Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayse sana da gunaydin. Nasilsin?

Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam

çok geçmiş olsun canım. buaralar bana da aynı şeyler sık oluyor. zırt pırt boğazım şişiyor kolayla da geçmiyor. su bile içerken boğazım ağrıyordu. 2-3 gün sonra ilaçsız atlattım. adet olacaksan o da vucut direncini kırıyor ucuklar ondan olabilir geçmiş olsun.

dün kızını kutlamayı unuttum maşallah binlerce.

gunaydın güzellerim,
enerjimi aldım resmen okudum dirildim. kahvaltımı ettim monçiçimi yolladım. kahvemi içtim. şimdi zıppıdı zıppıdı yuruyusume gideğim. cuma pazar yurudum 5 tamamlarım inşallah bu hafta da yuruyusu...

Günaydınnnn Kızlaaar :3:

Güzel bir hafta olur inşallah :16: Benim için gayet güzel başladı maşallah :nazar: sabah 111.8 çıktım yürüyüşten sonra tekrar tartıldım 111.5 çıktı :21: :32:

Yürüyüşümüzü yaptık kahvaltımı yaptım huzurluyum ve mutluyum öğleden sonrada kardeşimle hastaneye yürürüz :21: ohhh gitsin kilocuklar :32:

Moral bombasi bir mesaj yazmissin. Ben cok hastayim. Metabolizmam coktu resmen bir anda.. Ayni anda dudaklar iki yerden ucukladi ve bademcikler ceviz kadar sisiti. Hic boyle olmamistim. Bir saatte bademcik sisip agrimaya basladi..
Surunuyorum vesseleam

Geçmiş olsun canım..

Bu seneki enfeksiyonlar garip.Ben hayatımda çok bademcik enfeksiyonu çektim ama bu yıl ki enfeksiyonda çektiğim boğaz ağrısını hiç çekmemiştim.Resmen bademciklerim zonklayarak ağrıdı ve antibiyotiklere uzun süre sonra cevap verdi.

Senin de ne halde olduğunu az çok tahmin ediyorum.Umarım fazla uzamadan geçer gider.Tekrar geçmişler olsun..

uzun bir aradan sonra sabah yürümek öyle iyi geldi ki anlatamam
umarım herkesin keyfi yerindedir
bendeniz c.tesi akşam 6ya kadar yataktan çıkamadım çok hasta oldum
dün daha iyi idim çok şükür akşam 9 bucuk a kadar temizlik yaptım mahvoldum yorgunluktan
gece 2de yatıp sabah 5 bucukta kalktım
uyamadım ama yürüyünce açıldım bi güzel

Günaydın canım...

Sana da çok geçmiş olsun..Hasta hasta nasıl temizlik yaptın canım ya...Yorgunluktan bitmişsindir...

SEMİRANCIĞIM;

Günaydın canım..Nasılsın..

Geçen gün hoş geldin ve özledik mesajına cevap yazamadım;2 gün falan pc de bir sorun oluştu.Yazabiliyordum ama gönderemiyordum.Çok gayret ettim ama cevabı bir türlü gönderemedim..

Geç olmakla birlikte;hoş buldum canım.Ben de sizleri çok çok özledim..Öpüyorum..:16

Son düzenleme:
semirancım bir senle ben mi varız canım şu pazar akşamında :16::16::16:
nasılsın naısl gidiyor??? bende 85 olacaksın en kısa sürede yaz geldi yürüyüşler gezmeler derken hareket bol olcak yediklerimizede dikkat edince bitti bu iş demektirr :21::21:
cnm ya çıktım gece görmediğim yazdığını gidecek inş inş inşşşşşşşşşşş
yavrular naberlerr? bende 1 haftadan sonraki enkazı kaldırmaya çalışıyorum evde :9::9::9::9::9::9:

tatil modundan çıkamadan yarın okul başlıyor , yazılılarım var bu hafta bakalım napcamm :18::18::18::18:
örtmenim hoşgeldinnnn

Surunuyorum vesseleam

beyzaaa geçmiş olsunnnnn baharda hastalıkta fena oluyorr geçen haftalarda ben de grip oldum kötü oluyorrr insan

merhabalar yeni bir haftaya adım attık umarım herkes için güzel geçer ben de kahvaltımı yaptım yedim çavdarımı peynirimi 4 zeytinimi domatesimi salatalığımı inş öğlen de güzel geçer umut ediyorum akşama çorba var menüde salata ile inş okula da gidip gelirken yürüyorum 45 dk oluyor suyumuda içersem deymeyin keyfime ama beynim dolanıyor resmen 18 mayısta sene sonu gösterisi yapacağım hazırlıklarım yoğunlaştı kıyafet çalışma salon hazırlaması canavar gibi üstüme geliyor bunu atlatırsam okul bitmiş demektirr ama bu olay bana iyice stres yaptı yüzüm gözüm sivilce doldu bildiğin kızamık çıkarmışım gibi aynaya bakamıyorum :50::50::50::50::50:

ben de çkıyorum herkese hayırlı günler diliyorum gidiyim okuluma kelebeklerimi güneşimi bulutlarımı keseyim ne çok işim var:52::52::52::52::52::52: herkesi öptmmm:16::16::16::54::54::54::54::54:

merhabalar herkesleree:))
dünüm hüsranla gecti çok pişmanıınnm çokkk :(( 4 dene un helvası hüplettim :53::53:
umarım bugun ii olur dr. kontrole gıdıcem koşuşturmadan yemeğe vakıt kalmaz inşllh:))

selammm..

Leah ve Ayşe geçmiş olsun benimde en çok hastalık çektıgım döneme girdim korkuyorummm...:18::18:

Leah kızını tebrik ediyorum:nazar::nazar::nazar:

piknikler gezmeler ohhh yaz geldi böyle oldu..bende c.tesi gecesi yataktan kaldıran misafirlerimi ağırladım.eşimin kardeşleri samimi olduğumuz için çat kapı girip çıkarız..pazar günü kv lerdeydim...1 günlük tatil zaten uçtu gitti bende evde olmadığiım zaman hiç dinlenemiyorum gerçi evdeykende temizilik yapmaktan dinlenemiyorum o ayrı...

sanırım 3 haftadr önüme ne gelirse yedimm...pişmanmıyım evetttttt:17::17::17:ama umudum var yinede şimdi bu hafta spora devam Allahım izin verirse...mayıs sonuna kadar ne kadar yol kat edebilirm bilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapmam gerekiyorr mayıs sonu arkadaşın düğünü var...

günaydın hepinize bugün hafta başı işlerim çok hafta sonu eşimle nişandı dügündü gezdik hiç ev işi yapamadım bugün az ugrarım ,zaten kilo veremiyorum bu sabah gidip gereken belgeleri aldım çarşamba burdaki spor salonuna kayıt yaptırdım kalp ekg istediler rendevu alıp çektirip teslim ettikten sonra başlıcam .önce koşu sonra aletlerle çalışma olucakmış

günaydın hepinize bugün hafta başı işlerim çok hafta sonu eşimle nişandı dügündü gezdik hiç ev işi yapamadım bugün az ugrarım ,zaten kilo veremiyorum bu sabah gidip gereken belgeleri aldım çarşamba burdaki spor salonuna kayıt yaptırdım kalp ekg istediler rendevu alıp çektirip teslim ettikten sonra başlıcam .önce koşu sonra aletlerle çalışma olucakmış

ooo süpermiş valla hadi görelim seni şekerim:21::21:
sen şimdi birinciliğide kimseye kaptırmazsın haaa:18::18::18::18:

Kızlar ya şimdi aklıma şey geldi de nickini hatırlayamadım arkadaşlarıma baktım arkadaşlarım arasında da yok :44: offf neydi yaaa hani Ankaradaydı Kimya mühendisiydi avatarında güzel bir kız resmi vardı adıda fatmaydı sanırım :44: nickini hatırlayan yazsın lütfen kafayı yicem :25: bir de kendisinden haber alan varmı :27:

Kızlar ya şimdi aklıma şey geldi de nickini hatırlayamadım arkadaşlarıma baktım arkadaşlarım arasında da yok :44: offf neydi yaaa hani Ankaradaydı Kimya mühendisiydi avatarında güzel bir kız resmi vardı adıda fatmaydı sanırım :44: nickini hatırlayan yazsın lütfen kafayı yicem :25: bir de kendisinden haber alan varmı :27:

hatırladım hatırladım yasafat :46: yasafattan haberi olan varmı :26: o da çok güzel kilo vermişti ama kayırlarda şimdi :27:

TÜNAYDINNNNN

Bugün biraz geç kalktım. İş varken 5.45de uyanan ben evde oldugumdan beri tembelleştim ya.

kızlaaaaaaarr çok mutluyum 2 ay önce 42 beden pantolon almıştım simitlerim fırlıyodu bi deneyim dedim bol geliyo yaaaa:21::21::21:
aslında 44 46 giyiyordum totoştan aşağıya bol olan pantolonlarlan oldugu için oldu:) bacak kısmı bile yapışıyodu 3 kilocukla bı kadar fark yapacağını düşünmüyordum valla:))
bütün cicilerimi deli gibi denemk istiyoruumm:27::27:
yuppiii:119::119::119::119:

Back
X