eklerken sanki sadece paketi gösterir yemeğe yada salataya

Çayda fazla içmedim sadece 2 bardak onuda tabiki şekersiz

Çok ince bir dilimde çakma tiramisu

kız kardeşim bile şaşırdı

Çocuklar okadar çok gürültü yaptılar ki izlemek istediğimiz filmi yarım bıraktık mecbur ama yinede iyi oldu ikizler beni çok özlemişler tete tete diye bir hal oldular. Benimkilerde tetelerini özlemişler hele ufağı sarılıp öpüp durdu

Gündüzden de işlerimi hallettiğim için ütü de dahil artık yarın keyif yaparım

diyecekken çamaşır yıkayacağım aklıma geldi

Bıktım şu haftasonlarında en azından iş yapmaktan ama ne zaman istifa ediyorum desem istifan red edildi diyor eşim
Canım tabiki kalabalıkta piknik çok zevkli olur ama bak ne güzel enişte seni baş başa pikniğe götürmüş

Sen hiç Amerikan filmleri izlemiyormusun

hep baş başa gidiyorlar

Genç adam genç kızın kuçağına uzanırken genç kız ona kitap okuyor
Sonra olmazsa olmazı kırmızı beyaz kareli piknik örtüsü

birde sepetten süpriz minnak ta olsa genç kızın sevdiği bir yemek cıkıyorsa yemede yanında yat

Kız senelerdir kendimi yırtıyorum benim herife baş başa bir piknik yapalım diye ama çocuklar yokkende olduktan sonrada hep der sen bence şu romantik filmleri izlmeyi bırak yanlız piknik mi olur ortada sıçan oynanmayan pikniğe piknik demem diye

Baş başa ormanda ne yapacağız birkaç arkadaş ayarlayalım öyle gidelim der hep hatta arkadaşları kıvırırsa hiç gitmez
Hatta bugün bende hava güzel diye bir niyeti bozdum söz 2 hafta sonra piknik sezonunu açıyoruz arkadaşlarada söyledim hepsi tamam dedi diye

bakalım kıvırmazsa inşallah