Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hanaaaaaaaa BANU da buradaymış nasılsın ne oldu tahliller ben kesin kaçırmışımdır sonuçları falan :)

MERYEMMMM sende kızma senide gördüm bakkkkk, geçen sefer paparayı yemiştim adını yazmadım diye :) nasılsın bakalım fıstıkkkkkk

Sonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır :34:
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah :34:
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti :34:
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye :1:
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsun :34: bir hafta kullan sonra düzene girer dedi.

ayyy heycandan ne okudumuda anlamadım alıntılarıda sldim çokkk heycanlıyım allah hayırlısını versinn stresten çocuk cips getirdi akşam üstü tv izliyodum 1 tane kıza verdimi hatırlıyorum reklam arası girdiğinde paket boştuuu:((( bende anlamadım nası yediysem sanyede hüpletmişim şuur kayına uğradım resmen off yarın tartı kötü ama tain iyi olur umArımmm
çokkk bunaldım burdan çokkkk anlatamam yaşadığım stresi allah tümm askkerlere yardım etsinn

nursena polis ailesisinzi sanırım benim de eşim polis memuru bizim yerimiz belli geçen yıldan yarını heyecanla bekleyen birçok arkadaşım var...yarın kaybettiğim belkide ayrılmak zorunda kalacağım arkadaşlarım olacak ben de heyecan la bekliyorum.hakkınız da hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin...

diyetisyene başvurmak için22 mayısa dahiliyeden randevu aldım.bu hafta baya dikkat ettim umarım emeğimin karşılığını yarın tartıda görürüm...

Kızlarrrrrrrrrrrr kızımın elbise sorunu halloldu :122: :122:

Çocuk abiyeleri dikimhanesinde çalışan üst komşum geldi biraz evvel kızıma çok güzel beyaz bir elbise getirdi helen tarzı :16:
Kızım bayıldı ama elbise biraz ufak geldi onada anında çare ürettik :1:
Arka kısmı tamamen geniş lastik olduğu için yarın iş yerinden ben bir okadar parça daha getiririm birlikte evdeki makinamda dikeriz dedi :122:
Valla kızımdan çok ben sevindim :34:
Normalde dışarıya satış yapmıyorlarmış ama kadın patron yokken alıp getirmiş 40 liraya aldık :34:
Patron millet özel sipariş verir diye istemiyormuş ama satıp parasını verincede iyi bari milleti buraya dadandırmadan hallettiniz diyormuş :1:

Bakın nette aynısını buldum :1: ama tabi o gelinlik olarak düşünülmüş :1:

Eki Görüntüle 412815
ohhh cok sevindim iddiadasım senin adına..
ne cok telaş yapıodun kendine anlayabildim buralardan...

Allah razı olsun komsundan da..gecen gece sölediklerini yazmıstınya kızmıstım biraz ona ama geçti simdi.:1:

ohhh kızına da hayrlı olsun..iyi günlerde giyer insallah:16:
iyi geceler kızlar yatayım erkendende sabah erken olsun:))]

iyi geceler canm...vallahi bende merakla beklıyorum.
belki izmit olur...2 hemseri yakınlasırız:27::27:

ahhh bi kaç gündür öle kötüyüm ki..
bir ateş kavuruyor beni..ben normalde soguk bir vucudum vardır ama
işte artık yanıyor vucüdüm özellikle geceleri..
kaliteli bir uyku uyuyamıyorum..
durup durup soguk duş alıyorum..
ateşten burnumun içi dilim damagım yara oldu...
burnumdan ve agzmdan nefes alırken bile canım acıyor..
hergün gececek mi diye kalkıyorum yataktan..
ama pek ilerleme yok..kavruluyorum nedense:5::5::5::5:

bu anlattıklarımı yaşayan oldumu kızlar?fikriniz varmı?
bende aynı belirtileri yaşayıp doktora gitmeyenlerdenim

iyi bir doktor için ile gitmek lazım üşeniyorum

Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım....
tekrardan merhaba canlar

Dün gece yoğun bi kanama oldu şakır şakır aktı bacaklarımdan aşağı ve acile gittik.tam anlamıyla düşük yaptım.kese tamamen düştü patalojiye gitti.dün gece hastanede kaldık kv ile.sabah da ultrasonra parça kalmış mı diye baktılar.çok çok az bi parça kalmış.istersen yarın ufak bi kürtaj yapayım istersen 1 hafta bekleyelim bişey olmaz belki kendi atar kürtajsız kurtulursun dedi.kendimi iyi hissediyoum kanamam ve sancılarım hafifledi.rahimi temizlerken bile ebe çok iyi toparladı rahmin temiz dedi.bu da bişey benim için.

Herşeyin hayırlısı bunda da vardır bi hikmet diyorum ve ben dinlenmeye çekiliyorum.hafta başı işe gidicem artık.kendinize dikkat edin.hoşçakalın...
Çok çok geçmiş olsun canım

umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım......

ayyy heycandan ne okudumuda anlamadım alıntılarıda sldim çokkk heycanlıyım allah hayırlısını versinn stresten çocuk cips getirdi akşam üstü tv izliyodum 1 tane kıza verdimi hatırlıyorum reklam arası girdiğinde paket boştuuu:((( bende anlamadım nası yediysem sanyede hüpletmişim şuur kayına uğradım resmen off yarın tartı kötü ama tain iyi olur umArımmm
çokkk bunaldım burdan çokkkk anlatamam yaşadığım stresi allah tümm askkerlere yardım etsinn

ayy kusura bakmayın ya yeni fark ettim asker sanırım.allah yardımcınız olsun.yarın polis tainlerini de belli olacak aklım hemen ona gitti.

iyi geceler kızlar nasılsınız?

Nursane canım inşallah istediğiniz yere hayırlısı ile tayininiz çıkar canım

Bende bu sene batıdan batıya tayin istedim birazcık umudumm var

ama eğer o olmazsa il merkezine tayin isticem

sizin tayin işleriniz çok güzel erkeden açıklanıyor

bizim daha ne zaman açıklanacağı bile belli değil offfffffffffff yaaaaaaaa

Sonuçlarım çok şükür iyi cıktı sayılır :34:
Yani glukoz tamamen düşmüş çok şükür sadece biraz kolestrol cıktı oda sorun değil kilo verdikce o sorunda ortadan kalkıcak inşallah :34:
Uzun bir müddet sadece light ürünler kullanıcağım yani doktor daha kolay kilo vermem için tavsiye etti :34:
Bakalım yarından itibaren başlıyorum haftaya inşallah başlarım ufak ufak kilo vermeye :1:
kabızlık içinde ilaç yazdı sağ olsun :34: bir hafta kullan sonra düzene girer dedi.
ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsun
kilo verdikçe hepsi düzene girer sen merak etme canım
ilaçta inşallah fayda ederde kurtulursun şu dertten valla o bile etkiliyor kiloyu ya
sessiz sedasız beklıodum kösemde zaten..
bakalım adımı anacakmısın die.:1:
saka bi yana hastayım biraz canm..hava degişimi mi baska bişemi bilmem..
halsizim kaç günlerdir...

diyetim de 2ileri 1 geri gidiyor.şöle bi bakıorum 1 aydır hiçbişe yok nerdeyse..
ben taktıkça olmuyor bu iş sanırım..

ama seni ve azmini kutluyorum.
canm sana 65 yetmes mi ki?boyun kaç?

aaaa canım arkadaşım seni anmadan olur mu hiç :)
kıyamam hasta mı oldun sennnnn çok geçmiş olsun arkadaşıma
valla bende 1 ileri 2 geri modundayım aynı kilodaydım ki bugün nasılsa 67yi gördüm:) darısı isteyen herkese inşallah
benim boyumda 67-68 falan canım, aslında herkes gayet iyisin diyorlar ama ben azcık daha çıtır olayım istiyorum :) önce 60 sonra 57 inşallah hedefim bu valla becerebilirsem

ohhh cok sevindim iddiadasım senin adına..
ne cok telaş yapıodun kendine anlayabildim buralardan...

Allah razı olsun komsundan da..gecen gece sölediklerini yazmıstınya kızmıstım biraz ona ama geçti simdi.:1:

ohhh kızına da hayrlı olsun..iyi günlerde giyer insallah:16:

iyi geceler canm...vallahi bende merakla beklıyorum.
belki izmit olur...2 hemseri yakınlasırız:27::27:

sorma iddadaşım :1: kara kara düşünüyordum nasıl olucak diye çünkü netten baktım o tarz 120den aşağı değildi hatta bir tanede kendime beğendim tek askılı helen tarzı ama alsamda nerede giyeceğim :1:
Oğluşumda yokki çoçuğun şeyini bahane edip Sünnet için alam :60:
Bir elbise içinde oğlan deng gelene kadar doğuramam :60:
Ama ahtım var zayıflayınca kendime düz beyaz kısa kollu yazlık bir elbise alacağım inşallah :34:

ohhhh şükürler olsun canım çok sevindim çok geçmiş olsun
kilo verdikçe hepsi düzene girer sen merak etme canım
ilaçta inşallah fayda ederde kurtulursun şu dertten valla o bile etkiliyor kiloyu ya

Bakalım biraz evvel içtim ilacı sabaha fırtlarım inşallah :60:
B12de güşük cıktı hatta doktorun verdiği ilaçların ikiside bağırsakları çalıştırıyormuş nette okuduğuma göre:34:
Ama kafama takıldı B12 için yazdığı ilaç nette bağırsak düzenleyici olarak geçiyor acaba benle sohbete dalınca vitamin yerine yanlış ilaçmı yazdı :26:
Sonra fazla mesai yapmim :1:

Kızlarrrrrrrrrrrr kızımın elbise sorunu halloldu :122: :122:

Çocuk abiyeleri dikimhanesinde çalışan üst komşum geldi biraz evvel kızıma çok güzel beyaz bir elbise getirdi helen tarzı :16:
Kızım bayıldı ama elbise biraz ufak geldi onada anında çare ürettik :1:
Arka kısmı tamamen geniş lastik olduğu için yarın iş yerinden ben bir okadar parça daha getiririm birlikte evdeki makinamda dikeriz dedi :122:
Valla kızımdan çok ben sevindim :34:
Normalde dışarıya satış yapmıyorlarmış ama kadın patron yokken alıp getirmiş 40 liraya aldık :34:
Patron millet özel sipariş verir diye istemiyormuş ama satıp parasını verincede iyi bari milleti buraya dadandırmadan hallettiniz diyormuş :1:

Bakın nette aynısını buldum :1: ama tabi o gelinlik olarak düşünülmüş :1:

Eki Görüntüle 412815

çok sevindim halolmasına güzel günlerinizde giyinin canlarım.

Selamm yavrularr , akşamüstü 2 saat uyumuşumm , şimdide uykum yok , sabah 6 da uyanacam , amann yine uyku düzenim iyice karıştı :27::27::27::27:

dün mantıyı zararsız atlattım bugün de eşimin doğumgünü pasta yaptım minik bi parça yerim artık

Asucum eşinin doğum günü kutlu olsun ,sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı ,mutlu ,huzurlu , aşklı yıllaaraaa :16::16::16::16:

Kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür..Annemler(annem,ananem,dedem:) gelcek yanıma 12 günleri kaldı çok heycanlıyım o yüzden..
onlar gelinceye kadar biraz daha kilo verirsem süper olcak azcık şaşırsınlar beni görünce..ramazanda da kayınvalidemler gelicek onlar gelinceye kadar iyice incelmek istiyorum bakalım ne tepki vercekler beni öyle görünce:)))
adetimde bitti bu arada yarın eksi olurum ama çook da eksi olcak gibi gelmiyo..olsun buna da sükür artılara geçmiyelim de..
nese kocişim geldi onunla ilgileneyim akşam yine yazarım size..öperim hepiciniğiziii:16:

Miraycımm olacak bu iş , hele k.v seni böyle görünce tam şaşıracak , ramazana kadar yeterli vaktin var , hadi bakam şekerimm :21::21::21::21:

nais benim memleketimdeymişsin sen ben de eskişehirliyim ama ankarada yaşıyorum

Asumann bende 2.5 yıl eskişehir / sivrihisarda görev yaptım ama hoşlanmadım malesef eskişehirden , nedendir bilmem :25::25::25::25:

Neyse kızlar size doyum olmaz ben yatayım bari sonra sabah erken kalkmak zor geliyor :34:

Size hoş sohbetler diliyor ve cumburlop yatıyorum :1:

Yarın inşallah eksilerde bildirim yapar herkes yada en azından sabit kalır ( bu bana özel :1: )
Kendinize iyi bakın
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :3:

ooo maşallahhhh vallaa helal senin gaz bana gelmiyor kii senden alıyorum gazı ama bu ara sapıttım yine :((( kim ne derese desin yersen kilo alırsın tutarsan vız gelir herşey bu kesinnn:46::46::46::46::46::46::46:

gelecek çok yoğunsun konsantre olmak zor oluyordur benim de 2 haftaya hastane işim başlayacak bitti yuruyuslu rahat gunlerim.

geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.

:46::46::46::46::46: Ya süpermiş yaaa bende istiyorummmmmmmmmmmmm :1: Kıskanç ceco :60:
Yarın sabah hemen ölçülerimi de alıyorum :1: kilo veremesemde incelmeye bile razıyım bu ara :1: tabi kilo verememek diye bir şey yok artık ne olursa olsun verilcekkkkkkkkkkkkkkkk :34:

geçen ay <8 nisan- 90.9 kg
105 goyus
105 bel
115 popo

bu ay (86 civarı)
100 gögus
99 bel
111 popo

nasıl supperrrr dimiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. bir 5 er santim daha incelirsem ciddi fark olacak eminim.

süpersin Mutlucummm :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Neyse kızlar size doyum olmaz ben yatayım bari sonra sabah erken kalkmak zor geliyor :34:

Size hoş sohbetler diliyor ve cumburlop yatıyorum :1:

Yarın inşallah eksilerde bildirim yapar herkes yada en azından sabit kalır ( bu bana özel :1: )
Kendinize iyi bakın
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr :3:

Banucumm iyi geceler bebişimm , kızının elbisesi çok güzel , benim nişan elbiseme benziyo ama benimkisi petrol mavisi , az önce denemiştim bende , foto koydum hatta bakabilirsin bebeeeemm:1::1::1:

yatayım güzeller inşallah guzel bir rakam görürürüm yarın ama bugune kadar henüz nemedim geçen cumaki kiloma anlamadım yani ne oluyor çok takılmadan yola devam... arada benim bünye bir dururp dinleniyor...

yatayım güzeller inşallah guzel bir rakam görürürüm yarın ama bugune kadar henüz nemedim geçen cumaki kiloma anlamadım yani ne oluyor çok takılmadan yola devam... arada benim bünye bir dururp dinleniyor...

iyi gecelerr bebüşümm , datlu rüyalarr :16::16::16::16:

Back
X