Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta:76,6
bu hafta:76,1
GİDEN:500 gr:23::21::12:
spor :200 dk kadar:nazar::10::21::46:(inşallah gerisi de gelir) herkesi öpüyorum güzeller.güzel güzel bildirimler olur inşallah.kilo veren veremeyen herkesi kutlarım burda bilinçli bir şekilde bu işe baş koyduğunuz için.biçok insan kendinden bi haber gerçekten.dengeli beslenme vs hiç haberleri yok.biz burda el ele azimli yürüyoruz sağlıklı günlere inşallah:12::12::34:

günaydın kızlarrrrr :16::16:
herkese hayırlı cumalar ve çoook güzel bir gün geçirmeniz dileği ile
buarada bugün hıdırellez yanlış hatırlamıyorsam akşama dilekleri tutmayı unutmayın, gül ağacının dibine :34::34:

Yenacım;
geçen hafta: 86.5
bu hafta:86.2

Beyza ablacım;
spor: 240 dakika

kilo ve spor bildirimi

kilo: 105,100 kg
spor: 80 dakika

bundan sonra hep ekside olucam (regl dönemi için söz veremicem)
benimle kapışacak 105 lik yok mu hiç :)))

ayşeciğim hadi hayırlı olsun ve son olsun..

Yani seninle kapışayım diyeceğim ama yaş farkından dolayı beni ezer geçersin diye endişeliyim:)

KAç kalorilik listen var.? tahlil falan istedimi.?

geçen hafta:76,6
bu hafta:76,1
GİDEN:500 gr:23::21::12:
spor :200 dk kadar:nazar::10::21::46:(inşallah gerisi de gelir) herkesi öpüyorum güzeller.güzel güzel bildirimler olur inşallah.kilo veren veremeyen herkesi kutlarım burda bilinçli bir şekilde bu işe baş koyduğunuz için.biçok insan kendinden bi haber gerçekten.dengeli beslenme vs hiç haberleri yok.biz burda el ele azimli yürüyoruz sağlıklı günlere inşallah:12::12::34:

Canım ne pozitifsin..:nazar::nazar:
sevindim senin adına..Dışarı çıkmak,hava almak çok iyi geliyor değilmi.?

gunaydın sevgili arkadaşlar,

ben de haberler iyi(1 mayıs da sapıtmama rağmen),
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 87.5 kg
bu hafta 86.5 kg

-1 kg.:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

günaydın kızlarrrrr :16::16:
herkese hayırlı cumalar ve çoook güzel bir gün geçirmeniz dileği ile
buarada bugün hıdırellez yanlış hatırlamıyorsam akşama dilekleri tutmayı unutmayın, gül ağacının dibine :34::34:

Yenacım;
geçen hafta: 86.5
bu hafta:86.2

Beyza ablacım;
spor: 240 dakika

Yarın gece hıdırellez..
İzmirde çok şenlikli oluyor hıdırellez. özellikle esmer vatandaşlarımızın yoğun olduğu semtler harika.:46:

canlarım ben bugunkü görevimi yapıp geleğim 1 saat zıppıdp zıppıdı yuruyus....
8 leri yarıladım sayılır. geçen sonbahar bu kg görüp geri döndüm artık dönuş olmaz ve çok daha aşağılara ınerim inşallah.

canlarım ben bugunkü görevimi yapıp geleğim 1 saat zıppıdp zıppıdı yuruyus....
8 leri yarıladım sayılır. geçen sonbahar bu kg görüp geri döndüm artık dönuş olmaz ve çok daha aşağılara ınerim inşallah.

sen zıppıdı derken gözümün önüne şöyle saçları at kuyruğu şekline toplanmış ve hakkaten zıplayarak yürüyen az etine dolgun ama güzel bir hatun geliyor:))

sen zıppıdı derken gözümün önüne şöyle saçları at kuyruğu şekline toplanmış ve hakkaten zıplayarak yürüyen az etine dolgun ama güzel bir hatun geliyor:))

Aynen hatta yolumun ustunde kuafor var hergun beni goruyorlar bir guluyorlar bir guluyorlar bir birlerini durtup. Hatta bi tanesi yanimdan gecerken taklidimi bile yapti :(

Hayirli ugurlu olsun sunu unutmuyoruz 1 ogun bile hatta tek yudum bile cok muhim. Bu kez olacak bir tren var da onu yakalayacak gibi hic kacamak yok olsa da telfi ediyoruz. Opuyorum haftaya persembe bulusalim mi

bu son olucak inşallah öyle azi,mli ve hırslıyım sabah bende 40 dakika kadar yürüdüm dolandım durdum uzattım yolu
perşembe çok isterim ama cnm
artık izin almak o kadar zor ki
malum işten atmalar falan varya çok göze batıyo :(
haftasonu olsa kesin gelirdim ama

ayşeciğim hadi hayırlı olsun ve son olsun..

Yani seninle kapışayım diyeceğim ama yaş farkından dolayı beni ezer geçersin diye endişeliyim:)

KAç kalorilik listen var.? tahlil falan istedimi.?

tahlil yaptırıcam cnm 17sinde gidicem o zmn yaptırıcam gitmeden
valla kaç kalori bilmiyorum tatlım yaa bu 2 hafta sabah hariç ekmek ve ona eşdeğer bişey vermedi biraz şaşırtcaz vücudu
valla boş ver yarışı tatlı tatlı kapışalım az çok verelim
seninde gitmene çok çok sevindim cnm
bundan sonra herşey çok daha güzel olur inşallah :16::16::16:

gunaydın sevgili arkadaşlar,

ben de haberler iyi(1 mayıs da sapıtmama rağmen),
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 87.5 kg
bu hafta 86.5 kg

-1 kg.:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2 gündür geziyorum moralim iyi çok şükür:nazar::nazar:dün canımm asum ile karşılaştık o dahada moral oldu bana...çokta süpriz oldu.genç kız gibin maşallah:nazar:
ayaküstü konuşabildik ama özlemişim ben asuyu yaaaa:16: inşallah bir buluşma yapacağz.
2 gündür çok yürüyorum fln çba malesef bahsettiğim börek ve kurabiyeleri iyidim az az kendime baya bi hakim olarak sona o kadar yorgunluğumun üstüne(çocukları yürüyerek okuldan aldık sonra parka götrdük oynattık bisiklete bindirdik fln) gene bi tur attım köşkün etrafında ohhh misss.dünde alışverişte baya bi yürdüm özlemişim yaaa ne zamandır çıkmıyordum resmen stres atma sebebi alışveriş.kendime bi hırka aldım kış için onun dışında bebelere aldım genelde.alışverişten geldikten sonra eski bir arkadaşımın ısrarı üzerine arabayı kapıp çay içmeye gittim akşamda..eşime kapris yapıyordum üstüne geldi:1::1::1:adamı azcık süründürim dedim duymasın:35::33::32: bu hafta hiçbir akşam yemeğimize yetişememiş.ne yapalım kaderine küssün.7 gibi yiyoruz .normalde 6,30 da çıkıp 10 dk da evde oluyor ama 4 gündür 8 e doğru gleiyor keyfi bilir napim yoruldum artık üzülmekten birazda o üzülsün(pek bi umrundada değil yalnız yemek fln aslında patırtısız gürültüsüz yiyor işte) birazdan kilo bildirimi yapıcam sona gene gezmelere...asuuu hoşdere de kebapçıda buluşçaz.o kadar mado da bulşalım dedim yok kebapçı daha yakınmış bizimkilere...ne yiycem bilmem kahvaltımı az yedim ama yeni yedim.bakalım en az zararla atlatsam bari...:34:

Sen demekkı benle evlı olsan, ben boşayacan hemi

1.5 yıl haftada en az 2 gun 10da geldım eve::9::9::9:
Şaka bi yana 3 çocukla ugrasmak zordur yaa. Heleki evde bebek varsa ve yardımcı olacak kımse yoksa insan markete bile gidemez. Ara sıra bunalman çok normal.

Asucuğum çok dertliyim hala adet olmadım..balon gibiyim tartıda 2 kilo fazlayım..
O kadar gergin ve ağlak bir moddayımki..

akşam dizi izliyorum evin annesinin doğum günü. iki oğlu ve eşi hatırlamıyor diye o anne için ağladım ben..
Kızım gülerek babasına anlatıyor eşim balkonda sigara içmeye çıkmıştı bu sefer baba kız bana bakıp gülüyorlar diye onlara epey çemkirip ergenuslar gibi yatak odasına gidip kendimi yatağa atıp ağladım..

HAyır normalde öküz veya semiranın fili gibi yiyen ben bu hafta dikkat ettim tek kaçamağım.ki bana göre normal bir öğün. 8-10 adet yaprak sarma..Onlarda serçe parmağım kadardı..

Bu arada tahlillerimi yaptırdım..Aslında bişey söylemek istiyorum size.. ( beyzuşş senle tel.de konuşurken unuttum söylemeyi sana ) Ben diyetisyene gittim.:) yine gittim.:)) 4.oluyor Allahın hakkı üç derler ama belki bende değişir..Daha önce anlatmıştım bize yakın özel hast. aradım diye..
Oraya gittim ani bir kararla.. ilk intibam iyi diyetisyen için. beni dinledi bir güzel gözlerimin içine bakarak.onada ağladım salak gibi anlatırken..

sık sık doyma duygum yok oluyor dedim önce tahlillerini yaptır sonra yine uzun uzun konuşalım dedi..

Hastane obesite tahlillerinden ücret alıyormuş bana devlet hastanesi veya aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi.:) Sanırım beni sevdi.:))
Pazartesi alırım sonucu sonra giderim bakalım..

ceco banucum
sende yaptır tahlillerini aile hekimliğinde..
yenacım çok güzel bir karar vermişsin ve mutlunun dediği gibide inanıyorum ki gerçekten bu sefer kıracaksın şeytanın bacağını :16::16: hayırlı olsun canım benim :16::16: bu arada bu benim 4. diyetisyenim yenacım, hiç öyle düşünme, çünkü ben ilk defa bilinçleniyorum ve bilinçli bir şekilde gidiyorum doktora, diğerlerinde hiç böyle bir şey görmedim ve hissetmedimde

Aynen hatta yolumun ustunde kuafor var hergun beni goruyorlar bir guluyorlar bir guluyorlar bir birlerini durtup. Hatta bi tanesi yanimdan gecerken taklidimi bile yapti :(

dün akşam bende inip yüüyecektim sahilde ama maç var diye gidemedim eşimin teyzesine gittik
bu akşam cuma hem allah izin verirse eve gidip yemek yedikten sonra gidicem sahile :)
bide kulağımda müzik olsa süper olucak hiç sıkılmam
kendime bi mp3 alsam ya tel dandik çünkü dinlenmiyo müzik

Günaydınlar hanımlar

Gece çamaşır makşnesi bozuldu. Su alamıyo çok acayip sesler çıkarıyor. Servısten gelmelerını beklıyorum. İçindekı camasırları cıkardım sudan gecırdım astım belım agrıyo. Sımdı de evı temızlıycem. Bugun yuruyus yapmıycam temızlık yerıne gecsın artık. Yarın da dersanem var her zamanki gibi. Adet yarına denk gelirse kötü olur dersanede. Feci bi ağrı oluyo benim çünkü

Herkescikleri öpüyorumm

açsınlar bir taraflarına gülsünler diyeceğim ben..

Ben olsam derdım ne gülüyosunuz diye:)) Bozacaksın ki bi daha yapmasınlar

akşam bende sahile inip yürüyecektim ama maç var diye gidemedim
bu akşam yemekten sonra inip yürüyeceğim inşallah
bide müzik olsa kulakte ohh süper olur
bi mp3 istiyorum ucuz bulursam alıcam bi bakınim
benim tel traş dinlenmiyo müzik

Sabah kalkınca evi toparladım balkon yıkandı banyo tuvalet temizliği yapıldı..

Tost yaptım kendime ve oğluma peynirli..elinde tost evin içinde dolaşarak yemiş tostu ben size bakarken. her taraf kırıntı şimdide süprüge tutayım bari...

Back
X