Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar:3::3: hasta olan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum :34: yarın tartı günü bakalım neler olacak :27::27: menümü de paylaşayım sizlerle;:56:
sabah:1 kase nesfit
ara:yarım bardak şekersiz nescafe
öğle: 1/2 gözleme 2-3 dilim domates ve salatalık 1 bardak ayran (dışarıdaydım mecburen yedim)
ara:2-3 dilim peynir
akşam:1.5 kase tarhana çorbası
şimdiye kadar 2 litre su içtim. ankara da hava çok kötü dışarı çıkmak yerine evde spor yapıcam . hepinizi öpüyorum iyiki varsınız:34::34::34:

Mutluuuu dalokay için benimde içim buruldu gerçekten insan sevmeye öpmeye kıyamaz ama gelip ısırmış çocuğun suratını yaaa sormadınmı ordaki ilgili öğretmene bu çocuklar bu şekilde kavga edip birbirlerini ısırıp tırnaklarken ne yapıyorlarmış orda görevleri neymiş falan :47: çok sinirlendim inşallah yüzünde iz kalmaz dalokayın :16:

eşimin doğumgününü kutlayan arkadaşlarım teşekkürler canlarım:16:
Ankara kış gibi erkenden karardı sanki saatlerdi açmadı yağmur da yağıyor tabii benim de uykum var zaten
akşam yemeğini yedim az önce 1kase şehriye çorbası tavuk sulu 3 kaşık mantı biraz da ızgara tavuk bolca salata yoğurt çok mu olmuş ne

:46::46::46::46::46: Anaaaa ne güzelllllllllllllllll gezmişsiniz yaa :46::46::46::46::46:
Umarım bu seferde resim çekilmeyi untmamışsınızdır :1:
Büyük bir merakla bekliyoruz :1:
Canım resim çekmedik ya, bu aralar haftada 3-5 gün görüşüyoruz, resim aklımıza gelmedi. Şöyle üstümüzün başımızın dağılmadığı bir gün çekelim koyalım bari :)
merhaba kızlar
sabah yürüdük 1 saat arkadaşlarla iyi oldu
meryemcim ihmal etme git doktora mutlaka
mutlu geçmiş olsun ısırık gerçekten can sıkıcı kıyamam dalokaya :(
ebrucum geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebek sahibi olursun canım
ceco hadi inşallah bundan sonra gitsin kilolar
Asumancığım mercimek salatasını yaptım yedim dün, gayet güzel oldu. Tokatlılar'ın Bat yemeğine benzettim biraz tadını :) Sonraki sefere kuru soğanı ya kavurarak koyarım ya da koymam herhalde, bir de kırmızı pul biber ile ceviz eklerim diye düşündüm :) Sağol tarif için değişik bir çeşit oldu :)
*Eşine de sağlıklı uzun ömürler dilerim...
kreşte olmuş işte. 3 aydır maşallahımız vardı. arada kaynamış. hemen sahibi ve mudürü olan kadını aradım. nasıl oldu falan diye.

çok haklısın ben de onu dedim yahu itişmişler zaten sen neden birini alıp başka birşey yapmıyosun. ama bilmiyorum inşallah birdaha böyle bişi olmaz. olursa seneye başka bir yerle anlaşırım. müsama edilecek konu değil 5 tane cocuk var sınıfında. 10 kişi olsa neolacak...
Mutlu her kreşte oluyor inan, bu tip çocukları engellemek pek mümkün değil ne yazık ki, yıldırım hızıyla hareket ediyorlar çünkü... Önemli olan anında müdahale, mahrum bırakma (zarar veren tarafı mahrum bırakmaları gerekiyor), özür diletme ve ailenin bilgilendirilmesi adımlarının takip edilmesi. Bu hafta içi bizim de oldu bir olay, minik yaş grubundan bir çocuk (2 yaşında bile değil) benim oğlanın kolunu epey kötü ısırmış, sebebi de yok. Okul, hemen beni arayarak bilgi verdi, böyle bir olay oldu, bunları yaptık, koluna Arnica sürdük filan diye açıkladılar. Okuldan aramamaları, senin gelince görmen pek hoş olmamış bence.

Son düzenleme:
afiyet olsun umutcum
ben de kuru soğan değil taze soğanla yapıyorum ama az koyuyorum daha çok dereotu maydanoz oluyor bolca da közlenmiş biber
ceviz de yakışır bence de damak tadına göre yorum getirilebilir
batda da ceviz var bir de o sulu oluyor yemek gibi

bugünkü yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 fincan yeşil çay
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:4-5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

bu hafta spor yalan oldu bakalım yarın tartıda ne çıkacak?

Mutlucum gecmis olsun. Ama inan bazen kasla goz arasinda, ortanca gelip kucagimdaki bebegi isiriveriyor. Yani bunlarin bir ani belli olmaz.. Guzel guzel oynarken biranda kapisiverirler...

Asu, kocacigina uzun ve saglikli, beraber omur dilerim...

Benim diyetisyen fena fosladi. Moralim bozuk. 600 gr yag almisim ... 10 gun de adetim gecikti.. Mecburen kendimi alisverise verdim umut ile... Yalniz kardesim bu umut ne geziyor ya.....laf aramizda oraya buraya soktu cikardi, benden ondan fena harcandim, neler aldim neler...

Tomurcuk gecmis olsun.

Ceco umarim gonlunuze gore bulursunuz. Ben ugun mangodan bir xxs elbise aldim kizima. 12,90 idi ve 119 dan inmis.. Cok guzel oldu ustune, aslinda kadin elbisesi ama xxs kime olacaksa....kizima kismetmis..

ince bir dilim pasta yedim yanında 2si bir arada
ben yaptım diye söylemiyorum hafif ve güzel bir pasta olmuş

Afiyet olsun asucummm...

Eşinin doğumgününü kutluyorum. Sen ve çocuklarıyla sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum :16:

Yarın cuma baskülden sonra bende kendimi küçük bir parça bisküvili pastayla ödüllendiririm belki :27: Sen nasıl hafif hale getirdin pastayı :26: böyle masum bir tarifin varsa alabilirim :23:

bugünkü yediklerim:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 fincan yeşil çay
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:4-5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

bu hafta spor yalan oldu bakalım yarın tartıda ne çıkacak?

kiz nekadar az yiyorsun nasil doyuyorsun :53:
gerci ara ögünlerinde var 5 ögün yiyorsun ama nebilim yinede bayagi az

Afiyet olsun asucummm...

Eşinin doğumgününü kutluyorum. Sen ve çocuklarıyla sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum :16:

Yarın cuma baskülden sonra bende kendimi küçük bir parça bisküvili pastayla ödüllendiririm belki :27: Sen nasıl hafif hale getirdin pastayı :26: böyle masum bir tarifin varsa alabilirim :23:
sağol baharcım
pandisoanyada zaten hiç yağ yok 4 yumurta 1 bardak şeker 1 bardak un 2 kaşık kakao 1 vanilya yarım kbartma tozu
içinin kreması da ben yaptım 1 kaşık margarin var 2 bardak süt 2 kaşık un 1 kaşık nişasta 1çay bardağı şeker
üzerinde de kremşanti olmayınca hafif geldi bana içine muz üzerine de çilek ama şeker var tabii ne de olsa
kremşanti yerine hazır pasta kreması kullandım yağ eklemeden hazırlanandan

Son düzenleme:
merhabalar ebrucum geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda yeniden bir hamilelşk yaşamayı nasip etsin inş..
asumanım cnm eşine Allahım uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin iyi ki doğdu..
mutlucum dalokiye geçmiş olsun inş tekrarlanmaz ben anne değilim tabiki de sizin duygularınızı tam anlamıyla hissedemiyorum ama her kadının kızın doğuştan gelen annelik iç güdüsünü yaşıyorum ve tedirginliğinizi anlamaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlarımın yorumu bir anasınıfı öğretmeni olarak beni üzdü kendi üstüme alınarak yazıyorum her eğitimci ve öğretmen bir değildir sınıfa çocukları aldığım zaman inanın aannenin evdeki korumasının on katı çocuklara özen göstermeye çalışıyorum ama maalesef ister istmez bazı olaylar bende yaşıyorum bahsetttiğimiz kişiler çocuk ve bazı şeyleri anlık yapıyorlar gözümün önünde bir anda patlatıyor arkadaşına sebep oyun oynarken oyuncağına değdi diye önümde ben bakarken oluyor onun vuracağını içinden nerden tahmin edebilrim hemen müdahale ediyorum ama olan olmuş oluyor sonuçta eğitimcilerde robot ya da makina değil okulun teli çalıyor kapıya biri geliyor çocuklar bişi soruyor tuvaletin geliyor ne bilim vs vs ... daha bir sürü şey mutlunun sınıf şanslı imiş 5 kişi benim sınıfım 25 kişi hepsine ayrı ayrı anlatıyorum diyeciğim tabiki hoş bişi değil dalokiin yaaşadığı fakat burda öğretmenin tutumu çok önemli haber verebilir anneye veliye durumu anlatabilirdi sorun bu yoksa hemen eğitimciler ne yapıyordu diyerek bir anda bütün suçu eğitimciye atmamak gerekiyor herkesi bir kefeye koymamak gerekiyor inanın akşama kadar ne türlü hale geliyorm 1 gün akşama kadar videoya çeksem de izletsem sizeee bir anda eğitimci ne yapıyor deyince alındım üstüme polemik yaratmak değil amacım hemen birinin üstüne gitmemek lazım diyorum sevgili aarkadaşlarımm:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Mutluuuu dalokay için benimde içim buruldu gerçekten insan sevmeye öpmeye kıyamaz ama gelip ısırmış çocuğun suratını yaaa sormadınmı ordaki ilgili öğretmene bu çocuklar bu şekilde kavga edip birbirlerini ısırıp tırnaklarken ne yapıyorlarmış orda görevleri neymiş falan :47: çok sinirlendim inşallah yüzünde iz kalmaz dalokayın :16:

Canim sagol. Cok uzuldum ama olacak seyler neyzikki. Mudurunu aradim iste birdaha olmasin seklind konustum. Bilmiyorum Allah beternden sakinsin tum cocuklari. İz kalmaz bakima aldim bende hemen.

Canim sagol. Cok uzuldum ama olacak seyler neyzikki. Mudurunu aradim iste birdaha olmasin seklind konustum. Bilmiyorum Allah beternden sakinsin tum cocuklari. İz kalmaz bakima aldim bende hemen.

canım çekti :D ama tutmalıyım kendimi :D :D

haklısın aslında burda böyle şeyler paylaşmamak lazım canım ama biz azcık gevşettik ya da ben gevşettim diyim ilk 1 sene daha sağlam gitmiştim
sen de daha yenisin biraz sabretmen lazım ama ankaradaysan buyur gel:34:

haklısın aslında burda böyle şeyler paylaşmamak lazım canım ama biz azcık gevşettik ya da ben gevşettim diyim ilk 1 sene daha sağlam gitmiştim
sen de daha yenisin biraz sabretmen lazım ama ankaradaysan buyur gel:34:

:) evet alışmalı ve kendimi tutmalıyım :) iyikide ank da değilim yoksa onca çaba boşa gitcekti :):):):)

merhabalar ebrucum geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda yeniden bir hamilelşk yaşamayı nasip etsin inş..
asumanım cnm eşine Allahım uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin iyi ki doğdu..
mutlucum dalokiye geçmiş olsun inş tekrarlanmaz ben anne değilim tabiki de sizin duygularınızı tam anlamıyla hissedemiyorum ama her kadının kızın doğuştan gelen annelik iç güdüsünü yaşıyorum ve tedirginliğinizi anlamaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlarımın yorumu bir anasınıfı öğretmeni olarak beni üzdü kendi üstüme alınarak yazıyorum her eğitimci ve öğretmen bir değildir sınıfa çocukları aldığım zaman inanın aannenin evdeki korumasının on katı çocuklara özen göstermeye çalışıyorum ama maalesef ister istmez bazı olaylar bende yaşıyorum bahsetttiğimiz kişiler çocuk ve bazı şeyleri anlık yapıyorlar gözümün önünde bir anda patlatıyor arkadaşına sebep oyun oynarken oyuncağına değdi diye önümde ben bakarken oluyor onun vuracağını içinden nerden tahmin edebilrim hemen müdahale ediyorum ama olan olmuş oluyor sonuçta eğitimcilerde robot ya da makina değil okulun teli çalıyor kapıya biri geliyor çocuklar bişi soruyor tuvaletin geliyor ne bilim vs vs ... daha bir sürü şey mutlunun sınıf şanslı imiş 5 kişi benim sınıfım 25 kişi hepsine ayrı ayrı anlatıyorum diyeciğim tabiki hoş bişi değil dalokiin yaaşadığı fakat burda öğretmenin tutumu çok önemli haber verebilir anneye veliye durumu anlatabilirdi sorun bu yoksa hemen eğitimciler ne yapıyordu diyerek bir anda bütün suçu eğitimciye atmamak gerekiyor herkesi bir kefeye koymamak gerekiyor inanın akşama kadar ne türlü hale geliyorm 1 gün akşama kadar videoya çeksem de izletsem sizeee bir anda eğitimci ne yapıyor deyince alındım üstüme polemik yaratmak değil amacım hemen birinin üstüne gitmemek lazım diyorum sevgili aarkadaşlarımm:16::16::16::16:
Canim senin durumunla farkli25 cocukla ugrasmak farkli dalkonun sinifi 5 kisi ve hepsi 2.5 yas civari dalko en kucuk. Bir hata varsa. Eger bu dalko itisirken kizin mudahale etmekte gecikmesi cocuk oyuncagi almayinca isirmis yani 1-2 dakikadan uzun belli olay. Odalarini gorsen 7-8 m2 bir daha olmadigi surece zaten onemli degil ama isirma isi cok tehlikeli hepsi isirir yakinda. Neyse sen uzerine alinma cnm ne alakasi var.
o cocuklarin herbirinin annesi 700-800 veriyorlar belkide maaslarinin yarsini bebeklerine bakilsin diye. O yuzden gerkiyorsa 2 kisi olmali o sinifta. Ozel Kres onlemini almali. Senin ne kadar iyi bir ogretmen oldugunu zaten biliyoruz. Optum:54:

Back
X