- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
valla bende düzenli 1 ay bile kullanmadım
herşeyi ihmal ediyorum kendimi ihmal ediyorum
o yüzden reçeteyi yazdırdım hocama eczacımız var sürekli bişey olunca ararız getirir ilacı onu da aradım getirecek
ilaç yazdırmam çok basit ayagıma kadar geliyo yinede niye içmiyosam bilmiyorum artık
boy 1,73 cnm ama benim ayağıma ayakkabı bulmam imkansız
converse giyoyorum beyaz
kadını erkeği yok nede olsa
bide deıchman dan aldım 42 no siyah bez babet onlarla idare ediyorum işte
evansta var aslında büyük numara ama çok çok pahalı bide topuklu ben hiç giyemiyorum
kendimi daha bi ayı hissediyorum o zaman
canım evet ben de converse gıyıyorum. Özelde calısırken rahattım da memur olursan converse e veda etmem gerekecek:)) Deıchman da ayakkabı var evet ama ben ust uste cok gıydıgımde hemen yıpranıyo o ayakkabılar. Sadece bır kere ordan aldım onu da kardesıme verdım sonra. Benım ayagım uzunluk olarak 39 ama onlerı genıs oldugu ıcın 40 numara ayakkabı anca oluyo hatta bazen olmuyo
Canım sen kendıne hakaret etmeyerek bu işe baslamalısın. Süreklı kendını sucluyosun farkettım de. Ilacı bı 6 ay duzenlı kullan bakalım sonra da tahlılını tekrar yaptır. Bence ıse yarar gıbıme gelıyor. Ben de tahlıl sonucuna göre doktor yazarsa kullanırım bu sefer bakalım. Ama adet düzensizliğim düzeldi gibi, acıkma durumu da eskısı kadar olmuyo. Gerçi hoş glisemik endeksi yüksek şeyler yemiyorum ondan oluyo da. Hayat boyu bu beslenme şeklini oturtmam lazım.