Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacim geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır dietsiyene gitmen iyi olmuş eski sagligina kavuscaksin sağlıklı beslenerek değerlerinde çok güzel olcak üzülme :54:

butterflyelf geçmiş olsun cnm rabbim beterinden saklasın

Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki

Son düzenleme:
Ayy asuuu dert ettigin seye bakk sen yine cikolata diyorsun ben tuzlu seyleri cok severim ozellikle de patetes cipsi ki onun kalorisin saymiyorum cekirdek daha fena yani cikolata coook masum kaliyo ben yarin ise goturmek icin borek ypacaktim vazgctim bu giidise bi dur dmem lazim

Benim papatyam çiçek açtı şu çiçeği buyukte hasta antibiotik kullanırken hastalandı anlamadim su cicegini cikarmistk 1996da ikimizde terrarlarmiki

Canım çok geçmiş olsun :71:
Benim büyük kızımda su ciceği ve kaba kulağı aynı anda geçirmişti hatta o zaman su ciceği çok hafif geçtiği için doktor tekrarlayabilir demişti.
Nadiren de olsa olabiliyormuş böyle :34: Umarım çok hafif geçirirsiniz :34:

Ayy asuuu dert ettigin seye bakk sen yine cikolata diyorsun ben tuzlu seyleri cok severim ozellikle de patetes cipsi ki onun kalorisin saymiyorum cekirdek daha fena yani cikolata coook masum kaliyo ben yarin ise goturmek icin borek ypacaktim vazgctim bu giidise bi dur dmem lazim

dduuurrrrrrrr Pınaarrr dduuurrr :20::20::20::20::20::20::20:

pideye bol nutella sürüp yemeyide özledim :P
ama nutella asiri kaloriliymis tabikide yemiyorum,
pideyide zaten aslaaa yemiyorum

aabbaaavv gece gece milletin aklı karışacak haa :30::30::30::30:

İyi geceler bayanlar. Evde herkesi erkenden uyuttum sonra canım sııldı :)) Ne TV'de ne nette izleyecek dişime göre (aslında gözüme göre demeliydim herhalde) bir şey bulamadım :) Oturdum iki arkadaşıma mail yazdım ben de, ikisi de uzaklarda canım arkadaşlarımın.

Bu akşam gece öğünümü yapasım yoktu hiç, ne peynir yemişim sabah, neredeyse akşama kadar bir şeyemek gelemedi içimden, tok mu tuttu canım mı istemedi bilmiyorum ama zorla yedim, öğün atlamış olmayayım diye. Az önce de çeyrek armut yedim gece meyve vardı ancak bu kadar istedi canım.

Bu hafta 1 kg verebilseydim, bu ay 3 kg vermiş olurdum ki bu da benim hedefimi karşılamaya yeterdi. Ama sanmıyorum ne yazık ki. Doğumgünüm sekte vurdu bu haftaya. Diğer yandan adetime çk az kaldı, takvime bakmadım ama sanırım diyetisyene gittiğimde 2-3 gün kalmış olacak. Tartı bana pek gülmeyecek herhalde. Yalnız hem iştah kontrolü bakımından hem yeme alışkanlıkları bakımındna kendimde çok düzelme görüyorum. :nazar: Bu hafta böyle oldu; geceleri atıştırmak aklıma dahi gelmedi. Devamı da gelir umarım. Bir de ciddi bir kilo kaybı yaşamadığım halde inceliyormuşum, yağlarım eriyormuş gibi bir hissiyatım var. Muhtemelen sadece psikolojik ama mutlu oluyorum gene de ;)

...

Toksin geçmiş olsun ufaklığa. Banu da yazmış nadir olarak tekrar görülürmüş ama tekrarladığında daha hafif geçermiş diye duydu ben de... Bu arada pasta malzemeleri satan dükkanın ismini yazacağım sana aklımda, diğer bilgisayarımda kayıtlı sanırım, kurcalayıp bulunca yazacağım :)

Son düzenleme:
Duruldum valla durdumm :))) simdi kuzumun yanina yattim misil misil uyuyo simdlik ama gece kalkar memis ixcin kucuk danam benim ay allah kzularimizi bize bagislasin allah olmayanlarada tattirsin bu duyguyu

Toksincim gecmis olsun kuzularina insallah koly atlatirlar

Herkese iyi geceler kizlar bolll guzel ruyali uykular size

Banada müsaade :34:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
Yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Öpüyorum kocaman :54:

canım bence çikolata çekirdekten daha felan değil. Özellikle ayçekirdeği faydalıymış, günde 1 avuç yenmeli diye biliyorum sağlık açısından
Vucuda en zararlı şey şeker benim bildiğim

ne kadan yedin bakiiim :9::9:
şu eti stick mi ne tam adını bilmiyorum asumancım haftada 2 defa ara öğünde ondan yemek problem olmuyormuş tatlım bana diyetisyen söylemişti çook azmış kalorisi ya da kinderin süt dilimi ara öğün yerine tüketebilirsin demişti

eti stick minicik bişey tamam da kinder süt dilimi çok kalorili, ben bi kere bakmıstım onun kalorısıne

Neyse Güzeller size doyum olmaz ama yarın kızın arkadaşları bizde 19 mayıs ve sene sonu balosu için prova yapacaklarmış.
Cadı soruyor anne bize neler hazırlayacaksın diye :34: diğer çocukların evine provaya gittiklerinde anneler kekeler börekler salatalar resmen güne hazırlanırmış gibi hazırlık yapmışlar :1:
İş çıkardılar bana resmen hayır işinde değilim diyetimi tehlikeye atacaklar :1: neyse inşallah dayanır kaçamak yapmam

Kızımın siparişleri :

patatesli peynirli börek ( hazır yufkadan, yağ koymuyorum, az yoğurt süt ve bir yumurtayı karıştıp üzerine döküyorum fırına vermeden tabi aralarada )

Makarna salatası ( yağsız makarnaya sarımsaklı yoğurt döküyorum içinede 2 salatalık 1 havuç rendeliyorum )

Tarçınlı Elmalı kurabiye ( Ahanda o işte mecbur yağlı oluyor klasik tarif )

Daha basit ve hafif bir fikri olan varsa söyleyinde bari ben zararlı cıkmayayım :34:

Perşembe günüde 14:40 - 15:00 arası kurstan cıkıyor bence yetişirim ama olmadı anahtarı var nasılsa ilk kez denemiş oluruz evde tek bırakabilirmiyim diye :1: o istiyorda ben bırakmıyorum birşey olur diye :34:
Kurstan sonra arkadaşına provaya giderlerse zaten sorun kalmaz benim için :34:
çocuklar mozaik pastaya bayılır ben onu havuçlla yapıyorum 7-8 havucu üçe bölüp haşlıyorum 5 bardak suda kaynayınca havuçu bırendırdan geçiriyorum 2 kaşık nişasta 1 nescae fin.şeker 1 vanilya yarım kimon kabuğu rendesi yaımda limon suyu 2 tıklatıyorum koyulaşıyo hemen petibör bisküvi ille ıslatılmış tepsiye kat kat döşüyorum üzerine ister şanti ister hindistan cevizi dök dolaba koy akiyetle ye

farkındaysan yağ yokkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))99
Canım ben 8 yasından beri tektim evde:)) Annem nöbetçi olduğunda babam da köye hayvan bakmaya(veteriner) gittiğinde onların yataklarında uyurdum ama sürekli gözüm kapıda olurdu. Korkardım tek başıma evde. Kardeşimin bakıcısı kendi evinde bakıyodu kardeşime, ben evde tektim mecbur. Hatta 10 yasında pilav yapmayı öğrendim:))
çalışan annenin çocuklarının kaderi helede büyüksen küçük çocuklar daha şanslııı
Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...
geçmiş olsun izinli yazılman en doğrusu inşallah geçer sen güçlüsün atlatıcana inanıyorum
valla zannetmiyorum tekrarlamaz benim büyük kız çıkardı geçen sene küçük 8 aylık öpme dedikce ağzını öptü kıskançlıktan ama geçmedi ona
şekerli şeyler yedir derler geçmiş olsun

Kızlar misafirim geldi, akşam yemeğinde güya 3 kasıkbulgur pılavı yıyecektım ya. O 3 kasıkoldu sana 5 kasık. Ekmek yemedım tabii. Yanında 150 gram kadar et sote,salata ve bir küçük kadeh kırmızı şarap içtim:20::20:

Neyse buraya kadar hadi neyse diyelim. Sonra çay felan içtik, saat 9da eşim kudurdu hadi çıkalım kahve içelim diye. Çıktık yola fatih pembe köşk'e gittik. Orda kahve içti herkes, ben türk kahvesi bana dokunuyo diye kornet maraş usulünün yarısından biraz fazlasını yedim, ara öğün yeine yemiş oldum ama cumartesi dondurma hakkımı yemiştim zaten. Pişmanım bir de karnım aç yatıcam çünkü gece gece onu yiyince daha da acıktım

Son düzenleme:
Kızlar misafirim geldi, akşam yemeğinde güya 3 kasıkbulgur pılavı yıyecektım ya. O 3 kasıkoldu sana 5 kasık. Ekmek yemedım tabii. Yanında 150 gram kadar et sote,salata ve bir küçük kadeh kırmızı şarap içtim:20::20:

Neyse buraya kadar hadi neyse diyelim. Sonra çay felan içtik, saat 9da eşim kudurdu hadi çıkalım kahve içelim diye. Çıktık yola fatih pembe köşk'e gittik. Orda kahve içti herkes, ben türk kahvesi bana dokunuyo diye kornet maraş usulünün yarısından biraz fazlasını yedim, ara öğün yeine yemiş oldum ama cumartesi dondurma hakkımı yemiştim zaten. Pişmanım bir de karnım aç yatıcam çünkü gece gece onu yiyince daha da acıktım

benim de hakkım var 3 top hafta da 1, yemedim bu hafta 1 mayısta 1 aylık kaçamak yapınca... 1 hazirana kadar bekliyeyim barimmm... ben diyetisyene ayda 1 kere gitmeye karar verdim. 10 gunde 1 gel dedi kadın ama 2 gidişim de de aynı listeyi verince ben çok görüşmenin gerekli olmadığına kanaat getirdim. eğer ciddi bir rakam görürsem mayıs ortası bir gibi gidiceğim kontrole...

Back
X