İyi geceler güzel hanımlar. Evde herkesi erkenden uyuttum, ben gündüz uyuduğum için cin gibi dolanıyorum ortalıkta :) Bütün gün dinlendim ve güzel bir gün geçirdim buna rağmen akşam üzeri bir sinirlilik geldi üzerime, burnumdan soludum nedensiz. Bir de gece öğünümü 22.00'de yapmıştım (1 avuç çilek) ama yarım saat geçti nasıl saldırmak istiyorum bir şeylere, epeydir ilk defa böyle oldu. Gittim 1 salatalık, serçe parmak boyutunda 2 dilim peynir ve Özlem'in (özka) sevdiği tuzlu diyet bisküvilerden yarım paketle bir kaçamak yaptım. Fazla zararlı bir kaçamak değildi ama yemesem daha iyi olurdu tabii. Neyse kesti beni :)
Yarın doğum günüm sanıyordum, tüm beslenme düzenimi ona göre yapmıştım değilmiş meğerse

Neyse yeniden düzenleyeceğim artık :)
Sağol canım, moral verdin ama pek mümkün görünmüyor benim o zamana 38 olmam. Ben de uzun değilim, orta boyluyum (1.65) topuklu giyerek azıcık hile yapıyorum ama :)) Boyuma, kalça yapıma ve göbeği çevreleyen yağlara bakarak 65 olmadan 38'e giremeyeceğim kesin diyebilirim. Senin kalça ve göbek problemin yok demek ki, hem de kilonu göstermiyorsun ne güzel. Ama ben 2 çocuk doğurmuş, hem de ikincisini sezeryanle doğurmuş bir kadın olaraktan 44 bedene bile tam sığamıyorum şu anda. Kapanıyor ama mide fırlıyor, dar oluyor. (Normal kalıplı mağazalardan bahsediyorum, kalıbı geniş olanları saymıyorum). 44'e girmek için bile 2-3 kg yağdan gitmesi lazım. Ben 30 beden kot giymeyeli 11-12 sene filan olmuştur herhalde :)
Canım, çok sevindim diyetisyene gitmene. ilgili ve iyi biri de çıkmış, ne mutlu

Bir başlangıç yapmak, bir adım atmak iyi geliyor her zaman. Uğurlu olsun :))
Ben de senin sinirli versiyonundum bugün. Adet dönemime de var herhalde 1 hafta kadar, niye böyle olduysam :))