Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cecoo ne cesaretlisin hem de oteli mi izliyceksin
valla ben korku filmi izleyemiyorum izlersemde 1 ay yatamam kesin :17::17:
ama vampirdi cadıydı falan böyle gizzemli filmleri izlerim :9:

ahahaha aynı ben Elifcimm :1::1::1::1:

Slm bende hamilelikte 30 kilo aldım... Bebeğim şimdi 2.5 aylık ben 14 kiloyu ilk 40 günde verdim ve 90 kiloda kaldım... Gitmiyor artık... Evde çocukla uğraşmaktan yürüyüş falanda yapamıyorum... Spora başlayayım bu hafta dedim çocuk hafif üşüttü, kıyamadım yanından ayrılmaya... Ama aynadaki görüntümden nefret ediyorum resmen ;(((((( 46-48 beden pantolon almak zorunda kaldım ve hayatımda kendimi bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum... Depresyondayım resmen....;(((((((

Kızlar morlim bozuk .... Diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum.dukan yapmak istiyorum ama bi türlü boğazıma engel olamıyorum.karatay daha mı uygun acaba...karatayla ilgili bilgisi olan varsa açıklayabılırmı..ben dukanın kitabını almıştım ve 40 gunde 11 kilo vermiştiö..aslında çok iyi gidiyodu ama misafir gelen giden olunca bozuldu işte....biraz motivasyona ıhtıyacım var 20 kilo daha vermem lazım ....bu ay verebilirmiyim acaba ?

:27:

yaa ama ben yazmaya utanıyorum.. diyetteyimm birbucuk ay oldu.. kimseyle paylaşmıyorum ama motivasyonum düştü düşecek.. sizleri okuyunca kendimi toparlıyorum. buraya yeni üye oldum nasıl kullanacagımı da öğrenmeye calısıyorum. :)

3ünüzde hoşgeldiniz kızllarrr , hadi bakalım şansınız açık , iradeniz sağlam olsuunn :51::51::51::51:

AYŞEcim eşinin doğum günü kutlu olsun canım :46::46::46:

ama bak yılmak yok davamızdan , sık dişini biraz göreceksin 90ları eminim :128::128::128::128:

evansta netten aldınmı hiç ayakkabı

Evet aldım canım 1-2 kere burada evans mağazaları olmadığı için mecburen netten alıyorum :34:

İstanbulda olanlar şanslı aslında çünkü hemen hemen yurtdışında büyük beden çalışan mağazaların şubeleri var H&M , C&A gibi ayrıca geldiğimde cevahir avm ye gitmiştik orda payless i görünce şok oldum hemen daldım içine 43 numaraya kadar ayakkabılar var hemde çoook değişik güzel modeller hemde çok uygundu fiyatları bulamayanlara öneririm

Evet aldım canım 1-2 kere burada evans mağazaları olmadığı için mecburen netten alıyorum :34:

İstanbulda olanlar şanslı aslında çünkü hemen hemen yurtdışında büyük beden çalışan mağazaların şubeleri var H&M , C&A gibi ayrıca geldiğimde cevahir avm ye gitmiştik orda payless i görünce şok oldum hemen daldım içine 43 numaraya kadar ayakkabılar var hemde çoook değişik güzel modeller hemde çok uygundu fiyatları bulamayanlara öneririm

Kıyafet konusunda buyuk beden magzalardan alısverıs yapmayı reddedıyor bunyem. Elımde degıl almak ıstemıyorum, sadece lcw den alırdım önceden. Ilk ıse basladıgımds 110 kıloydum. Kumas pantolın ceket felan almam gerekıyordu. Ankarada bı buyuk beden magzasından 110 lıraya kumas pantolon almıstım, ne kadar koymustu o bana. Bıraz kılo verır vermez direk daldım normal magzalara. Psıkolojık olarak reddedıyor beynım

ayakkanı konusuna gelınce, benım ayaklarım asırı buyuk olmamasına ragmen her ayakkabıda rahat edemıyorum. ayaklarımın önunun genıs olmasından dolayı zarıf ayakkabılar olmuyor. Zaten oyle cok ayakkabı merakım da yok aslında. Sadece özel bır yere gıderken sıkıntı cekıyorum ayakkabı bulamaaktan. Artık eskısı gıbı degıl dedıgınız gıbı buyuk numara ayakkabı satan magazalar var

NURGÜL nerelerdesin bebişimm ? dur diyebildinmi kendine azcık :27::27::27:

kayserideyim canım dün dr. geldim:)
burdan bı arkadaş var hem akraba oda aynı topiğe takılıyo onunla 3saat yuruduk hadigel kendımıe odul olarak guzelbı yemek ısmarlıyalım dedi:27: olmaz bu hafta maç var topikte dedim boool salata yedik :119:
sapıtmadım yanişimdiye kadar:))

Son düzenleme:
kayserideyim canım dün dr. geldim:)
burdan bı arkadaş var hem akraba oda aynı topiğe takılıyo onunla 3saat yuruduk hadigel kendımıe odul olarak guzelbı yemek ısmarlıyalım dedi:27: olmaz bu hafta maç var topikte dedim boool salata yedik :119:
sapıtmadım yanişimdiye kadar:))

hayırdır kuzum doktora niçin gittin ? hem sen hangi şehirdesinki kayseriye gittin bebeeeemm ?

bu arada salata yediğin için aferin sana aferriinnn aferin sana aferiinnn :46::46::46::46::46:

benimde burdaki en yakın arkadaşımın görümcesi geldi onları gezzdirdim arabayla ,yemeğe götürdüm , ben 4 tane ızgara köfte yedim , hiç ekmek yemedim, yanınada 1 kase yoğurt istedim
:52::52::52::52:

Kıyafet konusunda buyuk beden magzalardan alısverıs yapmayı reddedıyor bunyem. Elımde degıl almak ıstemıyorum, sadece lcw den alırdım önceden. Ilk ıse basladıgımds 110 kıloydum. Kumas pantolın ceket felan almam gerekıyordu. Ankarada bı buyuk beden magzasından 110 lıraya kumas pantolon almıstım, ne kadar koymustu o bana. Bıraz kılo verır vermez direk daldım normal magzalara. Psıkolojık olarak reddedıyor beynım

ayakkanı konusuna gelınce, benım ayaklarım asırı buyuk olmamasına ragmen her ayakkabıda rahat edemıyorum. ayaklarımın önunun genıs olmasından dolayı zarıf ayakkabılar olmuyor. Zaten oyle cok ayakkabı merakım da yok aslında. Sadece özel bır yere gıderken sıkıntı cekıyorum ayakkabı bulamaaktan. Artık eskısı gıbı degıl dedıgınız gıbı buyuk numara ayakkabı satan magazalar var

benim ayaklar biara 40 oldu , sonra 39a düştü , şimdilerde 38 oluyor , ama taraklar yok ön tarafta , ablamın ayağı normalde benimkinden küçük ama taraklı , ben 38 giyerken ona 40 oluyor , o da artık ayağını tam saran sıkı sıkı ayakkabılar giyiyor , önceye nazaran şimdi biraz daha küçülüp toplandı ayakları :34::34::34::34:

slm kızlarr öğlen 1 tabak pırasa 2 kaşık yoğurt
arada 3 galeeta 2 gün kurusu kayısı

1 saat lasly 2lt su içtim
akşama salata ve yoğurt çorba yicem

kızımı dışarı çıkarayım az hareket olsun
hayırlısı bakalım inşallah mayıs ayında 4 kilo verip 7 li rakamlarda gezmek istiyorum 8 yıl aradan sonraa

Son düzenleme:
fadimecim hayırlı olsun :16::16:
gerçekten iyi oluyor toplulukla spor yapmak azme geliyorsun ve kaytarmakta yok :9::9:
bende şu sınavı atlatıp tatilden döndükten sonra düşünüyorum spora gitmeyi, bir ara gitmiştim canın istemesede oraya girince bir şevke geliyor insan :9::9:
şimdi geldim gidip kalp için ekg çektirdim 1 saat gidiş geliş toplam 3 saat yürüdüm ayaklarımın altı kopucak sanki
Selam Kızlarrrrr :122: :122:

Bugün çok şükür saat 8de uyanabildim ve hazır küçük cadı uyurkende işlerimi kolayladım :34:
Şimdi bir yandan onunla oynuyoruz bir yandanda sizlere bir bakayım dedim :1:

Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım :34:

Sabah aç karnına sıcak suya limon + 1 Tk bal içtim

yarım saat sonra kahvaltı : ( 9:30 )
1.5 dilim ekmek ( dilimler büyük diye birini yarım yedim :34: )
1 KK beyaz peynir
3 zeytin
1 kırmızı biber
1 domates
1 Salatalık
Yarım bardaktan az fazla taze sıkılmış Greyfurt suyu

Ara: 11: 30
1 Bardak süt, 1 ekşi elma

Öğlende eğer kızım okuldan erken gelirse bir arkadaşa oturmaya gitmeyi düşünüyorum ama daha kesin değil kızın dersi az sa giderim diyordum.
Eğer oraya gitmezsem öğlende büyük ihtimalle yiyeceklerim :1:

1 Biber dolması
1 kase yoğurt
1 büyük kase salata
1/2 dilim ekmek

Kızın dersi az olursa kesin giderim o zamanda giderken simit alırım çayın yanına ( evden cıkmadan ben geliyorum diye arayacağım yoksa hazırlık yapar :1: )
Yarım simit yanına az peynir ve şekersiz acık çay içerim. Birazda domates salatalık tamamdır :34:
Zayıflayacağım listeden cıkmayacağım diye eve tıkılamam ya :1:

Akşama Allah kerim :34:

Anaaa demekki ben bir ara uykusuzluktan yanlış okumuşum sanki benimkide yatmıyormuyuz yatmıyormuyuz diye soruyor yazdığını okudum sanki :1:
Neyse Allah söyletti diyelim ve hayırlı bir koca için dua edelim :1: Kadınlar kulübüne karşı çıkmayacak birini :60:

Aramıza hoşgeldin :3: inşallah hepbirlikte bu kilolardan kurtulacağız :34:
Bebeğinide Allah analı babalı büyütsün :34: maşallahın var 40 günde 14 kilo azmı ben 20 ay oldu doğuralı ama daha ancak 11 kilo verdim :60: ama tabi diyete başlayalı 10 ay oldu :1: ki aslında buda iyi sayılmaz ama az olsun ama olsun :34:

canım üzme kendini eşin bence gerçekten işi olduğu için geç geliyordur hem sende bilirsin erkekler dönem dönem öyle ufak bunalımlara girebiliyorlar :34:
Bizlerde bunalıyoruz ve sinirlerimiz gerildiğinde bazı şeyler gözümüzde de büyüyebiliyor :34:
Hiç bence kafana takıpta kendini daha çok yıpratma. İnşallah en kısa zamanda yine biraz daha rahat olursunuz :34:

Eşinin doğum günü kutlu olsun :71:
İnşallah ailecek daha nice güzel doğum günleri geçirirsiniz :34:

Bende merak ediyordum :34: İyi olmanıza sevindim :34: Sen boşver kiloları nasılsa doğumdan sonra yine hepsini verirsin hamileliğin tadını cıkar ama abartmadan tabi :1:
Bizde sizi öpüyoruz :54:

Sende aramıza hoşgeldin :3: inşallah sende en kısa zamanda kilolarından kurtulursun :34:

:46::46::46::46: Harika yaa :46::46::46:
Bundan sonra kilolar pıtır pıtır gideceklerdir :34: keşke bende gidebilseydim ama maalesef küçük civcivimi bırakacak yerim yok :26:
Neyse bende evde bisikletle idare ederim :34:
ceco sizin orda belediyenin fitness salonları varsa git bak çocuklara bakılcak yerleride var başlarında hocası oyuncak odasına bekliyorlar

şimdi geldim gidip kalp için ekg çektirdim 1 saat gidiş geliş toplam 3 saat yürüdüm ayaklarımın altı kopucak sanki

ceco sizin orda belediyenin fitness salonları varsa git bak çocuklara bakılcak yerleride var başlarında hocası oyuncak odasına bekliyorlar

Canım biliyorum hatta bize yakın bir yerde var ama maalesef 3 yaşından ufakları kabul etmiyorlar yoksa 1 liraya karşılık bakıyorlarmış hatta bir ara cemal kamacıda yüzmeye niyetlendim ama aynı kural oradada geçerli 3 yaşından gün almadan bakmıyorlarmış.
Eee benim bıcırık 30 ağustosta 2ye giricek :1:

evansta netten aldınmı hiç ayakkabı

cnm seneye kadar 1 ay sonra kuzenin nişanı olcak ama ztn zayıflayamam diye oralı olmuyrum
ama onun kasım aralık gibi düğünü olacak o zmana kadar güzel olim bari biraz
temmuzda başka kuzenin düğünü vardı ama artık ondanda geçti :(

ya canım temmuza dunya var. ben 1 nisanda 110 ile başladım geçen sene 92 oldum temmuz 15 de... sen iste yeterki.

geçen sene giğdiyım kıyafetleri çıkardım hiçbirşeyim yok duzgun tam takır kuru bakır gardorap. hep penyeler ve esortmen altları 1-2 tane penye şort.... onlarda solmuş deforme olmuş. ama ben artık 44-46 beden birşey görmek istemiyorum offfff danalık yapmayaydım kış şimdi 40 beden ciciler bakıyordum...

hayırdır kuzum doktora niçin gittin ? hem sen hangi şehirdesinki kayseriye gittin bebeeeemm ?

bu arada salata yediğin için aferin sana aferriinnn aferin sana aferiinnn :46::46::46::46::46:

benimde burdaki en yakın arkadaşımın görümcesi geldi onları gezzdirdim arabayla ,yemeğe götürdüm , ben 4 tane ızgara köfte yedim , hiç ekmek yemedim, yanınada 1 kase yoğurt istedim
:52::52::52::52:

yozgatın boğazlıyan ilçesinde oturuyorm canım kayseri daha yakın hemde dr bakımından daha zengin:))
1 nısaanda düşük yapmıştım ya canım onun için kontrolüm vardı şükür herşey yolunda artıkın bı dahakıne:))
ooooo sende ii frenlemişsin tebrık valla:53::46::46::46::46::46:
yemeğe oturana kadar lafta neler neler yedik künefeler donaslar balık ekmek falan havalarda uçuşuyodu:27::27::27:
sonra kendimize hakım olduk ve bol çeşnili salata ile kapattık öğlenii kendimisle gurur duyduukk:16::16::16:

bugun çok uslu durdum duzgun duzgun yedim akşam kazaya uğramazsam. dünün sapıtmasını ağır ödemem inşallah ama kafadan 2000 kalorim vardır fazladan 3000 olabilir o da zaten yarım kilo...

resim koydum kızlar 2012 zayıflama 2. turunda... 1 mart-1 mayıs

Canım şimdi baktım ve bir daha öyle bir mutlu görmek istemiyorum yüzünden düşen bin parça :20:
Sen ki topikte herkese yardımcı olupta tavsiyelerde bulunan motivasyonu eksik olanı tavan yaptıransın seni asık suratla görmek hiç hoş değil.
Bak sporunuda yapıyorsun :34: pes etmiyoruz ve tekrar sil baştan başlamış gibi o aldığın kilocukları verip afeti devrana dönüş yapıyorsun :34: zaten yeni kilolar daha cabuk veriyor :34:

yaa ama ben yazmaya utanıyorum.. diyetteyimm birbucuk ay oldu.. kimseyle paylaşmıyorum ama motivasyonum düştü düşecek.. sizleri okuyunca kendimi toparlıyorum. buraya yeni üye oldum nasıl kullanacagımı da öğrenmeye calısıyorum. :)

kendini bize bırak canım topikten ayrılma sana reçete olarak: günde en az 3 kere bu topiği ziyaret etmeni istiyorum:27:
sonrasında bı bakmışsıınn aaaa aaa kılocuklar gidiyor :53:
sonra buraya bağımlı olur kopamazsın zaten:27::27:

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri sitede dolanıyorum ve yeni bir diyete başlamaya karar verdim..karatay =)) sanıyorum bunu uygulayabilirim.ben zaten yıllardır şeker kullanmıyorum..ve dukan diyetiyaptığım dönemden alışkanlık ekmeğide bırakmıştım bazen kaçamak yapıyorum okadar.yarın sabahtan itibaren karatay uygulamaya başlıyacağım...yediklerimi paylaşırım inşallah.ama sabah kahvaltısı şart diyor karatay..bende dukanı bırakalı sabah kahvaltı yerine kahve içiyordum demek o yüzden kilo vermıyorum =((

bundan sonra kahvaltımı yapacağım ..ara öğün şart değilmiş ama acıkırsan ceviz fındık yada badem içi yiyebiliyorsun kavrulmamış olarak..akşamda yemek 7 de biticek ve yatmadan once 30-40 dk yürüyüş.bakalım hayırlısı .. artılardayım bu hafta ondan stress yaptım birazcıkta...
benimle kapışacak tombul bir hatun arıyorum :27:

ben varııımm babyy kapışalım:27: kapışalıımmm:27:

Back
X