Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offfffff kızlar canım çok sıkkın ya Samsuna gitme olayı yine yattı sanırım :14: ablam dün samsun final okullarıyla konuşmuş dersaneye öğretmen arıyolarmış okula değil ablamda ben burda lisede okuldayım diyor dersaneye çalışmaya gitmem diyor ama annem kardeşim ben çok sıkıldık Erzurumdan nolucak bilmiyorum artık dayanamıyorum bu memleketten çok sıkıldım. Evlenmemede çok var daha :14: çok canım sıkkın yaaaaaaa :84:

Ebrum işin zor bebem..hem iş kadını hem ev kadını olmak ne zor.
Ben bile ev işlerinden sıkılıyorum yoruluyorum...
Ohhh mis gibi evinde otur mis mis:21::21::21:

aaa bu arada veysele gittin mi sen?
Veysel artık doktor demek oldu bende.:1:

Yaa güzelim sorma cidden çalışmak ve ev hanımlığı bir arada zor.Sadece detay temizlikte değil günlük temizlik ve yemek konusunda da zorlanıyorum bazen.Kurtarıcım ablamla kayınvalidem oluyor sağolsunlar.Ya temizliğe yardıma gelirler yada yemek yapıp getirirler eksik olmasınlar.Benim dezavantajım cumartesi de çalışıyor olmak.Haftanın 1 günü tatil ne eve yetebiliyorum ne kendime ne eşime ne de gezmeye.Sağlık olsun napalım ekonomik özgürlük gibisi de yok ama maaşı aldımmı tüm yorgunluğum uçup gidiyor :21: :1:

Veysele gelince çok doluymuş bugün bende yalvardım yakardım adetimin 3. günü gitmem gerek dedim kıza.Sıkıştırdılar biyerlere ama beklersiniz çok dediler.Bakalım çok geç olursa çok bekletirlerse girmem.Yarın giderim.Zaten hastayken muayene olmaya sinir oluyorum :37: Eşim işe gitcek eve yetişmem lazım.

Aynen öyle canım :( Ben ehliyetimi 15 sene filan önce aldım ama kullanmaya hiç hevesim yoktu. Kızım 1 yaşındayken filan işi bıraktım, o zaman kullanmaya karar verdim. Karşıya taşındığımız zamandı, çevre değiştirmiş, evde sıkıntıdan patlıyordum. Oturduğum site de inanılmaz büyüktü, sitedeki kuaföre 3 km filan sonra gidebiliyorduk. (Soyak Olympiakent) Neyse site içinde başladım kullanmaya, önceden eşimle 4-5 defa 1-2 saatlik pratik yaptım. Arada korka korka site dışına da çıkıyordum ama eşim panik yapan kötü bir öğretmendi :) O yüzden geri ve park manevralarım çok zayıftı (geriye sadece düz gitmek kalıyor zaten :).

Neyse bir gün yağmurlu bir günde çıktım kızımla (14 aylık filandı) markete gitmeye, kızım o kadar çığlık çığlığa ağlıyor ve tepiniyordu ki sinir oldum, yokuş aşağı kaydım da arabayla. Korkmadım ama bin pişman oldum. O gün son oldu. Sonra oğlan da doğunca zaten 2 bebekle arabada olmam imkansız diye merak salmadım. Ama artık tam zamanı. İkisi de laf anlayacak seviyeye geldiler. Üstelik onları bırakma şansım da var. Bırakıp istediğim yere gidip gelirim, araba imkanım da var. Her şey hazır bir şoför eksik :)

Allah beterinden korusun...
valla ben de çok korkunca falan herkes kullanabiliyor ben neden yapamayayım kendimce bir sürü seyin ustesinden geldim bunu mu yapamayacağım, bugünler geçecek değip zorluyorum kendimi. gerçekten de öğle adını söyleyemeyen insanlar kullanıyorlar:27: benim oğlanı arkada koltuğuna bağlıyorum o şekilde yalnız kısa babası yanımda iken uzun yol kat ettim. o da mızlayınca sinir oluyorum ben de ama bu işi yapacaz başka yolu yokkkk....

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...

Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..

yena korkutmak istemem ama açlık kan sekerin 125 çıktı ise yuksek baya ama 3-4 test daha var yaptırdıkları. tokluk sekeri, insülin, seker yukleme, birde 3-4 aydaki seker durumunu gösteren test. dr yönlendirir seni.inşallah testlerin iyi çıkar. 2200 le başlatmış diyetisyen ne guzel benimki direk 1400 yazdı...

moralini bozma sakın. 125 evet yüksek ama moralini bozacağın bir rakam değil. küçük bir ilaç destek tedavisiyle düzeltebilirsin. önemli olan moralinin yüksek olması. bir iki hafta kilo vermeyiver önemli olan şekerin düzelsin. :34:

Yenacığım, geçmiş olsun. Çok yerinde ve zamanında bir adım atmışsın, ona çok sevindim. Kerhen gitmiştin ama bak gitmesen belki şekerin daha yükselir, daha zorlanabilirdin. Şimdi bu adımları takip edip her şeyi yoluna koyacaksın, işe bu tarafından bak, üzmemeye çalış kendini. Doktorlar daha doğru yönlendirirler elbette ama bence kilo verdiğinde kendiliğinden şekerin de düşecektir. Ayrıca o testlerde bir gün önce yediklerin bile etkili olabiliyormuş diye duymuştum (Beyzuş daha iyi bilir), tekrarladığında belki daha farklı bir sonuç alırsın.

Tartılmama kararı da çok yerinde olmuş bence, istersen sadece diyetisyenin tartsın seni, sana bile söylemesin. Verdim-veremedim stresi ya da ufacık bir sapma yüzünden "aman bu hafta veremeyeceğim" düşüncesi gerçekten etkili oluyor bence.

Her şey yoluna girecek, sen bu sebeple daha ciddiye alacak ve kesin sonuca ulaşacaksın bu sefer. Zayıflamak sağlığımız için en başta; daha sağlıklı, zinde, özgüvenli olacağız. Eminim 3 ay sonra o kadar fark edeceksin, o kadar rahatlayacaksın ki, sen bile "3 ayda bu kadar çok şey değişir miydi" diye inanamayacaksın kendine...

Selam yavruşllaaarr , öperim herkesii :16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54:

Ya ben lisede çok iyi konuşuyordum. Hatta biz lise1 de fizik kimya biyoloji dahil tüm dersleri ingilizce gördük sonra sistem değişti türkçeye dönmüştü. 2 sene önce kpds ye girdim 50 aldım unuttum yani kullanmayınca:)) 10 yıldır konuşmayınca unutmam normal demi:))

Özlemciimm özel ingiliş dersi verilirr , haberin olsun :27::27::27::27::27::27:

YENAcım geçmiş olsun canım beniimm ...

bende diane35 kullaniyorum canim aynisi :)

cook gecmis olsun canim ya :S

ay allahim rüya gibi, masallah, okadar kiloyu nasil verdin ?? nolur biraz tüyo ver ne yaptin, yani cokmu spor yaptin, cokmu su ictin cokmu az yedin, nasil yaptin basardin bunu??
rüya değil canım benim yeter ki sen gönülden iste....
ben çok dikkat ettim açıkçası ama artık eskisi kadar azmim yok acilen eski özlemi bulmam gerek :)
sporu çok yaptığım söylenemez ama ara sırada olsa yaptım
Valla ben ne denediysem fayda etmedi kayısıda dahil :26:
Kurusunuda yedim, yaşınıda yedim, kurusunu suda bekletipte yedim, beklettiğim suyunuda içtim hatta en son kayısılı form çayı aldım ama yok yok yok :1:
İnat ediyorlar benimle kalmak için :1:
Bizim bir arkadaş var adam 1 tanecik mısır yesin çok fena oluyor :1: koçan değil hee sadece tanesi
Ben ne yaparsam yapayım banamısın demiyor.
Bakalım yarın doktor ne diyecek. Yatayımda sabah erken kalkıcağım birde aksilik yine diş ağrısı başladı bende :47::47::47:
Geldimi hepsi üst üste gelir zaten :26:

Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah uyuyabilirimde geçer
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın :3:
ne yesen içsen sen ya valla şaşırdım kaldım zeytinyağı denedin mi 2-3 gün dene aç karna belki o fayda eder
geçmiş olsun bu arada fıstığım

çok geçmiş olsun canım, bende aynı senin gibi listede artıyı görünce motivasyonum düşüyor :( bence çok yerinde bir karar olmuş.
şeker yüksek mi çıkmış sanki canım? inşallah sorun yoktur canım

yenaım cnm benim demoralize olma cnm herşey düzelecektir ben eminm izinli ol sıkma canını biraz rahat bırak kendini relaks ol canım benim Allahım dermansız dert vermesin ilaçlarını kullanırsın dr ne derse yapar düzelirsin canın sağolsun yeter bozma moralini:16::16::16:

geçmiş olsun yenacım
ama moral bozmak yok sen ne gerekiyorsa yaptır ona göre önlemleri alınsın canım gerekirse ilaçla dengelenir şimdilik sorunlar ortaya çıksın ki çözümleri de bulunsun izinli olman da iyi olur düzeni oturtana kadar

kızlar merhabalar haftasonu kostümdü kıyafetti hıdırellezdi derken bayağı yorucu geçti eğlendim yoruldum bugünde okulda yoruldum geldimm geçtim tv karşısına bu iki hafta çok yorucu hatta 3 hafta hızla geçsin sorunsuz inş çok gelemeyebilirim okurum yazamam ama hep aklımdasınız :54::54::54::16::16:

yena korkutmak istemem ama açlık kan sekerin 125 çıktı ise yuksek baya ama 3-4 test daha var yaptırdıkları. tokluk sekeri, insülin, seker yukleme, birde 3-4 aydaki seker durumunu gösteren test. dr yönlendirir seni.inşallah testlerin iyi çıkar. 2200 le başlatmış diyetisyen ne guzel benimki direk 1400 yazdı...

Korkmazmıyım çok korktum..böyle birşey beklemiyordum. diğer sonuçlarda fena..

Yenacığım, geçmiş olsun. Çok yerinde ve zamanında bir adım atmışsın, ona çok sevindim. Kerhen gitmiştin ama bak gitmesen belki şekerin daha yükselir, daha zorlanabilirdin. Şimdi bu adımları takip edip her şeyi yoluna koyacaksın, işe bu tarafından bak, üzmemeye çalış kendini. Doktorlar daha doğru yönlendirirler elbette ama bence kilo verdiğinde kendiliğinden şekerin de düşecektir. Ayrıca o testlerde bir gün önce yediklerin bile etkili olabiliyormuş diye duymuştum (Beyzuş daha iyi bilir), tekrarladığında belki daha farklı bir sonuç alırsın.

Tartılmama kararı da çok yerinde olmuş bence, istersen sadece diyetisyenin tartsın seni, sana bile söylemesin. Verdim-veremedim stresi ya da ufacık bir sapma yüzünden "aman bu hafta veremeyeceğim" düşüncesi gerçekten etkili oluyor bence.

Her şey yoluna girecek, sen bu sebeple daha ciddiye alacak ve kesin sonuca ulaşacaksın bu sefer. Zayıflamak sağlığımız için en başta; daha sağlıklı, zinde, özgüvenli olacağız. Eminim 3 ay sonra o kadar fark edeceksin, o kadar rahatlayacaksın ki, sen bile "3 ayda bu kadar çok şey değişir miydi" diye inanamayacaksın kendine...

Çok sağol canım..Çok doğru söylüyorsun.. kesinlikle diyetisyene gitmem diye düşünüyordum iyiki öylesinede olsa gitmişim..sebeb oldu bunu öğrenmeme..
Yarın hayırlısı ile gideyim bakalım...

geçmiş olsun yenacım
ama moral bozmak yok sen ne gerekiyorsa yaptır ona göre önlemleri alınsın canım gerekirse ilaçla dengelenir şimdilik sorunlar ortaya çıksın ki çözümleri de bulunsun izinli olman da iyi olur düzeni oturtana kadar

yenaım cnm benim demoralize olma cnm herşey düzelecektir ben eminm izinli ol sıkma canını biraz rahat bırak kendini relaks ol canım benim Allahım dermansız dert vermesin ilaçlarını kullanırsın dr ne derse yapar düzelirsin canın sağolsun yeter bozma moralini:16::16::16:

çok geçmiş olsun canım, bende aynı senin gibi listede artıyı görünce motivasyonum düşüyor :( bence çok yerinde bir karar olmuş.
şeker yüksek mi çıkmış sanki canım? inşallah sorun yoktur canım

YENAcım geçmiş olsun canım beniimm ...

moralini bozma sakın. 125 evet yüksek ama moralini bozacağın bir rakam değil. küçük bir ilaç destek tedavisiyle düzeltebilirsin. önemli olan moralinin yüksek olması. bir iki hafta kilo vermeyiver önemli olan şekerin düzelsin. :34:

Çook teşekkür ederim kızlar..

Selam kizlar yine ben geldim:)) kizimla ugrasmaktN nete vakit kalmiyo sagolsun bir bucuk sat parktaydiik yeni geldik simdi kuzim emerken yaziyorum iste

Yenacim gecmis olsjn cnmmm

Semirannnn ben geldimmmm nasilsin cnm

selam kızlar ben geldim
yine yoğun bir gündü, resmen eve geldiğimde tansiyonum yerlerdeydi, polenler başladı ve ben nefes dahi alamıyorum desem yeridir.
onun haricinde pazartesi istanbuldayım :21::21::21: gerçi 5 günlük bir maraton olucak ama olsun sevdiceğimi göreceğğim :21::21::21:
orda daha fazla dikkat etmem gerekecek sonuçta kendi evi gibi olmuyor insanın, en azından bende yemek yapabilirim orda kendi istediğim gibi
hemencecik menümü yazayım:
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru siyah üzüm + 1 büyük bardak su
kahvaltı:
-40 gr peynir + 1 buçuk dilim uno denge light ekmek + domates salatalık yeşillik
öğlen:
-kaşarlı tost
ara öğün:
-tost yediğim için yapmadım
akşam:
-kabak yemeği + bol yeşillik salata + 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün:
-200 gr süt + 10 adet kuru siyah üzüm olabilir ama mutfağa gitmek istemiyorum inanılmaz açımmm :9::9:

1 saat yürüyüş + 2 lt su :nazar:

...

Elifciimm geçmiş olsun canım buarada
:23::23::23:

elifcim bende çok geçmiş olsun diyorum.allah ım bir daha yaşatmasın[/FONT]

...
geçmiş olsun para deilde o kimlikleri çıkarmak ölüm valla en azında onlar gelmiş

...
aynur, meryem, nursena canlarım teşekkür ediyorum çok saolun
eet nursenacım en çok onun için sevdinik onun haricindeki herşey zaten iptal edilmişti
Rabbim kimseye yaşatmasın

Kizlar oncelikle gunaydin ben daha oncden de bu topikteydim ama sonra telefon fln gidince baya bi ara verdim eski arkadaslar unutmadilarsa hatirlarlar ve simdi tekrar kilo vermeye baslamak istiyrum yoksa kendi basina gimiyo oncelkle kendimi de tanitayim
Adim pinar 28 yasindayim 22 aylik dunya tatlii bir kizim var devlet memuruyum aksama kadar totomun ustunde otruyorum 1 70 boyunda 90 kusur kilodayim tam bilmiyrum tartilmadim

E simdi tekrar alirmisiniz beni:((
merhaba pınar hoşgeldin :3::3:
umarım istediğin kiloya kavuşursun

selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....

kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...

ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...
canım hayırlı yolculuklar şimdiden, sende kendine çok iyi baK
Allah kabul etsinn :3:

Back
X