- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dersane kızılaydadır sanırım bir in bir çık yapacaksın sıcakta yorucu olur gerçekten
öğlen tartılınca aç karnına olmuyor nasıl yapıyorsunuz o zaman ne meraklıyım değil mi
yani fazla çıkmanı istemem ben o yüzden neler düşünüyorum bak şimdi
yena çok sinir bozucu ve rahatsız edici bir durum zaten gençlerin dinlediği müzikler gürültü tarzında malesef
annesine de kızıyorum ben böyle durumlarda gerçi bazı gençler kimseyi dinlemiyor ama
Annesi evde olmayınca açıyormuş genelde..
ÇEkilir dert değil ama..zaten biraz daha sabredeceğim sonra kalitemi bozacağım artık.:)
Çünkü sbs ye az kaldı
dersane kızılaydadır sanırım bir in bir çık yapacaksın sıcakta yorucu olur gerçekten
öğlen tartılınca aç karnına olmuyor nasıl yapıyorsunuz o zaman ne meraklıyım değil mi
yani fazla çıkmanı istemem ben o yüzden neler düşünüyorum bak şimdi
canım arkadaşlarım nasılda düşünüyorlar beni severim ben siziben de onu sorucaktım. tok karnına tartılınca fazla cıkmazmısın? su ıcıcen yemek yemıs olucak vs. Hadı tartı 1 kılo eksık tartıyo klafetler ıcın yedıklerın ne olcak kıss
Üst komşumuzun oğluyla işimiz iş..
MAnyak gibi açıyor müziğin sesini saçma salak şeyler dinliyor..
Zor tutuyorum kendimi çıkıp kavga etmemek için..
Bugün akşam üzeri yatak odasının tavanından inecek diye düşündüm bir an yıkılıyordu ya..![]()
Üst komşumuzun oğluyla işimiz iş..
MAnyak gibi açıyor müziğin sesini saçma salak şeyler dinliyor..
Zor tutuyorum kendimi çıkıp kavga etmemek için..
Bugün akşam üzeri yatak odasının tavanından inecek diye düşündüm bir an yıkılıyordu ya..![]()
Beyzuşşş,yarın, en geç öbürgün alıyorum kitabı, karatay..oda bulunsun elimde eksik kalmasın.:)
Benki Tülin Şahin'in bile diyet kitabını aldım..Koskoca prof.unmu almayacağım..
Hemende iki kitap çıkarmış.:) ikincisi soru cevap şeklindeymiş..
canım arkadaşlarım nasılda düşünüyorlar beni severim ben sizi
hep aynı saatte ve kahvaltı yaptıktan sonra tartılıyorum ve her hafta giderken aynı yiyecekleri tüketiyorum o yüzden biir problem olmuyor, birde hep aynı kıyafetle gidiyorum.
evet asumancım kızılayda dershane gerçekten zor olacaksabah kahvaltısını yapmış oluyor ve su içmemeye özen gösteriyorum, zaten anlamadım tartısını bir gün tuvalete çıkmadan gitmiştim ben söyelemeden bağırsakların boş değil şuanda dedi
kaldım böyle.
sonra lavoboya gidip geldim tekrar tarttı tamam şaunda değerlerimiz normal artık dedi
cihaz bile benden akıllı nerde ne fazlalılığım var görüyor demekki
hayatım boyunca evde yüksek sesle müzik dinlemedim dinleseydim önce annem komşular yerine gerekli uyarıları yapardı,
ay hep annemle modumuz şuydu ben lisedeyken ; anne ben arkadaşımda kalıcam, annemden yok olmaz repliği, ama anne yaa diye kavgacı özgür kız modunda ben, annem elinde terlikle, ben önde terlik arkamda ve onun arkasında tam isabet annem, ablamla lakabını tam isabet koymuştuk, çünkü kadın hiç ıskalamıyordu ya![]()
evet canı kesinlikle daha az çıkacağıma eminim ama başladığımdan beri saatim hiç değişmedi bende değiştirmek istemedim, bakalım böyle devam edelim şimdilik nolcekelifcim tartı işini anladım içim rahatladı şimdi ama yine de sabeh aç karnına daha az çıkarsın demeden edemeyeceğim
anne dediğin senin annen gibi olmalı bence çocukların her dediğini yapmak marifet değil sonunda kötü sen bile olsan hayır demeyi bilmek lazım
bak sonuçta senin gibi iyi bir birey yetiştirmiş annen ne mutlu ona
valla öyle özlemcim ya çok orjinal bir tartısı var anlamadım, ben üstündeyken ölçümleri alırken müzik bilem çalıyor yakında istek şarkı isteyip şarkı bile söyletirim ben onaO nasıl tartı canım yaa. 350tl lık dıyetısyenın tartısı da orjınal oluyo desene
Valla ben cogu zaman bagırsaklar dolu gıdıyorum kıss. Her zaman wc ye cıkamıyorum ben. Aynı kıyafetlerı de gıymıyorum ama genelde hafıf seyler gıymeye özen gösterıyorum. Her zaman o sekılde tartılıyosan sorun yok tabi ama en guzeli ac karnına tartılmak. Özellikle erken saate randevu alıyorum ben bu sebepten. Yarın eksı cıkacaksın adet donemın de bıttı nasılsa. Benım veremedıgım kılocukları sen ver emi
Al canım.Her şeyde hayır vardır.Bakarsın bu tür bir diyet senin çok işine yarar...
ben doldurdumda ödül ne ne zaman açıklancak bilmiyorum valla ama eğlenceliydi doldurmakhttp://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/514120-televizyon-odulleri.html
Kızlar ödüllü anket varmış bilginize.:)
mutlucum trendyolda bambide vardı rengarenk canımkızlar ayakkabı istiyorum ama ne yuksek ne alçak böyle baldırda biten taytların üstüne tunik yahut elbiselerle kullanabileceğim rahat ve şık bir ayakkabı. ama bu sene ya dum duz ayakkabılar yahut platformlu 25 cm... 5-7 cm bişi bana tam olur. azıcık yuksek ama tabanlarımı da yormasın
ben doldurdumda ödül ne ne zaman açıklancak bilmiyorum valla ama eğlenceliydi doldurmak
mutlucum trendyolda bambide vardı rengarenk canım
birde bu sene şanslısın demektir, artık babetlerin topukluları ya da az topuklu ayakkabılar moda
vala bende şanslıyım çünkü sevmem çok topuklu anca özel günlerde giyiniyorum onda bile vücut ağırlığından hemen tabanlarım ağrıyor